Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba, özellikle insaflı fikir yazan arkadaşlara teşekkürler, gelen fikirlere göre çıplak ayakla yapılcaklar:
- 3 dk toprağa basmak
- Yurtta yan odaya gidip bi şey istemek
- Sahilde 200 metre yürüyüş ve geri dönüş
- 15 dk Penti mağazasında, 15 dk AVM koridorlarında dolaşma
Anlaşmaya göre soruyu 2 kere daha sorup yine fikir almam gerekiyor, görürseniz onlara bidaha yazmanıza gerek yok.
- 3 dk toprağa basmak
- Yurtta yan odaya gidip bi şey istemek
- Sahilde 200 metre yürüyüş ve geri dönüş
- 15 dk Penti mağazasında, 15 dk AVM koridorlarında dolaşma
Anlaşmaya göre soruyu 2 kere daha sorup yine fikir almam gerekiyor, görürseniz onlara bidaha yazmanıza gerek yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Madem çıplak ayakla istediğin yerde dolaşabiliyorsun, erkek arkadaşın yere yatsın, sırtında dolaş.
İstediğim yerde değil, sizin yazdığınız ve onun kabul ettiği yerlerde. Onun üzerinde yürümemi kabul etceğini sanmıyorum yine de fikir için teşekkürler.
İnsanlar neden bu kadar ger*zekalı a*mk? Siz bu kadar m*al olmak için ekstra eğitim falan mı alıyorsunuz?
evet
Meteobusle ilk duraktan son duraga kadar git
Fikrin için teşekkürler ama biraz fazla olmaz mı?
Olmaz olmaz, hatta her durakta in sonraki araca bin
Ya biraz insafli ol lutfen toplam bi durak gidip ineyim bitsin olur mu?🙏
orada mısıın🙄
Burdayim ve fikrim sabit
Ya tek durak gitmek bile cok zor ve rezil edici benim icin sen her durak in bin diyosun nasil yapicam
İddiaya girmeseydinnnn
Ya ne biliyim boyle olcaani lutfen bak yalvariyorum yapma🙏
Keske bende izlesem
Dalga gecme lutfen
Hadi ama yaaa lütfen dedim...
Ruh hastasimin? Kac gundur ayni terane
Sensin ruh hastası şaka yapıyorum mu zannediyosun uğraşmak istemiyosan iptal et gitsin işte
Bak istiklal caddesinde yürümemi isteyen kişi insafa gelip iptal etti sen de iptal eder misin lütfeeen 🙏çok az aman kaldı
2-3 dakika toprak üstünde hem vücuttaki elektriği atmış olursun iyi gelir insana
Teşekkürler insaflı fikrin için :D
Kamp sandalyesi götürün oturun arada bi basarsın yere çok üşümezsin
Arada bir derken toplam 2-3 dk ama demi?
Tabi ki
Teşekkürler 🙏
Rica ederim ☺️
Bi mağazanın içi olabilir penty gibi. Mini giysen iyi olur bence
Tek bi mağazaya girip çıkıcam öyle mi?
O çıplak ayaklatınla daha fazla mağazada dolaşmak sana haz verir biliuorum ama idda buysa ben tek mağaza yeter derdim eğer seni daha fazla teşhir etmek istemiyorsam
Ama seksi göründüğünü düşünürsem tüm avm de çıplak ayaklarınla dolaşmanı izlerdim hatta kameraya alırdım seni zevkle.
Tek mağaza bile fazla ama sadece girip çıkıcam eğer onu da geri almak istemezsen 🙏
Hayır girip çıkma değil içerde dolaşıp ürünlere bakmalısın 15 dakikadan önce çıkamazsın.
15 dakika çok tamam lütfen 2 dakika olsun olur mu?
2dakika nedir yaa. Bak ne yap biliyormusun. İöeri gir birkaç perça şey al kabine gir dene o sırada ayaklatını çıplak halde kabinden çık ve gidip başka bir model veya beden al gel tekrar dene ve tekrar kabinden çık aynada kendini izle çıplak ayaklarla böyle 15 dakika geçirirsen sorun olmaz
15 dakikanın hepsini kabinde geçirirsem sorun olmaz evet :D
Hayır olmaz öyle. Dılarda geçirdiğin süre 15 dakika olucak ve işi zorlaştırıp seni yoldna çıkarıcak bir ekleme yapardım ben olsam iç çamaşırınınniçine bir oyuncak ttreşimli
Öyle şeyler iddiaya dahil değil yazsan da farketmez. 15 dk dışarda geçcekse kabine girmemin ne manası var?
Kabine girmek dılarda çıplak ayakla dolaşmanı normal karşılatabilir. Ve dahil olmasa da iddayı renkkendirebilirsiniz
Azaltmicaksın yani 15 dk yı.
20 dakika olsun, o çıplak ayakları daha çok görsün mağazaya eşiyle giren erkekler.
Yaaa tamam 15 dk da anlaşmıştık iyi.
Geçti artık 20 dk oldu
Özel bir soru sorucam onu cevaplamazsan 30 dakika yapıcam süreyi
Off nasıl bi psikopata denk geldik. Sor tamam.
Mesaj kutusu açık mı?
Değil buraya yaz ne yazcaksan
Aha olmaz öyle, fazla özel
Yazıyosan buraya yaz öyle bişey yok.
Tamam o halde 30 dakika. 15 dakikası mağaza içinde kalan 15 dakikası avm koridorlarında elinde parmak uçlarında ayakkabınla çıplak ayaklarla dolaşma cezayı hakettin
Anlamadım 15 dakikası ayakkabıyla mı?
Hayır 30 dakika çıplak ayakla
Ama böyle giderse süreyi arttırabilirim
E ayakkabınla yazmışsın
Ayakkabı elinde
Ya saçmalıyosun ama 30 dakika çok 15 dakika pentide dolaşayım tamam dedim ona koridora çıkarma beni lütfen
Alyında mini etekle mi dolaşacaksın yoksa pantolon mu
bilmiyorum o sevgilime kalmış
İşte bununla ilgili birley soracaktım ama neyse
Sor cevap verince son 15 dk yı geri al tamam
Olabilir vereceğin cevaba göre değişir
Ve sevgilin de okuyor mu mesajları ona göre. Okumasını da istiyorum.
Evet okuyacak ona göre dikkatli yaz ne yazcaksan artık hadi
Yazamadım ki
Niye
Mesaj kutun kapalı
Evet ondan buraya yaz yazcaksan
Yazarsam yorumum kaldırılır
Tamam neyse artık
Peki
Yürüyerek keş ve simit al sevgilene ya da sevdiği yimeklerden al nasıl fikir lüks çünkü artık.😉
Çıplak ayakla markete mi gideyim 🙈
Ha o niye öyle oldu çıplak ayak mı? mikrop kaparsın gız aidesi hivi hepatit bsi pası kiri var yani sevmiyormu bu seni yoksa gıı abow inanamıyorum şu an.
oh ben de farkında olarak yazdın sandım soruda belirtmiştim, geri alıyosun yani demi yazdığını? 😅
Evet geri aldım. kar yasa dicem çıplak ayaklar ile kara kalp çiz içine ismini yaz dicem ama kar yok. Aklıma bişi gelmedi çıplak ayak Allah kurtarsın cidden zor...😅
Çok teşekkürler geri aldığın için 🙏 Neyse ki kay yağmıyo 😅
Aklına bi şey gelmemesi daha iyi 😂
Hajdkaksnalaklswjdjwbkwjs saçma
Kesinlikle😅
camların üstünde yürü
yok artık saçmalama lütfen ayağım kesilir geri alır mısın?
ateşin üstünde yürü :D küllerin üstünde
Hee çok komik. Düzgün bi fikir yazcaksan yaz yoksa geri al fikrini lütfen.
buzun üstünde yürü daha ne diyim
Buz yine en isaflısı oldu ama lütfen diyorum bak ciddiyim
hiç eğlenceli diyilsin
sokakta 10 kez git gel yap baştan sona
geri alır mısın lütfen 🙏
sende bişey beğenmiyon ha
çıplak ayakla bi komşuya gidip bişiler iste
İşkence mi etmek istiyosun bana illaki?
Komşum yok yurtta kalıyorum ehehe nasıl olcak?
evet iddiaya girmişsin hehehe
komşu aynı binadaki biri olsun dışarıdaki değil
tamam bir tane odaya git kapılarını çal seni görsünler öyle bu kadar
Tamam ona razıyım diğerlerini geri alıyosun ama dimi?
evet
evet desem sevgilin razı olacak yani?
