ne diyorsunuz? yemek yapmayı bilmeyen hazıra alışmış bir kızla evlilik düşünülür mü?
Cevabın nedir?
Evlendik..
Bir hafta balayı.. Ekmek elden su gölden.:)
Bir hafta aile ve akraba ziyaretleri hazır ye ic.:)
Kocam ise basladi.. Aksam eve gelicek aradı ne hazırladın dedi?
Ne yapiyim dedim?
Çorba makarna dedi..
Ilk yaptıgım çorba tarhana çorbası pütür pütür oldu makarna biraz daha is görüyordu..
Ay az yemek çöpe atmadım.. Berbat yemekler yaptım.. Ama zamanla herseyi ogrendim..
Su böreği açabiliyorum..
Içki köfte yapabiliyorum..
Manti yapabiliyorum.
Bizimkinin sevdiği herseyi yapabiliyorum..:)12 Yorumla- +1 yıl
işte böyle olabilir ama olabilir sadece (-: mutluluklar ayrıca
En İyi Cevaplar
Bnce düşünülür ama birde erkeklere sormak lazım:D erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer derler ^_^
3112 Yorumla- +1 yıl
mide meselesi doğru olabilir ama düşünülür ya (-:
- +1 yıl
e bir zahmet kalsınlar ya (-: şaka şaka
- +1 yıl
biliyosunuz yani vay (-:
- +1 yıl
ne yapabiliyorsunuz? (-:
- +1 yıl
ya bırak valla (-: sallama git şurdan. bak bak neleri sayıyo bir de (-:
- +1 yıl
çiğ köfteyi herkes yoğurur mühim olan kıvamını tutturmak (-: o kolay geç geç
- +1 yıl
(-: sensin catwomen (-: vay çakalsın. lahmacun o. O canım çekti püh sana
- +1 yıl
ya yemin ediyorum ayak üstü demediğin laf kalmadı ama olsun canın sağ olsun ben bunu da atlatırım (-: kendin dedin kendi canın öyle çekti benim suçum yok (-:
- +1 yıl
gözüm? (-: dikkat et çıkmasın o gözün (-: nabıyım acıkalım diye mi sordum da.
- +1 yıl
sana sormadım ama cevapladım ben nabıyım (-:
- +1 yıl
kim ben mi ısrar ettim? yuh valla yuh (-: iftiranın daniskasını yaptın (-:
- +1 yıl
bak ne yap biliyo musun? cicilerini bicilerini giy doğrucana yatağına yat uyu hadi uyku saatin geçmiş (-:
- +1 yıl
yemin ediyorum iyi kahkaha attırdın Allah seni (-: father nedir ya o kadar mı yaşlı gösteriyorum? (-: seni tanımıyorum bu yüzden savmak veya uğraşmak değil de öyle olduğunu uykun geldiğini düşünüyorum süpürgesiz cadı (-: ayrıca Ankaralı mısın? (-: savmak kelimesini biz Ankaralılarda duydum bir tek
- +1 yıl
Ankara denmez ona Angara denir :D:D seni güldürdüğüme göre çok yaşıcam demektir... ayrıca uyku saatin geldi deyince aklıma babaların küçük kız çocuklarına söylediği şey geldi işte :D ve ayrıca cadı olsaydım nirde süpürgem :D:D ve hadi diyelim cadıyı anladım ordaki küçük neyin nesi isim tamlaması yaqmışsın :D:D:D
- +1 yıl
birincisi bildim hadi senin dediğin olsun angaralısın (-: ikincisi neden çok yaşıcaksın gülemez miyim? (-: üçüncüsü ben küçük mü demişim sen demedin mi onu? (-: dördüncüsü dikkat ettiysen süpürgesiz cadı dedim (-: beşincisi bak uykunun geldiğinin açık örneği hem anlamıyosun hem yazamıyorsun (-:
- +1 yıl
yok yatağına yatıp uyusan kafi hadi doğrucana yatağa güccük yaratık (-:
- +1 yıl
zaten uyku saatim geçti ben 12 de yatardım ama bugün uyku yok ben mahvoldum bugün sabaha (-:
- +1 yıl
süt, çay sevmem. kahve eh ama dimes kırmızı meyveler olsun kutusunu bile yerim (-:
- +1 yıl
gelmiyo uykum garezin mi var bana ana (-:
- +1 yıl
senin p ler q mu oluyo? (-: benim nasıl midem var sana söyleyeyim mi? bir sır veriyorum bak sabah nohut kuru fasulye pilav salata yerim ve çok ciddiyim kahvaltı sevmem doymam öyle çok aşırı bir şey olmazsa yemem
- +1 yıl
uf bende bol gözüküyor gözüm doyuyo ya müthiş demek ki biz Ankaralılarda var bu huy (-:
- +1 yıl
Ankaralıyım yani pardon Angaralıyım (-: hem dedim ya uyanık diyo bide hey Allah ım
- +1 yıl
sen yansıtma ve çarpıtmayı aynı anda yaparak benim üstüme geliyosun bilmem farkında mısın? (-: kendinde ki huyları bana yamıyorsun buna ne deniyordu ya unuttum bak (-:
- +1 yıl
bak yine q kullandı kafayı yedirtecek kız bana (-: bulaşıcı değil o sende var zaten (-:
- +1 yıl
abov bana virüs dedi (-: sen tifosun veremsin seninle savaş ilan etcez (-:
- +1 yıl
yok valla normalde hemen yazarım da arkadaşlar çağırdı onların yanına gittim birde facebook ta geziniyodum görmedim kusuruma bakma savaşçı zeyna (-:
- +1 yıl
kıza bak istersen affetme hem açıklama yapıyorum daha ne iyi niyetimi suiistimal ediyosun bir daha beni böyle bulamazsın bak kıymetimi bil (-:
- +1 yıl
woman kızmıyorum Ankaralılar benim için başka kıymetin var (-:
- +1 yıl
Allah seni yordun beni tamam Angara olsun (-:
- +1 yıl
evet ama sadece sanaldayız diye normalde bu kadar kolay kabul eden biri değilim (-:
- +1 yıl
evet fark var ben kabul etmiyorum sen ettiriyorsun yani normal hayatta biz anlaşamayız o yüzden sanalda anlaştık (-:
- +1 yıl
normalde bu kadar fazla konuşmam işte bu yüzden de kimsenin dediğine evet demem kolay kolay burada yazıyorum işte bakma sen bana (-:
- +1 yıl
ben uyumaya gidiyorum istediğin yere bak (-: iyi geceler iyi uykular
- +1 yıl
(-:
- +1 yıl
rica ederim hanımefendi (-:
- +1 yıl
ne işi? ben naptım?
