Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tekrar selam. Ben sorumu sorayım. Benim eski sevgilim başkasıyla çok mutlu olduğunu görünce çok tuhaf oldum çünkü beni yarı yolda bırakıp gitmişti. Üzerine bana ooppuuu lafını yakıştırarak. Ben sitem ettim diye aramızdaki özel mesajları abime kardeşlerime anneme babama atmakla tehdit etmişti. Ben de bu mesajların hepsini arkadaşlarına attım. Dikkatli olun çok tehlikeli bunun diğer yüzünü ben biliyorum diye. Sizce bişey yapar mı çünkü kardeşimi tanıyor. Ona atmaz inşallah yazışmaları
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Uyuyacak kadar halim yok uyumayacak kadar derdim çok
Senin sorunu dinlemek isterim
Soruyu güncelledim
Açık konuşmak gerekirse başın belaya girmiş güzelim keşke sen mesajları atmaydin senden ne istedi de tehtid etti
Benden kendisini rahat bırak kukusu istedi. Ama bunu çok kötü bir dille söyledi. Skk bir ooopusun dedi üzerine bir de şantajladı yani beni daha da çok tahrik etti diğer arkadaşlarına yazmam için. Ben onunla ilkimi yaşadığım için onun peşini iyi bir ayrılıkla bırakmayacağımı düşündü yani onunla ayrılmayacağımı düşündü ve bu da beni daha da çok kızdırdı. En kötüsü de bana oropu deyip, rus bir kızla barlardan çıkmaması
*rahat bırkamamı istedi
Kızım senin baya sorunun var la
Nasıl yani
Açık açık yazsam mi bilemedim burdan
Yaz yaz
Senin yaptığın şey çok saçma o benim ilkim kafası mesela eee tüm suç çocuğun değil sana bacım pi demesi hata ama üstüne gitmissin
Gitmedim. Aksine çok sakin bir dille ona gel beraber konuşalım yaşanan güzel anlarını hatrına ayrılalım dedim. O da bu olayı "ona zarar vereceğim" diye nitelendirdi. Zaten kendisi de söyledi. sen iyi bir ayrılığı hakettin diye. Ayrıca o özel mesajları saklamasa bile ben gidipte bana tecvz etti demem. Diyemem neden iftira atayım. Aslında beni başından atar gibi ayrılmasına çok kırıldım diyeyim kısaca.
Kuzum ne diyim ki sana şimdi ben
Yazdıklarım sansür atıyor çünkü
Ben zaten bu saatte güne başlarım her gün o yüzden uyandım aslında. Sana ne oldu kanka?
Şarkı dinliyorum sigara kahve iciyorum ben keyfim için uyumuyum uyuduğum günlerde de keyfim için uyurum gece gündüz zaman buldukça 🤣derdin nedir
Dumandan kafama göre şarkısı benden sana gelsin o zaman. Duman mı söylüyor du bilmiyorım gerçi neyse. Ya benim eski sevgilim onu başkasıyla çok çok mutlu görünce bide üzerine benlen ayrılırken bana tonlarca küfür sayıp rus bi kızla çok mutlu olduğunu görünce içim bi tuhaf oldu. Gittim onun tüm çevresine onunla ilgili tüm şeyleri kanıtlarıyla attım. Beni nasıl şantajladığını beni nasıl zor duruma soktuğuyla ilgili tüm mesajları attım. Bunu yapmamın başka bir sebebi ise diğer yüzünü benim dışımda kimse bilmiyor. Kimseye gerçek yüzünü göstermiyor. Benimle işi bitti benim sofrada doydu çünkü. Yakın arkadaşlsrının çok fazla iyiliğine maruz kalıyordu ben de böyle bir şey yapmak istedim. Fakat şöyle bir durum var. Erkek kardeşim i tanıyor çünkü şantajlarken erkek kardeşimin fotosunu gönderdi. İnşallah onunla olan özel mesajlarımızı atmaz. Ya da gidip şikayet etmiş midir beni çok korkuyorum
Bunu okumam mecbur mu 🤣 sıraları karıştırım ben şimdi en iyi kafamı meşgul etmiyeyim
😪
Beynim zonkluyor, uyutmadı. Attım ağrı kesicileri etki etsin zıbarıcam.
Geçmiş olsun 😪
Sağol gizli, sende buyur sor.
Derdim yok oyle takılıyorum
Allah gam keder vermesin inşallah
Canım sıkıldı takılıyom
Bilginin yetemeyecegi sorular sorarım bak
Hz Google yeter
Bul bakalım ozaman adem neden çamurdan yaratıldı da ateşten yaratilmadi
Kendimce yorumlayayım. Bence içinde bulunduğumuz gezegenin yapısına göre yaratıldık. Bu sayede topraktan geldik toprağa gideceğiz sözü de burdan geldi
Çok basit bir cevap yani dil üstünde yaygınlaşmış bir cevap
Buyur dinliyorum herşeyi sorabilirsin
Eski sevgilimin tüüüm çevresine gerçek yüzünü kanıtlarıyla attım mesajları. Şimdi de çok huzursuzum. Kardeşimi tanıyor. İlkimi onla yaşadım diye bişey demez inşallah. Bunu yapmamın sebebi ise ınun mutlu olmasını istememem
Yapacağını yapmışsın pişman olma birşeyden korkma..
Korkuyorum galiba
Korkma seninle olduğunu mu söyleyecek millete söyleyemez zorla oldu benle dersin.
Ne soru soracaksın bro?
Eski sevgilimin gerçek yüzünü onun çevresindeki herkese anlattım. Hem de kanıtlarıyla. Şu an çok huzursuzum. Ben onunla ilkimi yaşadım diye gider aileme anlatmaz inşallah
Bana ulaşsana kız sen bi
Almayayım sağ olasın.
Geçinemiyorum aldığım parayla
Offf kim geçiniyor ki 😪😪 Allah yardımcımız olsun
Valla öyle resmen kendi ülkemizde mülteci oldu
İyiyim uyumaya çalışıyorum
Uykusuz gecelerde Ne yapıyorsun
Sıkıntım yok şükür. Sorun neydi?
Ben varım
Direk soruyu sorsaydın kral
Öyle olunca kimse cevap vermiyor biliyor musun
Enteğesan çok uzun değilse ben genelde yazarım
Sahur yaptım birazdan uyuycam
Oooo afiyet olsun
Senide yerdim de oruçluyum
Uyandim
Sahura mı
……….
Sor bakalım
Offf derdim bi büyük anlatamam
Anlat ben dinlerim
Evet?
Aşağıda yazdığın olay gerçek mi
Evet gerçek daha detayını başka bir yorumda da attım çok geç oldu aşırı yoruldum okuyabilir misin acaba rica etsem
Sen bana yazsnaa bir
Birşeyler yaşadınız mı
Evet o ilkimdi
Sen çok yüz vermişsij
Sor bakalım
Gece vardiyasindayiz
Atar geçmiş olsun