sabahtan akşama kadar iş tuttururdum abisi su getir abisi şunu getir bunu götür ayak işlerimde kullanırdım şimdi ya anneme söylüyorum sabahtan akşama kadar ayıp oluyor ya da kendim kalkmak zorunda kalıyorum var mı sizin kardeşiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılAblam var oda sağolsun bana yapar hadi ablasi canini yesin falan diyerekten. Oda olmazsa duygu sömürüsu yapar. atiyorum su istedi getirmedim diyelim gece ölürüm falan hic mi içine batmaz bir bardak su istedide getirmdim dersin falan fisman diye o suyu bana getirtir.
01 Yorumla
Soran+1 yıltaktik iyiymiş biraz dil döküyor ama :D
En İyi Cevaplar
+1 yılkeşke benim de abim olsaydı :(
018 Yorumla
Soran+1 yılgel ben senin abin oluyum :)
- +1 yıl
abi, abiciğimm :D
Soran+1 yılne işin var kız bu sitede görmiyim bir daha böyle yerlerde takıldıgını bacaklarını kırarım :D
- +1 yıl
ama abiiiii :D
Soran+1 yılfaceyide kapat senide döverim o çocuguda :D
- +1 yıl
face zaten yok :(
@birakrepdestanı5 abim seni dövcekmiş, kaç kurtar kendiniiiii :D - +1 yıl
eic için sağol abim :))
Soran+1 yılbir üzsün seni yaşatmam :P :D
Soran+1 yılne demek kardeşim kendine ii bak :))
- +1 yıl
bak duy bu lafları akreppp :D @birakrepdestanı5
Soran+1 yılsahipsiz sanmasın burada kapı gibi abisi var :D
- +1 yıl
siteye bir girsin de görsün bu lafları :D
- +1 yıl
Tamam abi :(
- +1 yıl
ooo akrep gelmişş :D @birakrepdestanı5
Soran+1 yılbu çocugu gözüm tuttu efendi birine benziyor ama yinede gözüm üzerinde @Birakrepdestanı5 :D
- +1 yıl
Eee bana kız kardeş lazım o nolucak :)
- +1 yıl
aynısını yazıyordum tam -_-
- +1 yıl
Bende hep bir abim olsun istemisimdir
Kız kardeşim, erkek kardeşim falan olması hikaye.
Şu an tek istediğim şey gelecekte güzel bir eşim, güzel bir oğlum olsun.
İnan bana oğlumu öyle bir yetiştireceğim ki, işte benim babam bu diyecek !
İnan bana, yıllardır bunun hayalini kurar dururum...02 Yorumla
Soran+1 yılinş gerçekleştirirsin
Diğer konusunda 442 cevap paylaştı. Hamd olsun benim var kız kardeşim. Ben onu kötülüklerden korumanın tedirginliğini yaşıyorum sadece. Kardeşimi önce Allah'a sonra kendime emanet bilirim. Tek kaygım onu pisliklerden uzak tutabilmek.
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun her abinin istedigi budur
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
21Cevap
bende 5 tane var kesinlikle tavsiye etmiyorum kardeş :) genç kızlarken sevgililerini dövmekten gençliğimi doya doya yaşayamadım :))
22 Yorumla
Soran+1 yılvalla eic seni seçerdim senin işinde zor valla allah kolaylık versin millet 1 taneyle uğraşamıyor takip edemiyor 5 diyorsun :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoz kardesi sadece bu amacla istiyosan iyiki yok ;) benimdr abim ayni seyleri yapiyo ve kendimizi kullanilmis abinin hizmetcisi gibi hissettiriyor tabi artik yapmiyorum saygi bir yere kadar karsilikli olmayinca
213 Yorumla
Soran+1 yılsenin abin kralmış ya benim kafadan sevdim abini :D
Cevap sahibi+1 yılSende okuzsun yani cogu abi oyle ya okuz :D
Soran+1 yılçogu kardeşde sen gibi terbiyesiz büyüklerini küçüklerini takmaz anne baba tanımaz artist havalı
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi saygi bir yere kadar karsilikli olursa kardes demek kole demek degildir. Erkekler geceleri disari ciksin her halti yesin etsin eve gelince o butun gun evdeydi o yapsin. Mantiginiz boyle calisiyor. Abi olmak kiz kardesin sevgilisini dovup erkeklerle takilmasini yasaklayip tum gun evde oturan kardesinden hizmet etmesini beklemek degildir. Yeri geldiginde kizicak alicak kardesini gezdircek abiligini adam akilli yaparsa o kiz abisi demeden herseyini yapar zaten. Okuz dedigim icin ozur dilerim bu arada tum sinirim abime :)
Soran+1 yılabin doğru olanı yapıyor bıraksında seni barlarda pavyonlarda gezmene müsade etsin içki içmene erkeklerle takılmana ailenizin adını cıkarmana müsademi etsin?
