Herkes bocek var bilmem ne var diyor ne var colanin icinde kotu seyler katiyorlarmi
Ben cola seven biriyim oyuzden soruyorum
Ben cola seven biriyim oyuzden soruyorum
Böceği filan boşverin. Kolanın içinde bildiğiniz asit var ve asit kulunçtan tutun da kansere kadar pek çok organik kökenli hastalığın nedeni.
Çünkü asit vücuttaki oksijenlenmenin önüne geçiyor ve başta kanser hücreleri olmak üzere pek çok patojen bu düşük oksijenli ortamda rahatlıkla çoğabiliyor.
Umarım kısa sürede bırakırsınız.
Iste sagliksizoldugunu bilsem bile vazgecemem aliskanlik gibi birsey
Paketin üstünde içindekiler bölümü var lütfen okuyunuz.
Kolanin icinde bocek yoktur. kolanin icinde yer alan bir madde fare ve boceklerin en sevdigi bir maddedir. o maddeyi toplamadan once bocekler vardir. boceklerin salgilari veyahut larvalari olabilir ne kadar temizlesende mutlaka kalir.
Zararli yani
Evet
fare kanımı böcek kanı mı öyle birşey di renk versin diye katıyorlarmış ben içmiyorum o yüzden
Bende artik icmem
Cevap
15Cevap
Karmin renklendirici bir madde ve böcekleri yetiştirip onlardan elde ediyorlar. Ama onu geçtim kola carbonhidrat bombası. Kilo yapar, kalp damar hastalıklarına göz kırpar..
Yapabiliyorsan kola yerine başka şeyler dene. Nalet olsun asidi masidi çok tatlı bişey. İnsan bırakamıyor :)
ne var bilmiyorum ama adamlar harbiden yapmış içerim ben arkadaş :Dasdadass
Bende iciyorum vazgecemem
bir böceğin larvasının özü. içindekiler kısmında yazar coca cola özütü diye. o özütü o böceğin larvasının özütü yani döllenme sonrası bölünmeye başladığı yumurtası gibi diyeyim. ama zararlı.
coca cola üretim tesisine yapmış olduğum ziyarette özellikle çalışanlara sordum, sen içiyor musun? kendi çocuğuna içiriyor musun? aldığım cevap -evet oldu % 90 ının su olduğunu söylediler.
Böcek bile varsa kiiii böyle bişey imkansız diyelimki var o zaman bu böcekler harbi lezzetli bisey :D
Cok sagol soguttun beni coladan
Evet meksikada yetisen bir bocegin kanindan o rengi aliyor icinde bocegin maddesi var yani ama yine iciyoruz
Peki bu gercekmi
https://m.youtube.com/watch?v=KH7HCnCRU5w buyrun izleyin
Tovbe birdaha icemem bu ne boyle
Zaten bu coca cola icin gecerli
Pepsi de yok mu yani
Yok onlqr baska bir maddeden yapiyorlar coca cola meksidan yapildigi icin o yuzden pepside yok bide cola turkada
Buna sevindim bende coca cola icmiyordum zaten cok sekerli oldugu icin
Bende pepsiciyim :))
Ozaman yasasin Pepsi:)
Haha :)) pepsi yaşatir bizi :)
Cola zararlı çünkü mideye zarar veriyor asitli olduğundan ama bu böcek işini anlayamadım günde en az 50milyon üretim yapıyolar o kadar böcegi nerden bulcaklar?
renk veren bir böcek falan diyolar
Kesin emin misin
İçmiyorumm asit olması yeter zaten
Var diyolarsa vardır uydurmuyolar ya
Aşırı derecede şeker ve asit. Uzak durun.
Soyleninldigi kadar kolay olsa
üzümünü ye bağını sorma demişler :)
Ne olduğunun ne önemi var iç gitsin kanki :) F
Oyle yapiyorum ama birde sorayim dedim
colanın içinde ben varım hihihihihi
Bence Hic birşey yok ama içmesen daha yararlı.
zevk suyu
Fare kanı :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar