Babam gibi hissediyorum?

1 aydır konuşuyoruz çocukla buluşuyoruz falan flört gibi biseyiz o bana sevgilim olarak görüyorum falan diyor ama ben daha onu tanidigimi tanistigimizi falan söylüyorum sarılıyor sarılmasını falan istemiyorum kısaca yilismasini istemiyorum ve bunu belirtiyorum ama hemen hemen flört gibi biseyiz herneyse canım kizim diye hitap ediyor ( babam gibi hissediyorum skksks ) ne bileyim güzelligim vs diyor her gün yanıma gelmek istiyor 5 yas var aramızda falan okuyor burada hemsirelik 3. Sınıf falan ben bu sene mezun oluyorum o seneyede burada ama ne bileyim sanki 1 ay değilde sanki daha uzun zamandir birlikteymisiz gibi hissediyorum niye böyle? Düşünüyorum falan hani bir an önce sevgili olmak için mi ya da dikkatimi çekmek için mi ilgileniyor vs vs ama bilmiyorum ya ona karşı daha isinamadim falan ama o seviyorum snei ama aşık değilim falan dedi ilk 2 haftadan da böyle sevgili modlarina girmişti zaten biraz düşündürüyor beni erken hareketleri yanağımdan öpüyor opmeni istemiyorum dedim seni seviyorum diyo kendini zorla öpüşmeye calisiyo falan ben idtemedigimi söylüyorum tamam falan diyo ama yok yani amacsiz bisey hissettmedigim için istemiyorum böyle şeyler?
Babam gibi hissediyorum?