Arkadaşlarım selamlar ben kapalı değilim ve 8 yasinda bir kizim var. Ona tesettürü öğretmek istiyorum tabiiki zorla kapatmam bunu ona birakirim ama ben açık olduğum için benden örnek alıp istemeyebilir ona nasıl öğretebilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben 18 yaşındayım, çocuğum da yok 😀İnsanların tepkisini öğrenmek için böyle bir soru sordum 🙂
Ben açığım ama kızıma tesettürü öğretmek istiyorum?
Yeterince Allahı tanımamaktan kaynaklandığını düşünüyorum herkes kapanmassan yanarsın kapanmassan söyle olursun diyor hiçkimse kapanırsan seni mükafatlandıracağından bahsetmiyor Allahı hep cezalandırıcı olarak gösteriyorlar
İnşallah kapanırsınız cocugun için Şu an erken ama hafif bi anlatılabilir bence çünkğ hiç bu bilgi vermeden böyle büyürse ilerde kapanmamız gerekşyo deyince hiçbir etki bırskmaz
iste aslinda demek istedigim de buydu ama kimse anlamadi ben sadece tesettür hakkinda bilgi vermek istiyodum ama ben acik birisi oldugum icin absurt olur diye dusundum ama cogu kisi de zorla kapaticam sandi
Evet geriye atmak oluyor yabanci dil ögret eğit piano caldir ne bilim ama kuran kursudur sudur budur ya da kapanmak bana gercek. hayatta tek. bir tane faydasini söyle YOK
Önyargı cok kotu bir sey bunu anladim şu anda ve siz nerden biliyorsunuz benim kızıma bu imkanlari sunmadigimi? her gun günlük dil ogrenme alistirmasi yapıyor ortaokula geçince de ingilizve kursuna gidicek ve büyüyünce ben karateci olacam diyor ona da gonderecem yani gercekten sizleri anlamiyorum ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Nedene peki neden arap adetlerini öğretmek isityorsun zavalli kizina?
Afeyinnnn
Bıyavooo sanaaaa 👏👏👏
Eyvallah canım
Canım?
Eyvallah kardeşim
Bak bak bak bak hele bak sen şuna. Ozguven patlamasi yasiyor kızımız.
Eyvallah ciğerimmm
Oyuncu minik kızımızın cani cok sıkılmış belli...
Can sıkıntımı geçirebilir misin
Antalyadaysan evet degilsen hayir
Çok zor bi ihtimal cocuklar anlatılanı değil gördüğünü uygularlar umarım sende kapanırsın
insallah zaten aklimda var ama seytana uyuyorum 😤😊😊
Yeterince Allahı tanımamaktan kaynaklandığını düşünüyorum herkes kapanmassan yanarsın kapanmassan söyle olursun diyor hiçkimse kapanırsan seni mükafatlandıracağından bahsetmiyor Allahı hep cezalandırıcı olarak gösteriyorlar
aslinda dogru soyluyorsunuz bilgi eksiliginden dolayi yanlis dusuncelere kapilabiliyoruz
İnşallah kapanırsınız cocugun için Şu an erken ama hafif bi anlatılabilir bence çünkğ hiç bu bilgi vermeden böyle büyürse ilerde kapanmamız gerekşyo deyince hiçbir etki bırskmaz
iste aslinda demek istedigim de buydu ama kimse anlamadi ben sadece tesettür hakkinda bilgi vermek istiyodum ama ben acik birisi oldugum icin absurt olur diye dusundum ama cogu kisi de zorla kapaticam sandi
Burdakilein böyle anlaması normal abla senin benim gibi düşünen çok az var boş ver gereksiz bilgi diyen var çoğu ateist zaten inançsız insanlad
bunu gordum gerçekten bazilari neden boyle yaa
Kandırıldık iyimi :)
Bide abla dedirttin bendende küçükmüşsün
En güzel yorumu da siz yaptınız, tebrik ederim 🙂🙂
Rica ederim ne demek apla :)
Daha yaşı çok küçük bırak 13-15 yaşına gelsin çoçukluğunu yaşasın
Öğretemezsin. Başta bi kere sen rol model değilsin
Bırak kendi karar versin sen öğreticem diyr etkilersin onun karrını
Bence biraz büyüyünce kendisi karar versin etkilemeyin
olm ufacık çocuu saçma sapan şeylerle boğma büyüyünce olması istediğinin tam tersini yapar görürsün
guzel arkadasim ben onu zorla kapatmiyorum ki. sadece güzel bir dille ogretmek istiyorum
yaşı çok ufak bu tip şeylere çocuğu alet etme çok istiyosan sen kendin kapan o yaşta çocuğa travma yaşatma
camide çocuklar içinde dersler veriliyor hemde kuran öğretiliyor aşılayabilirsin bu şekilde ama takdir ettim sizi bu davranışınızı
teşekkürler 😊😊 bu yaz geç oldu artik ama seneye Kuran kursuna gondermeyi dusunuyorum
Neden kapatmak istiyorsun hayatini yakiyorsun
yok ben illa kapanicak demiyorum ki. kapanmasa bile bunun gunah oldugunu bilerek yasarsa daha bilincli olur
Dindar misin
Allah'a şükür dinimi az cok bilip farzlari sunnetleri yerine getirmeue calisiyorum
Öbemlimi senin böyle asiri dindar olman
ne diyorsunuz anlamiyorum ki ben sizi
Neden böyle asiri islamcisin die dincisin
asiri islamci de ne demek iyi misiniz ya böyle bir tabiri nasil kullaniyorsunuz
Kullaniyorum asiri dindar ölüm getirir evet
Neden sustun
Cahil oldugun belli oldu
Güncellemeyi okuyun
Akli erdigi yasta ogret secimi ona birak
ben sadece ogretmek istiyorum onu zorla kapatmayacagim simdi de ileride de
Anladim ama erken bence yasi kac? Senin yasin kac
ben 29 yasindayin
kizim 8 uasinda
Öğretme boş ver gereksiz bir bilgi
kızın cennete gitsin istiyosun yani 😂
Neden böyle bi düşünceye kapıldın
Ögretme niye kizi geriye atiyorsun
bu geriye atmsk mi oluyor anlamadim ki
Evet geriye atmak oluyor yabanci dil ögret eğit piano caldir ne bilim ama kuran kursudur sudur budur ya da kapanmak bana gercek. hayatta tek. bir tane faydasini söyle YOK
Ne güzel kapansin havuza girmesin sahilde güneşlenmesin yazin gezmesin görmesin burkini giysin terlesin rahat olmasin bunalsin neyse ya kime. ney anlatiyorum
Önyargı cok kotu bir sey bunu anladim şu anda ve siz nerden biliyorsunuz benim kızıma bu imkanlari sunmadigimi?
her gun günlük dil ogrenme alistirmasi yapıyor ortaokula geçince de ingilizve kursuna gidicek ve büyüyünce ben karateci olacam diyor ona da gonderecem yani gercekten sizleri anlamiyorum ya
siz kapalı insanlari sanirim her şeyden mahrum olarak görüyorsunuz isterseniz nefes de almasinlar
Ben sizleri anlamiyorum kuran kursuna gönderip ney ögrenecek hic birsey ya boş ver cahil insana birsey anlatmak cok zor
Bildirimi kapatiyorum boşuna yorulma
Neden kapanmasını istiyorsun ki
Sende kapan
Aferim