Kızlar 02.09.2022tarihinde 7 haftalık gebeliğim bebek gelişmediği için düşükle sonuçlandı sonrasında korunmadım bi sakınca olmadığı için kürtaj olmadan kendi düştü çünkü ve şu an reglime 5 gün falan var ama bende aşırı halsizlik bulantı falan vardı dedim tekrar test yapayım görünür görünmez bi çizgi çıktı benim telefonun çözünürlüğü yüksek olduğu için belli oluyo sizde bakar mısınız belli oluyomu daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu
Telefon çözünürlüğü yüksek olanlar dikkatli baksın lütfen🙈🙈🙈?
Hayır hamile değilsin emin olamadıysan bir daha test yap
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İki gün sonra tekrar yapıcam bunu yapmadan hemen önce sıvı aldım🙈 bide önceki hamileliğimde de aynı 5 6 gün kala yaptığımda bu şekil çıkmıştı ondan yine bi heveslendim
Anlamadınız galiba çözünürlüğü yüksek olan telefona sahip olan kişiler dikkatli baksın dedim ben çözünürlüğü yüksek bir telefonla çektiğim için belli oluyor gölgeli şekilde zaten hemen hemen aynı ayarda telefonu olanlarda görüyo onu ve buraya attıysak bişeyi demekki bi umutla atıyoruz yaklaşımınız ve tekpiniz çok çirkin ve saygısızca. Görmediyseniz bu şekilde yorum yapmayabilirdiniz
hamfendi elinizdeki klasik yillardir kullanilan bir gebelik testi. benim telefonum yuksek. cozunurluklu demek icin iyi telefonla bakin benimki oyle diye konu atmaniz garip geldi bana. bu test akilli telefon yokken de vardi. diyecegim o ki 2 cizgi net sekilde gorunmedigi surece hamile degilsinizdir veya test bozuktur, suresi gecmistir. tabi ki hayaller umutlar ayri ama telefonum iyidir diye konu attiginiz icin tepki koydum yoksa ne haddime.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır hamile değilsin emin olamadıysan bir daha test yap
İki gün sonra tekrar yapıcam bunu yapmadan hemen önce sıvı aldım🙈 bide önceki hamileliğimde de aynı 5 6 gün kala yaptığımda bu şekil çıkmıştı ondan yine bi heveslendim
Belli bişey yok çoookk hafif görünüyor gibi ama hamilesin denilmez , umarım hakkında hayırlısı olur
Aminn umarım bakalım iki gün sonra tekrarlicam çünkü sıvı aldıktan hemen sonra yaptım🙈
kocaman tek cizgi var neyin kafasi bu?
Anlamadınız galiba çözünürlüğü yüksek olan telefona sahip olan kişiler dikkatli baksın dedim ben çözünürlüğü yüksek bir telefonla çektiğim için belli oluyor gölgeli şekilde zaten hemen hemen aynı ayarda telefonu olanlarda görüyo onu ve buraya attıysak bişeyi demekki bi umutla atıyoruz yaklaşımınız ve tekpiniz çok çirkin ve saygısızca. Görmediyseniz bu şekilde yorum yapmayabilirdiniz
hamfendi elinizdeki klasik yillardir kullanilan bir gebelik testi. benim telefonum yuksek. cozunurluklu demek icin iyi telefonla bakin benimki oyle diye konu atmaniz garip geldi bana. bu test akilli telefon yokken de vardi. diyecegim o ki 2 cizgi net sekilde gorunmedigi surece hamile degilsinizdir veya test bozuktur, suresi gecmistir. tabi ki hayaller umutlar ayri ama telefonum iyidir diye konu attiginiz icin tepki koydum yoksa ne haddime.
Bendede o kader çizgi çıkar bence kan testi iste
geçmiş olsun
Saol da yani 😅
ewli msn
Evet
mewlam şansınızı açık tutsun
Aminn
olsa, ilk gebelik mi..
2. Olucak ilki 7 haftalıkken düştü
hıhı okudum..
iyi doktorunuz olsun
umarım hakkında hayırlısı olur