- +1 yıl
kendin yazdın da yazdın benlik bir durum yok ki
- +1 yıl
o yaşı çoktan geçtim yaşlandım ben üniversite 4. sınıfım (-:
- +1 yıl
şahsına yönelik bir atıfta bulunmadım bayan (-: sadece yaşlandım dedim angaralı üniversite 1. sınıf mısın?
- +1 yıl
al işte w ve t yerine d üstelik bir tane de e harfi eksik (-: düzgün yaz şunları ayrıca evet doğalım her anlamda kırıtmam öyle (-:
- +1 yıl
klavyen bozuk ama maşallah döktürüyosun toprağım (-: tabi canım neysen osun samimi ol kendin ol işte bu (-:
- +1 yıl
tanıyorum seni de ondan (-: şaka şaka enerjini alabiliyorum bilgisayardan helal devam et böyle
- +1 yıl
savcı hanım bu en güzel şeydir (-: samimi ama sadece ailesine ve sevdiklerine karşı. bilemiycem reelde ki yaşantınızı (-:
- +1 yıl
gıcıklık vıcıklık cıvıklık yapmak? aileye? sen? püüü sana (-: hı bu bakımdan şanslıyım muameleyi iyi görüyorum (-:
- +1 yıl
amanın şu yazını da düzeltsen farklısın dicem de aynısın nalet girsin pü (-:
- +1 yıl
sözde dinliyorsun bu da güzel (-:
- +1 yıl
e bir zahmet artık yoksa yanımda olsan dizime yatırır döverdim değilsin sanaldan harf fırlatarak döverim (-:
- +1 yıl
yok estağfurullah bayanlara el kalkmaz, kimseye kalkmaz kavga kötü bir şeydir (-: bunda çok samimi ve ciddiyim
- +1 yıl
harbi kızsın Angara nın gururu iftiharısın (çok içten ve samimi miyim bilemem) (-: (-:
- +1 yıl
şaka yapıyorum tabi tanımıyorum ama öyle olduğunu varsayıyorum (-:
- +1 yıl
(-: rica ediyorum (-:
- +1 yıl
bu işaret ne? (-:
- +1 yıl
(-: olsun yapmış kabul ediyorum
- +1 yıl
konuşma bitti (-:
- +1 yıl
e orası da var tabi bide sorunun altında yazışılınca e malum ortada (-:
- +1 yıl
mesaj atmayı kapatmışsın baktım da (-:
- +1 yıl
tamam (-:
- +1 yıl
ama kapalı
+1 yılyinede yemek yapmayı bilmeyen kız yoktur.. mesela ben erkeğim ben bile bir kaç yemeği yapmasını biliyorum.. sevdiğim kadının yapmayı bildiği yemeklerle kendi bildiğim yemekleri paylaşır.. zamanla bir çok yemeği yapmayı öğrenmesini sağlarım.. hiç kimse bu konuda ön yargıyı haketmez.. ömrü boyunca öğrenmicek diye bir kural yoktur.. arada sevgi aşk sadakat ve hepsinden önemlisi saygı varsa.. gerisi hikayedir :)
31 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle (-:
Kalbi temizini karakterlisini huzur verip gerçek sevenini buldukta yemek yapma özelliğimi kaldı. wireless çekeni var mı peki :) Herşey bir yana karakteri ve yüreği sağlam olsun yemek her gece dışarıda yenip dışarıdan söylensede olur. Önemli olan yemekten sonra sarılıp TV izlerken verdiği huzur. Gerisi sadece detaydan ibaret.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
100Cevap
+1 yılKadin sadece yemek yapip kokundan bokuna kadar butun temizligini saglayan biri degil bunlar sorumluluk. Bir kadin is bulmayan calismayan biriyle evlenilir mi dese kesinlikle hayir yapma doyip aciklama yaparim ama senin soruna ne evet ne hayir diye cevap verilir evine kadin alirken guleryuzlu halden anlayan zor gununde yaninda olabilecek biri lazim ya dusunsene sen uzulurken sana bakip seninle huzunlenen bir kadin mi mutlu eder yoksa her gun sikayetler edip kiymet deger vermeyen ama cok da guzel yemek yapabilen biriyle mi evlenirsin. Karnini doyurursun bir yolla ruhunu nasil doyurcaksin her firsatta annene kacip evde gormedigin sevkati ve guler yuzu bulmaya giderek mi?
31 Yorumla- +1 yıl
güzel yazmışsınız evet
+1 yılBen bilmem eşim bilire bir çift çıktı. Kadın ne yemek yapmasını biliyo ne temizlik. Adam şikayetçi değil bence biraz salaktı da kadın eli maşalı zaten. Akşam yemeklerinde adamın annesinin evine gidip yemek yenir sonra da kendi evlerine geçilirmiş. Erkeğin kalbine giden yolu bilmem de İslamda kocasına ve çocuklarına hizmettir cennete giden yol.
