Güncellemeler
+1 yıl
Dişi cin çağırmıyorum bu arada sapıklık yapacağımı düşünmesin diye
Güncellemeler
+1 yıl
Şeytanı çok seviyorum 👿 😍 keşke odama gelse beraber uyusak yatağımda sohbet de ederiz 🙂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gelmişlerdir senin haberin yoktur 🤣
dikkat et çarpılma🤣🤣
Çocukluğunu mu yaşayamadın kanka : )
Hayır şeytanı cinleri çok seviyorum 😍😍 benimle oynasınlar kavga edelim sonra uyuyalım istiyorum
Peki, neden seviyorsun?
Beni dinden çıkardı çünkü şeytan. 4 yıldır dinsizim. Kronik mutsuzluk ve depresyon sahibi yaptı beni. Ritalin kullanıyorum o yüzden seviyorum şeytanı
E kötü bir şey yapmış, sevme
Hayır gözümü açtı. Artık mantıksız şeylere inanmıyorum.
Peki sana göre dindeki mantıksızlık ne?
Her şey. 4 senedir inanmıyorum.
Bir defa karınızı dönebilirsiniz diyor. Ben haklı bile olsam en son çare bile olsa karıma vurmam. Bunu da haklı görmem. Mesela niye kadınlara da kocalarını dövme hakkı yok?
Din kadını dövebilirsiniz demiyor. Bu bilgiyi nereden aldın? Kadın erkeğe bir emanettir, din ona haksızlık yapmayı tamamen yasaklıyor.
Baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve (bunlarla yola gelmezlerse) dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.
Bu ayet mi? Ayetse hangi ayet söyler misin?
Evet. Al oku. Ama sakın bana farklı bahaneler bulup dövmeyi savunma. Ben sevgilimi, karımı dövmem, hafifçe bile de vurmam.
www.kuranvemeali.com/nisa-suresi/34-ayeti-meali
Erkek kadının velisi, kadının baş kaldırmaya hakkı yok. Bu dövme eşek sudan gelene kadar olan dövme değil. Kadın yola gelsin diye olan bir dövme. Sana tavsiyem dinde şüphen olan şeyleri araştırman. Çünkü bu kadar rasulün getirdiği, bu kadar vakit boyunca yayılmış hakkında değişmeden her yerde bulanan kitap inen din yalan olamaz. Ben sadece söylüyorum karar tabii ki senin.
Erkek, kadının velisi falan değil.
Ayrıca karıma niye beni dövme hakkı vermiyor bu ayet? Ya ben suçluysam. Karım beni niye dövemiyor
Bu ayette "Onları sakatlık bırakmayacak şekilde ve yüzlerine vurmadan dövün." diyor. İnternetten olan mealler tam değil. Şimdi kadınlar güzellikle anlamazsa, itaat etmesi gereken kişiye itaat etmezse erkeğe bu yol verilmiş çünkü maksat kadının yola gelmesi. Yoksa evlilik bu şekilde kadının itaatsizliğiyle yürümez. O boşayıp zor durumda bırakmak yerine önce belli şartlar dahilinde dövüyor ki düzene girsin. Bence bu bi mantıksızlık değil.
Açelyacım, zorlama istersen. Ben sevgilime, karıma hiçbir şekilde vurmayacağım. O haksız olsa bile hiçbir yerine hafifçe bile vurmicam. Umarım sana da seni hafifçe bile olsa dövecek erkek denk gelmez.
Çünkü sen onun velisisin. Erkekler kadın üzerine veli kılınmış ve bunun belli sebepleri var. Tabiat olarak kadınlardan bu konuda üstün yaratılmışlar. Kadınların erkeklerden üstün olduğu ve eşit oldukları konular da var ve hepsinde belli hikmetler var. Karın seni dövemez çünkü karının sana karşı itaatkar olması gerekiyor. Kadının erkekten bağımsız yaşadığı evliliklerde huzur olmaz. Neyse ben yine de araştır derim, sana kalmış.
Hayır ben karımdan üstün değilim. Bana itaat etmesi gerekmiyor
Peki, senin düşüncen ben sadece kendi düşüncemi söyledim.
Dayak yemeyi kendine hak görüyorsun. Üzüldüm gerçekten ama senin için.
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.” - Atatürk.
Açık ve net konuşayım o zaman atatürk şerefsizin önde gideni bunu siz de gayet iyi biliyorsunuz. Adamı toprak kabul etmemiş. Eğer eşimin hakkına girersem itaat etmem gerekirken güzel bir dille uyarılmama rağmen ve ceza almama rağmen yola gelmiyorsam kendime dayak yemeyi hak görüyorum. Siz de kendinize karınızın kafasına göre hareket etmesini hak görüyorsunuz. Dinin hak olduğunu anlamayacak kadar beynin basmıyorsa benim sana diyecek bir şeyim yok. atatürkü kimseye savunmayın adam gelmiş geçmiş en şerefsiz insanlar listesinde baş sırada yer alıyor. Dünyayı bu hale getiren de o bana atatürkün sözlerini getirme. Şimdi kusura bakma madem aklın yok ben seninle uğraşamam, cahillere verilecek en güzel cevap susmaktır. Anlayacağın sen saçmalamaya devam edebilirsin, ben seninle uğraşamam.
Açelya çok cahilsin. Sana başka diyecek bir şeyim yok
Bir gece ansızın gelebilirler 😂😂
Sıkıysa gelsinler. Yemez. Şeytanı da cinleri de odama davet ediyorum
Sıkıysa fincan koymaca yap masanın ortasına o zaman da gelmesinler de göreyim
Biraz erkekseler gelsinler
Naz yapıyolarr
Sevgilisi miyim niye bana naz yapsınlar
Ritüel yap knk
Biraz erkeklik gururları varsa gelirler... Hem dişi hem erkek oluyorlarmış ya
Töbe töbe sabah sabah ne içtin
Şeytan ve cinlerle güreş yapmak istiyorum
çok şaşırdım normalde gelmeleri lazımdı
Şeytanla cinleri odama davet ediyorum.
rüşvet teklif et
Ne rüşveti teklif edeyim? Para mı teklif edeyim yoksa bedenimi mi
çikolata falan
Çikolatam yok cildime zarar vermesin diye kullanmıyorum
belki de kullanmalısın
Beyninin şekere ihtiyacı mı var demek istiyorsunuz küçük hanım? Üzdünüz
üzülme fjfjf
Bu arada beynimin normal olmadığı doğru. İyi tahmin ettin :d Ritalin kullanıyorum
öyle demek istemedim gibi düşün
Ama beynin şekere ihtiyacı olduğu için, onu ima ettin sandım :/
ama üzücü o yüzden geri alıyorum
Ne kadar da narin, zarif, iyi kalpli bir kızsınız. Uzun yıllar sonra ilk defa biri beni düşündü. Yuppi. Bu çiçekler senin için. 🌸 🌹🌼🌷
öyle miymişim cidden djdj teşekkürler
Evet öylesiniz. Çok tatlı bir auranız var ki, pp fotoğrafınızdaki kedi bile size benimle aynı çiçekleri hediye etmiş.
pekii
Pekiyi olan siz ve kedinizsiniz küçük hanımefendi. Teşekkürler iyi günler
Sallak mısın cocuk töbe ya
Neden öyle diyorsun? Cinler gelse şöyle karşılıklı bir güreş tutsam. Korktular gelemiyorlar
Çarpılacan görcen güreşi
Cinler beni çarpmaz bana aşık olurlar kesin. Hem bana güçleri yetmez sıkıysa gelsinler odama
Şeytanı da davet ediyorum odama
Cinlerinde işi gücü yoktu de mi :D
Göremiyondur
Yoklar cunku
O yüzden mi gelmiyorlar. Teşekkürler bilgi için sude hanım