"Düşünüyorum da biz, büyüyerek çocukluk etmişiz." diyen Turgut Uyar'ı saygıyla yâd ederek başlamak istiyorum sözlerime bu kutlu gecede.
Hayat, bazen garip yolculuklara çıkardı beni. Bazen bir istasyonda bekletti, bazen bir otobüs durağında, bazen yerimde, bazen gecenin bir saatinde, bazense günün bir anında...
Her bekleyişin ardından yine, yeniden ve yeni bir heyecanla devam etti serüvenim.
Bazen hayallerime gittim, bazen kırlara, bazen çocukluğuma, bazen annemin kucağına, bazen bir hüznün onarılmaz yaralar açtığı günlere.
Bazen keşkelere, bazen belkilere, bazen umutsuzluğa, bazen umuda ve bazen keşfedilmeyi bekleyen güzelliklere...
Zannetmekten öte bir şey bilmediğimi bildiğim yaşlara gelince; her biri, bir saat kadar çabuk geçen 23 yıldan sonra, henüz bir gün yaşamış olmanın verdiği ince sızıyı hissettim kalbimin derinliklerinde.
Buna rağmen, hissedilen her şeyi arşivleyen kadere iman edip aklımın bir köşesine çılgın düşleri çizdim.
Pırıl pırıl parlayan geyikli gecenin sahibine selâm ederek bitiriyorum yazımı ve şimdi "uzanıp kendi yanağımdan öpüyorum".
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Genel anlamda güzel ancak, bazı kelimeleri çok fazla kullanmış, devrik cümle kurmuşsun. Örneğin "bazen". Anlamsızlığa ve karışıklığa sebep olmuş.
Teşekkür ediyorum
"Düşünüyorum da biz, büyüyerek çocukluk etmişiz." diyen Turgut Uyar'ı saygıyla yâd ederek başlamak istiyorum sözlerime bu kutlu gecede.
Hayat, kimi zaman garip yolculuklara çıkardı beni. Bazen bir istasyonda bekletti, bazen bir otobüs durağında, bazen yerimde, bazen gecenin bir saatinde, bazense günün bir anında...
Her bekleyişin ardından yine, yeniden ve yeni bir heyecanla devam etti serüvenim.
Bazen hayâllerime gittim, bazen kırlara, bazen çocukluğuma, bazen annemin kucağına, bazen bir hüznün onarılmaz yaralar açtığı günlere.
Bazen keşkelere, bazen belkilere, bazen umutsuzluğa, bazen umuda ve bazen keşfedilmeyi bekleyen güzelliklere...
Zannetmekten öte bir şey bilmediğimi ögrendigim yaşlara gelince; her biri, bir saat kadar çabuk geçen 23 yıldan sonra, henüz bir gün yaşamış olmanın verdiği ince sızıyı hissettim kalbimin derinliklerinde.
Buna rağmen, hissedilen her şeyi arşivleyen kadere iman edip aklımın bir köşesine çılgın düşleri çizdim.
Pırıl pırıl parlayan geyikli gecenin sahibine selâm ederek bitiriyorum yazımı ve "uzanıp kendi yanağımdan öpüyorum".
Ufak bir düzeltme yaptım
bazense günün bir anında...
Bazen hayâllerime gittim, bazen kırlara, bazen çocukluğuma, bazen annemin kucağına, bazen bir hüznün onarılmaz yaralar açtığı günlere.
Bazen kelimesini çok kullanmışsın yine...
"bazen belkilere, umutsuzluğa umuda ve keşfedilmeyi bekleyen güzelliklere.."
Tamamdır o kısmı virgülle halledicem.
Bir de zannetmekten öte diye başlayan cümlede bilmediğimi ögrendigim mi olsun bilmediğimi anladığım mı?
Bilmediğimi öğrendiği
Çok teşekkür ederim 🌼🌼
Rica ederim. Umarım yararlı olmuştur.💕
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!