23 Yorumla- +1 yıl
ne güzelde yazmışsınız aynen öyle
- +1 yıl
Teveccühünüz
- +1 yıl
ne demek
+1 yılErkek sorun eder mi bilmem ama ben yemek yapmayı bilmiyor olsaydım kendime çok pis sorun ederdim. Gerçi daha önce bilmiyordum ama anne vardı tabi o zamanlar :) Dışarıdan yemek yemeği hiiiiiçççç sevmem, işde bile evden getirdiklerimi yiyorum. Bilmeseydim aç kalırdım be! Ama şu an aç doğurur gibiyim, yapıyorum benim gibi ailesi yanında olmayanları çağırıp hep birlikte oturup lezzetle yiyoruz.
13 Yorumla- +1 yıl
oh ne güzel valla (-:
- +1 yıl
Öyle öyle, mesela şu an dün yapmış olduğum ıspanaklı kıymalı gül böreğimi yiyorum. Sipariş edebileceğim tüm yemeklerden daha iyi bence. içime siniyor.
- +1 yıl
onun ismini bırak okumayı söylemesi bile bir dert (-:
Yemek yapmayı bilmeyen bir kızla evlenilebilir ama yemek yapmayı sevmeyen bir kızla evlenilmez.
Çünkü kişi yemek yapmayı bilmiyorsa öğrenir. O çok zor değil.
Ama yemek yapmayı sevmiyorsa o fena bir durum. Çünkü bir insanın sevmeyerek ve istemeyerek yaptığı bir işten hayır gelmez. Yani o yemeğin tadı da olmaz.35 Yorumla- +1 yıl
ov söz sizde beğeni bizde bu işte
- +1 yıl
çok doğru sitemizin güzide üyesi
- +1 yıl
rica ederim efendim o sizin inceliğinizden zarafetinizden kaynaklanıyor (-:
+1 yılben de yapmayı bilmiyorum bunu dile getiriyorum ve sevgilim olsun ben sana evlenince öğretirim diyor. sıkıntı yapmıyor önemli olan her konuda anlaşabilmek. ama tabi bende bu arada memur olmama ragmen uni. de aşçılık okumaya başladım sevgilime ilerdeki kocaciimaa kıyamam güzel yemekler yesin benim tontonum
11 Yorumla- +1 yıl
bak ne güzel işte mutluklar size
Yemek yapmayı bilmeyen de evlenebilir. Evlendikten sonra mecbur kaldığı için hemen öğrenip yapmak durumunda kalacaktır.
Ama evlenmeden önce, belirli bir yaşa geldiğinde yavaş yavaş artık öğrenilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sadece evlilik açısından da değil,-aile ile birlikte kalınıyorsa-eve yardımcı olmak amaçlı. Kalınmıyorsa mecbur öğrenecektir.11 Yorumla- +1 yıl
çok doğru yazmışsınız aynen öyle
- Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKoca adam olmuşsunuz, mutfakta pişecek aşa göre evlilik düşünüyorsunuz. Çocuk değilsiniz arkadaşım. Arkanızı toplayacak bir anne modeli aramanızın alemi yok. Hem aşçılıkta kadınlara taş çıkaracak erkekler de vardır, unutmamak lazim.
216 Yorumla- +1 yıl
ben sordum cevaplara bakıp yorum yapıyorum sadece
- +1 yıl
Benim sözüm de sana değil, kadını erkeğin bakıcısı belleyen mantalitedeki inasanlara karşıydı :)
- +1 yıl
Benim sözüm de sana değil, kadını erkeğin bakıcısı belleyen mentalitedeki* inasanlara karşıydı :)
- +1 yıl
hayat müşterek ayrım olmaz ama kadın da bugün yemeği ben yaptım yarın sende dememeli beraber yapmalılar (-:
- +1 yıl
Öğrensinler birlikte. Güzel anıları olur :))
- +1 yıl
aynen öyle vursun bir de ağzına kepçeyle (-:
- +1 yıl
Fantazi olur artık ondan sonrası. Alanı çiftlere bırakmak gerekir :))
- +1 yıl
(-: bilemem orasını
- +1 yıl
Kepceyle neden vursun yahu? Bildiğin cilvelesiyorlar :)) Hani sert vuracaksa digeri de tavayı kafasına geçirir. Mr &Mrs Smith gibi kapışırlar artık :))
- +1 yıl
öyle cilveleşme mi olurmuş (-: gız bahsana beri -len dur anam görecek çat oğlan vurur al sana diye /(-:
- +1 yıl
Sana sormalı :)) Kepceyle niye vuruyor manyak o zaman? :D "Kahrol düşman, al sana bomba" ahahaha
- +1 yıl
Annenin ne işi var hem evde? :)) Ev ev üstüne kurulmaz, derler
- +1 yıl
ben yanlarında mıyım ana bana ne (-: al sana bomba (-: iyiydi bu. böyle aşka şantaj derler yapamazsan montaj derler (-:
- +1 yıl
sen dedin annelerini çağırırlar diye (-:
- +1 yıl
Jamiryo :))
- +1 yıl
(-: git deli
+1 yılAnnem evlendiğinde yemek yapmayı bilmediğini söylediğinde çok şaşırmıştım. çünkü çok güzel yemek yapıyor. demek ki öğrenilebiliyormuş zamanla, yemek yapamıyor diye sevdiğimden vazgeçecek değilim, zaten ben kendim yemek yapmayı biliyorum öğretirim ona da ne olacak, hatta çok eğlenceli olur romantik filan hehe:) yeter ki sevdiğim kızla evleneyim, evlenmiş olmak için değil..
