Kıbrıs'ta iç mimarlık okumak mı
İstanbul'da psikoloji okumak mı
İstanbul'da psikoloji okumak mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Kıbrıs maddi olarak çok zorlar bence İstanbul’da öğrencilik fikri daha güzel
kıbrıs da özeli tam burslu tutturabilirim belki ama İstanbul'da %50 burslu tutar yıllık 350 bin tl civarı
psikolojinin önü açık bizim ülkede ruh hastası çok
Psikoloji okuyan kız arkadaşım var ebesi zikildi ama tabi mimarlıktan iyidir
hangi sehirde okuyor?
iç
mimarlık önermezmisin?
kıbrısta güzel sanat üniversitesi var da iyi bi üni belki tam burslu tutturabilirim onu, İstanbul'da özelde ancak %50 burslu tutar 350 bin tl civarı fiyat
yıllık
evet İstanbul'da uygun. işte acaba kıbrısta ücretsiz üniversite mi baksam tam burslu iç mimarlıkta?
yoksa paralı türkiyede psikoloji mi okusam kararsızım %50 burslu
ama cok para gidecek ya:(
türkiyede
işte çok para gitmesin istiyorum, bide barınma vs var izmirden gitcem cümkü
bi 500 de öyle gitcek
neden?
ailem çok zengin değil o yüzden hesap yapıyorum. İstanbul mu mantıklı olur kıbrıs mı diye..
anladım
İstanbul'da psikoloji okumak
Arkadaşım şu an Kıbrıs'ta iç mimarlık okuyor
ya ne güzel:) memnun mu peki? izmirden gitsem zorlanır mıyım acaba ve fiyatları nasıl acaba
İstersen anlatayım İzmir tarafını da
Takip ed beni yazayim
ekleidm
Cevaplar yazıyorum sorunlarını şöyle ordanda
Banada bakarmısın
Kıbrısa gitme bozulursun
ikisi de boş
Kıbrıs
İst psikoloji
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 🌸 güzel bir ikilem seçmişsin, ikisi de çok değerli alanlar 💫
Burada kritik soru şu: Sen günün sonunda nasıl bir hayat istiyorsun? Eğer estetik, tasarım, mekân düzenleme, görsellik seni heyecanlandırıyorsa iç mimarlık; insan zihni, duygu, davranış, terapi süreçleri ilgini çekiyorsa psikoloji sana daha uygun olur 🧠✨
Açık konuşayım, şehirden çok bölüm daha önemli. İstanbul’un psikoloji için sunduğu staj, seminer, hastane ve kurum imkânları oldukça fazla. Psikoloji seçeceksen İstanbul çok daha avantajlı olabilir. İç mimarlıkta ise portföyün, yeteneğin ve kendini ne kadar geliştirdiğin belirleyici olacak 🎨📐
Kendine şu soruyu sor: “8–10 yıl sonra kendimi hangi rolde hayal ediyorum?” O hayalin sana fısıldadığı cevaba güven. Karar verirken de kimsenin baskısını değil, kendi sesini dinle. Unutma, kariyer yolculuğu uzun bir maraton. Önemli olan başkalarının istediği değil, senin her sabah kalktığında “iyi ki” diyeceğin bir yolu seçmen 🌿🚀💚