Ya bu insanlar neden böyle ?

birisi benim attığım sorunun yorum kısmına link attı ve o linkin için de google görseller var neymiş benim profil fakeymiş bunu yapan da bana laf atıp sonra gö…. yemeyip engel atan kişi başka hesaptan gelip link paylaşıyor bundan eminim ya hadi o eleman beni baltalamak istediği için link paylaşıyor peki size ne oluyor hiç aklınız yok mu google de gördüğünüz her resim fake olduğu anlamına mı geliyor google resimleri nerden alıyor biliyor musunuz internetten ve sosyal medyadan alıyor benim önceden çok fazla sosyal medya hesabım vardı o zamanlar hakkım da bazı haberler çıktığı için google ekibinin ilgisini çekmiş onlar da resmimi sosyal medyadan bulup almış koymuş oraya ama siz bunları düşünemiyorsunuz google de gördüğünüz tek bir resimle ön yargı yapıyorsunuz google de benim arkadaşımın resmi de var kendisini reel den tanıyorum o zaman oda mı fake hayır değil ben bu açıklamayı daha önce yapacaktım paylaşım yapma hakkım yoktu o yüzden anca yapabildim açıklamayı neyse bana ister inanın ister inanmayın bu benim zerre umrum da değil sizden tek ricam var buraya saçma saçma yalan yanlış yorumlar atıp milleti kandırmayın düşüncelerinizi içinize saklayın

Ya bu insanlar neden böyle ?