30 Yorumla
+1 yılYa yemek yapmayı bilmemek ne Allah aşkina tavaya tencereye malzemeleri dograyip koyuyosn bunun neresi bilinecek 15 + bilmiyosa sadece sımarık yetismistir
22 Yorumla- +1 yıl
demi ama işte bu
- +1 yıl
Öylee
Evlenmeyi dusunen bir kiz kocasinin karnini nasil. doyuracagini da dusunmeli,, tabiki hrseyi hergun yapacak demiyorum ve bir restoran daki gibi bit sunum yapabilsin de demiyorum ama bence yemek ypmasini bilmeli önemli bir konu bu
113 Yorumla- +1 yıl
ov işte sizin gibi düşünen az kişi var
- +1 yıl
Farkindayim ama ben ailemden böle gördüm babam annemi el üstünde tutar annem. ise babamin bir dedigini iki etmez,, hergün calistigi halde annemin herzaman sofraya koyulacak yemegi olurdu hala da olur,, bende kocamin bana babam gibi davranmasini istedigim icin annemin yolundan gidecem. insallah :)
- +1 yıl
ya var ya helal olsun size en iyi cevaba adaysınız biraz da düzgün kurallı yazsaymışsınız tam iyi olacakmış neyse (-:
- +1 yıl
e doğru bence kızlar dış görünüşü bıraksınlar yemeğe temizliğe önem versinler evde kalmazlar (-:
- +1 yıl
kısmet (-:
- +1 yıl
aşırı güzel olmasın ya ilkim olacak olursa tabi ben gelemem öyle şeye ilkönce helal süt emmiş biri olsun sonra yemek bilsin temizlik falan yeter bana (-:
- +1 yıl
önemli tabi ama aşırı güzellik iyi değil bence normal olsun yeter (-:
- +1 yıl
aynen öyle (-:
- Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimse bu yüzden ölmüyor ve kimse annesinden bu yeti ile doğmuyor... İnsanları böyle sınıflara ayırmak yanlış...
59 Yorumla- +1 yıl
demi yanlış bence de
- +1 yıl
Bence de yanlış...
- +1 yıl
o bakımdan kızlar belirli yaşa gelince öğrenmeli (-: (-:
- +1 yıl
Bu da yanlış...
Neden kadınlar bilmek "zorunda" algısı var? Neden hayat ataerkil beyinlerde de müşterek değil? - +1 yıl
müşterek erkekte bilmeli yoksa oda zor her şeyi kadına yüklemek oldu mu?
- +1 yıl
Siz dediniz onu demin? Öyle düşünüyorsunuz içten içe...
- +1 yıl
ben yardım ederim sofrayı toplarım ama her zaman da bugün ben yaptım sıra sende gibi şart koşulmaz aşağıda ki arkadaşın dediği gibi
- +1 yıl
Soran arkadaş evlenmiyor evlilik adi altinda hizmetci ariyor. bu simdi kesin ilkokul mezunu ister evde butun isleri yükleyip ezmek icin
+1 yılDüşünülür tabikide. Aç kalacak değilsiniz ya. İş başa düşünce elbet öğrenecektir. Yemek yapmayı bilmeyen sevdiğinize güzel bir yemek kitabı hediye edebilirsiniz :))
15 Yorumla- +1 yıl
(-: bak bak kitaba ne gerek var internet var
- +1 yıl
Kitap daha garanti :))
- +1 yıl
(-: bence en güzeli anneden öğrenmek zamanında
- +1 yıl
Onun yeri apayrı tabi. Hiç bişey anne yemeklerinin yerini tutmaz. Zamanında bu kaynaktan iyi yararlanmak lazım. :)
- +1 yıl
aynen öyle zamanında yemeği anneden öğrenmek lazım (-:
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger erkeklerde (sevdigim adamda böyle düsünürse) ozaman oda bilmek ZORUNDA bende yemek yapmayi bilmeyen biriylen evlenmem ozaman cünkü ozaman hep yemegi ben yapmak zorunda olurum
Her iki tarafta yemek yapmayi, bulasik- camasir yikamayi bilmeli vs bu evlilikten önce olursa daha iyi olur tabi ama evlendikten sonrada her ikiside yavas yavas ögrenebilirler13 Yorumla- +1 yıl
evet bu da olması gereken şeylerden biri
Cevap sahibi+1 yılEvet ESITTLIK herzaman olmalidir
- +1 yıl
çok DOĞRU
Evlenene kadar sadece yumurta kırıyordum. Şimdi baklava bile yaparım, hırstan öğrendim, dediler ki, hayatta yapamazsın, hayaldi, gerçek oldu.
25 Yorumla- +1 yıl
işte bu olana kadar öğrenilmesi zor gibi
- +1 yıl
ney ney pardon efendim? later better than never nolmuş dostum? (-:
- +1 yıl
hı evet öyle tabi
+1 yılYemek yapmayı bilmeyen bir erkekle evlilik düşünülebiliyor ise;yemek yapmayı bilmeyen bir kadın ile de düşünülebilir.
33 Yorumla- +1 yıl
onu bilmeyenler düşünsün
- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
(-:
+1 yılİllaki her kız bişeyler biliyordur. Ama evlendikten sonra öğrenmeye çalışmayıp hep hazır isterse o da olmaz tabi değerli kardeşim.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle kardeşim
+1 yılevlenilir fakat cicim ayından sonraki anlayış da önemli tabi. :D ama bence bir kız yemek yapmayı bilmeli hatta erkekde bilmeli. Dünya hali bu.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle size katılıyorum (-:
- Yeme & İçme konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapmayi bilmeyen kiz, tek kolu olmayan bir kadın gibidir. Onla evlenebilirsin ama o kolun eksikligini hep yasarsin. Ha sonradan yemek yapmayi ogrenirse bir kız , o da yeni bir kol nakli gibidir ama hic bir zaman olmasi gereken kolun yerini tutamaz.
10 Yorumla
+1 yılEski kız arkadaşım (7 yıl beraberdik) tost bile yapamıyordu. Evlendi çocugu oldu. Arada ortak arkadaşlarım sayesinde görüyorum paylaştıgı resimleri anacım bir yemekler yapıyor şaka gibi :D gidip yiyesim geliyor. Her bayan yemek yapabilir.