burası türkiye malesef türkiyede doğdugun için şanssızsın o dedigin yabancı ülkelerde oluyor namus kavramı yok istedigin gibi istedigin erkekle rahat rahat takılırdın ordakiler sorgulamazdı
Cevap sahibi+1 yılOyle birisi oldugumu nereden cikardin anlamadim :D ickiye sigaraya ve bu yasta erkek arkadasa zaten bende karsiyim. Ama ben aksamlari abimle disari cikip gezip tozmak isterdim bunu anlatmak istemistim
Soran+1 yılee bu saydıklarımı yapmıyorsa zaten karışmaz kimse o gezme işinede karşıda degilim gezilir niye gezilmesin sıkıntı yok o zaman :D
Cevap sahibi+1 yılYa dedigim gibi tum sinirim abime aramizda bir bucuk yas var hatta yani oyle alip yanina gezdirilmeyecek derece kucukte degilim ama anlamiyorum benim icin hir seyler yapmadan benden bir seyler beklemesi benim kalbimi kiriyor :/ o yuzden okuz diyorum :D
Soran+1 yılyok ben eğlenmesinide bilirim gezdirirdim yani ne olacak bencil degilim o kadarda bencilimde düşünceliyimde :D
Cevap sahibi+1 yılDusunceli okuz :P iyiymis :D
Soran+1 yılpiss mikropp :S :D
Cevap sahibi+1 yılHaha iyi geceler sohbet icin tesekkurler :)
Soran+1 yılbende teşekkür ederim sanada iyi geceler
Benim abim varrr ablam varrr kiz kardeşim varrr erkek kardesimde varrrrrr cok mutluyum kardes yönünden annem babam beni orta direk yapmışlar :D :D :D
12 Yorumla
Soran+1 yıloo sizin aile kalabalık allah kolaylık versin sen şans gözüyle bakıyorsan sorun yok :D
ahaha sen kardeş değil ortacı arıyorsun. Düzelüüü safranbolu, karabük nerelisin?
18 Yorumla
Soran+1 yılBolu adamsın bu arada düzelübee deyince hemen anladın diğerleri nickimin anlamını bile bilmiyor düzelir anlamında diyorum tek tek 100 kişiye :D
Soran+1 yılçok kullanıyorlar boluda
knk moralim bozuk
düzelübee
knk kızdan ayrıldım
düzelübee
her lafta düzelübee
bendede alışkanlık yaptı 1 senedir kullanıyom her lafta düzelübee diye :D
Soran+1 yıldüzelübe lafını kullanan adamları çok seviyorum ya kral adamlar :D
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun :))
+1 yılbenimde 3 tane ablam var ve en küçükleri olmak çok kötü birşey... getir - götür yapmaktan yoruldum artık.
