Babama yük oluyorum gibi hissediyorum?

Babamın çok küçük bir evi var yurtdışında orada yaşıyor hep orada yaşıyordu zaten biz ise türkşyede yaşıyoruz annemle kardeşlerimle ara ara gelir ve giderdi hep yurtdışında başka kiraladığı bir daire var 1+1 onu günlük kiraya veriyodu ve kiranın üç katını kadar kazanıyordu sonra ben okumaya geldim yurtdışında doğmuştum zaten geri döndüm lise son bitince türkiye diploması geçerli değilmiş türk Vatandaşı değilim bu yüzden yks yede giremiyorum bir yılım bomboş geçti 1+1 evde yaşıyorum oraya ben geçtim çünkü babamın yaşadığı yer çok küçük orada yaşayamam bazen fuar falan olduğu zaman bak çok yükseğe veriyorum dediği için ( hiç istemiyorum bunu ama ordanda geliri vardı ve artık olmadığı için kendimi suçlu hissediyorum ve oda zaten bunu söylüyor) herşeyi temizleyip arkamda hiç bir şey bırakmayıp çıkıyorum evden babamda kalıyorum babamda kaldığımda bi kere bana heryere eşyanı bırakmışsın bir çantada kalsın hepsi demişti niye ama bend eburda yaşıyorum demiştim sonra bana hayır burası benim evim demişti türkiyedeki evimde artık evim değil burdaki ev de benim değil kendimi bir bavulla ordan oraya savruluyormuşum gibi hissediyorum ayitlik hissini çok özledim ilk başlarda çalışmak için işlere başvurular yaptım sadece yardımcı iş part time almıyorlardı beni sonra bi şekil aldılar orada çalışıyorum şu an kasada ama çok az ödüyorlar ve ayın son haftasını resmen sıfırlanıyorum dişçiye gitmem gerekiyordu ve ordaki ücreti babamı arayıp ödemesini istedim sonra ertesi gün ne zaman paramı yatırıcaklarını sordu geri vermem için yine aynı hafta yicek hiç bir şeyim kalmamıştı ve babamdan artık para almayı bile haketmiyomuşum gibi sanki onun sorumluluğu değilmiş gibi sanki ona yük oluyormuşum gibi hissettiğim için direkt para istiyemiyorum çünkü her seferinde bunu hatırlatıcaktır bana onu arayıp ve beraber markete gidebilir miyiz diye sormuştum tamam demişti ve gitmiştik sonra yine ertesi gün öyle ne güzel paranı harca sonrada bana gelip baba markete beraber gidelim mi diye beni ara diye laf atmıştı halbuki parası var inanın olmasa öyle konuşmazdım parası var ama sanki ona yük oluyormuşum gibi hissettiriyo hep üstelik o tüm akrabalarına para gönderiyor her seferinde ben artık kendi babamdan bile isteyemiyorum ve aldığım para burdaki insanlar sadece yan iş olarak yapıyor o kadar az veriyorlar yani zaten kırk saat çalışma iznim var fazla vermiyorlar bu durum beni çok rahatsız ediyor gerçekten hep söylenmesi zaten senin kiranıda ben ödüyorum demesi çok rahatsız edici ve daha yirmi yaşına bile girmedim bu yıl sonunda giricem daha

Babama yük oluyorum gibi hissediyorum?