Ayrı eve çıkmamakta hata mı ediyorum? Lütfen bakın?

Evde sürekli kavga ediyoruz. Teyzem olsun annem olsun temiz değiller ooffff. Teyzeme 50 kere dedim elini yika. Yıkamadan tuvaletten çıkıyor üstelik terliksiz giriyor. 3 oldu 4 oldu sigortalarim attı. Babam da yıkamaz ve tuvalet terliği ile evde dolaşır halı olmayinca ciddiyim. Annem de sarı bezle bulaşık bile yıkadı hemde pis olanla. Tuvaleti yıkadığı fırçayla badana yaparlar. Biri lavaboya balgam atar su tutmaz , odamda herşeyi kırar eline geçeni çöpe atar.. hele annem naylonlari erimiş bulaşık leğeni ile hamur yogurur hamurdan bulaşık teli çıkar. Yav banyoya raf alın o da yok sabunlar yerlerde sararmış klozetin üstünde gezer. Kokmuş banyoya çamaşır suyu doksem çamaşır suyunu deterjanları saklar bitiriyon diye. 2 ay yıkamaz wc banyo leş gibi kokar. Çok yiyon diye yumurtayı saklar. Gece 12 de lamba yakiyon diye beddua eder delirdimmm zaten titiz takıntiliyim. aileme göre ben sorunluyum ama delirtiyorlar onlar asıl baş sorunlu ama işte deli deli olduğunu bilmezmis ki. Hergun hakaret beddua almaktan yoruldum ya psikolojikmen çöktüm. 26 yaşındayim kpss hazırlanıyorum ayrı eve çıksam daha mı iyi sizce?
Ayrı eve çıkmamakta hata mı ediyorum? Lütfen bakın?