abim olsa onu hiç düşünemiyorum hele senin yazdıklarından sonra. bende hep diyorum keşke ortanca ya da en büyükleri olsaymışım diyee :)010 Yorumla
Soran+1 yılhizmet etmekten kaçmayın kızlar kız dedimi benim aklıma
kız--hizmet :D- +1 yıl
düşünceye bak :D hele işimiz gücümüz yok erkeklere hizmet edicez :D
Soran+1 yılee başka işiniz ne? :D
- +1 yıl
deli ya :D
Soran+1 yılyalanmı ama evlenince bile ister istemez hizmet ediyonuz ev işi v. s dünyaya hizmet etmeye gelmişsiniz sizede yazık be acımıyorda degilim :D
- +1 yıl
demek ki herkesin yaradılış amacı farklıymış :)
Soran+1 yıltabiki erkegin çalışmak kadının evde çalışma kısacası çalışmak çalışmak çalışmak işte bütün mesele bu :D ama benim evlenecegim kadın çok şanslı onun işlerinide ben yatarım sıkıntı yok evde paso yatsın :D
- +1 yıl
iyi düğününe çağırmayı unutma o zaman inşallah dediğin gibi bir eş olursunn :D
Soran+1 yıltabiki olmam şakaydı :D:D
- +1 yıl
:D :D
+1 yılAbim olsun isterdim ama senin gibi olsa o suyu kafasından Aşağıya boşaltırdım :)
215 Yorumla
Soran+1 yılbende gece gündüz döverdim :D:D
- +1 yıl
Olduuuuu Hiçte bile evde yardımcı varken ben mi götürcem suyunu ya
Soran+1 yılbende söylene söylene alırdım seninde bana bir işin düşerdi nasıl olsa :D
- +1 yıl
Ne kötü abisin ya
Soran+1 yılzaten öyle face bile açamazdı çok tutucuyumdur fazla yaşamazdı üzüntüden :D
- +1 yıl
Iyiki olmamış o zaman ;)
Soran+1 yılben göz göre göre facede takılmasına erkeklerle konuşmasına izin veremezdim gözüm görmesin gönlüm katlasın :D
- +1 yıl
Tek Çocuğum :) rahatım ya :) ama abim olsun isterdim senin gibi değil tabi
Soran+1 yılniye ya rahat abimi istiyorsun sen kardeşi istedigi erkekle çıksın istedigi erkekle orda burada gezsin pavyona bile gitse aklının işi olmasın kısacası işine karışmasın öyle abimi olur abi dedigin benim dedigim gibi olur :D
- +1 yıl
Onları ben yapmam ;)
Soran+1 yılya zaten kendini bilen biri oldukan sonra ailesine laf getirmedikten sonra kimse kimseye karışmaz emin ol :)
- +1 yıl
Aileme asla laf getirmedim getirmemde o Yüzden bana karışmazlar bilirler ;)
Soran+1 yılsıkıntı yok o zaman benim demek istedigimde bir kız çokta serbest bırakılmaz yani :)
- +1 yıl
Bence siz erkekler serbest bırakılmamalı Düşünceye bak ya neyse benim için konuşma bitmiştir
Soran+1 yılnoldu şimdi gider ayak trip yaptın yakıştımı sana :D
+1 yılBenim kardesim var da o dediklerini ben yapiyorum ona ya :)
11 Yorumla
Soran+1 yılişte örnek kardeş seni yılın örnek ablası seçtim senden güzel bir ev kadını olur
diğerleri bela ya kölemi arıyon diyor ne alakası var bir bardak suyun lafını yapıyorlar :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar ama evin küçüğü olduğu için hiç kimse iş yaptıramıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılaslında küçükken alıştırmak lazım büyüyünce daha zor gelir :)
+1 yılVar kiz kardesim ayni zamanda en yakin arkadasim :)
20 YorumlaAy benimde yok ya şimdi olsa yanaklarını mıncıklar falan sacını çeker kaçardım. Hanimişte hanimiş kardeşim benim. Neden yokya kardeşim
23 Yorumla
Soran+1 yılbırak ya hayırlısı olsaymış baksana kızların yorumlarını canavar böyle kardeşim olacagına olmadıgı daha iyi :D
- +1 yıl
Senden abi olurmus
Kicini kaldir da annene is yaptiracagina kendin yap. Senin gibilerden biri bana denk gelse de icecegine öldürücü zehir katsam.
Bu arada kardes yok bende tekim.04 Yorumla
Soran+1 yıltek çocuklar şımarık oluyor hadi abisi başka yere :D
Soran+1 yılla abisi hadi bir git hakkaten 2 dk hayattan soguttun
- +1 yıl
Asagilik kompleksin oldugu bariz belli. Sacma sapan "abilik" taslama. Otuz yas buyuk olsan da senin zeka seviyen hep ayni kalacak. En ufak ilerleme kaydedememissin zira hala aklin yasta degil basta oldugunu da bilmiyorsun.
Ileride kendine bir kole bulacaksin elbet aciyorum simdiden.
Defol
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kız kardeşim yok iyikide yok. Adam dövmekten bir gal olurdum herhalde :)
10 Yorumla Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. ben bazen isteyecek oluyordum annem hemen "kalk kendin al, senin hizmetçin yok" diyordu.
bızım evde oyle bırsey olusmadı hıcbır zaman.01 Yorumla
Soran+1 yılben el bebek gül bebek yetiştim :D
Seni cok iyi anliyorum sanirim. Benim de agabeyim yok ve ben gercekten cok isterdim bir abimin olmasini :-\
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi ya iyidirde olmayıncada çok büyük avantajları var aslında bilemedim şimdi :)
+1 yılKız kardeşim olsa güzel olurdu yav :) Ona sorardım yakışıklımıyım ya da kızları nasıl etkilerim gibi şeyleri binevi torpil gibi :)
03 Yorumla
Soran+1 yılçirkinmisin dicek sana güzelsin abi diyecek napsın :D
- +1 yıl
yok yav doğruyu söyler o :)
Soran+1 yılsöylemezler knk çirkin bir kız kardeşin olsa megan fox 1. sen 2 dersin mecbur napacan kargaya yavrusu şahan gibi gözükür derler :D
+1 yılBenim hiç kardeşim yok ama senin gibi bende sevimli, cimcime bir kız kardeşim olsun isterdim :(
03 Yorumla
Soran+1 yılbelanı s... ne bicim konuşuyon l*n sen benle :D
- +1 yıl
Heheheh senin gibi derken seninle aynı duyguları paylaşıyorum manasında :D
Soran+1 yıleyw :D. D
+1 yılKardes kolay... ya benimgibi bir abin olsun isteseydin :D
03 Yorumla- +1 yıl
Soyle bir baktimda abi idteyen ne kadar cok kiz var :)
Soran+1 yılne alaka kızdan abidemi oluyo :D erkekmisin yoksa :D
- +1 yıl
Dur virgulunu koyayim ;) ya benim gibi, bir abin olsun isteseydin
+1 yılYok ama tek torunuydum babaannemin şimdi halamın oğlu oldu kardeşimden farkı yok. Pabuç dama atıldı. ☺
10 Yorumla
+1 yılkardeş, uşak değildir! zor geliyorsa hizmetçi al evine.
12 Yorumla
Soran+1 yılevimde yabancı insanları istemem :D
- +1 yıl
saçmasın.
+1 yılKız kardeşten bol bir sey yok bende. Erkek abim olsun isterdim^^
05 Yorumla
Soran+1 yılya ben gibi düşünseydi yine istermiydin :)
Soran+1 yılkız abi nerden çıktı ya erkekten bahsediyoruz konuyu çarpıtmayın :D
- +1 yıl
Erkek abi istediysem bunun bir temeli, halu hazirda tasarlanmiş bir dusunce yapisi var tabii:)
@Ezgi09 abilerin erkek olmayanlarina da sık rastladim:)
bian duygusallastim. neredeyse kardeşin olim dicktim. meğer hizmetci ariyomussn. Klasik abi modeli iste :)
13 Yorumla
Soran+1 yılyine ol ya nedir sizde bu su olayı yaw getirseniz ne olur ölürmüsünüz :D
Soran+1 yılolsun ya napacan huyunumu degiştirecen adamın bu yaştan sonra :D
Sen kız kardeş değil Köle İsaura arıyosun kendine.
23 Yorumla
Soran+1 yılsorum günün sorusu olsa bu kadar yanıt almazdı nerde gözüküyor sorum millet nasıl görebiliyor bu kadar?
