Diğer Kimlerr uyanık yaniii uyumuyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 Yapay Zekaya Sor yani uyumayacak? Güncellemeler+1 yıl İyiiiiii geceeeleeeeeeeeeer herkeeseee yalnız değilsiniiizz Güncellemeler+1 yıl Uykulu gecenin uykusuzları Kimlerr uyanık yaniii uyumuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Düşünüyorum acaba ne zaman sevgilim, arkadaşım, dostum olacak diye hiç olmadı çünkü 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yakışıklısıııınn hemiiii deee Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Ama kusurum var. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla HüSeYiN_3301 +1 yıl Fiziksel engelim var bu yüzden insanlar tarafından hep Dışlanıyorum Yorumla
MrYurtman Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl örtmenim örtmenm.. ben uyumayı düşünmüyorum çnkü çok hızlym mk 😀😀 0 0 Yorumla
Sadecedenns Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Aklımda 31 çeksemmi çekmesemmi diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Rafaelaa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ben uyandim bile 10 dakika sonra ise gidecegim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Rafaelaa +1 yıl Calisiyoruz Yorumla
ıssızadam65 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 74% +1 yıl Ben varım sabahcı istersen. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yok kankkkkkkkkkkk uyuu Yorumla ıssızadam65 +1 yıl Nöbetciyim ne uyuması Yorumla Soran +1 yıl işiinn vaararrr Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Erkek mi arıyorsunuz hanfendi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl cinsiyet ayrımı yok Yorumla
Hakaann999 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uyku yok boş boş takılıyoruz burada 0 3 Yorumla Soran +1 yıl boş boş eveett Yorumla Hakaann999 +1 yıl Zaman geçsin napalim Yorumla Soran +1 yıl ölü zaman Yorumla
BluishFrosty Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Uyku yok sabaha kadar devam 😀 gel yaz çiz 😀😀 0 8 Yorumla Soran +1 yıl nedeennn Yorumla BluishFrosty +1 yıl Uykum yok seninde yoksa burdayım Yorumla Soran +1 yıl yok Yorumla Soran +1 yıl benim dee Yorumla BluishFrosty +1 yıl Yazsana mesaj Yorumla Soran +1 yıl tamammm Yorumla BluishFrosty +1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl ok Yorumla
Danger97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Napican lazım mi 0 4 Yorumla Danger97 +1 yıl Sana ne lazım Yorumla Danger97 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin Yorumla Danger97 +1 yıl Çıkmami istiyor musun Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Öyle duruyor keyifler nasıl 0 7 Yorumla Soran +1 yıl yerinde s Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Güzel yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl çok yaş Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Ne kadar çok Yorumla Soran +1 yıl Yaş önemli miii Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Aslında önemli değil. Uyanık mısın Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Napıyosun soruyu hortlatmışsın Yorumla
Yousef1 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İi geceler hala uyanıkmısın 0 1 Yorumla Yousef1 +1 yıl Zabaha kadar burdayız Yorumla
Clarkent000 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Neden uyuyalım gece gece eğlence varken 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl burdayız ne oldu ki 0 55 Yorumla Soran +1 yıl sayım var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl en son okulda sayıldık bi daha istememm Yorumla Soran +1 yıl ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) Yorumla Soran +1 yıl gülücük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler. Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl (: Yorumla Soran +1 yıl uyumayacaksan gelll Yorumla Cevap sahibi +1 yıl geliyim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ee ne oldu Yorumla Soran +1 yıl resmin yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl görürsün özelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gelcek misin acaba? söyler misin Yorumla Soran +1 yıl aynn yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl MUTLU olcaktın Yorumla Soran +1 yıl resim koy ona ben karar veriyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üniformalı koymam buraya ;) Yorumla Soran +1 yıl ne üniforması Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Po.. s Yorumla Soran +1 yıl bu bilgi gereksizdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne dedin bende onu söyledim neyse keyfin bilir... Yorumla Soran +1 yıl vesikalık bile olur üniforma diyosun. Aynn keyfim.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden burası olsun ki… atarım özelden beğenmezsen yazmayız olur biter ne uzatıyorsun ki sanki canına kast edecez.. Yorumla Soran +1 yıl atmak zorunda değilsiiinn... Sakiiiiiinnn ol reis. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet değilim… o yüzden atmadım sende nezaket göstermedin neyse. Yorumla Soran +1 yıl resim önemliiiiiii. Senin için değil diye? Neysee. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelde görebileceğini söyledim: sonrasında rahatsız etmeyeceğimi de söyledim. Resim kolay şeydi neyse..// Yorumla Soran +1 yıl ilk resim sonra mesaj. Kabul edersen işine gelirse tabii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdaysan bakalım Yorumla Soran +1 yıl 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://disk.yandex.com.tr/i/E14IXQe-E416Bw Yorumla Soran +1 yıl Evli misin 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yüzük okulla alakalı hatıra Yorumla Soran +1 yıl yüZün görünmüyor amaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl görüneni de gel atayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://disk.yandex.com.tr/i/XqUrY4xVV28W3w Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap Yorumla Soran +1 yıl Görmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konuşcaz mı? Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafını görmeden olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl atıyorum bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://disk.yandex.com.tr/i/YjgjfMepuJ4_Qg Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın? boy? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 175 ///25 Yorumla Soran +1 yıl Daha büyük gözüküyorsun 30 gibi. Tipin eh iştee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani konuşacak mıyız? Yorumla Soran +1 yıl Beğenmedim cevabım hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel dünya :) Yorumla Soran +1 yıl Uğraştırdım kusura bakma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl baktım... Yorumla Soran +1 yıl Özür tipim değilsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki de sende.. de dilemen gerekmiyo baktıktan sonra Yorumla Soran +1 yıl Olabilir belki de. üzülme tekrardan özür Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni bekliyorum askim bende 😃😃😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne aşkı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem ne aski olsun canim 😀😀 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Nöbetteyim sabaha kadar burdayım 0 9 Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Gel gel Yorumla Soran +1 yıl geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Özele Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Gelmedin bi türlü Yorumla Soran +1 yıl Oke Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Etme okey Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Neye oke Yorumla Soran +1 yıl Tipim değilsin Yorumla ManyakBaron31 +1 yıl Tipi skeyim tipi değilmiş sanki süpersin de Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Günaydın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi akşamlar Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Günaydınn Yorumla
onlytuba Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Uyandım yeni;) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gel kankam Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 520 cevap paylaştı. Ben uyumak istiyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl uyu ozman Yorumla gönlü-kırık +1 yıl Tamam söz dinlerim ben 👍 Yorumla Soran +1 yıl takdir ederimm Yorumla
BurBoTR Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 79% +1 yıl biz uyanığız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tm abiiii Yorumla BurBoTR +1 yıl :D Yorumla
Yalnizkalpler4520 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl Uyuycam 0 1 Yorumla Yalnizkalpler4520 +1 yıl Sanada iyi geceler Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. uyuyorum 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 379 cevap paylaştı. Ben sabahlarım 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. bennn 0 0 Yorumla
Klass1_Adam_ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sabahlarım belki neden 0 1 Yorumla Klass1_Adam_ +1 yıl Ben? Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yine burdayiz awk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yoklamamı alıyorsun 😅 0 29 Yorumla Soran +1 yıl kimler uyanık soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap almış oldun o zaman 😉 Yorumla Soran +1 yıl okey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel dm 😅 Yorumla Soran +1 yıl ahhahaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelecekmisin? Yorumla Soran +1 yıl yakışıklı isen olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona sen karar vereceksin 😅 Yorumla Soran +1 yıl iyi çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel 😅 Yorumla Soran +1 yıl gelmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl yakışıklıdeğilsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden biliyorsun 😅 Yorumla Soran +1 yıl gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtım gelmedin Yorumla Soran +1 yıl bakıcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşsizmisin gece gece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl caaan sıkıtısıııındaannnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dm gel diyorum orayada gelmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl gelliiiiyiimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çık 2 dk o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerdesin Yorumla Soran +1 yıl Geldm Yorumla Soran +1 yıl Beğenmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uykum yokSenin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl var aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama uyumak istemiyorsun Yorumla Soran +1 yıl yes Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yz Yorumla Soran +1 yıl çıkkk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yess Yorumla Soran +1 yıl ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtım Yorumla Soran +1 yıl kapadın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl uyanığım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl gizlii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burdayım Yorumla Soran +1 yıl Kimsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Düşünüyorum acaba ne zaman sevgilim, arkadaşım, dostum olacak diye hiç olmadı çünkü
yakışıklısıııınn hemiiii deee
Ama kusurum var.
