Yalan mı söyledi xiaomi alacaktım megapixel i 50 den çok çok fazla idi Samsung un çekimi daha iyi dedi 48 pixel falandı önerdiği telefon
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Pixel'e aldanma. 50 mp olan bir telefon 108 olandan daha iyi çekim yapabilir. Diyafram açıklığı vb. birçok kriter var.
Neye dikkat edeceğim lütfen yardımci olur musunuz
Adam dediki iPhone xiaomi kadar çok pixel değil o zaman iPhone dan daha mı iyi çekiyor fotoğrafı tabiki hayır o yüzden pixel e aldanma dedi
Senin için en önemlisi kamera ise düşünmeden iphone al.
iPhone com pahali alamam ki :(
Bütçem iphone yetmediği için samsung A73 aldım ben. 108 mp kamera çekimleride çok güzel
Xiaomi note 10 pro da 108 mp hemde fiyatı 7500 ama bilemiyorum
Xiaomi hakkında tecrübem yok ne yazık ki. Birkaç yere daha danışmanı öneririm, hemen karar verme bence.
Teşekkür ederim
Vatandan neden alıyorsun ki çok fiyat farkı oluyor internetten alsana
Hangi siteden önerirsinix bide telefon hakkında bilgin varsa ne önerirsiniz ön kamerası özellikle iyi olan istiyorum hani on kamerayı açınca kocaman kafa cikiyor yakın gösteriyor ya öyle istemiyorum 😄 on kamerada arka kamerada iyi olmalı benim tek kriterim o oyun falan oynamam zaten
Önemli olan senin bütçen çok iyi istiyorsan git iPhone al ama xiamoi baktığına göre o kadar bütçen yok
En fazla 7500 ixaomi note 10 pro 7500 108 mp ama adam mp bakma fotoğraf için Samsung daha iyi diyince kafam karıştı
Not 10 pro var bende şu an ama 4200 TL ye almıştım 😄
İntenrette karşılaştırma var ordan karşılaştır bence YouTube de videoları var ben 1 gün içinde karar verdjm bunu almaya basitti
Hadi ya peki nasıl elindeki telefon ay ne tesadüf istediğim telefon sizde varmış 😄
Ben memnunum 2 yıl daha götürür bence
Çook iyi peki kamerası 108 mp yazıldığı kadar var mı?
Ben gayet memnunum ama instya atınca bozuluyor doğal olarak
O her telefonda oluyor araştırarak mi aldın yoksa tavsiyele mi bide ne kadar zaman önce aldın 4500 😢
Bu sene içinde almıştım sanırım tam hatırlamıyorum araştırarak aldım ama kısa sürdü çok zor değil çünkü 😂
Ben çok takıyorum ya kendim teknolojiden pek anlamam bu telefonu da arkadaşım önerdi diye almak istedim fiyatı aslında çok geldi ama dedim gittikçe artıyor napayım alicaz bir telefon artık
Bir yıl olmadan 3 bin lira zam gelir mi bir telefona ya si. cayim ülkenin ekonomisine
şu an piyasayı bilmiyorum ama benim zamanında bu paraya bundan iyisi yoktu oyun oynamak için alcaksam poco vardı
şu an da da yok sanırım internetten bakıyorum bu fiyata 108 mp olan telefon yok
Epey sitesinden karşılaştır o paraya daha yüksek puanlı telefon var mı bak :) ben
dogru soylemis. teleofnda foto cekeceksen android bakma direk iphone
Bütçem o kadar yok en fazla 7500
Samsun s21 al geç Fevkalade <3
Aşırı pahalı ya
ülkede ucuz olan ne var ki :D
Hiç alakası yok. Lens önemli.
Lens kaç olması lazım bide telefon özelliklerinde yazıyor mu lens?
Çekilmiş fotolara bakmak lazım