Ayrı eve çıkmalımıyım?

merhaba ben 19 yaşında bir kızım yaklaşık 3 senedir ailemle sorunlarım var kıbrıs da yaşıyorum en başta annemin istediği okula gitmemle başladı her şey sürekli kendisini övebilsin hava atabilsin diye beni hiç ilgimi çekmeyen yüksek zor bi okula gönderdi 3 senem boşa gitti o okulu yapamadım şimdi beni başka bir okula gönderiyor çalışmak kendi işimi kendim kurmak istiyorum bana sürekli senden bıktık artık bizim bi şerefimiz namusumuz var diyolar annemde babamda beni sürekli küçük düşürüyorlar geçen sene evden kaçtım eve gelmiyordum bütün gece sokaklarda kaldım ne aradılar ne sordular evde kedim var kediyi yollamakla tehdit ediyorlar kız kardeşimde onların kölesi gibi davranıyor burada bizim kaldığımız yerde ailesiyle arası kötü olanlara ev veriyor devlet okudukları sürece bende o evlere çıkmak istiyorum ama bunu yaparsam ailem beni tamamen siler ilerde evleniceğim kişinin aileside istemezse ailem yok diye pişman olurum ne yapmam lazım bilmiyorum ama devam dayanamıyorum sürekli ezilmekten bir şey olsa hep beni ezip benim üzerime geliyorlar bıktım artık sıkıldım

Ayrı eve çıkmalımıyım?