Bu işin sonu nereye gider?

Çok ağır şekilde ayrıldığım bi kız arkadaşım vardı haklıydım çoğu kez uyarmama rağmen değişmedi bende bi anlık öfkeyle Çok ağır şeyler söyleyip ayrıldım daha önce hep alttan almıştı bana karşı iyiydi aslında. Sonra engelledi numaramı sildi sonra barışmak istesemde açmadı telefonları msjlara dönüş yapmadı ara sıra numaramı yeniden kaydedip engeli kaldırıyordu sonra yeniden engelliyordu 1 ay önce ameliyat oldum burnumdan ufak bir operasyon o hafta bu yine engeli kaldırdı numaramı yeniden kaydetmiş konuşmaya başladık barışma aşamasına geldik işten geç çıktığı için çıkarken haber vermesini istedim hoşuna gitti bu isteğim tamam dedi işler güzel gidiyordu akşam aradım gece 1 gibi yoğunum mal geldi dükkana diye wp'tan yazdı tabi ben yine bozuldum ama belli etmedim sonra çıkınca mesaj attı uyudun mu diye yazmadım cvp hiç bişey iki dk açmamaya engel değil çünkü. Ertesi gece aramasını, çıkarken haber vermesini bekledim sabah ameliyatım var çünkü haber vermedi aramadı çok zoruma gitti yazdım benden sonra kimseyle görüşmediğıne inanmıyorum ( senden sonra kimseyle görüşmedim demişti çünkü yemin etti) hatta şu an bile ameliyatm var merak edip aramıyorsun bile haber verecektin ne halin varsa gör senin yüzünü görmeyi midem kaldırmaz artık diye yazdım. Sabah ameliyata gırdım çıktım öğlen görüyor msjı hanmefendi senin çok kötü düşüncelerin var hastasın sen vs şeyleryazdı yine engelledi heryerden 1 ay oldu bugün bende engelledim bu saatten sonra engeli kaldırsa bile ben ölsem adım atmam en ihtiyaç duyduğum gün yanımda olmadı çünkü. Bu işin sonu nereye gider sizce?
Bu işin sonu nereye gider?