arkadaşlar işsizim ve bilgisayar programcılıgı mezunuyum şu an bir bim den bide vestelin fabrikasından aradılar sizce hangisiii daha mantıklı ve gelecek vaad ediyor?
ya da farklı işlere mi bakmalıyım
ya da farklı işlere mi bakmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canım benim vestelin halkla ilişkiler bölümünde 6 ay staj yaptım gözünü korkutmak gibi olmasın ama çay molalarında tellerden atlayıp kaçan adam gördüm üstüne işçileri adam yerine koymayıp aşağılıyorlar gelip arkanda kronometre tutuyor bir montajı ne kadar sürede yapıyorsun diye ve daha neler neler ooo saymakla bitmez tavsiye etmem açıkçası.
şaka gibiii ciddi olamazsın.. ama herkes orda çalışıyorr
E napsın millet işsiz insan çok. Mecbur katlanıyorlar iş başvuru günlerine git 1000 kişi önünde bekliyor işçi sıkıntıları yok zaten kapıda iş bekleyen adam dolu ama daimi çalışan montaj elemanları çok az sayıda
bilgi işleme almazlarmı pekii? programcılık mezunuyumya?
ondan süreklii çıkım ve alım yapıyor vestell
Görüşmeye çağırmışlarsa eğer yüz yüze bir öz geçmiş görüşmesi yapacaklardır gidip konuşmanda fayda var olur mu olur. Birde yukardaki yorumlarında gördüm led tv bölümü falan demişsin oralar biraz daha rahat çamaşır makinası, buz dolabı ve bulaşık makinası falan derlerse arkana bakmadan kaç git :)
adam enjeksiyon dedii burada led plazma falan var dedii... inşallah ya bakalım daha arayacaklarıda meçgull
çoğu mezun mesleğini yapamıyor ne yazık ki kuzucuk.
sen sımdılık boş kalmamak için gir bir işe kafan dağılsın.
bu arada mesleğinle ilgili basvurularda bulunursun, ordan gelecek cevapları da izin gunlerınde degerlendırırsın.
normal bildiğin fabrikada vardiyalı çalışacaksın. işçiler fabrikada en fazla lider personel denilen amir olurlar. onların beyaz/mavi yakaları vardır. beyaz yaka 4 yıllık mezunları, mavi yaka işçi sınıfını gösterir. bir fabrikada işçi olacaksan git bimde çalış kendini göster sonra yeni açılan mağazalarında müdürlük yap.
ben zorlu grubunu sevmiyorum. yani onlar için çalışmak istemem de bim de çok sapma gibi. ne para veriyorlar, pozisyonun ne. bimde programcı olarak ne yapacaksın?
mağaza personeli olcaksın ne iş vrsa hepsini yapıyorsun? zorlu grubu nedr
vestelin sahibi işte. Zorlu holding. pek sevmiyorum onları. Vestel de mesleğini yapacaksan oraya git. bu manisadaki fabrikası mı?
evet.. meslegimi yapamıyrm
Cevap
30Cevap
bim diye düşünülür mü tabi ki vestele git. demek istediğim senin asıl mesleğin ile yapabileceğin iş vestel de.
fabrikada montajda olucam mesleğimle ilgisi yokki
Vestel ozel sirket fakat bim (ofis kismi ise) kurumsal bir sirket. kurumsal bir sirket herzaman 1 adim ondedir.
ofis olsa bugün giidcemde mağaza malesef bim
Tabikide Vestel zorlu Holding Türkiye'nin sayli firmalarından Bim ne ya Le cola le porto alayi fason :))
hahhaha :D işi ağırmış amaa daha mantıklı geliyor
bende 1 senedir işsizm sanslisin ;)
BEN VESTEL fabrikasındanım buyurr cevaplıyayım arkadasım sorularını TABİKİDEE VESTEL baskaa ne olabilir kii :))
kafana takılan sorular varsa yardımcı olayım
evet herkes şikayetçii? o kadar çok alım ve çıkım var kimse memnun değil neden? avantaj ve dezavantajları nelerdir
enjeksiyon dediler ama
aşağıdaki bayanın yazdıgını okurmusunuz vestel için.. katılıyormusunuz onlara? birde manisa vestelden bahsedyorsunuz dimii
bakıp okuyup yorumlarsanız memnun olurum
bence birini seç boş kalmaktansa ama iş aramaya devam et iyi bir kariyer için
Git trafik ışıklarında su sat bu firmalara gitme o kadar diyim...
ikisinedemi neden?
Kuzenim bimde çalıştı bir süre isyana baglamisti girmesi bir dert çıkması bir dert 3 kişi bir magzayi a'dan z'ye herseyini yapıyorsunuz...