Soran+1 yılbu canlı yayın bir b**ka yaramıyor en iyisi yine cansız yayın
rahmetli kemal sunalın lafı geldi aklıma :))
bilader ortancayım bir ablam bide kız kardeşim var sıkıntı şurda , ablanla tartışırsın o senden büyük derler , kardeşinle tartışırsın o senden küçük alttan al derler.
02 Yorumla
Soran+1 yılsenin işinde zor ya
Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Abim var ailem allah razi olsun herkez kendi getir götür islerini yapmaliydi
00 YorumlaIy var ama ben ona hizmet ediyorum keşke benim bir abim olsaydı daha iyi :/
04 Yorumla
Soran+1 yılsenden küçük kardeşinmi var?
Soran+1 yıloo hiç çekilmez şimdi :((
Evin tek kızıyım şanslıyım :D ha kız kardeşim olsaydı anlaşamazsım saten ... erkek kardeşim var bidenem şapşik bebeğim bir dediğimi, iki etmez ablasın balı yirimmm :D:D:D:D:D
07 YorumlaDiğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. yok bende kız kardeşim olsun isterdim hem o açıdan hemde diğer açılardan
04 Yorumla
Soran+1 yılabin olsun istemezmiydin
Soran+1 yılee oda ben gibimi şunu götür beni getir demiyormu :D
bunlar nasıl abi ya :D
minnak kelebeğim var bir tane :) bebeğim benim o
12 Yorumla
Soran+1 yılallah bagışlasın :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbim var ve bana böyle emirler veremiyor kölesi değilim rica etsin başımın üstünde yeri var.
08 Yorumla
Soran+1 yılo senin abinin cahilligi insanın kardeşi olacka i, ş tutturmıcak :D
Cevap sahibi+1 yılCahillik mi? Sanırım senin aile değerlerinden haberin yok. Kardeş dediğin köle değildir. Abim benden rica ettiği zaman yerine getiririm ama bana emir veremez. İyi ki senin kardeşin yok çok şükür.
Soran+1 yılköle satılıyorda bizmi almadık kölelik kalktı yapacak bişey yok kim kime hizmet ettirebilirse bu devirde :D yapıversin ne olacak elinemi yapışacak senin gibi bir kardeşim oılsaydı sabah akşam döverdim :D
Cevap sahibi+1 yılAllah sana akıl fikir versin tövbe estağfurullah lafını tartta konuş.
Soran+1 yılespiri anlayışı 0
allahım neden ben ukraynada doğmadım şunlara bir bak ya şaka gibi :D
Cevap sahibi+1 yılEspri görmesek espri dicez. Komik değil.
Soran+1 yıltürk kızlarıyla sohbete giripte tartışmasız biten bir sohbet görmedim
türk kızı deyince bunları göze alman lazım güzel bir sohbet beklemedim zaten
( bazıları hariç istisnalar üstüne alınmasın )
Cevap sahibi+1 yılEspri anlayışım gayet iyidir. Bir abimin olması ve sürekli kız erkek ayrımı yapması beni kızdırdığı için soruda normal olarak kızdırdı. Abisi olmayanlar anlayamaz zaten
benimde var ama pek olmaz getir götür... ama sürekli uğraşır benle cimri.
işi düşünce abim diye yanaşır ama ben tabi yemiyorum..:)
4 tane abim var:)00 Yorumlagetir götür için mi istiyosun :D yok daha nelerr :o
13 Yorumla
Soran+1 yılbaşka niye istiyim başıma bela bir işede yaramıcaksa ne anlamı var :D
Soran+1 yılaylık 100 tl verirdim :D
parama yeter gücüm napıyım :D
Bu sorunu bizimle değil anagillerle çözmen gerek. Üzgünüz yardımcı olamiciiizzz
11 Yorumla
Soran+1 yılbu yaştan sonra intihar ederim allah korusun istemiyorum bizden geçti :D
Diğer konusunda 946 cevap paylaştı. 3 abim ve birtane erkek kardesim var.
