Acill düşünceleriniz neler?

4 senelik ilişkim var ikimizde üniversite mezunuyuz. Bir sene ayrı kalmıştık bazı anlaşmızlıklardan dolayı sonra barıştık. Baristiktan sonra ailem sevgilim olduğunu öğrendi bende babamla tanıştırdım. Babamla askerliğini yapsın işini eline alsın öyle gelinir tanisilir dedi her babanın kızı için düşündüklerini söyledi. Sevgilimde hem Kendi işini yapıyor hem tatlicida çalışıyor bende işlerini oturtup askere gitmesini bekliyorum bana öyle demişti. Ben ikimizin devlet işi olsun istiyorum kpss için de çabalıyorum sevgilimde giricek sınava ilk oda dedi devlet işi olması için ugrasicam ama kendi isimi yapmaya devam edicem diye tamam dedim sonra bana ben istediğimi yaparım kendi işim bana yeter demeye başladı.

ilk söyledikleriyle şimdiki dediği değişti bende evlenelim diye askerliğini yapmasını bekliyorum çünkü ailemde bekliyor ama o ciddiye alıyorum diyor ama pek onu goremiyorum. cok görüşemiyoruz babam izin vermediği için gelip tanısılmadan çok dolaşılmaz diye söyledi. Ne zaman gorussek oturup düzgün muhabbet edemiyoruz etsek çok nadir. Hemen beni öpmek istiyor. fakat ailem o kadar birliktesiniz adını koyalım artık diyor sevgilim işlerinin ne zaman biteceğini askere ne zaman gideceği bile belirsiz bana net bir şey de demiyor bende bu durumdan bunaldim ben onun işlerinin olmasını beklerken ailemin bazı düşüncelerini var dediğimde tersliyor

bazen beni çabuk parlıyor yok ailen beni beğenmiyor bilmem ne halbuki babam düzgün işimiz olsun evimiz olsun istiyor her baba gibi sevgilimde uğraşıyor işlerinde fakat bir atak göremiyorum ondan sizce neden olabilir askere ne zaman gideceği kararsız Kendi işinde kararsız ne olucak bilmiyorum böyle

Acill düşünceleriniz neler?