Cekim yasasinin hayatimiz uzerindeki etkisine inaniyorum bana saglam manifest onerecekler varsa cok sevinirim bu konuyla ciddi bir sekilde ilgilenmek istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Nasıl çekim. Cins çekim toplu çekim topsuz çekim birde çekim 3 kola ayrılır. Bunlarda kendi aralarında 5 kola ayrılıp bol miktarda çekim vardır. Aevet ihihihi 😅😅
isteklerimi masumane yoldan kendime cekme derdindeyim)))
Gel ben seni d m ye çekim. Çekim yasasını inceleyelim 😅😅
Bunu biliyorum
izledim
Hayırlısı olsun
Sagolasin cumlemiz icin sjdndhdnshdhd
Madem izledin
Nasıl ikna olmadın ona sasiyorum
Cekim yasasi her seyde kendini gosterecek diye bir sey yok sen kendini ucurumdan atacak olsan tanri elini senin icin uzatmaz inancinla kendini ölümden kurtaramazsin video bunu farkli bi sekilde anlatiyor
Seni ölümden alikoyamaz fakat iyi dusunursen yaralarina cozum bulabilirsin bikincaltinda bitiyor iyi dusun ve bunu kendine yapma iyi dusun ve daha iyisi senin olsun ne istiyorsan ona odaklan ben bunun takipcisiyim
inanıyorum ölümü çekiyorum sanki yavaş yavaş geliyo fgfhfk yarından sonra görüş atamazsam mevta olmusumdur
Ya yalvariyorum ciddi bi yorum gelsin xnsjsnsjdjdjdh
ne cekmeye çalışıyosun hayatına
Inaniyorum ben. Çekim gücüme kapılırsın birazdan 😂
Gulmeyi unuttum thanks bruv
Ooo acayip güldürür krize sokarim. Çok iyi maymunluk yaparım
Her şeyi denedim yine de bir başkasına gitti. İnanamıyorum bu yüzden.
Ben bu sekilde cok kisiyi hayatima cektim etkisini surekli gordugum icin inaniyorum inandikca daha cok odaklaniyorum
Peki ya nasıl taktikler deniyorsun? Herkesin bildiği şeyler
Oncelikle rituel yapmiyorum gercekten inanarak ve beklentiye girmeden istedigim kisiyi bana ne sekilde cekmek istersem onun uzerinde zihnimi yoruyorum gun icinde dile getiriyorum ve mesaj atmasini istiyorsam atmis gibi dusluyorum son derece inaniyorum ve cok fazla geri donusunu aldim neredeyse uyguladigim herkes bu sekilde geri dondu
Bende mesaj olayında hep attı galiba diye girip bakıyorum ama maalesef... bu zamana kadar hiç olumlu sonuç alamadıö
Inancini sorgula en onemlisi bu
Bu arada bu sayede parada cektim hayatima en guzelide bu oldu sjdndhdhdhd
Hahaha para çekimi olayı çok iyi olur tabiki de
Yaşamak için bir umudum kalmadı artık bir şeyler olsun diye bekliyorum
iyi dusunursen iyiyi cekersin :))
Çok deniyorum çok ama gücüm kalmamış givib
Nicin boyle hissediyosun
Sevdiğim kadın beni ortada bırakıp bir başkasına gitti. Gerçek aşkım dediğim kişi. Bir çok ayrılık geçirdim daha da uzunları daha kötü şekilde bitti ama hiç bu kadar kötü çakılmamıştım.
Ekonomik olarak şükür çok iyiyim istediğim yere gidip geliyorum sorun olmutor ama kendimi hep yalnız hissediyorum. Çok az arkadaşım var. Beni kimse umursamıyor gibi gibi. Kabul etmrk istemiyorum ama neredeyse 1 yıldır depresyondayım
Kimse senden daha degerli olamaz her sey kendinde bitiyor giden kimse seni umursamiyorsa bu iradenin aynisi sende de var kendine odaklanacaksin erkekler genelde dertlerini anlatmaktan aglamaktan cekinirler bu sebeple iclerine dolarlar bu da sizi depresyona anksiyete bozukluguna surukluyor ne olursa olsun anlatacak ve hayatina dokunacak birileri her zaman vardir umudunu kaybetme nefes aldigimiz surece her sey mumkun))))
Evet bir umuttur yaşamak diye gidiyor olsamda konuşacak anlatacak kimsem yok. Telefonumu 3 gün kapatsam bir tane bildirim gelmez o derece.
Bende kendimi arabalarıma bisikletlerime vurdum tek yaptığım şey onlarla ilgilenmek yıkamak etmek değiştirmek vs vs maddi şeylere yöneldim
Konusacak birisini bulmak istemedigindendir dedigim gibi her zaman birileri vardir
Kendini oyalaman guzel fakat bunlari icinden atman icin konusman gerek
Bir bilsen ne kadar çok istiyorum aslında hayatımı paylaşacak birinin olmasını...
Oncelikle kafandaki toxic dusuncelerden arinman lazim
Tabiki de ama 1 yıldır beceremedim nedense her şeyi denedim ve bu arada vakit ayırdığın için çok teşekkür ediyorum
Her seyi denememissin sorun bu
Degerlisin bunu hissetmen gerek
Belki bir gün... hayallerimi gerçekleştirmeden bir kez olsun sevilmeden göçüp gitmek istemiyorum bu hayattan
istiyorsan bunun uzerine gitmelisin cabalamalisin
Bir şekilde işte arıyorum ama 😅 saçma sapan uygulamalarda dert arıyorum. Burası haricinde
Birileri her zaman senin icin olacaktir konusmaktan anlatmaktan cekinme bu platformada yazabilirsin gorusler fikirler sana yardimci olmak isteyenler elbette olacaktir
evet genelde sorduklarıma pek bir yorum gelmese de günde 2 kere şansımı deniyorum farklı farklı yollarla
Öz ve net bir sekilde anlatmalisin
Buyurun benim
Saglam manifestler istiyorum etkisini gorebilecegim yardimci olabilir misin?
Manifestler günahtır ben Agnostik bir insanım dinini bilmiyorum ama Müslümansan yapma evrene kodlar göndermek yerine Tanrınla konuş dua et seni görür seni duyar sana belki yanıt vermez ama seni duyar
Muslumanim yazisal veyahutta rituel tarzda tuhaf seylere inanmadigim gibi ilgilenmiyorumda fakat islamda da boyledir iyi dusunursen iyiyi ceker onu yasarsin o sebeple inancimi mantikli bir sekilde hayatima gecirmek istedigim maddi manevi pozitifliklere yormak istiyorum bunun icin farkli goruslere ihtiyacim var
Anlıyorum ama İslam dininde manifest dinen caiz değil ayriyetten günahtır evrenden seni duymasını istemek yerine onun yaratıcısı olan Tanrıdan seni duymasını istesen dua etsen yine de sen bilirsin
Yalniz Allahtan medet umariz dileklerimizin karsiligini Allahtan aliriz evren aracidir bu sebeple evreni zihnimizle harekete gecirip aslinda mevlanin bize sunduklarindan faydalaniyoruz inanc esasi onemlidir
Fatiha Suresi 5. Ayet:(Allahım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz.
Bakara Suresi 186. Ayet: Kullarım, sana beni sorarlarsa bilsinler ki ben, muhakkak onlara pek yakınım. Beni çağıran, bana dua eden kişiye çağırdığı, dua ettiği anda icabet ederim. Artık onlar da benim çağırmama koşsunlar, bana inansınlar da doğru yolu bulsunlar.
Kaf Suresi 16. Ayet: Ve andolsun ki insanı Biz yarattık. Ve nefsinin ona ne vesveseler vereceğini biliriz. Ve Biz, ona şah damarından daha yakınız.