Vay anam vay.02 Yorumla
Soran+1 yılvalla sevgilini hepsi birer kere dövse çocuk komaya girer :D
+1 yılKardeşim var bir abim olsa iyidi aslında
118 Yorumla
Soran+1 yılya ben gibi düşünseydi yine istermiydin :)
- +1 yıl
7/24 kavga ederdik evde kirilmadik cam birakmazdik sonra annemiz terlikle kovalardı hic uysal bir yapım yok benim gibi kardeşi kabul etseydin sorun olmazdı :)
Soran+1 yılhırpalardım güzelce bir daha artistlik yapamazdın :D
- +1 yıl
Tabi tabi kim kimi hirpaliyor sevgilinin yaninda bütün mallıklarını anlatirim bak uyuz etme beni
Soran+1 yılhiç sevgilim olmadıgı için sorun olmazdı no problem :D
- +1 yıl
O zamn bunu her fırsatta dile getirir seni sinir ederdim :)
Soran+1 yılhain ya evde düşman besliyon resmen :D
- +1 yıl
İşine gelirse :)
Soran+1 yılsen benle baş edemezsin abiler her zaman haklıdır :D
- +1 yıl
Hı yok öyle bir dünya
Soran+1 yılpara verirdim ben aylık 100 tl :D
- +1 yıl
Yetmez ki Ahhaha her hafta sonu çarpardim artik seni kaç kurtar kendini
Soran+1 yılbırak ya zararlı çıkarız o zaman aylık 400 tl ne gerek var :D
- +1 yıl
Sen bilirsin çoraplarını kendin topla o zaman
Soran+1 yılbenim dememe gerek kalmazdı annem laf ede ede yaptırırdı nasıl olsa :D
- +1 yıl
Lanet olsun evin küçüğü olmak kötü bir duyguymus şu an anladım sen ekmek almaya da gitmezsin şimdi
Soran+1 yılyok hayatta işim olmaz babam alır gelirken arada çarşıdayken alırım al derlerse o kadar :D
- +1 yıl
Yok ben iyiym böyle kardeşime soyliyimde şarj aletini getirsin abi falan istemiyom ben
kız kardeşim var yanlız biraz masraflı oluo maglum bayanların istedgi hiç bitmıyo. d
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen doğrudur :) erkeklerden daha çok harcadıkları kesin
Diğer konusunda 482 cevap paylaştı. Bir kardeş olarak hiç hoş bir şey olmadığını söylemek istiyorum -.-
02 Yorumla
Soran+1 yılsenin acındanmı abin açısındanmı?
Abim olmasini isterdim ama senin gibi degil :D
19 Yorumla
Soran+1 yılbenden iyi abimi bulacanız sizde ya :D
Soran+1 yılmodern bir abiyim bir kere geleneklere sadık :D:D:D
Soran+1 yılbu duruma köle gözüyle bakarsan kölesin
severek yaparsan sevaptır ne olacak yani bir bardak suyun lafını yapıyorlar :D
Soran+1 yılbu yeni nesilden vatana millete kocalarına hiç kimseye hayır gelmez düşmanıma dilemem ne beter kızlar var ya :D
Soran+1 yılgerçekler :D
+1 yıl@şahgül kardeşim olaydı iyi olurdu kaşlarını çok özlüyorum yaaa :)
00 Yorumlaabim de var kız kardeşim de var
ama abim bir şey istediği zaman kalk kendin al derim mesela04 Yorumla
Soran+1 yılsendende kardeş olacak hayırsız :D
Soran+1 yıliyi davrandıktan sonra sokaktaki insanda getirir önemli olan emretmek :D:D
toplam 10 kardesiZ 6 kiz 4 erkek tabi ben ikiz olarak geldin dunyaya :))
02 Yorumla
Soran+1 yılabi naptınızı ya 10 kişi ne demek :D
benim var üç kız kardeşim.. hiç kolay değil en büyükleri olmak -.-"
03 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı olsun evlenince kurtulursun hepsinden :D
Soran+1 yılseversin tabi kardeşin sonuçta
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılmalesef var dediklerinide yapmıyor :D
12 Yorumla
Soran+1 yılzorladamı yapmıyorlar knk biraz sırar etsen :D
- +1 yıl
yok ya siklemior beni o bana kalk sen git bana gitir diyo D:
- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen kendimden büyük bir abi ya da abla isterdim kız kardeş de yok o da olsa iyi olurdu :)
00 Yorumla Ben kardesin olurum xd
19 Yorumla
Soran+1 yılişte örnek kardeş bunca şeye ragmen kardeşin olurum diyor suyu getirirdin ama demi bak su konusunda kararlıyım :D:D
Soran+1 yılhayırlısı olsun ya getiririz napalım büyüklere hizmete karşıyım ama :D
Soran+1 yılaylık en fazla 150 tl veririm yetmezmi :D
Soran+1 yılsen tek çocukmusun?
