Yeme & İçme Açlıktan ölecemm bana yemek yapıcak kız var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Jdksndkddn erkek kontenjanımız doldu kabul etmiyoruz Güncellemeler+1 yıl Evet beğendiniz mi açlıktan oldum arkadaşlar ben mezara gidiyom bb Açlıktan ölecemm bana yemek yapıcak kız var mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Yapalım paşama 0 47 Yorumla Soran +1 yıl Açlıktan öldük nerede kaldın Yorumla Canselllqx +1 yıl Menemen hazır ekmek al gel Yorumla Soran +1 yıl Çok severimm fırından alip geliyorum sıcak sıcak Yorumla Canselllqx +1 yıl Misss Yorumla Soran +1 yıl Canım çekti ciddili açım bu arada Yorumla Canselllqx +1 yıl Kalk yap ben gelemem Yorumla Soran +1 yıl Ya evde değilim yap getir Yorumla Canselllqx +1 yıl Adres Yorumla Soran +1 yıl Adres Tekirdağ oraya getirirsen söz bende çay yapcam djjddk Yorumla Canselllqx +1 yıl Tekirdağ merkezinde soran üye nerede diye anons yapacağım sanırım Yorumla Soran +1 yıl Hejdhdjdjjd Tekirdağ merkez deyim zaten gel sen ben seni bulurum hdjdjd Yorumla Soran +1 yıl ya da sen konum at ben geliyom Yorumla Canselllqx +1 yıl Enerjini boşa harcama ölersin geç köşene beni bekle.. Yorumla Soran +1 yıl Çok mu uzaktasın len ben niye oluyom Yorumla Canselllqx +1 yıl Aclık aclık Yorumla Soran +1 yıl Haaa kafa gitti açlıktan goruyon mu Yorumla Canselllqx +1 yıl Yimah yi yimah Yorumla Soran +1 yıl Bekliyom gelsin yicemnm 🥲🥲 Yorumla Canselllqx +1 yıl Afiedd Yorumla Soran +1 yıl Sağol 🥺 sanada verdim say Yorumla Canselllqx +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim sorumu tek sen cevapladin 🥲🥺 sana eig Yorumla Canselllqx +1 yıl Allah razı olsun 🥹 Yorumla Soran +1 yıl Hüğ hüğ bir şey değil Yorumla Canselllqx +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺🫡 Yorumla Canselllqx +1 yıl Al artık koynuna beni karammm Yorumla Soran +1 yıl Hdsjdbksndskdbsj ya dur güldürme karnım agriyor açım diye djdkd Yorumla Canselllqx +1 yıl Baş koydum ben seninle mutlu aşk yoluna meşk yoluna bulurum kaf dağına kaçsandaaa Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺 Canselim de canselim Yorumla Canselllqx +1 yıl Soranım da soranım Yorumla Soran +1 yıl 🥺🥺 evlen benimle Pakize Yorumla Canselllqx +1 yıl Pakize demesen evlenecektim.. Yorumla Canselllqx +1 yıl Böyle mi olmalı solmalı sevgililer... Yorumla Soran +1 yıl Yaa canselim bizim aşkımız solamaz sen bana menemen yaptın 🥺 Yorumla Canselllqx +1 yıl youtube.com/shorts/a--72pIpuJ4?si=X1BY559V7e6v8YWR Yorumla Soran +1 yıl Djkdkdkdlsksapowkss Yorumla Canselllqx +1 yıl Ahdhsdhhdhdhdg Yorumla Soran +1 yıl Sıkıldım reisim Yorumla Canselllqx +1 yıl Ben çok eğleniyorum paşam Yorumla Soran +1 yıl Benide dahil et aw ayıp Yorumla Canselllqx +1 yıl Hemeeeenn Yorumla Soran +1 yıl Bekliom Yorumla Canselllqx +1 yıl https://youtu.be/1IEKoSEyWj4?si=8itPXabKg0ZkrBdr Yorumla Soran +1 yıl Kesmedi Yorumla Canselllqx +1 yıl Ankara havası kesmiosa hiçbişi kesmez ağla boş ver Yorumla Soran +1 yıl 😭😭🥲... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yapalım paşama
Açlıktan öldük nerede kaldın
Menemen hazır ekmek al gel
Çok severimm fırından alip geliyorum sıcak sıcak
Misss
Canım çekti ciddili açım bu arada
Kalk yap ben gelemem
Ya evde değilim yap getir
Adres
Adres Tekirdağ oraya getirirsen söz bende çay yapcam djjddk
Tekirdağ merkezinde soran üye nerede diye anons yapacağım sanırım
Hejdhdjdjjd Tekirdağ merkez deyim zaten gel sen ben seni bulurum hdjdjd
ya da sen konum at ben geliyom
Enerjini boşa harcama ölersin geç köşene beni bekle..
Çok mu uzaktasın len ben niye oluyom
Aclık aclık
Haaa kafa gitti açlıktan goruyon mu
Yimah yi yimah
Bekliyom gelsin yicemnm 🥲🥲
Afiedd
Sağol 🥺 sanada verdim say
Teşekkür ederim
Rica ederim sorumu tek sen cevapladin 🥲🥺 sana eig
Allah razı olsun 🥹
Hüğ hüğ bir şey değil
😂😂
🥺🥺🫡
Al artık koynuna beni karammm
Hdsjdbksndskdbsj ya dur güldürme karnım agriyor açım diye djdkd
Baş koydum ben seninle mutlu aşk yoluna meşk yoluna bulurum kaf dağına kaçsandaaa
🥺🥺 Canselim de canselim
Soranım da soranım
🥺🥺 evlen benimle Pakize
Pakize demesen evlenecektim..
Böyle mi olmalı solmalı sevgililer...
Yaa canselim bizim aşkımız solamaz sen bana menemen yaptın 🥺
youtube.com/shorts/a--72pIpuJ4?si=X1BY559V7e6v8YWR
Djkdkdkdlsksapowkss
Ahdhsdhhdhdhdg
Sıkıldım reisim
Ben çok eğleniyorum paşam
Benide dahil et aw ayıp