29 yaşına gireceğim çok günahım var vicdan azabı çekiyorum hayat boyu vicdan azabı mı çekeceğim Allah beni affetmez mi?

Aklınıza gelebilecek her günahı işledim zina, hırsızlık falan. Annem cahil ve psikolojik olarak rahatsız bir kadındı hep bana psikolojik şiddet uyguladı bana oroospu dedi. Hatalarımı hep birilerine anlattı ayıbımı kusurumu hep insanlara anlattı ortaya çarşaf gibi serdi. Hep beni eleştirdi hep aşağıladı hep saldırdı. Ben de defalarca hataya düşüp o bana saldırınca karşılık verip onu dövdüm bıçakla kovaladım üstüne yürüdüm. Bana yaptıklarına rağmen yinede vicdan azabı duyuyorum. Günahım çok. Artık yapmıyorum ama hala yüzüme vuruyor insanlara anlatıyor beni defalarca bıçakla kovaladı diye. Pişmanım diyorum hep geçmişi önüme getiriyor. Dayanamıyorum zaten vicdan azabı çekiyorum. Ben hayatta mutlu olamam mı artık? Benim beddualarım yeter sen mutlu mu olacaksın dedi bana

29 yaşına gireceğim çok günahım var vicdan azabı çekiyorum hayat boyu vicdan azabı mı çekeceğim Allah beni affetmez mi?