Bilmiyorum ama onun insafına kalcam yapar mı yapar. Cam kırığıyla ateşi yapmazdı muhtemelen ama.
bi daha girme böyle şeylere
bilsem hayatta girmezdim. Teşekkürler insaflı fikrin için :D
İstiklal caddesi üzerinde yürümek...
Fikrin için teşekkürler ama biraz ağır bi ceza değil mi daha basit bi şey olsa?
Hatırası olsun her iddiaya girme diye..
Ya tamam dersimi aldım zaten daha fazlasına gerek yok lütfen
orada mısıın🙄
Önceki soruda yazdığında sadece 10 metre olarak anlaşmıştık onaylayabilir misin?
Onayladim 😇😅
Teşekkürler acaba diyorum hızımızı almışken onu da iptal etsek mi? 😇
Kayserili misin
😅 dalga gecme lutfen hadi
Hadi bakalım. Noldu? Sonuç?
Muhtemelen haftaya olcak yazılanlara göre o yüzden geri alabilirsen çok sevinirim lütfen🙏
Kayserilisin kesin
Değilim 🙈
😅😅👍😄
Ama sen trabzonlusun galiba
Yok ben Turkiyeliyim
İstiklal artık hiç güvenli değil lütfen artık iptal eder misin
Haklısın, iptal olsun 👍😇
Çoook teşekkür ederim :D
Ben geç kaldım galiba 🤦
Evet😂 ne yazcaktin?
Elinde ayakkabı ile kalabalık 1 caddede dolaşmanı veya insanlara... Numara ayakkabınız var mı diye sormanı isterdim
Ahahaha ucuz atlatmisim😅 belki bidaha boyle bisey yapariz o zaman yakalarsin😂
Olabilir belki hiç belli olmaz bu arada senin arkadaşın topuklu ayakkabı iddiasında ki kişi mi Ankara 'da olan senin arkdaşın bu siteyi kullanıyor demiştin o arkadaşın paylaşımını daha önceden görmüş olabilirim
Hayir onun hesabi yok
Anladım cevap için teşekkürler başka 1 iddia olunca senin veya arkadaşın söyle bu arada O gün nasıl geçti anlatır mısın çok merak ettimde insanlar sordu mu baktılar mı
Yazarim sonra. Nasil bi iddia olsun istiyosun bidahaki?
Farketmez benim için eğlenceliyse bu arada konuşuruz sonra sen uyuyacaksın galiba bu arada 1 sonra ki sefer sen arkadaşına ceza ver Erkek mi yoksa Kız mı olduğuna bağlı olarak 1 şey bulursun
Arkadasim erkek ne cezalar verebilirim? Veya bana ne cezalar vermek isterdin?
Senin arkadaşına saçlarını 3'e vurmak veya hesap ödeme o arkadaşının 1 fetişi yoksa sana pedikür bakımını yapması vb cezalar verebilirdim
Sana yeni ayakkabı ile Çamura basmak veya kıyafetlerle birlikte buz gibi 1 su kovası üstüne dökülsün kurumasını kıyafetler üstündeyken beklersin etrafta dolaş ıslakken
Biraz daha konuşsaydık ne yapıyorsun şu an merak ettim de
Ooo fena fikirler varmis sende. Erkek arkadasimin fetisi var o yuzden ayakla ilgili cezalardan hoslaniyo ilk yazdiginki gibi oyle fikrin var mi yine?
Evet var verebilirim istersen jxjdjxjdjhdgd yarın 1 iddiaya girin ikinizde bence
Tamam yaz onumuzdeki hafta yapicam erkek arkadasim da takip ediyo burayi ne diyosan gercekten yapicam o yuzden lutfen mumkun seyler soyle🙏
Tamam olur keşke kız olsaydı erkek ve kız ayrı ayrı ne yapıcak bunu planlamak zor
Sadece ben yapicam zaten yani kiz icin olcak
Sen misin başka 1 kız mı
İddiaya girdiniz mi ne iddiası kim kaybetti
Ben yapicam erkek arkadasim yaptircak senin fikirlerine gore, onceden kalan bi hesabimiz vardi o yuzden😅
Sen Erkek arkadaşına yaptırıcaksın Doğru anladım dimi
Hayir tam tersi, cezayi ben cekicem
Tamam anladım kaybettin iddiayı demek
Iddia degildi ama sonuc olarak oyle evet
1 çocuk parkında ayakkabılarını ve çoraplarını fırlatarak dans etmek bir de bundan sonra bir kaç kişiye... Numaralı ayakkabı var mı diye sor elinde ayakkabı varken
Off tamam, 2 kisiye sorsam yeter mi?
