+1 yılkız karakterim kötü benle sevgili olsanda mutlu olamayız çünkü ben karaktere önem vermeyen biriyim demek istemiş aslında
sende doğru olanı yapıp unutmalısın
çünkü böyle tipe önem veren hadi onuda geçtim yüzüne saygısızca bunu diyen insandan arkadaş bile olmaz
gerçek yüzünü gördüğün için sevinip yoluna devam etmelisin03 Yorumla- +1 yıl
hızlı olmuş hayırlısı
En İyi Cevaplar
Cirkin falan degilsin sen yaa 😊
06 Yorumla
dayı sen bali, tiner, esrar, eroin falan var mı hayırdır yani merak ettim gözler falan gitmiş hani bak bende beyaz alıyorum burundan ama kokain değil tabi o kadar zengin değiliz ateşim çıksın diye tebeşir tozu bazende can sıkıntısından un :D
02 Yorumla
kız bu mu? yazmasan kim bu uzun saçlı delikanlı diyecektim. sana maymun diyeceğine kendine baksın dostum ayı diyecekler belki ama tutamıyorum çenemi MEME yok la bunda!
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
simdi fazla konusmiycam sakalina falan bayildim ama biraz fazla uzatmissin sanki kisalt onu kiz nie oyle dedi bilmiyorum ama kizda guzel kizmis zevkine uygun degilsin sanirim o yuzden dis gorunusunu baskasi yargilayamaz degil mi sen nasil istiyorsan oyle olur :)
01 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/ozdQLo.jpg çok benziyo la :DDd
37 Yorumla- +1 yıl
Cidden benziyor
- +1 yıl
ben takılmadım yine * koyım
- +1 yıl
Harbiden benziyor çocuğa.
- +1 yıl
soruyu soran herkesi takmış beni siklemiyor :Dd
- +1 yıl
sonunda ^^
Kız önce yüzünde ki 5 kg boyayı bir silsin öyle çıksın meydana makyaj bebeği fotoda da bir yığın ışık oyunu yapmış :D
sana gelince çok yakışıklı olduğun söylenemez-kimin söylenebilir ki zaten :D- ama sakal ve saçın sana mükemmel bir hava katmış11 Yorumla
+1 yılSakallarının tarzı gerçekten korkunç ve seni itici gösteriyor. Yüzüne yakışan ve seni daha sempatik göstericek bir model bul ayrıca kaşlarını hafif incelt ve tekrar gel :D
03 Yorumla- +1 yıl
Sen bilirsin çok kalın yani hafif alınması gerekiyor ortalarınında öyle.
bu kıza göre ilk maymun sensen ikincide o olmalı :D boşver hiç takma yna hediye et ona ayna :D
40 Yorumlabanada çirkin diyorlar ama yavşıyorlar kanka takma kafana :D
Arkadaşın resmi merak edenler için
https://i.hizliresim.com/020VMo.jpg218 Yorumla- +1 yıl
yok senin resmini tıkladım çirkinliğinden başımı klavyelere vurdum:(
- +1 yıl
bu kızların sana nasıl yavşadıgına aklım ermedi zaten
- +1 yıl
milletin yerin dibine sok ama kendine bu özgüven neredne geliyo:D
- +1 yıl
Allah korusun üstüme alınmadım zatende burada gevşek erekler oldugu kadar gevşek kızlarda varmışş mahşallahhh
- +1 yıl
benim lafları bana satma ergen olan sensin ben ünv 2 ye gidiyom ablası oyoyoyoyo:D
@amyleeches canım her eksiyi yavşama zannediyo züğürd tesellisi - +1 yıl
@ozgurluktanricasi içlerinden cidden yavşayan var canım
- +1 yıl
18-24 yaş aralığın damı canısı yoksam 2 yıllık mı:/
- +1 yıl
@amyleeches şaka yapıyosun canım onlar kız mı acep:oooo
- +1 yıl
adama bildirim gidiyo senın hakkındada konustukca götün kalkıyo neyse hadinnn görüşürükk :)
- +1 yıl
Şükür namazı kaç rekat bilen yazsın kasıyor acil
- +1 yıl
romeo sitenine yakışıklı arasındasın knka
insanların tiplerini hayvanlara bnzetenlere ayar oluyorum sende ne takıyosun kafana be gayette gderin var :)) o seni kaybettiğine yansın boşver
02 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama sana maymun lafi cok koymuski gelmis burada kizi rezil etme pesindesin sende efendiliginden bisey demmissn ama burada yaptiligin pek efendilik denemez
23 Yorumla- +1 yıl
Ayip etmssn :)
Cok çirkinsin keske ölsen 😜 saka saka. Gökhan Turkmen'e benziyosn be neren cirkin o cirkin görmemiş.
