Arkadaşlar balık burcu hakkında bilginiz var mı?

Ya bu burçla mi alakalı bende mi bir sorun var bilmiyorum. 30 yaşındayım bugüne kadar hep toksik anlamsiz ilişkiler yaşadım. Yok arkadaş bana aşık olan birine aşık olamıyorum.. 😪 çok mantıksız bana iyi davranan üstüme düşen birine asla olamıyorum nerde beni sevmeyen önemsemeyen biri var ona takıntılı oluyorum. Balık burcu birini çok seviyorum adil hocayı dinledim en tehlikeli burç diyor bir kaç kişiden daha duydum. Kendisi suçludur adam bana gözüme yumruk attı ya. Bildiğin 2 hafta mosmor gezdim. Görmeniz lazımdı çok fenaydı. Ama öyle bir etkisi var ki asla kızamıyorsunuz gittim adamdan yine ben özür diledim. Ben suçluyum dedim. Çünkü evlerinin önüne gittim beni her yerden engellemişti ulaşmak için engellemeden önceki gün de buluşmuştuk bizim burada Kaplıkaya diye bir yer var orada yürürken üç kere ona çarptım ayağım takıldı bana bir tokat atmıştı acısı hala yüzümde. Hep manipüle etme özelliği vardı. Sen suçlu değilsin hataları o yaptırıyor ama sen hayali gibi hissediyorsun ama sorun şu seviyorsun. Pazartesi gününe kadar yazma dedi. Zaten hiç bir zaman yazmamı istemez benden utanırdı bnmle dışarı çıkmazdı. 😔 Velhasıl kelam öyle yani.
Arkadaşlar balık burcu hakkında bilginiz var mı?