Vestelde calisan arkadaslarimda musterilerimde vardı hepsi iş bulunca kaçtı isyandaydi onlarda bir ara bende gircektim ar-ge kısmına gitmedim. ..
git başka iş bul diyosun
Vestele git çalış ayrıca kpssye çalış. Bilgisayar işletmenliğini tuttur. Diploman olduğu için girersin
Tabiki vestel. Kariyer imkanın olur. Yukselirsin. Bim de en fazla şube müdürü falan olursun.
pekii ne gibi yükselme şansım olur?
inşallah
bim asla batmayacak bir şirket gibi ama hangisi fazla para veriyorsa orada başla :D
hahahahaha ehh iki yerden teklif gelmis neticede:D
valla bende issizim yaD:
vestel çok para veriyor şu andaa amaa birde şu var vestel manisada
bim karşıyakada biri 15 dk diğeri 1,5 saatt
Pc porgramcısısın ve bimde çalışacaksın yazık olur bence vestel daha iyi sanki ama programcı olarak mı çalışacaksın oda var :)
yok montaj bölümünde çalışcam keşkeee bilgi işleme alsalarr
Vestel de depocu olmak nasıldır maaş ne verir ortam nasıl depocu ne iş yapar?
Vesteli bilmem ama bime sakin gitme rezalet ben calistim bir ay
gerçektenmiii tanıdık aracılıgıyla gircem mağazada çalışsın sonra depoya yanıma aldırcam dmeiş amaa
Depoyu bilmem ama ben bir ay mağaza içinde calistim berbatti. yemek yoktu hem kasaya hem reyona ayni anda BkcAN kasada bos durup müşteri bekleme gibi bir sansin yok beş dakika nefes alamiyosn. müşteri olmadiginda o eşek ölüsü gibi agir mallari acacan reyona dizcen. haftanın uç günü mal gelir hic bu bayan agir kaldıramaz demezler kaldiracan yani. kasa apayri bir dert kasiyerligim çok iyi olmasına rağmen sknti yasadm adam poşet istiyor veremiyosun. yüklü avers yapiyo iki uç tane poşet veriyosn. poşet veren bir dert vermeden bir dert çok skntiydi yani aksam cikista koca magazayi iki kisi temizler ayni anda da müşteri alir bir yandanda reyon düzeltir sayim yapar
şimdiden çok doldum vallaaa... yemek var demişlerdi amaaa öyle yemek için saat ayırmıyoruz dediler mağaza boş olduugnda yeniliyormuş? işin ağır oldugunu söylüyorlar müülakatta kasa olayını hiç istemiyorum... neden poşet sıkıntı?
Poşet belli sayıda gelir. onla idare etmek zorundasin bittiğinde başka yollmazlar misal müşteri ekmek alirdi o şeffaf ekmek posetlerine reyonda koyardi kasada poşet istediğinde vermezlerdi. adam yapmis 150 200 lik avers en agirindan almis uç dört tane başka yok. hepsini ayni poşete koyup giderlerdi. yemek falan yok sen mağaza içinden bisküvi falan alip yyosun belli bir saati yok mağaza ne zaman bos olursa o zaman gidip yersin ki boşta olmuyor. hele bir hirsizlik gözünden kaçarsa vay haline. müşteri alırken parayla ilgilenirken bir yandanda gözün mağazada olck içerde noluyo. bak sunuda unutmusum yemek molasinda da bos oturmak yok yemek yerken de içerde birşeyler ogrencen inceleme yapcan veya onların bir cami var orda yemek yerken bir yandanda müşteriyi gozetliycen napiyo ne caliyo diye. aksam domuzda mağaza kapanir senin cikman 10 30 11 i bulur birde kasa sayan mudur bir oktan anlamazsa iki saat parayi becerip sayamazsa 12 de evdesin canm. yinede sen bilirsin ama
ohaaa yemeği bile karşılamıyormu bu kadar insan niye çalışıyor orda pekii?
kimide çok memnun... hem alarm yok mu bimdee hırsızlıga dikkat etsinlerr ondan bizenee
Alarm falan yok orda. bir kere adamın biri tulum peyniri calmis iki tane içeri de posetle girmiş yasak değil yani disardan posetle girmek bende görmemiştim benden gitmişti parasi i.. neler. madem öyle içeri posetle müşteri alma demi. orda calisirsan gözünü dört accan. bir elin kasadayken diğer elin reyonda olacak abartisiz bak. ama ben olsam bimle vesteli karsilastirmaya lüzum bile dymam direk vestel derim. BİM de yükselme var diyorlar ama yalan. mağaza sormlsu oluyon ama normal elemanla aynisin onun yaptgi isin aynisi yapmak zorndasn hatta daha çoğunu
tek fark maaşın oluyormuşş.. bana 3 ay parttime sonrasında begeniliren full dediler... ee alarm yoksa kameradan izleyipmi senden kestiler parayıı... kasada açık çıkıncada kesiyorlar
Kameradan izlediler adam içeri siyah ppsetle giriyor ben kasdayim müşteri var o Piç peyniri alip gidiyor zehir zkkm olan. kasada acil cikmazdi pek ama bir beş kuruş bile acik ciksa hergun toplayip ay sonunda isterlerdi yani ben bir ay calistmistim 5 lira istemişlerdi. maasin farki ne ki ben iki sene önceydi 900 almstm.
