Diğer Coca cola kapağı olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncell Coca cola kapağı olan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Normalde günlük iki olur bugün yok ama öğlenden sonra atarm ama bir daha yorum yap hatrlat 0 45 Yorumla Soran 1 yıl Tamam m Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin için bizim çöpü karstacam 😀 Yorumla Soran 1 yıl Yaa sağolk bişey çıksa barii kwkdjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl PCDKH777ED Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birazdan yine içeriz günlük hatrlat sürekli lazm oluyorsa Yorumla Soran 1 yıl Aa hatırlatırm yeterki yaz senn Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler bu arada. Djjdjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Unutkanm ben sen buraya yorum atarsn ya da normal ekle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çöp karıştrdm ya 🤔🤔🤔 Yorumla Soran 1 yıl Çöpe atmayacaksın işte sjjdjs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya ne yapacaktk günlük olyr Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ORCL3ElBDG Yorumla Soran 1 yıl Hatalı kod dedi ya tühh Yorumla Soran 1 yıl Hah tamam olduu Yorumla Soran 1 yıl Saol skdjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bununla ne oluyor ki Yorumla Soran 1 yıl Daha dahada hediyeler var ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç bakmadım ki yeri geliyr günlük 4 tane içiliyor aklıma gelirsen atarm Yorumla Soran 1 yıl Eyvallah da bu kdar kolaya masraf be masraf djjdjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şirket sağolsun ☺️ Yorumla Soran 1 yıl Tamam orasını geçtim de ssğlığa zarar dikkak et kendine yaaw skjsjsjs hadi içilir de aşırıya da kaçma haa sksj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben içmiyorum pek içecek tüketmem arada bira içerim o kadar Yorumla Soran 1 yıl Kapak var mı kapakkk kwsksmdj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öğlen olur Yorumla Soran 1 yıl Kapak oldu mu kapakk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok valla olmadı bugün küçük almslar Yorumla Soran 1 yıl Tüh yaa Yorumla Soran 1 yıl Var mıdırr kapakk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hafta içi hafta sonu kola yasak 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Aman tanrım Yorumla Soran 1 yıl bak unutmadım hatırlatıyorumm kapak var mıdırr djfj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1 lt oluyor muydu yemin ederim sana mahcup olmaga başladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende sana yazacaktm bugün yok diye bulamdm artk aklımdasn olur olmaz sana atacm yanlış anlama ekle kapaktan kapağa atrm Yorumla Soran 1 yıl ya ne mahcubu asıl ben seni rahatsız ediyorum sjjsjd sen kusura bakmaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok normalde olan bişey olmaz oldu estağfurullah ne rahatsızlığı Yorumla Soran 1 yıl Artık kapakk yokk🙈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl GBFKDN4I0F Yorumla Cevap sahibi 1 yıl CX4K9Z7G6L Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşim gereği seyahat etmiştim dönünce birini buldum biri içinde yine çöp karştrdm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dene bakalım olcakmı Yorumla Soran 1 yıl Oldu çok sağoll yaa tesekkürlerr😆🥰 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yorumda bulmak için çok uğraştım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eklemiyorsunda sanki eklesen bir şey yapacam ki bu cümleden sonra yorum kalkar 😀 Yorumla Soran 1 yıl Gizliden çık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım Yorumla
Malikalgan Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Ne varki kola kapağında 0 8 Yorumla Soran 1 yıl şifrelerden hediye geliyo Yorumla Malikalgan 1 yıl Ne hediyesi Yorumla Soran 1 yıl Var mı sene Yorumla Soran 1 yıl Sende Yorumla Malikalgan 1 yıl Hediyeyi sole bişe dicem Yorumla Soran 1 yıl İnternet faln farklı hediyeler varr Yorumla Soran 1 yıl Var mııı lütfen Yorumla Malikalgan 1 yıl Yok Yorumla
Elactobacilluss Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yokta lazımsa alalım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Al wkwmdj Yorumla Elactobacilluss 1 yıl Alalım kral jahhshaha Yorumla
ÇıtırErkek Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl Var bende 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Yazar mısınnnn Yorumla Soran 1 yıl Lütfen Yorumla ÇıtırErkek 1 yıl Nasıl yazabilirim gizlisin Yorumla Soran 1 yıl Buraya yazz Yorumla ÇıtırErkek 1 yıl Ne yazayım Yorumla Soran 1 yıl Kapağın kodunu Yorumla Soran 1 yıl Kapağın altındaki şifreyi Yorumla ÇıtırErkek 1 yıl Şifre yok ki bunda Yorumla Soran 1 yıl 2,5 litre değil mi Yorumla ÇıtırErkek 1 yıl Hayır 1 l Yorumla Soran 1 yıl 2,5 litre yok mu Yorumla ÇıtırErkek 1 yıl Yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Normalde günlük iki olur bugün yok ama öğlenden sonra atarm ama bir daha yorum yap hatrlat
Tamam m
Senin için bizim çöpü karstacam 😀
Yaa sağolk bişey çıksa barii kwkdjd
PCDKH777ED
Birazdan yine içeriz günlük hatrlat sürekli lazm oluyorsa
Aa hatırlatırm yeterki yaz senn
Teşekkürler bu arada. Djjdjd
Unutkanm ben sen buraya yorum atarsn ya da normal ekle
Çöp karıştrdm ya 🤔🤔🤔
Çöpe atmayacaksın işte sjjdjs
Ya ne yapacaktk günlük olyr
ORCL3ElBDG
Hatalı kod dedi ya tühh
Hah tamam olduu
Saol skdjd
Bununla ne oluyor ki
Daha dahada hediyeler var ya
Hiç bakmadım ki yeri geliyr günlük 4 tane içiliyor aklıma gelirsen atarm
Eyvallah da bu kdar kolaya masraf be masraf djjdjd
Şirket sağolsun ☺️
Tamam orasını geçtim de ssğlığa zarar dikkak et kendine yaaw skjsjsjs hadi içilir de aşırıya da kaçma haa sksj
Ben içmiyorum pek içecek tüketmem arada bira içerim o kadar
Kapak var mı kapakkk kwsksmdj
Öğlen olur
Kapak oldu mu kapakk
Yok valla olmadı bugün küçük almslar
Tüh yaa
Var mıdırr kapakk
Hafta içi hafta sonu kola yasak 🤣
Aman tanrım
bak unutmadım hatırlatıyorumm kapak var mıdırr djfj
1 lt oluyor muydu yemin ederim sana mahcup olmaga başladım
Bende sana yazacaktm bugün yok diye bulamdm artk aklımdasn olur olmaz sana atacm yanlış anlama ekle kapaktan kapağa atrm
ya ne mahcubu asıl ben seni rahatsız ediyorum sjjsjd sen kusura bakmaa
Yok normalde olan bişey olmaz oldu estağfurullah ne rahatsızlığı
Artık kapakk yokk🙈
GBFKDN4I0F
CX4K9Z7G6L
İşim gereği seyahat etmiştim dönünce birini buldum biri içinde yine çöp karştrdm
Dene bakalım olcakmı
Oldu çok sağoll yaa tesekkürlerr😆🥰
Yorumda bulmak için çok uğraştım
Eklemiyorsunda sanki eklesen bir şey yapacam ki bu cümleden sonra yorum kalkar 😀
Gizliden çık
Çıktım
Ne varki kola kapağında
şifrelerden hediye geliyo
Ne hediyesi
Var mı sene
Sende
Hediyeyi sole bişe dicem
İnternet faln farklı hediyeler varr
Var mııı lütfen
Yok
Yokta lazımsa alalım