Sizce kapısından çevrildiğim bir mekana tekrar gitmem yüzsüzlük mü?

Yaşadığım şehirde gece kulübü tarzı sadece 2 tane mekan var biri biraz şehir dışında ve aracımız yok taksiler pahalı mecbur sürekli diğerine gidiyoruz en son hiçbir şey yapmadığım halde durduk yere benim mekandan çıkardılar nedenini gerçekten bilmiyorum hiçbir şey de söylemediler Ben de çıkarken bir daha sizin saçma mekanınıza gelmem diyerek küfür ettim birkaç ay sonra tekrar gittiğimde beni giremezsiniz diyerek içeriye almadılar mekanın sahibi beni takip ediyordu sosyal medyadan Ben de mesaj attım içeriye alınmadım diye daha sonra adam beni başından savdı bir hafta sonra adam tekrar yazdı artık sorun yok gelebilirsiniz istediğiniz zaman diye ama ben gurur yaptım bir kere her ne kadar deli gibi gidip eğlenmek istesem de gururum daha ağır basıyor sizce gitmeli miyim bu yüzsüzlük mü olur bir kere almadılar sonuçta ama arkadaşımın doğum günü ve orada kutlamak istiyor o gün mecbur gideceğim çok kararsızım yaşadığım yer çok da büyük bir şehir olmadığı için zaten bütün gençler orada takılıyor daha önce de kapıdan çevrilip daha sonrasında içeriye girenleri gördüm onlar gurur yapmamış ama çok kararsızım ya siz olsanız gider miydiniz?
Sizce kapısından çevrildiğim bir mekana tekrar gitmem yüzsüzlük mü?