Yeme & İçme Bu içki mi oluyor ne bu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Dalga geçmeden düzgünce cevap verin arkadaşlar ikiisde bira mi Bu içki mi oluyor ne bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Aynen içki oluyor gadası 0 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl biri amsterdam tatlımsı bira da diğeri şarap gibi geldi gözüme 0 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl amsterdam o bira çeşidi çok sevmiyorum amsterdamı efes özel seri daha güzel ya da yüksek alkollü 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet amsterdamlaraaaa baksana nsnd bira ama bu. Şu uzun olan yüzde doksan şarap ama emin olamadım 0 0 Yorumla
AntoniusBlock Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Amsterdam yüksek alkollü karamelli bira. Şarap var bi de tam tinerci tayfaymış içenler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok annem sen bakma kola onlar siyah kola abiler ablalar almış içiiecekler sen eve dön 🤣 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. amsterdam bira ve sarap 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Amsterdam birası. Evet alkol o. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yok limonata bu 😂 alkol tabii ki 0 0 Yorumla
Reelsmena Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Siyah poşetin için de başka ne olabilir :)) 0 1 Yorumla Asii_07 +1 yıl Güzel espiri Yorumla
SonNöbetTutucu Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hayır kana kırmızı rengini veren fişne suyu bu. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Alkol derecesi yuksek bir bira 0 0 Yorumla
CaseWhenException Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Duvar boyası 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya hangi renginden amca Yorumla CaseWhenException +1 yıl Amsterdam turuncusu ve şarap kırmızısı Yorumla
serenequeen Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl evet nerde yaşıyon sen ya😁 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sanane kızım Yorumla serenequeen +1 yıl nasıl bilmezsin manasında harbi dünyadan mısın Yorumla Soran +1 yıl Evet bilmiyorum herkes sizler gibi içici degil ya da o ortamlarda bulunanlardan değil üstelik çok lazım bir bilhi sanki Yorumla serenequeen +1 yıl SHZHSHAHA aldığım iltifatın iyiliği şaka mı Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 384 cevap paylaştı. Evet bira 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aynen içki oluyor gadası
biri amsterdam tatlımsı bira da diğeri şarap gibi geldi gözüme
amsterdam o bira çeşidi çok sevmiyorum amsterdamı efes özel seri daha güzel ya da yüksek alkollü
Evet amsterdamlaraaaa baksana nsnd bira ama bu. Şu uzun olan yüzde doksan şarap ama emin olamadım
Amsterdam yüksek alkollü karamelli bira. Şarap var bi de tam tinerci tayfaymış içenler
Yok annem sen bakma kola onlar siyah kola abiler ablalar almış içiiecekler sen eve dön 🤣
amsterdam bira ve sarap
Amsterdam birası. Evet alkol o.
yok limonata bu 😂 alkol tabii ki
Siyah poşetin için de başka ne olabilir :))
Güzel espiri
Hayır kana kırmızı rengini veren fişne suyu bu.
Evet amsterdam bira yüksel alkollü
Alkol derecesi yuksek bir bira
Duvar boyası
Hadi ya hangi renginden amca
Amsterdam turuncusu ve şarap kırmızısı
evet nerde yaşıyon sen ya😁
Sanane kızım
nasıl bilmezsin manasında harbi dünyadan mısın
Evet bilmiyorum herkes sizler gibi içici degil ya da o ortamlarda bulunanlardan değil üstelik çok lazım bir bilhi sanki
SHZHSHAHA aldığım iltifatın iyiliği şaka mı
Ok
Bok o bok
evet
Şarapla bira
Amsterdam bira
Bira ve şarap
Evet bira
Yok o sirke 😀😀
siyah cola o😉