Agresif biri. Hemen kızıyor bana negatif enerjisini geçiriyor onun yüzünden depresyona giriyorum. Neşelenmeye halim kalmıyor.
Korku dolu hissediyorum.
Ya bundan nasıl kurtulabilirim? Bıktım ya.
Agresif biri. Hemen kızıyor bana negatif enerjisini geçiriyor onun yüzünden depresyona giriyorum. Neşelenmeye halim kalmıyor.
Korku dolu hissediyorum.
Ya bundan nasıl kurtulabilirim? Bıktım ya.
Yani zor bir durum ama biraz basmakalıp gelecek ama kafana takmayarak kafanın bir şeye ver ne benim bir hobim bulun başka şeylere kafanı ver streslendiğinde kulaklığını tak müzik dinle durup üstüne düşündükçe daha çok seni rahatsız eder
Öfkeleniyorum konsantre olamıyorum ama haklısın öyle yapmam lazım iyi gelir
Evet anlıyorum bütün öfkeni bütün kırgınlıklarını bütün yaşadıklarını ama bunu yenmezsen o seni yenecek o yüzden görmezden gelmek zorundasın onunla yaşamayı öğrenmelisin öfkelendiğin zaman nefes almana odaklan kafandan sevdiğin şarkıyı söyle ya da sayı say ya da en sevdiğin neyse ona odaklan
Bu arada anlatmak istersen dinlerim
Tamam.. Denicem bakalım
Üzülmekten bıktım ona galip gelicem artık.
Anlattıkça büyüyor boş ver teşekkür ederim :)
Rica ederim ne demek boş ver deme ama boş verecek olsam bu kadar yazmaz ve sormazdım öyle değil mi sadece bunu anlatmak zorunda değilsin sevdiğin bir şey de anlatmak istersen dinlerim yalnız değilsin canınız olmak zorunda da değil
Sağolasın.
Rica ederim ne yaptım ki
Cevap
2Cevap
Annem öyle hep olumsuz yapacak pek de bise yok ana baba napcan
Ama başarılı olmamı engelliyor.
Napicaksin
Hobimle ilgilenicem o böyle yaptığında bakalım konsantre olamıyorum ama olmaya çalışıcam
Evet enn güzeli
:) 💮
Baban akepeli mi
Değil
Kendi hayatını kur vence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?