41 Yorumla- +1 yıl
heves olduktan sonra (-:
- Yeme & İçme konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılNe yapalım şimdi yemek bilmiyor diye evlenmeyelimmi evlendikten sonra öğrenir belki öğrenemezse artık dondurulmuş hazir gidalar kahvaltı ve disardan yemeye talim. Yoksa şöyle içli köfte mantı kuru fasulye vs vs... yapabilen br kadın fena olmaz...:)))
21 Yorumla- +1 yıl
sonu güzeldi (-:
ben işteyken çocuklar evde açlıktan ölsünmü yemek yapmayı en az benim kadar bilmesi lazım ben her tür yemek yapmayı biliyorum :))
11 Yorumla- +1 yıl
vay helal olsun (-:
Benim düşüncem yeterki sadakatle olsun benden birşey saklamasın yemek bilip bilmemesi önemli değil kimse anasının karnından bilerek çıkmıyor öğrenmeye niyeti varsa öğrenir zaten yeri gelir durum varsa dışardan yeriz yeri gelir saçımız başımız un tuz şeker olur birlikte yaparız yani çokta büyütülecek bir konu değil bana göre
10 Yorumla
+1 yılIyi biriyse insan gibi insansa durustse degil de yemek mi sorun git oktay ustayla evlen laaaaan
23 Yorumla- +1 yıl
demi ama aynen öyle
- +1 yıl
Okyay usta dankek yapiyo bide cok guzel
- +1 yıl
oktay ustayı alın dedim bende aynı şekilde yaşarsınız yani demi
+1 yılha, bilmiyorsa ama uğraşıyorsa, "ben yemek yapıyorum, sevdiğim adam yiyecek, yaşasıııın" diyorsa, itinayla, özenle çabalaıyorsa, alnından öperim onu; fakaaat, zoruna gidiyorsa uğraşmak, baştan savıyorsa, öğrenmeye bile yeltenmiyorsa, kendine yemek söylesin, ben annemin evine giderim kardeşim. kızlar yemek yapmayı öğrenın kadın yemek yaparken bile ne kadar mutlu beee https://hizliresim.com/G1ZVm6
10 YorumlaBir kız olarak buna cevabım kesinlikle düşünülmemeli.. Her acıktığınızda dışarı çıkmanız gerekir. İlk zamanlarda iyi ama bir süre sonra ev yemeklerini özlüyor insan.. Ki erkeğin kalbine giden yol miydesinden geçer derler.. Hadi bunu da geçtim.. Yemek yapmayı bilmiyorsa ev işini de doğru düzgün yapamaz.. Olmaz yani... Biraz kaba tabir olacak ama Yüzüyle gideri g*tüyle güleri vardır.
20 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. aşçısın ve yanına hem eş, hem geçim için yardımcı mı lazım:)
11 Yorumla- +1 yıl
yok ben sordum sadece yorumları cevaplıyorum aramıyorum (-:
+1 yılKızda öğrenmeye gayret varsa ben bilmiyorum diyip kenara çekilmiyirsa bisey olmaz kimileri öyle eli hic bir iş tutmaz
11 Yorumla- +1 yıl
demi ama hak veriyorum size
seviyosan hiç önemi yok zamanla herşeyi örenir mecbura kalınca :)
16 Yorumla- +1 yıl
illaki öğrenir o zaman (-:
- +1 yıl
acıktım ya öğrenciyim olmuyo ki
- +1 yıl
burs almıyorum
+1 yılEvet tabiki cok onemsiz bisey bence takılmamak gerek.
13 Yorumla- +1 yıl
aç kalırsa eşiniz o zaman görürsünüz (-:
- +1 yıl
Beraber yemek yapsınlar esi ogretsin veya anneleri gelsin ogretsin cok zevkli olur hem:)
- +1 yıl
doluşsunlar mutfağa kim kime dum duma da bu arada siz niye köşeye kısılarak resim çekindiniz? (-:
Evlenilir, neden evlenilmesin.
Açsın baksın internetten, zamanla ve isteyerek yaparsa.
Annenden dahi güzel yapar.15 Yorumla- +1 yıl
olabilir ama annemden güzel yapamaz herkesin kendine göre tekniği vardır dolayısıyla yeri ayrıdır
- +1 yıl
doğrudur bilemem benim annem çok iyi yemek yapar eşim olacak kişi de aynı şekilde iyi yapacaktır şüphem yok bayan (-:
- +1 yıl
teşekkür ederim o halde (-:
Ben yemek yapmayı bilmiyorum ama ne alaka herkes anne karnında mı öğreniyo evlenince mecbur yapa yapa öğrenilir :D
14 Yorumla- +1 yıl
e sıkışınca illa öğrenilir ama iş belirli yaşa gelince öğrenmek (-:
- +1 yıl
olsun öğrenirsiniz zamanla
+1 yılKesinlikle düşünülemez diyemem ama evliliği epey zorlaştırdığı kesin.
Ciddi bir geçimsizlik sebebi de olabilir.15 Yorumla- +1 yıl
evet zorlaştırır
- +1 yıl
Mesele öğrenip öğrenmemesi değil zaten.
Öğrenmeyi isteyip istememesi asıl mesele.
Günümüzde bir çok bayanın sığındığı şey ''bende çalışıyorum, hayat müşterektir v. s'' - +1 yıl
onlara göre haklılık payı var tarafsız olursak yine de yardımlaşarak yapılmalı, yemek yapmayı bilmek gerekir
- +1 yıl
Yuvayı dişi kuş yapar. Bir evin yemeğini bayan yapmalıdır.
Evet erkek yardım edebilir, bazen yemekte yapabilir ama ''sofrayı ben kurdum, sen kaldır, dün yemeği ben yaptım bugün sıra sende'' gibi pazarlıklı işler bana ters geliyor açıkçası. - +1 yıl
güzel açıkladınız bakın burada haklısınız
- Yeme & İçme konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünülür. Kimse ana karnında öğrenmiyor sonuçta. Yapa yapa o da öğrenir.
