Babamın çok küçük bir evi var yurtdışında orada yaşıyor hep orada yaşıyordu zaten biz ise türkşyede yaşıyoruz annemle kardeşlerimle ara ara gelir ve giderdi hep yurtdışında başka kiraladığı bir daire var 1+1 onu günlük kiraya veriyodu ve kiranın üç katını kadar kazanıyordu sonra ben okumaya geldim yurtdışında doğmuştum zaten geri döndüm lise son bitince türkiye diploması geçerli değilmiş türk Vatandaşı değilim bu yüzden yks yede giremiyorum bir yılım bomboş geçti 1+1 evde yaşıyorum oraya ben geçtim çünkü babamın yaşadığı yer çok küçük orada yaşayamam bazen fuar falan olduğu zaman bak çok yükseğe veriyorum dediği için ( hiç istemiyorum bunu ama ordanda geliri vardı ve artık olmadığı için kendimi suçlu hissediyorum ve oda zaten bunu söylüyor) herşeyi temizleyip arkamda hiç bir şey bırakmayıp çıkıyorum evden babamda kalıyorum babamda kaldığımda bi kere bana heryere eşyanı bırakmışsın bir çantada kalsın hepsi demişti niye ama bend eburda yaşıyorum demiştim sonra bana hayır burası benim evim demişti türkiyedeki evimde artık evim değil burdaki ev de benim değil kendimi bir bavulla ordan oraya savruluyormuşum gibi hissediyorum ayitlik hissini çok özledim ilk başlarda çalışmak için işlere başvurular yaptım sadece yardımcı iş part time almıyorlardı beni sonra bi şekil aldılar orada çalışıyorum şu an kasada ama çok az ödüyorlar ve ayın son haftasını resmen sıfırlanıyorum dişçiye gitmem gerekiyordu ve ordaki ücreti babamı arayıp ödemesini istedim sonra ertesi gün ne zaman paramı yatırıcaklarını sordu geri vermem için yine aynı hafta yicek hiç bir şeyim kalmamıştı ve babamdan artık para almayı bile haketmiyomuşum gibi sanki onun sorumluluğu değilmiş gibi sanki ona yük oluyormuşum gibi hissettiğim için direkt para istiyemiyorum çünkü her seferinde bunu hatırlatıcaktır bana onu arayıp ve beraber markete gidebilir miyiz diye sormuştum tamam demişti ve gitmiştik sonra yine ertesi gün öyle ne güzel paranı harca sonrada bana gelip baba markete beraber gidelim mi diye beni ara diye laf atmıştı halbuki parası var inanın olmasa öyle konuşmazdım parası var ama sanki ona yük oluyormuşum gibi hissettiriyo hep üstelik o tüm akrabalarına para gönderiyor her seferinde ben artık kendi babamdan bile isteyemiyorum ve aldığım para burdaki insanlar sadece yan iş olarak yapıyor o kadar az veriyorlar yani zaten kırk saat çalışma iznim var fazla vermiyorlar bu durum beni çok rahatsız ediyor gerçekten hep söylenmesi zaten senin kiranıda ben ödüyorum demesi çok rahatsız edici ve daha yirmi yaşına bile girmedim bu yıl sonunda giricem daha
- Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı.
Yapay Zeka Cevapladı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
- Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler