Ben hastayken beni umursamayan kayinvalide simdi kendi hasta?

Evet arkadaslar 10 aylik evliyim. Esimin ailesi biraz sınır konusunu cok ihmal ettikleri icin biraz geri durdum ama saygisiz durmadim. Benim bilerek özel gunlerimde ya da bi basarim biseyim oldumu asla deger vermezler. Kayinvalidem calistigmi ve antramana gittigmi bilir buna ragmen arada bana is cikarir. Kendini ev hanimi ve safece diger iki buyuk cocuklarina yardimi olur bize Hic. Yok okuma olucak su tatliyi yap ya da haftaicide olsa bi misafitlik bisey cikarir. Bende calisan biriyim haftaici yapamiyorum haftasonuda 2 gun oda öyle cabucak geciyor. Neyse yuzyuze tartismamoz olmadi fakat 1 ay önce disimden dolayi buyuk sorunlar yasadim 2 hafta ise falan gidemdim. Ilk hafta öylece yattim o derece. Bildigi halde bi hafta sonra bi mesaj atti okadar. Ama kendilerinin biseyi oldumu surekli bdndden sunu yap bunu yap gibi söylemleri oluyo. Kimi defa yapip kimi defa yapmiyorum cunku beni yönetmeye calisiyolar ilk gunden beri. Görumcemden Hic haz etmiyorum kayinvalidemi yöneten o. Ailenin muhtari oynayip ortaligi karistiriyo. Aylar Boyu Benle yeni evliyken konismayip simdi diger kardesi evleniyo diye bana yakin davranmaya calisiyo ailecilik oynuyo, simdi geldi aklina 😃😅Bende esim hatrina idare ediyorum.

Bugun kayinvalidem hastaymis vd yakin oturuyoriz. Bana deger verdigi hissetmiyorum hep bos lafta seviyo. Sizce esimle yemek göndermelimiyim? Zaten cok yorgunum ve bugune kadar bana faydalari Hic olmamistir

Ben hastayken beni umursamayan kayinvalide simdi kendi hasta?