Diğer Uyumayan kimler var bakalım? Pyrahella Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Neler yapıyorsunuz Güncellemeler1 yıl munkesir kcnsjckmsjfkd Güncellemeler1 yıl Neler yapıyorsunuz Uyumayan kimler var bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Müzik dinliyorum 0 3 Yorumla Pyrahella 1 yıl Ne dinliyorsun Yorumla Munkesir 1 yıl Tarkan salına salına sinsice Yorumla Pyrahella 1 yıl Guzell Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uyku yok sabah iş var 0 20 Yorumla Munkesir 1 yıl @proofstriker39 abi it senin mi Yorumla Pyrahella 1 yıl Uyumayı dene bu seferde işte gözlerin kapanır Yorumla proofstriker39 1 yıl @Munkesir it demesek evet benim 3 tane var Yorumla proofstriker39 1 yıl @Pyrahella kahve tüketiyorum bu seferde Yorumla Pyrahella 1 yıl Kalpten gitme sonra Yorumla Pyrahella 1 yıl Fazla kafeine yüklenmek yerine gece güzel bir uyku uyusan senin için sağlığın için daha iyi olur Yorumla proofstriker39 1 yıl Yok ya gitmem gerçi yaşlandım Yorumla proofstriker39 1 yıl Uyku olmayınca olmuyor Yorumla proofstriker39 1 yıl Uzanıyoruz dizi Yorumla Pyrahella 1 yıl @munkesir kcnsjckmsjfkd Yorumla Pyrahella 1 yıl Seni soruya yazdım kiz yanlışlıkla sileyim mi soruyu Yorumla Pyrahella 1 yıl Buraya yazacakken birden oraya ekledi bu Yorumla proofstriker39 1 yıl Nasıl ekledi cvp yazacağına gğncelle ye yazmışsın Yorumla proofstriker39 1 yıl @Munkesir hayvanlar ile sıkıntı mı var Yorumla Pyrahella 1 yıl Dur ya burada kavga etmeyin benim sorumun altında lütfen efendim Yorumla Pyrahella 1 yıl Bilmiyorum buraya yazıyordum aslında gerçekten Yorumla proofstriker39 1 yıl Tamam etmeyiz de it demesine ayar oldum Yorumla Pyrahella 1 yıl boş ver takma Yorumla proofstriker39 1 yıl Tamam neyse hadi iyi geceler ben KS ye takılmaya devam Yorumla Pyrahella 1 yıl İyi geceler Yorumla
Cinnamon_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bu gece kimseye uyku olmaz kolay kolay.. 0 1 Yorumla Pyrahella 1 yıl Evet haklısınız Yorumla
Vietro Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Uyunur mu ya daha ölüm kaygısı keseceedik 0 2 Yorumla Pyrahella 1 yıl Ney Yorumla Vietro 1 yıl Güzel çalgıdır ama kemanı daha çok severim Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uyku yokki 1 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sen ben onlar 0 10 Yorumla Pyrahella 1 yıl Ne hahaha Yorumla Emrhttr 1 yıl Uyumayanlar işte Yorumla Pyrahella 1 yıl Anladım anladım basta dedim ne diyor bu adam benim jeton biraz köşeli 😂 Yorumla Emrhttr 1 yıl Bence paraşütlü anca indi yere hahahs Yorumla Pyrahella 1 yıl 😔😔 Yorumla Emrhttr 1 yıl tamam be üzülme köşeli olsun Yorumla Pyrahella 1 yıl Tamam madem öyle dedin öyle olsun seni mi kiricam Yorumla Emrhttr 1 yıl İster kır ister kırma umrumda mı :/ Yorumla Pyrahella 1 yıl Peki Yorumla Emrhttr 1 yıl Peki Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. düşünüyorum 0 1 Yorumla Pyrahella 1 yıl Düşün bakalım Yorumla
Eftgy Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Uyku tutmuyor 0 1 Yorumla Pyrahella 1 yıl Aynen ya Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Uzanıyorum 0 3 Yorumla Pyrahella 1 yıl İyi abi Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl Eh işte Yorumla Pyrahella 1 yıl 😕 Yorumla
Keyf00 Takip Et Yoda Yaş: 26 1 yıl Diğer konusunda 495 cevap paylaştı. Daha Uyumadım 0 2 Yorumla Pyrahella 1 yıl Uyursun Yorumla Keyf00 1 yıl Niççç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Müzik dinliyorum
Ne dinliyorsun
Tarkan salına salına sinsice
Guzell
Uyku yok sabah iş var
@proofstriker39 abi it senin mi
Uyumayı dene bu seferde işte gözlerin kapanır
@Munkesir it demesek evet benim 3 tane var
@Pyrahella kahve tüketiyorum bu seferde
Kalpten gitme sonra
Fazla kafeine yüklenmek yerine gece güzel bir uyku uyusan senin için sağlığın için daha iyi olur
Yok ya gitmem gerçi yaşlandım
Uyku olmayınca olmuyor
Uzanıyoruz dizi
@munkesir kcnsjckmsjfkd
Seni soruya yazdım kiz yanlışlıkla sileyim mi soruyu
Buraya yazacakken birden oraya ekledi bu
Nasıl ekledi cvp yazacağına gğncelle ye yazmışsın
@Munkesir hayvanlar ile sıkıntı mı var
Dur ya burada kavga etmeyin benim sorumun altında lütfen efendim
Bilmiyorum buraya yazıyordum aslında gerçekten
Tamam etmeyiz de it demesine ayar oldum
boş ver takma
Tamam neyse hadi iyi geceler ben KS ye takılmaya devam
İyi geceler
Bu gece kimseye uyku olmaz kolay kolay..
Evet haklısınız
Uyunur mu ya daha ölüm kaygısı keseceedik
Ney
Güzel çalgıdır ama kemanı daha çok severim
Uyku yokki
Sen ben onlar
Ne hahaha
Uyumayanlar işte
Anladım anladım basta dedim ne diyor bu adam benim jeton biraz köşeli 😂
Bence paraşütlü anca indi yere hahahs
😔😔
tamam be üzülme köşeli olsun