13 Yorumla- +1 yıl
tabi ki de öyle ama belirli yaşa gelince öğrenmesi gerek
- +1 yıl
Hiçte gerek değil valla. Ki zaten yapmak zorunda da değil hayat müşterektir.
- +1 yıl
(-: en bilindik söz evet haklısınız hayat müşterek erkekte bilecek ama erkek bilip kadın bilmiyosa da sıkıntı olur
+1 yılkimse annesinin karninda yemek yapmayi ögrenmiyor ki
oda ögrenir elbet11 Yorumla- +1 yıl
yani elbette ama belirli bir yaşa gelince de öğrenmesi gerek
+1 yılO kadar uzun boylu gaddar cellat olma dostum , her şeyin çıkar yolu bulunur elbette Aşçılık kursu denen birşey var sonuçta. gönder gitsin kitaba bakarak yapsın 1 - 2 ay daha sonra doğaçlama olarak devam etsin.
10 YorumlaParan varsa aşçı tutarsın. O da bakımı ile ilgilenir.
11 Yorumla- +1 yıl
vay be
+1 yılHayatını paylaşacak bir eş mi arıyorsun yoksa hizmetçi mi?
11 Yorumla- +1 yıl
ben soruyorum sadece yorum yapanlara da cevap veriyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılAraba kullanmayı bilmeyen adamla evleniliyor ya. kız neden illa ki yemek yapmayı biliyor olsun.. Baktı karnı acıkıyo eli mahkum öğrenicek kaldı ki erkekler de aynı şekilde
11 Yorumla- +1 yıl
tabi ki de öyle
+1 yılErkek yemek yapmalı yoksa aç kalır. Istemezse paşa keyfi bilir^^
13 Yorumla- +1 yıl
günümüzde artık öyle ve erkeklerin evlilikte korktuğu belki de en önemli etken. erkeğin kalbine giden yolun mide olduğunu bilip te yemek yapmamak, bilmemek kızların acayip bir huyu
- +1 yıl
Benim kalbime giden yol da mideden geciyo, simdi kendi yoluma gereken özeni vermeyip, baska yollari mi memnun etmeye calisayim. Kimse kusura bakmayacak^^
- +1 yıl
vay vay vay (-: e o zaman sizin sorununuz bilemem
+1 yılYemek yapmayan erkekle evlenilmez. Yapamayan demedim, yapmayan dedim.
11 Yorumla- +1 yıl
onu o tür erkekler düşünsün kızlar içinde aynı ama
Yani bilmiyosa ama erkek biliyosa sorun yok :) ama ikiside bilmiyosa cok sorun olir :) yadsa beraber ogrensinler daha iyi :) neyseki biliyorum
112 Yorumla- +1 yıl
cümle nere gidecek diye düşündüm ama iyi bitti (-:
- +1 yıl
ne güzel (-:
- +1 yıl
tam üstüne bastınız (-:
- +1 yıl
belli oluyo zaten (-:
- +1 yıl
güzel (-:
- +1 yıl
bence de yeter (-:
+1 yıldeğiştirebileceğine inanıyorsan düşünülebilir çünkü zaten birkaç nesil kaynanasından öğreniyor temizliği yemeği
15 Yorumla- +1 yıl
şimdikiler kaynanayı görmek bile istemiyo
- +1 yıl
sende öyle bir kızı seçme bence
- +1 yıl
yok zaten hiç olmadı benim kız arkadaşım
- +1 yıl
o zaman umarım düzgün bir kız çıkar karşına
- +1 yıl
umarım herkesin kalbine göre verir rabbim
öyle bir kriter olabilir mi ya, saçmalığın daniskası!! ne diye evleniyorsunuz siz? mutfağa aşçı olsun diye mi?
11 Yorumla- +1 yıl
aynen bende bunu diyorum hep
evlenirsin sen yaparsin yemekleri sorun cozuldu bak ;)
113 Yorumla- +1 yıl
yok ben ne yapcam bana ne (-:
- +1 yıl
hazıra dağ dayanmaz ben ölürüm (-:
- +1 yıl
aynıyız bak bu konuda (-: ama yemek bilmek lazım
- +1 yıl
aman kendinizi övmeseniz olmaz (-:
- +1 yıl
oho size kaldıysak peh (-:
- +1 yıl
amin demiycem çok konuşuyosun sen (-: ama yemeği seviyorum bayılıyorum amin bir yönden de (-:
- +1 yıl
iyi geceler (-:
+1 yılDüşünülür, sen yaparsın ona da yedirirsin romantik olur hem :)
11 Yorumla- +1 yıl
ben yapcam bide (-:
+1 yılParasız erkekle evlilik düsünülür mü sorusunun kız versiyonu
22 Yorumla- +1 yıl
yok ben sadece soruyorum yorum yapanlara da cevap veriyorum arayış içinde değilim kitapsız
- +1 yıl
Kitapsız?
Çoğu öyle zaten. Önemli olan huyu karakteri güzel olsun zamanla öğrenir.
17 Yorumla- +1 yıl
onlar ayrı zaten huyunun güzel olması falan ama yemekte bilmeli, bilmiyorsa da zamanla öğrenmeli
- +1 yıl
ben bilmem Meksika dizilerini (-:
- +1 yıl
valla annem bir küçük melek maria bide rosalindayı izledi onların da hangi ülkenin dizisi olduğunu bilmiyorum ama cidden sıkıcıydı (-:
- +1 yıl
bunlar Meksika dizisi mi eyvah (-:
Yeme & İçme konusunda 470 cevap paylaştı. Ben biliyorum o yüzden düşünmemeliler. bilmesem düşünsünler dicem :D yani öğrenilir sonuçta tabiki evlenilir.
12 Yorumla- +1 yıl
(-: güzeldi bu
Yeme & İçme konusunda 643 cevap paylaştı. Tabiki evlenilir kimse anasinin karninda ogrenmiyor yemek yapmayi evlenir yemek yapmayi öğrenir öğrenmesi için bir süru kaynak var yemek kitapları ve yemek siteleri gibi
11 Yorumla- +1 yıl
çok doğru tabi
+1 yılben düşünmem öğrenmeye niyetliyse olabilir:) çünkü bende yapmayı bilmiyorum aç kalmayalım değil mi:)
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle (-:
+1 yılyemegi birlikte de yaparsanız belli bir süre sonra usta olur hanımın :D
15 Yorumla- +1 yıl
ben biliyorum da hadi bilmeyen biriyse erkek o zaman zor (-:
- +1 yıl
tabiki bende biliyorum :)
- +1 yıl
o zaman eşin şanslı (-:
- +1 yıl
:D hayırlısı canm ya
- +1 yıl
hayırlısı da (-: senin canın değilim
+1 yılNeden düşünülmesinki erkeklerin çoğu da bilmiyor ama biz evlilik düşünüyoruz :-)
159 Yorumla- +1 yıl
görevler farklı hem ben biliyorum (-:
- +1 yıl
Bende az buçuk biliyorum tarifi varsa da her yemeği yaparım hem ne var ilerdeki eşin bilmiyorsa da sen öğretirsin işte ne güzel ;-)
- +1 yıl
ben öğretemem çenem yorulur (-:
- +1 yıl
O zaman kursa falan gider eşin ya da dışarıdan yersiniz :-)
- +1 yıl
vay dışarı (-: ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ben ev yemeğini özledim kursa da gidemez önceden öğrenmesi gerek işte o kadar (-:
- +1 yıl
Allah Allah o kadar iyiymiş senin eşin olsa yazık yani hiç çekilmezsin
- +1 yıl
o yüzden nickim le uyumluyum
- +1 yıl
Evet o yüzden sana daha fazla katlanmasınlar diye acıdığın için yalnızsın anlıyorum aslında düşüncelisin
- +1 yıl
hem de çok düşünceliyim bir görsen ah ah
- +1 yıl
Belli oluyor sen merak etme :-)
- +1 yıl
burçlara inanmam ama yansıtıyorum en değerli burcum yay burcuyum (-:
- +1 yıl
Yay burcunun özelliklerine göre sen bir melek gibi bir şeysin ama ben seni hiç öyle hissetmedim nedense ;-)
- +1 yıl
bak hiç ilişkim olmadı, maceraya bayılırım, yalnız her şeyi yaparım, çabuk soğur ve bıkarım, eğlenceli ve neşeliyim ayrıca bir o kadar da geçmişime bağlıyım atasını bilmeyen nesil nesil değildir böyle bişeydi sanırım işte söz (-: hem nedenmiş bana karşı öyle hissetmen?
- +1 yıl
Yemek yapmak küçük bir mevzu halledilmeyecek bir şey değil küçükte olsa sevmediğin bir şey olursa netsin her şeyi yıkabiliyorsun demekki bu da seni güvenilmez yapar o kadar lafından da anladığıma göre kesinlikle evde benim sòzüm geçer son sözü ben söylerim diyorsun bunlar hoşuma gitmedi diğer òzelliklerin fena değil
- +1 yıl
hayır benim sözüm geçmez aç bırakmasın yeter yoksa her konuda biriz beraberiz
- +1 yıl
Bir şey diyeceğim ama ne yapayım dayanamıyorum abi sen ne kadar açmışsın ya o kadar korkma merak etme aç kalmazsın evet ilerde de eşinle birlikte karar almalısın zaten
- +1 yıl
evet açım yemek yemeyi seviyorum ama o kadar yiyosun kilolu musun desen hayır alp kırşan gibiyim
- +1 yıl
Sana o zaman normal bir kızla evlenmek yetmez aşçı bir kız bulmalısın ;-)
- +1 yıl
gerçi nasibimizde kim varsa o hayırlısı olsun helal süt emmiş olsun kimseyle ilişkisi olmasın şu kötü devirde de başka bir şey istemem
- +1 yıl
İşte bu ya Allah iyi insanlarla karşılaştırsın :-)
- +1 yıl
amin yemekte bilsin biraz ya (-: (-:
- +1 yıl
Dedim hayret onu söylemedi huylu huyundan vazgeçmez hadi yemekte bilsin :-)
- +1 yıl
işte bu sende söyledin ya tamam (-:
- +1 yıl
Dur şimdi kòtü bir şey sòyleyimde hemen şımarma bak yine senin dediğin oldu gördün mü vazgeçmiyorsun ben ben ben diyosun ne var kursa gider hem o da çalışıyorsa yazık beraber yaparız desen ama yok
- +1 yıl
tamam nalet girsin tamam ben yaparım o yesin büyütsün her yerini ayrıca ben ben demiyorum biz diyorum
- +1 yıl
Sen yap demiyorumki beraber yapın hem o da yapar nalet okuma aaaa
- +1 yıl
bazen tam istediğim cümleleri kuruyosun (-: bazen sinir ediyosun. tamam etmem
- +1 yıl
Eeee insan hep aynı olamaz gerçekleri söylüyorum aferim :-)
- +1 yıl
felsefe yaptırtma şimdi bana peh (-:
- +1 yıl
Hem kendi düşüncemi söylüyorum hemde senin iyi bulduğum düşüncelerini benim düşüncelerim o kadar sinir bozucu mu hem peh miş sana pehhhhhh
- +1 yıl
oh be böyle anlaşalım işte yapmacık olmadan birbirimizle kavga ederek manyak mıyım neyim anlamadım ama
- +1 yıl
Bak sende beni sinir ediyon arada yani manyaklık hepimizde var birazcık òyle olmayan insan mı olur ya kavga da etmiyorum gayet sakinim aaa :-)
- +1 yıl
