Kardeşlerim diye dandik bir dizi var onu izliyor. Bu dizideki en güzel kız kim sence diye sordu, ben de bu görseldeki kadını söyledim. Yuh sapık, o kız mı o kadın senden tam 24 yaş büyük 44 yaşında o dedi. Ben 35 falan sanmıştım ya valla. napayım ama en güzeli bu kadındı. Neden sapık oluyorum ki. Hem soruyor hem suçluyor 😄
Kadına çirkin demedi. Kadının güzel olduğunu kabul ediyor ama benden 24 yaş büyük olduğu için bana sapık dedi. Neden dizideki kızları değil de 44 yaşındaki kadını seçtin diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boş yapmış. Nereden bilebilirsin ki kadının yaşını?
İyi de kadının yaşını bilsem de fikrim değişmezdi. Dizideki 20 yaşındaki kızlar bu kadın kadar güzel olamamışsa benim suçum ne 😄
Haklısın kanka.
Sağ ol abi
Güzel bulmak sapıklık değildir. Bir kedi, bir çiçek, bir saat de güzel olabilir. Güzel bulmak her zaman cinsellik demek değil.
Haklısın. Yani benden 24 yaş büyükse ne yapabilirim ki. Gerçekten dizide en beğendiğim kadın o oldu. Sen de bu diziyi biliyor musun
Yok
Yok ya kabahat onda. Sormasın yani
Haklısın. Napayım yani dizideki kızlar bu kadın kadar güzel olamamış benim suçum değil
Abla işte napacan.
Kadın harbiden güzel. Ablan güzelden anlamıyor
Kadına çirkin demedi. Kadının güzel olduğunu kabul ediyor ama benden 24 yaş büyük olduğu için bana sapık dedi. Neden dizideki kızları değil de 44 yaşındaki kadını seçtin diyor
Belki olgun seviyorsun 😂
Öyle bir takıntım yok da kadın gerçekten dizideki 20 yaşındaki kızlardan güzelmiş. Ne yapalım yani benim suçum mu bu 😂
Sende suç yok arkadaşım kadın güzel
Teşekkürler abi
Yinede büyük sözü dinle 😅
Bu kadın söylicekse kahvemi sigaramı alıp saatlerce dinleyebilirim
Kesin kahve ve sigara dimi 😂
Abi sen de hee. Ne alabilirim ki başka söz dinlerken.
Bu arada Okan buruk istifa. Terim göreve.
Daha erken😂 yarınki maça bağlı
Benim için tam zamanı da yarın yenemezsek zaten okan kontrolü kaybeder
Aynen öyle. Ayrıca Terim yerine bize bir Alman lazım. Disiplinli ve çalışkan
Ben Terimciyim. Terim bu kadroyu iyi yönetir 2000 2012deki gibi
Ben amblemciyim. Terimi severim ama klübün üzerinde olmamalı
Kulübün ve Türk futbol tarihinin en büyük ismi
Yok ya boş yapmış