Yeme & İçme Yemek yapmasını bilmeyen kızla evlilik düşünür müsünüz? YolunSonuGaliba Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erkekler için önemli bir kriter mi sizce?Bence önemli... Güncellemeler1 yıl Gncl Güncellemeler1 yıl ... Yemek yapmasını bilmeyen kızla evlilik düşünür müsünüz? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. evet düşünürüm 0 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 323 cevap paylaştı. Benim için önemli bir kriter yemek yapmayı bilmeyen bir kızla evlilik düşünmem 1 0 Yorumla
dgfhcjcbv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yemek yapmayı bilmemek diye bir şey yok artık. İnternetin varsa, sakat değilsen ha birde malzemen de varsa her yemek yapılır. 1 0 Yorumla
Dilsizşair31 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 76% 1 yıl Önemli ama mesela yapma isteği varsa oturur öğrenir yapar. Bilip yapmamak yapmak istememek daha kötü 0 0 Yorumla
burdabirben2002 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl yemek tüm insanlar için önemlidir, gıdadır bu yaşamsal enerji kaynağımız. 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 436 cevap paylaştı. Youtube denen bişey var. Bilip bilmemenin bir önemi yok o yüzden 0 0 Yorumla
sinirlisogan Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl genel olarak düşünmüyorum evlilik ama eğer düşünseydim ona takılmazdım 0 0 Yorumla
beyazz839292 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Anan yapsın 1 1 Yorumla YolunSonuGaliba 1 yıl Anamla yaşamaktan şikayet etme hakkı yok o zaman Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Neden olmasn 0 3 Yorumla YolunSonuGaliba 1 yıl Sen bilmiyon bence 😂 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Haha Yorumla YolunSonuGaliba 1 yıl Olmaz o zaman 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
evet düşünürüm
Benim için önemli bir kriter yemek yapmayı bilmeyen bir kızla evlilik düşünmem
Yemek yapmayı bilmemek diye bir şey yok artık. İnternetin varsa, sakat değilsen ha birde malzemen de varsa her yemek yapılır.
Önemli ama mesela yapma isteği varsa oturur öğrenir yapar. Bilip yapmamak yapmak istememek daha kötü
yemek tüm insanlar için önemlidir, gıdadır bu yaşamsal enerji kaynağımız.
Youtube denen bişey var. Bilip bilmemenin bir önemi yok o yüzden
genel olarak düşünmüyorum evlilik ama eğer düşünseydim ona takılmazdım
Öğrenilebilir bir şey bu
Ögrenir sorun etme sen boyle seyleri
Anan yapsın
Anamla yaşamaktan şikayet etme hakkı yok o zaman
Neden olmasn
Sen bilmiyon bence 😂
Haha
Olmaz o zaman 😂