AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Haklsn zorunlu olmamadi lazm bnde gitmem ilerde aska.
Askerlik her Türk erkeğinin görevidir kusura bakma 10.000 tl verde fazlalıgı kestir...
Bende 4 ay sonra askere gideceğim gitmek istememe nedenim zenginin cocuğu askeree gitmicek olan garibana olucak
Gitme kardeşim hiç bir şeye hiç bir şekilde mecbur falan degilsin o zihniyeti kafana zorla vererek sana bunu yaptırabiliyorlar bunlar yamyam evden gelip zorla kaçırıp hapsediyorlar git avrupa insan haklarına başvuralım beraber gidenler çok çekiyor ve çok pişman bir şekilde dönüyorlar hepsi hemde taksimdeymiş vicdani ret dernegi gidip başvuralım beraber bizi zorlan hapisetmeye hakları yok
ve eger çogunluk olursak bizi hapsedicek hapishane dahi bulamazlar mecburen para harcayıp paralı orduya geçerler
Yok savaş olurda bakarsın bende bazı zenginleri gebertirim :)
Bana adını soy adını gerekli bilgileri özelden yazsana ben senin için müracat yapıcam senin için iyi planlarım var. böyleleri için edirnede güzel bölük var
yok canım ben pkk olupta meclise giricem orası daha güzel edirneden siz şehit olun edirnede haberlerde izleriz :D:D:D: hahahahaha acıyorum ülke insanlarının haline valla ya hiç kimsede şu halkı zerre kadar düşünmüyor yazık
Banamı ded, n
Konu askerlik olunca herkes vatansever oluyor nedense
senin gibi vatan hainleri yüzünden bu ülke karışık
ailenden kaynaklı diye düşünüyorum yaşının verdiği bu cahillikle
bunu dşünmen hatta SÖYLEMEN!
Ben cahil degilim orda boşu boşuna ölmek istemiyorum arkadaşım kürt milleti haklı adamlar sefalet içinde yaşamak istemiyorlar o yüzdende kendi yollarına bakmak istiyorlar siz asalak gibi başlarındasınız neden böyle bir haksız kavgada boş yere öleyim ki : S vatanhaini diyip bıraksınlar beni o zaman devlet zorla canımızı alıcak biz hiç bir şey diyemicez bolluga gel :D
o zaman herkes askere gitmesin bu Amerikan g*t verenlerinin kurduğu ordular genele giriyorum
ülkemize girip bacımıza kızımıza tecaüz edip öldürsünler
iyi çok haklısın bence (!)
istemiyorlarsa gitmesinler o zaman senin yönetimin başka şeylere milyondolarlar harciyacak gücü bulamaz mecburen paralı ordu kurardı ama siz koyuncuklar yüzünden bu adaletsizlik düzeni sürüyor orda da bunun bir cezası olarak insanınız ölüp duruyor hakkaride falan
Kızlar siz önce askerdeki sevgilinizi beklemeyi öğrenin sonra gidersiniz ;)
Beklemezler ki ya neden beklesinler kızda haklı aradan yıllar geçicek öyle gelicem evlenicez şu askerligi yap paralı meslekte insanları böyle sefil etmesen ne olur iki kuruş az vermek için siz böyle koyun olursanız yaparlar ama müstahak çünkü ama koyunlar arasında bir insan kalırsa onun durumu zor olur benim gibi : (
Cinsiyet degistir askere almazlar erkek adami askere alirlar. Gerci israilde bayanlari askere alirlardaaaa
yine mi sen la olm git kestir mk ya da vurdururken video çek genelkurmaya gönder ancak o şekilde almazlar seni
o eskidendi simdi vurduryosada aliyolar askerligi bitene kadar vuryolar bunun hak ettigide o bence..
la yörü
İki yolu var gitmemenin, ya kestir ya da s.. ir yani toplarıda almıyorlar askere😜
Dostum bu ülkeye ait degilsin terk et ulkemi
mükemmel
okuyanları amacı terk etmek zaten :D.
büyük ihtimal senin deden in de emeği yok yaşadığın ülkede
cinsiyetini değiştir nede olsa her türlü adam degilsin ;)
5 yil yurtdisinda yasa ya da erkekle iliskiye gir belgele pembe raporla yirt kisacasi boyle
Vicdan-i red diye bisi var ama bu ulkede o yok normali devletin ucretli asker almasidir kimse benim canimi tehlikeye atamaz ancak kendim istersem vatan ugruna vermeliyim
aynen bende böyle düşünüyorum ya zorlan ölüme gönderiyorlar o da sadece devletlerin çıkarları ugruna halkıda vatani görevin yoksa sen vatan hainimisin diye kekliyorlar : (
Haktir bu bikere
Neyin hakki? Benim bahsettigim gibi 'yaşama' hakki mi yoksa devletin canimizi elimizden alma hakki mi? Siyasete firmeye gerek yok bence arkadaslar dalgamiza bakalim iyi sabahlar
haktır ama verseler bu kadar koyun uyanırsa devlet kimi beleşe kullanacak ki canım : Dd
vicdani reddi her ülke kabul ediyor türkiye askeriyede beleşe eleman bulamicak diye reddediyor arkadaşlar : Dd
Olunce cennet vaadedilmese kaciniz suriyeyle savasa gidicek? Ulkeme saldiri olmadikca savasmam. Atatürkçü biri olarak yurtta sulh cihanda sulh felsefesini savunurum
kuranda Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz diyerek şehidin tasvirini Allah yapıyor siz ise gökten indigi sanılan kitaplar bizi yönetemez diyen bir atatürkün hükümdarlıgı için ölüyorsunuz sizce bunun şehit olmaylan bir alakası var mı? Cennet degilde niyaziler nereye gider onu bir araştırın bence ölürseniz falan : DDD ahahahha
Dinlere saygi... Inansan da inanmasan da saygi gostermek zorundasin. Benim yaptigim gibi.
Ben dine saygı gösteriyorum ama sizi öylesine kekliyorlar din adı altında ki yani birde şehit diyorlar şehit Allah yolunda ölürse şehittir sen tutup dinsiz bir devlet ugruna şehit olursanda dini kullanıp kandırmayın bari : D
Kardesim bende ayni fikirdeyim ama insanlar baska turlu savasmaz sonunda mukafat olmali sonunda bisi olmicak dese kim gider seve seve allasen ama saygi da lazim dmi
Ama mükafatın gerçegi olsa da insanları boşu boşuna kandırmasalar bence daha iyi gibi mesela osmanlı zamanındaki gibi adamlar gene ölüyordu ama hiç degilse islama hizmet etme amaçları vardı kelimeyi şahadette olunca işin içinde direk cennete gider ama şimdi de ölüyor bir sürü insan nereye gittigi belli degil şehit olup olmadıgına devlet karar veriyor :D
Onlar savasirken suriyede ben İstanbul'da sevisirim. Yiyin birbirinizi :)
Zamaninda atalarin savasmamis askerlik yapmasalardi bu yaziyi yazamazdin bile
banane. ben kendi canımı gelecek nesiller için feda etmem. yerde bulduk sanki.
zorlamı tutyorlar seni bu ülkede nere gidiyorsan git yeterkı gıt
Sen vatansever olsan askere gitmek için gönüllü olursun zaten kendine vatansever deme bu ülke için canından vazgeçenlere haksızlık olur
ya neden canımdan vazgeçiyim ki vatan bana ne veriyor asgari ücretle yemeye ekmek bulamıyorum ben ıssız bir adada yaşasam daha çok yemek bulurdum zengin parayı basıp gitmezken neden ben enayi gidip ölüyüm?
biraz ters olacak ama top olduğunu kanıtlarsan almıyor zaten
Bülent Ersoy bile askerlik yapmış sen neyin kafasındasın. kestir bari
sana hak veriyorum istememek en doğal hakkın. inşallah bedelli çıkar da parasını verip kurtulursun.
başka ülkeye git
Eee o zaman kızlar sizde gidin askere madem kolaysa ? Kanun çıkarsınlar sizde gelin vatanı koruyun elde tüfekle : DD sonuçta vatan hepimizin degil mi? Siz niçin gelmiyorsunuz acaba? bakın bu sizin gerçek tepkiniz böyle bir duruma karşı sergilediginiz https://www.youtube.com/watch?v=XJb4iQr_4GU
çıkarsınlar gidelim. biz senin gibi kansız ödlek vatan haini değiliz. Allah aşkına 2 dk lığına kendini göster ya da mesaj at da engelleyim seni dünden beri midemi bulandırıyorsun.
Tamaaaamm madem kabul ediyorsun askeriyeye gidiyoruz seninle beraber yarın anlaşmayla imzalican benim yerime sen askerlik yapıcan işte sana kanun vatanı kahramanca savunacagına ben gönülden inanıyorum şehit olursan arkandan dua ederiz vatan sagolsun kardeşim ok?
okulum bittiği zaman seve seve
g. tüm sıkıştı korkudan kızın tekine yaptırdım askerliğimi diye dolaşabileceksen tabi... erkeğim diye gezebilecek misin hala merak ediyorum
hemen bahaneside hazır okulum bitince :DDDD tamam ulan ertelicem senin okulun bitene kadar beklicem ama sonradan uzatmak yok bilerek evet utanmadanda ben korktum benim yerime bu kıza yaptırdım da dicem her yerde ama eger bırakır kaçarsan sende bu sitede ben yalan söylüyordum biz kızlar olarak erkekleri vatanseverlik yalanıyla ölüme postalıyor bizde evde serip yatıyoruz dicekmisin?
bahane mi? ben senin gibi ödlek değilim
Madem ödlek degilsin sen git benim yerime o zaman? : D
alsalar emin ol giderdim. vatan sevgisi imandandır
Tabi canım tabiii öyle bir kanun çıkarmicaklarını çıkartamicaklarını bildigin için yardırrrr: DDD bana da imkan verselerdi obama olurdum ama eh olmuyor işte : DDd
çıkarılamayacak bir kanun değil israilde kadınlar da askerlik yapıyorlar. başka ülkeye git de kurtulalım senden.
askere gitsen de bir boka yaramazsın zaten senç daha düşünceni açıkça söyleyebilecek medeni cesaretin bile yok vatanı mı koruyacaksın? peh peh peh
var ama öyle bir kanun benim yerime sen yapabilirsin canım çok vatanseversin ya : DD
komik mi olmaya çalışıyorsun yoksa cidden salak mısın? git çürüğüm ben de bu kafayla verirler zaten direk raporu. benim kanun çıkarma yetkim olsa ilk iş senin gibileri sınır dışı ederdim zaten
he yani kanun çıkarmaya imkanın olsa kızlarada askerlik vardır diye kanun çıkarmazdın erkekleri nasıl zorla askere postalicagının kanununu yapardın vatansever hanım : DDDD hahahahaha öyle olmuyor işte vermiyorlar çürügü adamlar tam yamyam gitmesen evden alıp kaçırıyorlar çürük alabilsem zaten bir sanise bile durmazdım : D
Senin medeni cesaretin var mı? Varsa sen git benim yerime?
var. bak ben kendimi gizlemiyorum ama sen şu k. çı kırık sitede bile saklanıyorsun. Askerler geldiğinde de annenin koynuna kaç ben daha süt çağımı geçmedim amca götürmeyin diye ağla :D
"utanmadanda ben korktum benim yerime bu kıza yaptırdım da dicem her yerde"
Madem bu kadar "erkeksin" gizli kullanıcı olmayı bırak ta bizde görelim şu cesaretli erkeği. Soranlara korkmadan yılmadan utanmadan "ben korktum bir kıza yaptırdım" diyebilecek erkeği görelim.
Sen nasıl erkeksin taktiklerine devam erkek adamsın askere gidicen tabi taktiklerini bırakın artık canım sen git madem o zaman benim yarime tamam annemin koynunda aglıcam o zaman benim yerime sen askere gitmeyi kabul ediyormusun? : DDD ben söyliyim hayır çünkü siz erkekleri kekleyip askere ölüme gönderip kendiniz evde yangelip yatmasını çok iyi biliyorsunuz : DDD
evet diyorum ya. yasa çıksın giderim. çıkar yasayı gideyim hadi bekliyorum.
numaraya gellll yasaya gerek yok başkasının yerine gidebilme imkanın var canım gel sen git benim yerime vatanseversen o kadar?
Tamam gerçekten gidemicek durumum var ben vatan sever biri degilim sen git benim yerime :DD
yok ben erkek degilde pkk olup meclise vekil olmayı tercih ediyorum Vatansever34 ::D:D:DD:D hahahahaha
Vatani svmezsin ama bu vatanda yasarsin , vatansiz seni yetistorene yaziklar olsun
ah be olm biraz cesaarteli ol ole filideki gibi savas olmuyor:D
evet daha kötü oluyor.
Kısacası sen bir korkaksın öyle mi?
senin için evet, ama bunu söylediğinde pek de umursanmıyor :D.
pembe tezkere yakışır sana kanka
E sıktır git o zaman.
yok ben gitmicem başkaları benim yerime yapsın ben tehlikeye girmiyim istiyorum ama ya : (
Bir insan bu kadar karaktersiz olmasın ya.
Ya sen git o zaman benim yerime sen neden evde rahatça yatıyorsun?
Emin ol kadınlar askerlik yapabilse senden daha erkek olup askerliğe gitmek isteyen kadınlar çıkar.
@soran vatanseverlik ve millet kavramlarını incele, yok dersen sınır kapısı az ötede defolabilirsin türkiyeden.
Kestir kanks : D Sonra Hayat kadını oL : D
ya seversin ya terk edersin
yapma sende ya kıçını korucaklar diye insanları koyunluga yöneltme hayır terkte etmicem askere de gitmicem meclise giricem ben :D:D:D:
bak arkadaşım askere gidersin gitmezsin o senin problemin ama yaşadığın topraklarda ben bu vatanı sevmiyorum diyemezsin
İstemiyorsan bedelli yap arkadaşım.
yaşın tutmuyor diye vermiyorlar onu da ya : (
Git yap. Ayrıca bana kalırsa bu hiç hoş değil. Savaşa girsek, milli seferberlik ilan edilse bilmem ne bakanın oğlu gitsin mi diyeceksin?
Askerde senin komutanın olmak isterdim Cidden
niye tatlım ne yapacaksın bana komutanım olup :D:DD:D:D
Uyruğunu değiştir ya da bedelini öde para olarak.
evet bak en iyisi bu galiba uyrugu degiştiripte bu beladan kurtulabilirim hemde o zaman yamyam gibi gelip evden kaçırmazlar insanı
Herkes zorla yapacak diye bir kaide yok gereken koşulları yerine getirdikten sonra sıkıntı olmaz.
vatandışlıktan çıkıp başka ülkeye yerleş
Ozaman başka ülkeye git yok öyle bir dünya 🌍
Katılıyorum ben de aynıyım
yumuşak ol kurtulursun.
çare başka ülke gibi duruyor kardes
alman vatandaşlıgı almak veya öyle oluncada kurtuluyormuşsun
o zaman o yolda ilerle
hemen vercekler mi ki
araştırıyorum olursa öyle olmazlarsa alman vatandaşlıgına geçicem ben yamyam bir kavimden nasıl kurtulunur matematiksel olarak düşünürsek o kavmin bulundugu ada terk edilip çok uzaga gidilirse bilgileri dahilinde olunmicak bir yere yamyamlar oraya gelip seni kaçıramazlar o zaman başka bir kimlikle uzak bir yere gidip orda yaşamak gerekiyor aga yamyamlardan kurtulmak için
ya da onların çekindigi bir topluluga sıgınmak gerek yani en iyisi alman vatandaşlıgına geçmek kurtulmanın tek çaresi bu
Cinsiyet değiştir.
yok o da uymaz başka bir yol lazım bunları kekleyip kurtulmak için ama ne : (
Git kestir bacım
Trololololo
Cevabini ben biliyorum
Bence geber !
Senin gibi bir türk olamaz zaten ! Anca gidersin koçum
gidecez zaten, amacımız o.
kilo alabilirsin
vatan haini misin?
ne alakası var? Adaletsiz bir sistemde kimse gitmez.
vatanı terket
yurtdışında evlen gir orda yaşa alamazlar
Yaşama * k askerlik ten korkuyorum ne demek
Etek giyebilirsin
bedelli
yaşım tutmuyormuş : S
buyuk musun kucuk mu
Kafana sik.
vicdani retci ol.
Cükünü kes.
* git
Bedelli bekle kardas