Ablam bana iftira attı?

7 yaşındayken bilgisayarın karşısına geçtim, Sünger Bob izlemek istiyordum. Ama yanlışlıkla “sün” yazınca karşıma sünnet videoları çıktı. Kuzenim de sünnet olmuştu ve ne yaptıklarını merak ettim ve videoları tek tek izlemeye başladım. Bir videoda bir çocuk “ben sünnet olmak istemiyorum” diyordu ve o sırada ablam içeri girdi. Bana sünnet ayıp bir şeydi, hemen kapattım ama ablam görmüştü. Gördüğü şey ise bir çocuğun ben sünnet olmak istemiyorum diye ağlamasıydı. O günden sonra bana çok garip davranmaya başladı.
Geceleri başımda beklemeye başladı. Beni rahatsız ediyor, hareket etmeme izin vermiyor, hareket ettiğimde duvara vuruyor, “uyu artık” diyordu. Bu birkaç gece sürdü; her yerim tutuluyordu.
Üst ranzamda yattığı için hareket etmemden rahatsız olduğunu düşündüm. Sonra diğer ablamla yer değiştirdiler. Ben rahat uyuyacağımı düşündüm ama yine duvara vurup kızdı. Sürekli hareket etmeden önce ondan izin almak zorundaydım. Neden böyle olduğunu sorduğumda hep “sen daha iyi biliyorsun” diyordu. Uyumak için hep onun uyumasını bekliyordum.
Yıllar böyle geçti. Tabletim yanımdayken yatmıştım ablam geldi ve “ne halt ediyorsun burada” dedi. Aç tabletini geçmişine bakıcam falan dedi. Neden kızdığını sordum, “sen daha iyi bilirsin” dedi. Hep aynı cevabı alıyordum. Anneme anlatsam sünnet videosunu öğrenir diye korktum ve yıllarca sustum. Videoyla hareket etmemin bağlantısını hâlâ çözemedim. Kolay uykuya dalamayan biriyim.
Ben 9 yaşımda falanken ablam beni karşısına alıp , “o şeyi bırakmak çok zor ama bence bırakabilirsin ben sana inanıyorum. Zaten yakında annemle de konuşucam zaten ” dedi. Ama ben anlamamıştım. Sonra annemle gizlice konuştu , muhtemelen benim hakkımdaydı. Annemin inan bir evlat kadar önemsemiyorum artık onu dediğini duydum
Tatillerde eve geldiğinde çok utanıyordum. Sürekli geceleri beni izliyordu ; sürekli üzerimden yorganımı çekiyordu, hareketlerimi kontrol ediyordu.
Bir gün kuran kursuna gidecektim, ablam “cenabet mi gideceksin oraya” dedi. İşte tam
Güncellemeler
9 ay
o zaman beni neyle suçladığını anladım. Anladığımda yanlış hatırlamıyorsam yaşım 14 falandı21 yaşındayım ve bu hala devam ediyor. Aileme göre iğrencim ve kendimi bile savunmuyorum sizce ne yapmalıyım?
Ablam bana iftira attı?