Güncellemeler
+1 yıl
Kocam gece gündüz çalışıyor aşk evliliği yaptım ama pişmanım resmen görmüyorum doğru düzgün kiradayiz çocuk istemeden oldu seviyorum çocuğu mu ama artık bıktım hep evdeyim bunaldım babaannesi de yalnız yaşıyor çok seviyor versem hayır demez ona vericem haftada bir görsem yeter
Güncellemeler
+1 yıl
Yargılama yapmayın kiradaym yetmiyor bize çalışmam lazım bunaldım artık ihtiyaç karımı alamaz oldum bu çocuğun geleceği nolcak yapmasaydin diyenler her aile zengin mi aileniz de sizi böyle büyüttü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Niye yaptınız ki o zaman olan çocuğa oluyor bu durumlarda. Çocuk büyük sorumluluk maalesef herkes kaldıramıyor
Tamam da evi olmayan tek çalışan lar napsin ekonomi böyle değildi adam çalışıp anca kiruaa yetiyor ailesi destek olmadı hiç b
Bu çocuk yarın okula gidecek masraflar var yetmiyor çok bunaldım kaynanam ver bana ben bakarım haftada bir görürsunuz dedi tamam dedim napim
Yapacak bir şey yok vermişsin zaten
Tamam da kimse anne bbaa olmasın mı ayrıca eskiden böyle değildi ki bir çalışan bir eve yetiyordu
Sende haklısın bir şey demiyorum
Ben çalışıyor kendime yetiyodum evlendik ailesi destek olmadı buna kira oldu 15 bu adam bana yetmiyo evime yetmiyo suç benimmi
Kötü biri değil ama bana yetmiyor
Suç senin demedim ki ben sakin ol
Yeter ya insanlar bilip bilmeden konuşmasn
Bencede öyle çok haklısın. Yetememek ihtiyaç giderememek farklı şeyler kimse anlamaz
Çıkmaza sokuyor bu hayat beni eşimi aldatmadim sevdim hala seviyorum ama çocuk herşeye engel oldi
Çocuğu vermişsin artık istediğin gibi yaşayabilirsin galiba
Yok daha neler herkes çok mutluda bi sen mutsuzsun öylemi
Napim adam yetmiyor kiraya bana ihtiyaç larima bıktım bu durumdan yaşlanıyor insan bir evim yok böyle nereye kadar
Allah akıl versin ne diyelim
😭😭😭😭 çok bunaldım tek yaşarken kirama herşeyime yetiyor alıyordum evlendim hiç biseu yapamaz alamaz oldum
Akılsız biri değilim siz nerden bilebilirsiniz ki tuzu kuru olan ne bilsin
Fakir çocuk yapmasın mi ölsün mü.
Bende evin tek oğluydu ailesi destek olur sandım kimse destek olmadı bize
Çocukkk var çocukkk
Baba annesi bakarım dedi işte ben çocuğuma iyi bakamıyorum sevgimi bile veremiyorum psikolojim bozuldu sevgisiz büyümesini istemiyorum
Kendi hayatını kiminle yaşayacaksın?
Adam kendini ise vermiş arkadaş gibi yiz ise gider gelirim
Haklısın, takp yapabilrsn
Manyak mısın lan ahshjahjsjd
Baba annesi bakarım dedi işte ben çocuğuma iyi bakamıyorum sevgimi bile veremiyorum psikolojim bozuldu sevgisiz büyümesini istemiyorum
Dalga geçtiğini sanıyordum işin zormuş
😭 hayır değil hiç iyi değilim kocamı göremez oldum
Geçim derdi çocuğuma sabrımı tuketri
Kendi hayatını yaşamak istiyorsan niye evlendin?
Böyle olacağını nerden bileyim kirayı anca veriyor tek kişi çalışıp
eşin ne diyor buna
Annesidir ne diyecek hiç bişey demez kafası rahat eder
nerde yaşıyorsun
Kötü niyetin sende kalsın
neden kötü olsun niyetim
Neden iiyi olsun
bilmem
Slk mısın cemile
Çok bunaldım artık
Skismeseydin abla
Bu duyguyu anlayamazsn
Tamam da eşinizin yoğun çalıştığını bilerek evlenmediniz mi
Orası karışık şu an ki ekonomi çok farklı
Babası nerede
Babası benle nerde olcak
Güncellemede yazmışsin hep bunlar babasının seninle bir aile gibi yaşamadığı için
Çocuğu mu seviyorum canım feda ona ama maddi olarak zor durumdayiz çalışmam lazım... Çocuğum dan soğudum resmen oda çalışıyor koşuyor hakkını yiyemem ama böyle hayatın mk
Evlilik mücadele olmuş
😭😭😭😭 çok bunaldım tek yaşarken kirama herşeyime yetiyor alıyordum evlendim hiç biseu yapamaz alamaz oldum