full çalışan 1250 tl ms 1500tl demişlerdii
Bimden yeni ayrildim tavsiye ederim mesai satterine uyuyorlar farkli bir ortam:-) ozellikle depolari:-)
niye ayrıldınız o zman? aşağıda bayanın yazdıklarınıda okudunuz mu bim için? yemek yok diyorr akşam 9 da çıkamıyorsunuz ve çalınan mal ve kasadaki açık sizden kesiliyor diyorr
evet erdo67 söylermiisn lütfen
Polis olmak icin ayrildim. evet yemek yok yemek saatin var. ben hic bir zorluk cekmedim sabah 8 30 da gitim asksam 17 15 te ciktim. oglen 14 te gittim magazayi kapatip cikardik. oglen mesaisinde olursan aksam kasayi baglayip cikiyosun oda 9 bucigu buluyor. magazayi kapattik diyip cikamiyosun. kasadaki acik senden aliniyor tabiki cunku sabah kasani sayarak eksiksiz alan sen olcaksin aksam eksik ciktiginda adam sana sabah tammiydi diyor sende tam aldigini biliyosun. aldigini verdigini biliyosun eksik cikarsa kasada oda senin hatandir zaten.
He bide uni mezunlarini lise mezunlarindan daha cook el ustunde tutuyorlar. bana magaza sorumlulugu vereceklerdi iki ayda ama ben bastan sartli girmistim uzun kalmauacagim ona gore alin diye. personel olarak basliyorsun haftada 6 gun vardiyali calisiyosun bir gun full calisiyosun aylik 195 saat calisma saatin var zorunlu. izinler sana gore ayarlaniyor bayram mesaisi var. cirodan prim var. en dusuk maasta 1250 tl.3 ay da magaza cirosuna ortak oluyosun 100 lira felan yukseliyor. kafani kullanirsan magaza sorumlusu olursun 2200 lira. lise mezunu bunu aliyor.
çok iyiymiş ama ne bilim bim çok içacı gelmemişti banaa
Bim den ne iş için çağırıyorlar vestel den ne için?
vestel enjeksiyon bölümüymüş led tv falanmışş iştee nasılsa artık
bim normal mağaza personelii herişi yapıyon ordaa
Sence hangisini n önü açık?
bencee hibiri :D maaş ve olanaklar için vestel
ama bim de ofise geçebilirmiyim bide bu var
Hangisinde rahat edersin?
vestel nasıl bir yer bilmiyorumkii
Programlaman nasıl
gayet iyii
O zaman vestel e gir
bim.
vestel ile hiç uğraşma peçete gibi kullanıp atarlar.
neden öyle dedinn
yapacağın iş pozisyonuna göre değişir
bim mağaza personeli
vestel enjeksiyon bölümü
vestelde çalışan arkadaşım var manisada fabrikasında 4 yıldır çalışıyo robot gibi bence bimi seç bimdede çalışan arkadaşlarım var gide gele arkadaş olduk daha dorusu hayatlarından memnunlar yükselme ihtimalinde var. sorumlu yardımcısı sonr mağaza sorumlusu derken 4-5 yılda bir bakmısın azimle bölge müdürü bile olmusun. önemli olan azimli olmak biliyosun azimle ilgili taş kıran ata sözleri bile var. başarılar
çoğuda bime gitme dyorr
vestel iş ağır diyorlar yorgunluktan ölürsün
öyleymiş izmirlii amaa kolay iş yokkii
olanakları iyi diyorlardııı off hiç şans yok bendee
yahu git calis
issizlikten iyidir
ama hangisi işte gelecegi olsun istiyorum
vestel daha gelecegi var gibi
Bimden iyidir
vestel 8-8 çalışırsın
ne olarak çalışacaksın?
Programcinin işsiz oldunuda ilkkez goruyorum
Vestel yükselme sansin var.
hatunsun ve montaj bölümü? bim daha yi gibi.
vestele git bim e herkes gidiyor.
bim daha rahat geçer ama vestel daha iyi
Acik mert korkusuz
anlamadım o ne demek
vestel
bim:)
neden bim
:)))
Bence A101 .
Vestel tabiki :)
Vestel tabiki
veste vestel