hadi ordan etmiyormuş muş muş (-:
- +1 yıl
Ben ve kavga ikisi aynı cümlede yok artık :-)
- +1 yıl
ben dedim var artık (-: itiraz istemem otur yerine
- +1 yıl
Sen beni delirtecen be adam :-) şimdi yerime oturuyorum ama bir dk sonra yerimden kalkacağım :-)
- +1 yıl
delir ve kalk git kadın (-:
- +1 yıl
Aaaaaaaa istenmediğim yerde durmak patt kapıyıda çarptım :-)
- +1 yıl
Durmam
- +1 yıl
dur dur şaka yaptım (arkasında koşar) (-:
- +1 yıl
Ve sonra kadın geri döner ama ha her zaman bu olmaz ben sana söyleyim yine sus otur falan senin içinde bir kroluk var ama hadi hayırlısı :-)
- +1 yıl
(-: bunu anladığına sevindim. ama tam ayı değil bu sevimli kutup ayısından (-: (döndüğünü görmek güzel der içinden)
- +1 yıl
Sevimli kutupayısı gibi ve kroluk anı cümlede ne kadar olur sevimli oraya ne kadar yakışıyor diyeceğim sende diyeceksinki ben kurdum olur bilemiyorum yani (iyiki dönmüşüm der )
- +1 yıl
ben koydum oldu (-: sevimli kutup ayısı
- +1 yıl
Senin şimdi şahinin muratın falan da vardır haaa
- +1 yıl
yok nefret ederim kıroyla karıştırdın beni ben sadece özünde ayılık bulunan biriyim zevkinde değil vazgeçemediğim tek araba audi ama nerde symbol var
- +1 yıl
Valla bir an çok kötü şeyler geçmişti aklımdan şu şahine falan binip kızlara laf atan tipler falan olur ya ayyy sinir oluyorum o tiplere audiyi bende çok severim ama symbol de fena değil
- +1 yıl
yok yok sevmem öylelerini, efendiyim övdürtme kendimi şimdi (-: symbol da plastik fazla bir hızda sarsıntı yapıyo ama audi dünyanın bir numaralı markası hayalim
- +1 yıl
Hız iyi bir şey değil zaten en son kaçla gittin doğruyu sòyle ama
- +1 yıl
120 leyle gittim başka yapmadım araba titremeye geçiyo
- +1 yıl
Bilemem ama senin arabanın titremesi iyi bir şey gibi trafik canavarları çoğalıyor (zaten eic da seçmemişsin araya sıkıştırıyım dedim) her şeyde bir hayır var
- +1 yıl
araba babamın benim değil satcaz zaten aman en güzeli yürümek spor oluyo hem en iyi cevap için miydi her şey yuh
- +1 yıl
Erkekler bilmek zorunda değiller.
- +1 yıl
Tabikisi de eic için değildi ama o kadar konuştuk yani evet spor iyidir yürümeye devam
- +1 yıl
erkek arkadaş yazınca nasıl da yazdın (-:
- +1 yıl
Ne alaka ya yeni gördüm cevabını taam bir daha bu soruya cevap yazmıyorum senin söylediğine cevap verdim hem o yazdı diye değil neyse ya
- +1 yıl
küsme ya kızdırmayı seviyorum insanları gel buraya
- +1 yıl
Yok ben almayım zaten ana soruya yeterince uzun bir cevap verdim ben gider
- +1 yıl
sen bilirsin
+1 yılTabi ki düşünülemez ekstra ütü camasir ve temizligide unutmayalim
11 Yorumla- +1 yıl
onları saymıyorum bile
+1 yılartık öyle bişey yok netten tariflere bak al sana yemek :))))
16 Yorumla- +1 yıl
ben öyle öğrendim zaten ama biraz farklı oluyo ya (-:
- +1 yıl
yok ya bende bilmem sorsan ama tarife göre yapınca oluyor :) ama aklımda mı tabiki hayır unuttum bile :)
- +1 yıl
aman boş verin baka baka öğrenirsiniz (-:
- +1 yıl
illaki o yemek buraya gelicek olmuyo herzaman :)
- +1 yıl
olmuyo tabi (-:
- +1 yıl
:DDD
Düşünülür ama öğrenmek isterse :D yok ben yapacaksam hep kusura bakmasın içgüveyi olarak alsın beni:D
12 Yorumla- +1 yıl
(-: bu iyiydi ya
Tabikide yapılır her şey yemek değil o kız bir süre kaynansyla kalır ve herseyi ogrenr tabi canı gönülden isterse yapamayacağı şey yok
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Yeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. Neden düşünülmesin benim babam annemden çok çok daha iyi yemek yapıyordu ve her akşam yemeği beraber yaparlardı
13 Yorumla- +1 yıl
beraber yapmalılar zaten ama kadın yemeği de yapmasını bilmeli
- +1 yıl
tabi ki de öyle sorumluluk ayrı erkekte bilecek ama mutfak kadının yeridir
Aşçı olduğum için eşim sadece temizlik çamaşır ve ütüyü halletsin yeter. Hem seviyorsan herşeyi göz ardı edebilmelisin knk.
11 Yorumla- +1 yıl
çok doğru
Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Ben pek düşünmem paran varsa sıkıntı olmaz ama param olsa bile karımın elinden yemek isterim bu arada yemek yapmayı bilen kızlar selammmmm
14 Yorumla- +1 yıl
(-: iyi güldürdün beni sonu güzelmiş
- +1 yıl
anaa ne reklamcı çıkarcı çıktın sen (-:
Bilmemde yemek yapmayı bilmeyenler daha çabuk evleniyor.
13 Yorumla- +1 yıl
evlendiklerine sormalı bunu
- +1 yıl
(-: nerde demi o güzler
- Devamını Gör (131)
Devamını Gör(176)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!