Tartışırken hastalığımı içine karıştırdı? İnsanlar nasıl bukadar hadsiz? Sinir krizi geçiriyorum?

Bi kiz var ise beraber basladik ve bir kurs var işe bagli. Is saati olarak sayiliyo. Diyelimki kurs 1 saat erken bitti işe gitmeliyiz. Okulumuz erken bitince ben gidiyorum ise ama kiz gitmek istemiyor ve tartisiyo nerden bilcekler kursunnerken bittigini gec gidelim diye. Bende 4 ay denem surece oldugu icin riske girmek istemiyorum. Neyse tartisdik. Gecen hafta ben hastaydim rapor aldim covid dim. Bana diyo ki "inan bana biz 1 saat gec gitsek bu 1 hafta rapor almaktan kotu degildir. Nekadar utanmaz bir insan nasil rezilce bir davranis bir insani hastaligiyla vurmak napiyim hastaydim hayatinda hic bukadar atesim olmamisdi insan hastaysa hastadir IKISI AYNI SEY MI? SEN KEYFI GITNIYELIM DIYOSUN sinir krizi geciriyorum yeminle aglicam insanlar nasil bukadar hadsiz olabiliyor bu nekadar hadsiz bisey hastaligimi icine kariszirmak.. sanki bilerek yaptim

Güncellemeler
+1 yıl
Yardim edermisiniz öyle sinirim ki moralim bozuk tum gun
Tartışırken hastalığımı içine karıştırdı? İnsanlar nasıl bukadar hadsiz? Sinir krizi geçiriyorum?