Taha Suresi 46. Ayet: Buyurdu ki: korkmayın, çünkü ben sizinle beraberim; işitir ve görürüm.
Ankebut Suresi 22. Ayet: Siz ne yeryüzünde ne de gökte Allah’ı aciz bırakamazsınız. Allah’tan başka bir dost ve yardımcı da bulamazsınız.
Yanlış Yoldasın Müslüman Değilim Ama Yol İsteyene Yol Göstermek Boynumun Borcudur İslamda Allah İle Kul Arasına Hiç bir şey Giremez
Fakat bizler aciz ve gunahkariz Allaha dogrudan baglanmak kulun haddine degildir Maide Suresi, 35. Ayet: "Ey îmân edenler! (Allah'tan korkup kötülüklerden, ilâhî sınırı aşmaktan) sakının; O'na yakın olmak için vesile arayın ve yolunda cihâd edin; ola ki korktuğunuzdan kurtulup umduğunuza kavuşursunuz ben de size bu sekilde belirtmek isterim)))
Aracı sokmak evrenle mesaj göndermek ilahi sınırı aşmaktır Allah’a doğrudan bağlanmak kulun haddine değil yazmış zaten ben Allah’a doğrudan bağlan şeklinde bir cümle kurmadım dua et dedim senin vesilen dinen günahtır ama yine de sen bilirsin ben bana düşeni yaptım 😊
Sana ve gorusune saygi duyuyorum paylastigin bilgiler icinde tesekkur ediyorum ciddiye alacagim kisimlari es gecmeyecegim)))
Ne demek rica ederim umarım hepsini ciddiye alırsın selametle
Bisey sormak istiyorum sana ama özel olarak
İsterseniz mesaja yazabilirsiniz
Evet inanirim gercek cnku
Etkisini gordugun manifestleri benimle paylasir misin?
Yok öyle bir şey
inananlar:)))))
Onlarda yok
Pekala:)
Pekala da yok
Sen de yoksun o zaman
Yokum varım demedim ki
Paralel evrenin homelanderiyla mi konusuyorum oyleyse
Paralel evren yok bütün aynı evrenin zıt hali var yani iki evren ben diğer evrenin çobanıyım
Anladim bilmis coban
Bilgi diye bir şey yok hepsi ezber
Yasama sebebin koyunlari gutmek mi
Koyun çobana değilim ki ejderha çobanıyım
Anliyorum beyefendi
Dediğim hiçbir şeyi anlamadın di mi ya ben gizli değil mişim 1 saattir saçmalıyorum ahahah😂
En azindan farkindasin)))
Çoban filan değilim ya düz insanım : )
Tüh oysaki ejderhalarinin olduguna inanmistim
Bir tane var ama her yerde söylemiyorum sır dur gizli olayım deli sancaklar bemi😂
:))))))
Ee adın ne anlat
Bunu belirtmek istesem kendimi gizlemezdim
Gizli olduğun için belirtmende sorun olmaz diye düşündüm zeki kız mesela adın elif kimse adresini öğrenmez buradan yazdığında😄
Adim Ebru 51. bolgede yasiyorum adresimide ogrenmis oldun
Elif den tuttur muşum he bu arada güzelsin di mi sonra tanışıp fotoğraflar atılınca ben üzülüylrum 🥲
Bu nasi bi uslup jzsjbsshshshdhdh
Yaa nasılda açık sözlüyüm ejderham sor dedi napıyım🥲
Aciksozlulukten cok patavatsizlik gibi
Ya da muhtemelen kendini alain delon hissediyorsun
Şaka yapıyorum ya ben kafa dağıtmaya sohbet etmeye giriyorum napim güzeli çirkini🥲
Guzel oyleyse)))
Ee okuyor musun
Burdan paylasmak istemiyorum uzayliyim ben
Tskip et o zaman mesajda söyle
Peki oyleyse kurtulusumuz yok gibi shsnshdhd
Gizli değilimm
Yalan dolan