En az 3 kişi olsun bir de Ayakkabılarınla Çamurda 5 adım yürü
Peki... cikarmadan once mi yuricem camurda
Ayakkabılarınla Çamurda yürücen en son yapıcaksın 2 görevi de yapınca
Ayakkabın yeni miydi yoksa eski mi çamurda yürüceksin ya o yüzden sordum
Yeni de var eski de, ayakkabiyla camurda yurumeyi numara sorduktan sonra yapicam oyle mi
Evet bu arada beyaz ayakkabın varsa beyaz ayakkabı ile yap
Peki... eski bi beyaz vardi
Yeni ayakkabı hangi renk
Renge göre göre 1 şey dicemde
Siyah bot
Bot demiyorum ayakkabı diyorum 2 si farklı
Sadece 1 tane mi ayakkabı var sende şu an bot demiyorum sadece ayakkabı dedim
Ondan once trekking ayakkabisi vardi koyu mavi
şu an kaç tane ayakkabın var hangisi yeni hangisi eski
Sayamam Şu an sana hepsini ne istiyosan soyle
Ayakkabının rengine göre 1 şey söylicem
Soyledim zaten
2 tane vardı eski ve yeni olanları ve renklerini söyle
Yeni ayakkabın ile çamura bas sonra eski ayakkabılarını arkadaşın makasla yırtsın yırtık ayakkabı ile gez eve gidene kadarda
Takti renge niyeyse...
Hmm yirtik ayakkabi ole nasil gezeyim nasil bi yirtik diyosun
Yırtık herkesin görebileceği 1 yerde olsun nerede olduğu fark etmez
Yeni ayakkabının en az %50 si çamur olsun
Bana anlatırsın o günün nasıl geçtiğini
Ayakkabi yirtmak istemiyorum israf yani, camur tamam
Ayakkabını yırtıcaksın herkes bunu görmeli
Parasini da vericek misin ayakkabinin
Günün nasıl geçti anlatırsın Çamuru temizleme gün bitene kadar inşallah temizleyemezsin gün sonundayda
Erkek arkadaşın isterse verir sana
O karar versin parasini vercekse... bu kadar mi
Evet her şeyi toparlasak önce ayakkabı ve çoraplarını çıkar dans et sonra... Numara ayakkabı var mı diye sor 3 kişiye yeni ayakkabınınla en az %50 sini çamur olucak şekilde Çamura bak sonra eski ayakkabılarını yırtıp gez herkesin ortasında
Sonuncuya soz veremiyorum ama digerler tamam peki... bu kadar demi?
Hepsini yapıcaksın !! 😡
Ayakkabi numarasi sorarken coraplari giysem olur mu?
Olmaz bu arada ayakkabın yırtıkken dolaşmak istemezsen daha kötü 1 görev veririm
Pff peki oyle olsun... tamam ver bari yapamazsam onu yapayim
Peki sen bilirsin ama geri almam geri haberin olsun hala istiyor musun
Istemiyorum ama mecbur 😂
Tanımadığın 1 kişinin ayakkabısını Para ile satın alıcaksın bunu geri alamam sen ısrar ettin şimdiden geçmiş olsun bunu yaptıktan sonra da 1 çift ayakkabını çöpe at
Illa masraf cikaricaksin yani? Sana eft de yapayim ister misin ceza olarak?
Sana dedim yırtık ayakkabı ile dolaş kabul etmedin ayakkabı satın alıcaksın geri alamam asla
Sana hangi kız ayakkabı satıcak bunu çok merak ediyorum bunu parkta tanımadığın herhangi bir insana yapıcaksın
Bu arada hangi ayakkabıyı çöpe atıcaksın ve kimden ayakkabı satın alıp giyeceksin başkasının ayakkabısını çok merak ediyorum
Bir şey söylemeyecek misin niye sustun galiba ceza ağır geldi dürüst ol ağır mıydı sence
Cebimden para cikcak cezalari yapmicam bosuna yaziyosun
Tamam o zaman başka 1 ceza vericem ama yapmak zorundasın cebinden para çıkmıcak
Eski Ayakkabılarından 1 tanesini git 1 tanesini çöpe at ayağında 1 Ayakkabı olucak 2 değil öyle yürüyeceksin en az 250 metre boyunda bu yerlerde kalabalık yerler olucak
Ayakkabiyi cope atmak da istemiyorum... ayrica tek ayakkabi fikrini erkek arkadasim da sevmez ikisini birden cikarmami ister
1 ayakkabını çıkarırsan insanların ilgisini çeker o yüzden dedim rezil olmuş olursun
Yok baska fikrin varsa yaz
Neden ki neyse 1 fikir daha var aklımda kalabalık 1 yerde Cafe Market mağaza vb 1 yerde elinde ayakkabılarını tutarak bulaşıcaksın 20 dk boyunca
Off bu da cok zor ya😅 tamam cafede oturiyim ama dolasmiyim olur mu?
Cafe olur ama dolaşmak zorundasın insanlar seni görücek mutlaka
Cafede oturup ayakkabimi cikariyim ama dolasmiyim diyorum. orada da goren olur yani
Dolaşmadan olmaz dolaşmayı kabul etmediğin için 20 değil 30 dk yürüyeceksin en az 1 kızla Ayakkabı hakkında konuşucaksın kabul etmezsen artırıcam
Yaa off tamam cok acimasizsin😤 30dk boyunca durmadan mi yuricem anlamadim ki? Bi kizla ayakkabi hakkinda ne konuscam?
Onu sen seç fark etmez 1 kişiyle kız erkek fark etmez yaş fark etmez ayakkabı Hakkında 3 dakika konuşun
Rastgele ayakkabi hakkinda ne konusabilirim hem de ayaklarim ciplakken? Adres falan sorsam sadece?
Ayakkabı hakkında konuşucaksın başka 1 konu asla konuşma bu görevi uzatmamı istiyorsun galiba numarasını sorabilirsin ayakkabıyı nereden ne kadara aldını sorabilirsin vb
Off tamam ama senin ayakkabin niye yok derse?
Ayakkabıların elinde olucak, cefa de ayakkabıları mı giymeyi hiç sevmem çıplak ayakla dolaşırım cafede dersin ayakkabılarını elinde tutacaksın
O ne sacma neden ya😂 ya su 30 dk dolasma kismini lutfen azaltalim kucucuk cafe icinde 30dk surekli tur atcak halim yok ya
Süreyi kısaltmam ama böyle yapmaya devam edersen uzatıcam 45 dakika oldu
Ya sureyi kisalt demiyorum ama arada oturabileyim makul seyler yaz demistim basta
Sadece 15 dk otur 30 dk dolaş herkesin önünde 1 kişiyle ayakkabı hakkında 3 dk konuş aklıma 1 fikir daha geldi Kahveyi Ayakkabına dök bir de
Illa batircan ayakkabini yani... 30dk cok o un yerine baska bi sey soyle uzatma sureyi
30 dakika yürüyeceksin yarım saat uzun 1 süre değil bu arada siz ikiniz Kahvede içersiniz Kahvenin 1 kısmını ayakkabılarına dök kesinlikle
Spor mu yapiyoruz ya en son ayakkabıyla bile 30 dk ne zaman yurudum hatirlamiyorum. tamam dokcem kahve bakalim nasil cikcak lekesi...
Lekesi çıkmaz umarım 1 Anı olarak kalır ben evde bile 2 saat volta atıyorum sen cafe de 30 dk mı atamıcan bunu dediğin içinde 1 kişiyle değil 2 kişi ile ayakkabı hakkında 5 dk konuşucaksın
Volta mi atayim kahvede deli gibi? Baska bi sey soyle ya makul ol azcik yapcam diyorum
Cafede 15 dk yürüyeceksin ama 5 kişiyle Ayakkabı hakkında konuşucaksın Cafede ayakkabıların elinde olucak 30 dk oturucaksın oldu mu
Tamam 30 dk otururum bir iki kere de kasanin oraya gidip gelirim bi masadaki grupla da konusurum oldu mu?
1 masa grubu değil 5 kişiyle ayrı ayrı konuşucaksın ayakkabıların elindeyken
Bokunu cikarma lutfen ha bi kisiyle yapmisim ha 5 niye uzatiyosun
30 dk değil 15 dk yürüyeceksin o yüzden 5 kişiyle konuş diyorum
Konuscagim sey makul bisey olsa neyse yani de cok sacma... ben bi 2 saatligine cikiyorum lutfen makul seyler yaz
Tamam 3 kişiyle konuş diğer görevlerin hepsi aynı sadece 1 fark var ayakkabılarını giysem bile bağcılarını bağlama asla
Aa super bagciklarimi baglamazsam ayakkabi giyebilirim yani?
Bu görevlerin hepsini yaparsın keşke bende izleyebilseydim seni o an izlemek çok isterdim gerçektende
Büyükşehir de misin yoksa Küçük 1 şehir mi
Buyuk sehir. Beni gorsen napardin ki
Seni izlemek isterdim bu kız ne yapıyor diye özel değilse hangi şehir aynı şehirde miyiz merak ettimde
Ankara
Farklı şehirlerdeymişiz aynı şehirde olsaydık seni izlemek için yanına gelirdim
Bir şey merak ettim Ben olmasaydım kim planlayıcaktı senin ne ceza alıcağına o mu yoksa ben mi daha kötü şeyler dedi
Normalde o planlardi ama arada baskalarinin merhametine kalmami seviyor o yuzden senin yazdigini gorunce o karar versin dedi. Senin olayin ne baskalari rezil olunca mi hosuna gidiyor yoksa ayak fetisi mi var senin de? durust olabilirsin.
Benim yüzüm veya İsmim gözükmüyor ve farklı şehirdeyiz beni gerçek hayatta asla tanımayacaksın o yüzden Dürüst olucam ayak fetişi değil ama ona benzeyen 1 fetişim olabilir kızların ayakkabılarını seviyorum özellikle spor olduğunda ayak sevmem sadece ayakkabı ve ayakkabı ile ilgili şeyleri severim
Keşke gizli paylaşsaydım ama ilk yazdığımda 1Xp vardı o yüzden gizli yazamadım ve bu mesajı bir kaç kişi mutlaka görücek kesin maalesef
Ben yine de bu özelliğimden aşırı derecede utanıyorum 1 başkası İnşallah görmez Allah'ım yardım et kimse bu sırrımı belmesin 🤦🤲🤲🤲🤲 bu durum olunca hayat senin için zor özellikle benim gibi 1 Şeriatçı ve Ülkücü için daha da zor
gecmis olsun 😅 spor ayakkabisi fetisini ilk defa duydum nasil oluyor kizlar ayakkabi hakkinda konusunca mi hosuna gidiyor? Veya camur olunca neden hosuna gidiyor?
Bu durumdan aşırı derecede utanıyorum Çamurlu ayakkabı sevmem sadece kirlenicek ve temizlemesi zor olucak o yüzden dedim ayakkabı koklamasını ve öpmesini yalamasını severim bundan çok utanıyorum ve kimsenin bilmesini istemiyorum Kızların Spor ayakkabıları çok ilgimi çekiyor
Fila Balanciaga New Balance vb ayakkabılar çok iyi
Anladim cok dert etme bence busuru insanin boyle fantezileri vardir
Yine de aşırı Utanç verici ve Berbat 1 durum sen 1 kişinin ayakkabı kokladığını yaşadığını öptüğünü görsen ne derdin? Bu özelliğimden kurtulmak istiyorum ama kurtulamıyorum 1 de bunu Şeriat'tı Savunan ve Destekleyen ben yapıyorum bu Şeriat'ta ne kadar uygun sence
Tuhaf karsilarnir tabi toplumda ama cok takan da olmaz onemli olan nasil bi insan oldugun. Seriatta kafani kesebilirler ama :D
Sen ne tepki verirsin ben sizin evin önünde bunu yapsaydım peki?
Ilginc bulurdum ama yargilamazdim yani ben
Sevgilin var mı senin merak ettim benim söyledikleri mı ne zaman yapıcaksın
Var dedim ya onumuzdeki hafta yapcaktim. Ama bi sey dicem madem sadece ayakkabidan hoslaniyosun niye bana ayakkabilarimi cikarttirdin herkesin icinde😅 Dediklerini ayakkabi giyerek yapayim o zaman olur mu? 🙏
O senin erkek arkadaşın değil miydi ayakkabılarını yine de çıkar 1 de aklıma şu da geldi iyi hatırlattın Ayakkabılarını Kokla Öp ve Yala
erkek arkadas derken sevgili anlaminda. Tamam cikarip opeyim😅 ama sonra geri giyeyim 🙏
Tekrar giyme olmaz insanlara rezil ol bu iddiadan sonra ayakkabı giyceksen bile 1 tanesini giyebilirsin 1 tanesini giyme giydiğin ayakkabıyı yırtmak zorundasın
Off 🙈 niye rezil olmam da mi hosuna gidiyor? ayakkabi yirtma vs olayi yok masraf cikarma demistim
Eski Ayakkabılarınsa masraf çıkmaz 2 tane ayakkabım var demiştim yeni ayakkabıları giyersin sonra rezil olursan daha keyifli olur
cope atacak kadar eski degil, cok eskileri de baskalarina bagisliyorum. eskiler giyip yenileri mesela tasisam olmaz mi illa ciplak ayak mi olmam lazim 😅
Eski ayakkabılarını da yeni Ayakkabılarını da giy mutlaka 1 tanesi Çamurla basarsın diğerini de kahve dökersin
tamam birini tasiyip digerini giyerim
Hayır hiç giymiceksin görev boyunca giyceksen bile 1 tane giyip diğerini giyme ve o da yırtık olmak zorunda o yırtığı sonradan dikersin 1 iple
Terzi miyim ben ayakkabi dikeyim :D off neyse tamam giymiyorum
Bu daha iyi olur keşke bende seni izleyebilseydim ya çok isterdim çok eğlenceli olurdu kesin
Neden sustun benim sana verdiğim görevler çok mu sert sence 😆😆😆 ifjdjjdjdjdjjdjdjjdj beni sevdin mi dürüst ol
izlesen napardin? mudahale eder miydin
Sadece izlerdim insanların içinde nasıl davranıcaksın aklıma 1 şey gelirse veya senin yaptığın benim hoşuma gitmezse başka 1 şekilde görevin tekrar yapılmasını isterdim
erkek arkadasim o gorevi ustlenir merak etme :D
Bende yapmak istiyorum ama yaa 😥😥 neyse maalesef yapamam ben orada değilim.
Bu kadar görev yeterli mi sana
Bence yeterli 😅 ama karar senin
Aklıma 1 şey gelirse söylerim bunları ne zaman yapıcaksın bunları yaparken ne hissediyorsun Utanıyor musun veya Üzülüp Sinir oluyor musun
onumuzdeki hafta dedim ya. Butun duygulari ayni anda yasiyorum :D
Aklıma 1 görev geldi onu da kesin yap ayakkabıcıya çıplak ayakla gir 3 tane ayakkabı dene ama satın alma hepsi çok iğrenç ve kötü ayakkabılar giyip çık ayakkabıcıdan
off neden yaa 😅😅ciplak ayakla gidersem denememe izin vermezler yalniz
İzin verirler sen git itiraz etmeye devam edersen ayakkabının sayısını artırıcam
ne biliyosun normalde bile ped giydiriyolar ayakkabi denerken corapsizsan
Sen kabul etme ped giydirmek isterlerse çıplak ayak seviyorum Ayakkabı almaya geldim dersin itiraz ediyorsun hala
milleti rahatsiz edip huzursuzluk cikarmak istemiyorum
Rahatsız etmiceksin ki ayakkabı deniceksin zaten Ayakkabıcılar özel 1 yer veya mekan değil Onlarca veya Yüzlerce defa ayakkabıcıya gitmişsindir Ayakkabıları deneyip çıkıcan galiba sayısını artırmam gerek o zaman kabul edersin 3 tane değil 4 tane ayakkabı dene
8 dk geçtin hala sessizsin 1 şey söyle
yasin kac senin bu arada 13 falan mi
Hayır 19 Yaşımdayım neden sordun ki merak ettim de?
bazi yazdiklarin cocukca geldi de gercekten oyle zannettim hakaret olarak algilama
Hangi yazdıklarım çocukça hiç biri çocukça değil bence bu arada senin yaşın kaç
disardan bi goz olarak soyledim. hesapta 25 gorunuyo da ben 20
Yani benden 1 yaş büyük 1 Kız bana ceza verme diye bana yalvarıyor bu doğru mu
dogru degil ama biraz ucuzu 😂
Doğru değil derken ne demek istedin bunu dediğin için 5 tane ayakkabı deniceksin Ayakkabıcıya gittiğinde
Biraz utanc verici anlaminda dedim
Neden 5 e cikardin muhtemelen yapamicam onu zaten
Tamam bunu iptal ediyorum yapamıcaksan Başka 1 görev versem hiç Paten kullandın mı
tesekkurler. Buz pateni kullandim
Bu görevi vermesem o zaman şu görevi versem senin arkadaşın senin ayakkabını 1 yere saklasın sen bulmaya çalış
hmm nasil bi yere saklasin yani tam anlamadim
Fark etmez 1 yer bulun o yere giden senin sevgilin senin 1 Ayakkabısını alsın onu sen bulana kadar tek ayakkabı ile gez 1 ayağında Ayakkabı olucak diğerinde Çıplak
1 ayakkabi olayini istemez bence haberin olsun ondan da vazgec bence
Tamam 2 Ayakkabı da olur ama tek ayakkabı daha iyi olur çaresiz hissetmen için demiştim Ayakkabılarını çok iyi bir yere saklasın ki bulanazsın umarım sen Ayakkabılarını bulana kadar asla giyemeyeceksin
hic bulamazsam hic giyemicek miyim yani?
Hiç bulamazsan hiç giyme sevgilinde kalsın sana vermesin ne olursa olsun sadece 1 iddia olursa ve sen kazanırsan geri alabilirsin bunu en son yapıcaksın tüm her şeyi yaptıktan sonra
off cok riskli 😅 nasil bi iddia mesela
Fark etmez nasıl 1 iddia olduğu ama Erkek arkadaşın bu iddiayı kaybederse Sana Ayakkabılarını geri verecek bunu 2 Ayakkabı ile değil 1 Ayakkabı ile yapın bence 2 Ayakkabı da olur ama 1 olursa daha iyi
dedigim gibi 2 ayakkabiyla yapariz ama tamam deneriz
1 Ayakkabı ile yapsanız olmaz mı lütfen bunu isteme sebebim 1 çift değil 1 Ayakkabıya muhtaç kalmak daha aşağılıcı ve utanç verici
olmaz, bence de , hic ayakkabi olmamasi daha kotu, digeri sadece garip
1 Ayakkabı olup diğeri olmazsa daha çok ilgi çeker ve küçük düşürücü 1 Ayakkabıya muhtaç oluyorsun
Görevleri bu pazartesi mı yapıyorsunuz
muhtemelen haftaya haftasonu
Haftaya cumartesi veya pazar mı
belli değil
Sevgilinle 1 sonra ki iddiaya ne zaman hangi konuda gireceksin Sevgilinin yapması için ona da görev vermek isterdim de
o da belli değil ama yazabilirsin aklindakileri simdi
Onu o zaman yazarım benim merak ettiğim şey acaba senin Ayakkabılarında ki Çamur ve Kahve lekesi çıkar mı İnşallah Çıkmaz anı olarak kalır sen nasıl 1 iddia kaybettin anlatırsın arkadaşlarına
Bunu yaptınız mı yaptıysanız Anlatır mısın nasıl geçti O gün kesin çok komiktir jxjfjdjdjdj 😆😆😆😈
Bir erkeğin üstünde
Nasil yani?
Plajda.
Teşekkürler ismini görünce bi an korkmuştum 😅 Ama plaj da bu mevsimde biraz soğuk olur emin misin🙏
AVM de mi deseydim !
?
Hayır lütfen çok teşekkürler plaj fikrin için
👍
5 dakika yeterli mi?
Onu erkek arkadaşına soracaksın.
Ona kalmaması için size soruyorum sınır koyarsanız çok iyi olur 🙏
200 metre git, gel..
200 metre en az 10dk sürer ya naptın bi de git gel diyo. 50 metre olsun olur mu?
Olmaz, adı konsun.
Hava cidden soğudu ama. 200 metre sadece gidiş diyelim o zaman?
Bi iş yapıyorsun tam yap. Git, gel..
Off tamam be iyi, öyle olsun.
İyi eğlenceler.
Saol.
Gerilme 😊😊
Oldu.