Sizce nasıl olmuş düşüncelerinizi paylaşır misiniz?

"Düşünüyorum da biz, büyüyerek çocukluk etmişiz." diyen Turgut Uyar'ı saygıyla yâd ederek başlamak istiyorum sözlerime bu kutlu gecede.

Hayat, bazen garip yolculuklara çıkardı beni. Bazen bir istasyonda bekletti, bazen bir otobüs durağında, bazen yerimde, bazen gecenin bir saatinde, bazense günün bir anında...
Her bekleyişin ardından yine, yeniden ve yeni bir heyecanla devam etti serüvenim.
Bazen hayallerime gittim, bazen kırlara, bazen çocukluğuma, bazen annemin kucağına, bazen bir hüznün onarılmaz yaralar açtığı günlere.
Bazen keşkelere, bazen belkilere, bazen umutsuzluğa, bazen umuda ve bazen keşfedilmeyi bekleyen güzelliklere...
Zannetmekten öte bir şey bilmediğimi bildiğim yaşlara gelince; her biri, bir saat kadar çabuk geçen 23 yıldan sonra, henüz bir gün yaşamış olmanın verdiği ince sızıyı hissettim kalbimin derinliklerinde.
Buna rağmen, hissedilen her şeyi arşivleyen kadere iman edip aklımın bir köşesine çılgın düşleri çizdim.
Pırıl pırıl parlayan geyikli gecenin sahibine selâm ederek bitiriyorum yazımı ve şimdi "uzanıp kendi yanağımdan öpüyorum".

Sizce nasıl olmuş düşüncelerinizi paylaşır misiniz?