Soran+1 yıltek çocuklar biraz şımarık oluyor ama :D
Bende hep abi istemisimdir :D
13 Yorumla
Soran+1 yılhepinizin abisi olamamki :D
hayırlısı olsun ya böylesi daha iyi boşver kafan rahat
Soran+1 yılkesinlikle :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenaryodaki diyaloglara bak. 😊 küçük emrah ve kardeşi ayşecik
02 Yorumla
Soran+1 yılcan sıkıntısı be muhterem :)
Cevap sahibi+1 yıl👍👍👍👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende hep abi isityorum:) abim olsana benim ikizim var bizimkiler onla yetinir nasıl olsa :)
03 Yorumla- +1 yıl
Aa aynı ben :) benim de abim yok ikizim var.
Soran+1 yılbeni abi olarak begenmediler ama kölemi arıyorsun diyolar baksana 1 bardak su vermez bunlar ölsen :D
Cevap sahibi+1 yıl@portakalçiçeği bendensin. abiye su verilmez mi be. keşke her kızın başında bir abi olsa :D
Kölemi arıyon kardeş sen kendine.
31 Yorumla
Soran+1 yılkölelikle ne alakası var sabahtan akşama kadar otururdu evde onudamı yapmasın :D
Var da ne hikmetse ben ona yapıyorum bu hizmeti.
06 Yorumla
Soran+1 yılvay be rezillik diz boyu :D
Soran+1 yılşimdi büyüklerin küçüklere hizmetide biraz abes kaçıyor :)
Soran+1 yılbeni ezselerdi küçükken şimdi böyle rahata alışkın olmazdım zor geliyor inanki çocukluktan beri hizmete alışkınım :) ağaç yaş iken eğilir birazda :D
Yumuş buyurmak için anlaşıldı.
10 Yorumla
+1 yılSen hizmetçi istiyorsun bildiğin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılçokmu şey istiyorum :D
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Abi istiyorum bende :d
10 Yorumla
+1 yılİki katı kıyafetim olurdu. Keşkeeeeeeeeeeee :(
05 Yorumla
Soran+1 yılniye abine küçük gelenlerimi giyeceksin :D
- +1 yıl
Kız kardeşim olsa kıyafetleri ortaklaşa kullanırdık senin böyle bişeyden haberin yok herhalde
Soran+1 yılyok ben abini diyorsun sandım soru abi olayıydı ya
ben peylaşmayı sevmiyorum bencil yetiştim hep bana misali :D- +1 yıl
Abi tişörtleride iyidir :)
Soran+1 yılvalla kardeşim olsaydı iyiydi ama olmadıgı daha iyi oldu bencil yetiştim ne güzel herşey benimdi :D
+1 yılHiç istemedim, bu devirde katil olurdum herhalde.
10 Yorumlaablam var ben kız kardws istemezdim
10 Yorumla
+1 yılbir kiz kardesim bir de abim var
10 YorumlaKeşke ya iki abi ile büyümek zor oldu
00 Yorumla
+1 yılBenim abim var yalnız o işler öyle olmuyor :Dd
01 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaa nasıl oluyor :)
Üc tane abim var ücüde birbirlerinden beter :-/ :(
04 Yorumla
Soran+1 yılsenin işinde zor :D
- +1 yıl