Ot yemekten için dışıma çıktı hâlâ kilo veremiyorum aksine alıyorum bu nedir ya nasıl başladı nasıl bitti giderek patlıcana benziyorum

Ot yemekten için dışıma çıktı hâlâ kilo veremiyorum aksine alıyorum bu nedir ya nasıl başladı nasıl bitti giderek patlıcana benziyorum

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evde canın sıkıldığında her boş anında bile mekik çekmeyi denesene öyle öyle günde 100 taneden fazla yapsan karın kasların çok sık çalışmış olur
Göbek çok var ya egilemiyorum ki , ayakkabımı baglayamiyorum düşün
Olduğun yerde zıpla jump squat öneririm o halde günde 30 tane yapsan çok faydasını görürsün sen bu sayıyı artır ve ot yemeye devam et
Biraz da boğazdan kıs ama insan uyurken bile kalori yakar
Şu an mesela Melisa çayı falan içiyorum acım ama bitki çayları ile ilerliyorum
Melisa çayı sakinleşmeye falan yarıyor onun dışında limonlu tarçınlı bilmem ne saçma sapan ne varsa zayıflamaya yardim ediyor onlardan iç😂
Sakin sakin zayiflayim :)
Aynen ya yavaş yavaş da önemli ben hayvan gibi spora abandım 2 ayda 14 kg verdim vücudumda çatlak oluştu😂
Benimde vardı 3 gen vücut olduğum dönemler şu halden bu hale geldim
https://www.hizliresim.com/nhm0pxr
Nerden nereye ya ama daha gençsin verirsin bırak en büyük derdin kilo olsun çözülmeyecek bir şey değil sıkma canını ve kafana fazla takma😊
Doğru diyorsun saolasin
Rica ederim
Abi 52.5 kiloyum hala kilo vereyim diye deli gibi kardio mekik çalışıyorum sıkı sıkıya sen ne yaptın hocam.🙄
Umudum kalmadı şu tcl de çıkan ağır yaşamlara cikicam yakında
Profil fotoğrafın da iyisin aslında obez gibi değilsin bak her gün bir bardak suya 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi yarım limon suyu sıkıp kaynat iç ben 2 ayda 6 kilo verdim sayesinde
O dediğini ben yaptım bitane termosun içine şunları attım , limon , taze nane , tarçın , bunu içtim , 1 hafta boyunca 112 ye düştüm saçma bir şekilde sonra onuda saldım bıraktım. Kalipliyim ondan pek belli olmuyor ama göbek var kamyoncu dayılar gibiyim
Neden biraktin ama benim tek derdim iki doğum yaptım doğum göbeğim vardi o bile kalmadı bence geri başla
Bende doğum yapacak gibiyim şu an , baslicam denizin didinden oturuyorum denize giremiyorum.. yaz berbat geçti , inşallah düzelir.
Umarım
Bir öğünde 2 kilo ot yiyorsan o da sıkıntı dhxjhdhdhdhd
Evet oda olabilir
Diyetisyen tek yapman gereken bu bence 😀
Boğazını tut yeme mesela , alkol kullanma oda kilo yapar.
Alkol olabilir
Sana özelden diyet listesi atacağım onu uygula faydasını görürsün
Hangi sıklıkla nelerle yediğin önemlii değil mi sence de
Bilmiyorum
Günlük 3 öğünü geçme bence hatta 2 olsa senin için daha iyi olur ve ayrıca lütfen sadece ot yeme😂
Sabah kaynamış yumurta yeşil ürünler domates salatalık üç beş tane zeytinle kahvaltı yapıp eğer uzun süre dayanabiliyorsan akşam da sadece bir öğün yesen verirsin bence ekmekten uzak dur meselaa suyu bol tüket vs vs aynı diyetten arkadaşıma uygulamıştık da ordan biliyorum 😅
Herkes su diyor aklima su içmek hiç gelmiyor belkide susuzluk
Olabilir suyu unutma sabah öğlen akşam ne zaman aklına gelirse iç
Boyunun kaç olduğuna bağlı