Nasıl
Fiziksel engelim var bu yüzden insanlar tarafından hep Dışlanıyorum
örtmenim örtmenm.. ben uyumayı düşünmüyorum çnkü çok hızlym mk 😀😀
Sanane lan sütünü iç yat zıbar sen de milleti trolleme
Aklımda 31 çeksemmi çekmesemmi diye düşünüyorum
Ben uyandim bile 10 dakika sonra ise gidecegim
Neden
Calisiyoruz
Ben varım sabahcı istersen.
yok kankkkkkkkkkkk uyuu
Nöbetciyim ne uyuması
işiinn vaararrr
Erkek mi arıyorsunuz hanfendi
cinsiyet ayrımı yok
Uyku yok boş boş takılıyoruz burada
boş boş eveett
Zaman geçsin napalim
ölü zaman
Uyku yok sabaha kadar devam 😀 gel yaz çiz 😀😀
nedeennn
Uykum yok seninde yoksa burdayım
yok
benim dee
Yazsana mesaj
tamammm
Bekliyorum
ok
Napican lazım mi
Sana ne lazım
Evet
Gizlisin
Çıkmami istiyor musun
Öyle duruyor keyifler nasıl
yerinde s
Güzel yaş kaç
çok yaş
Ne kadar çok
Yaş önemli miii
Aslında önemli değil. Uyanık mısın
Napıyosun soruyu hortlatmışsın
İi geceler hala uyanıkmısın
Zabaha kadar burdayız
yani uykum gelince uyuyacagim
Gel ozele gel 😂😂😂
Neden uyuyalım gece gece eğlence varken
Ben uyumucam saat 7 ye kadar
Gel konuşalım takip et
Sian icin uyumuyor um
burdayız ne oldu ki
sayım var
en son okulda sayıldık bi daha istememm
ok
:)
gülücük
Teşekkürler.
:D
(:
uyumayacaksan gelll
geliyim?
ee ne oldu
resmin yok
görürsün özelde
gelcek misin acaba? söyler misin
aynn yok
MUTLU olcaktın
resim koy ona ben karar veriyim
üniformalı koymam buraya ;)
ne üniforması
Po.. s
bu bilgi gereksizdi
ne dedin bende onu söyledim neyse keyfin bilir...
vesikalık bile olur üniforma diyosun. Aynn keyfim..
Neden burası olsun ki… atarım özelden beğenmezsen yazmayız olur biter ne uzatıyorsun ki sanki canına kast edecez..
atmak zorunda değilsiiinn... Sakiiiiiinnn ol reis.
Evet değilim… o yüzden atmadım sende nezaket göstermedin neyse.
resim önemliiiiiii. Senin için değil diye? Neysee.
Özelde görebileceğini söyledim: sonrasında rahatsız etmeyeceğimi de söyledim. Resim kolay şeydi neyse..//
ilk resim sonra mesaj. Kabul edersen işine gelirse tabii
Burdaysan bakalım
😉
https://disk.yandex.com.tr/i/E14IXQe-E416Bw
Evli misin 😒
hayır
yüzük okulla alakalı hatıra
yüZün görünmüyor amaa
görüneni de gel atayım
https://disk.yandex.com.tr/i/XqUrY4xVV28W3w
Cevap
Görmedim