02 YorumlaKız sanki Angelina Jolie anasını satim havalara bak ''kedi götünü görmüş ayy bsnlerm çıktı kilo vrmm lzım''demiş. Güzellik göreceli bir kavram çirkin olduğun felan yok herkesin beğeneni başkadıır^^
00 Yorumla
+1 yılKizin gozlerindeki makyajla, bir eve badana yapilir.
01 Yorumla
+1 yılKız haklıymış ya o ne öyle bu ne çirkinlik aaaa :p Hey Allah'ım :/
03 Yorumla- +1 yıl
Allah vergisi, şükret otur :D
+1 yılBunu gozbebeklerinin icine bakarak mi soyledi? Eger oyleyse cok normal yansimasini gormustur kiz
01 YorumlaYa * et be birader beğenirse koy gönlüne beğenmezse koy götüne :) iyisin iyi yalnız sakalları biraz incelt hacı :)
00 Yorumla
+1 yılSanırım yanlış memlekette yaşıyorum. Bizim buradaki Türk bayanları bayılıyor sizin gibi erkeklere. En güzel kızları hep sizin tarzınızda insanlarla görüyorum.
00 Yorumlabıyıklarını begenmedim sakallarıda kirli sakal yaparsan iyi olur bence
01 Yorumla
+1 yılhatunun gözlerinde sorun var eminim:))
üzülme kardesim02 Yorumla- +1 yıl
aman egolu insanlar cok her yerde:))
"dinime kufreden musluman olsa" diyemedin mi ya la !!!
03 YorumlaŞu kızın dediğini mi takmıyosun. Yo çirkin değilsin. Başkalarını bu kadar önemseme
02 YorumlaKusura bakmada bu kız ne ki sana giderin yok diyo Kaşı kalmamış aldırmaktan yaxij
04 Yorumla
+1 yılValla böyle bir soru sorman ve reklamını yapman çok daha itici emin ol :D
02 Yorumla- +1 yıl
Reklamın iyisi kötüsü olmaz haklısın
+1 yılkonu dışı dövmeni çok beğendim :))) o hatunu dinleme :D
01 YorumlaÇirkin değilsin karizmatik bile denilebilir fakat zaten esmersin bide o kara shopu yapmışsın ondan kötü gözüküyor.
00 Yorumla- Diğer konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılAbi allah aşkına ego tatmin ediyosun resmen ya kız olsam acımam verirdim sana :D
10 Yorumla Diğer konusunda 677 cevap paylaştı. sakallara çeki düzen vermelisin. kirli sakal yakışır ama bu bir iki tık daha fazla, bakımsız göstermiş
01 YorumlaAbicim sen onları takma diyorum. Her insan güzeldir bunu unutma. Bir de bu dediğim senin egolarını tavan yaptırmak için değil. Sen ortalama gideri olan birisin. Bence kızın bir yerleri çok kalktığından öyle demiş. Saygılar...
00 Yorumla
+1 yılbir insan ne ise karşısındakinide öyle görür oysa ki bilmiyorlar ALLAH ın yarattığı her varlık ve her kul güzeldir sende güzelsin kardeşim ;)
00 YorumlaGökhan Türkmen , Meireles karışımı adamsın bro sıkma canını
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Dayı maytap mı geçiyosun bizle anlamadım. O hatunu salla, sana kız mı yok :) Bu lafı burada diyeceğim aklıma gelmezdı :)
00 Yorumla
+1 yılİnsanların dediklerini bu kadar önemseme çünkü egosunu tatmin etmeye çalışan öyle çok insan görümlü varlıklar var ki
00 Yorumlahmm güzelmiyim sorusundan sonra cirkinim moda olmus galiba
110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİltifat almk istedn demi ego ttmn edenlerden farkını de bakim bna. Gerçekten çok iyi bir tipin var maşallah ^ ^
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCümlemizden.
Yok be hocam bıyınları toparla sakalı düzelt yeterli kızıda gördüğün yerde kafa at tükür ona dil çıkar. karimatik adamsın vesselam biz napalım sende iticiysen ;)
00 Yorumla
+1 yılher türlü giderin var abi yat kalk şükret, ya bizim gibi olsaydın ne olacaktı?
not: Sana vermeyen kızın taa01 Yorumla
+1 yılgiderin yoksa tesisatçıya git kanka sana bir gider yapsınlar. atık su gideri.
02 Yorumla- +1 yıl
her şeyin başı sağlık tabi.
Biraz fazla esmersin o kadar kız esmer sevmiyordur belki. Tipin kötü değil, erkeğin çirkini olmaz :hem aga :D
00 YorumlaKızın fotoğrafına baktım da. Son maymun da o heralde:)
21 YorumlaŞu kızın MEkanını Adresini bir ver sen :DD Onu MAymuna ÇEvirene kadar Öperim merak etme :Ddasıjfsad
01 YorumlaBelki kisilik acisindan begenmedi tipe vurdu :)
Kiz Çinli gibi :)00 Yorumla
+1 yılArkadaşım Sen Yakışıklı Cix Adamsıın Merak Etme Bulursun Birini Ama Ortam Olması Lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyakalarsam mucuk mucuk tarzı bir bakışın var kanka :D
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSağol :D sen daha iyisin :D
Cevap sahibi+1 yılgüzel bakan gözler güzel görür mü diyosun :D
Cevap sahibi+1 yılBu arada kusura bakma ama kız orospuuu zaten tipinden belli. naptın sen istedi de olmaz mı dedin :D ya da yalatmadın mı tövbe tövbe :D kızın zoruna giden bişey yapmışn bnce :D ya da o anda yannda senden daha yakışıklısı vardysa ondan sana posta koymuştur :D
Cevap sahibi+1 yılooo baya uzun gözüküyo :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSerseri tipin var kanka bide hareketlerin görüntün gibi kiz Avcısı tarziysa kız onu ima etmiştir
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGozlerinin ici gülüyor ya cirkin olsan kac yazar ki zaten degilsin. Gozlerinin ici gulen insan her zaman bir adim ondedir :)
01 Yorumla
+1 yılKıza katılıyorum sakalin çok iğrenç görünüyor ya çiz ya da kes
01 YorumlaKız çok çirkin sana gelince kıza göre fazla iyi kaçıyorsun ^^
01 YorumlaO sana onları demiş... ''sende kıçı kırık bir zillisin. '' diyemedin mi
01 YorumlaSenin mi, giderin yok muş :D:D gara kaşına , gara gözüne gurban olsunlar beee kim tutar seni :D:D
04 YorumlaYüzüne karsi diyip te o laflari yediysen haketmissin sen😉
01 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa koral abi senin kariyerin çalışma azmin yeter :) ki seni canlı görmüş biri olarak soyluyorum gayette giderlisin yani :) azarladığın personellerden olabilir mi bunu diyen. d. d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmuhtemelen sinirlendirmişsindir kızı demiştir :D yoksa öyle çirkin filan değilsin o kadar :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkanka kız güzel ama yani sende iyisin gidin sevişin :D
01 Yorumla
+1 yılKarakterin ve sahip olduğun değer için söylemiş olma ihtimali oldukça yüksek.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Giderin var ama burdan caddebostana kadar giderim var
Sen sie et o kızı00 Yorumlasen kızı bir doktora gösterr arkadasımmm yoksaa daha kötüyee gidebilir :)
00 YorumlaKusura bakma kala kala ona mi kaldi sana kiz mi yok skt r et gitsin ayrica unutmadan ben erkek halimle bile sana veririm yanlis anlama yani:)
00 Yorumla
+1 yılYaw benim guzel kardeşim bosver kim ne diyorsa desin salla gitsin baskalarina gore yasama kendimi seviyorum de bak keyfine
00 Yorumla
+1 yılKiz kendini best model saniyordu heralde iyisin
=^-^=03 Yorumla- +1 yıl
Hic takma o zaman oylelerinin dedigini..
+1 yılfena değilsin dayı.. ALLAH yaratmış daha güzel bir yaratılış harikası var mı? (bu arada dövme olmamış)
00 Yorumlakalk bir elini yüzünü yıka sakalları kesı öyle foto cek :D
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliçine ataydın burada duyurman gerekmezdi hem sen çirkin olduğunu kabullenmiş olsaydın buraya fotonu atmazdın
20 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat