Tipinizle dalga geçilse üzülür gurur yapar mısınız yoksa umursamaz mısınız :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılbnde tipsizim kardeşim hemde abartılmayacak derecede tipsizim yolda yürürken kız erkek farketmeksizin baksana sunun tipe gibi cümleleri çok duydum içim kan ağlıyordu ama yapacak birşey yok sonuçta doğarken kendi tipimizi katologlardan bakarak seçmiyoruz... arkadas ortamında olsun sınıf ortamında herhangi biri mutlaka lafı tipsizliğe getirmeye çalısıyorlar onca insan arasında.. kalan alıstım bu tür seylere umursamazlıktan gelsemde arkadas dediklerin bitiriyor seni bunun tipi paintle çizilmiş gibi cümleler kullanan oldu sonu iyi bir dayak..
13 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir durum maalesef :(
Cevap sahibi+1 yıl:( :(
Soran+1 yılhayırlısı ^^
En İyi Cevaplar
+1 yılYalnız kalana kadar takmazsın ve yalnız kalınca içinden bir bozuntu hissedersin ve zaten top modelim diye bir söz ağzımdan çıkmadı bunları söyleyende manken değil zaten dersin sonrada karşındakinin küstahlığına kendince güler ve geçersin ya da anında lafı sokar hayattan soğutursun
09 Yorumla
Soran+1 yılGurur kırılması olmazmı -_-
- +1 yıl
Yok canım çevremdekiler kim ki onların yanında gururum kırılsın seni aşağı gören insanları takarsan ezik biri olursun (ezik kişilik olarak) sana bunları söyleyecek bir insan zaten kapasitesi sınırlı insandır
Gururunun kırlıması için bunları söylemesi gereken insanlardan zaten bu laflar çıkmaz kendini bilen insandır
Bana sadece tiple dalga geçmek ile ırkçılık arasındaki farkı söyle elbette kendine bakmak farklı birşey ama bir kumaşı ne kadar yıkarsan yıka kalitesi ortadadır seçim sende değildir insanlar bunu bilir ve çok önemsemez konu dağılmadan susayım artık :)
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim bu arada ciddi derecede ergen biriyle konuşmuşsun gibi hisseetim
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum artık sağol.
- +1 yıl
Samimi bir şey söyleyeceğim eğer fotoğraftaki kişi sensen?
Soran+1 yılBenim -_-
- +1 yıl
Gayet tarz duruyorsun Türkiye'de bir standart belirlersek kesin üstündesin bunu hoşuna gitsin veya mutlu ol diye söylemiyorum çok yakışıklısında demiyorum dalga geçilecek bir durum yokmuş zaten
Soran+1 yılSağol teşekkür ederim.
Dalga geçilmesi karaktersizliktir.
Ama beğenilmeme gibi bir durum olabilir.
Ki zaten herkes herkesi beğenmek zorunda olamaz ki.
Çünkü herkesin zevk anlayışı başkadır. Kimisine şişman bayan hoş gelirken, kimisine zayıf bayan hoş gelebilir.
Ya da kimi erkeğe renkli göz hoş gelirken kimisine renkli göz hoş gelmeyebilir.
Açıkçası bugüne kadar böyle bir şeyle karşılaşmadım. Ama karşılaşırsam da dediğim gibi beğenmek zorunda değil ki beni.15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız.
Soran+1 yılHaklısınız. Teşekkür ederim cevabınız için.
Soran+1 yılSağ olun size de hayırlı akşamlar.
+1 yılpsikolojim bozulur
65 Yorumla
Soran+1 yılSizi biliyorum ^^ sanırım benim de gururum kırılır heralde kırıldıda :)
- +1 yıl
herşeyi takıyon ama
Soran+1 yılBir şey sorucam ben her fotomda farklımı çıkmışım benim 1 fotomla o gözlüklü fotmun alakası yokmuş farklı birisin diyen oldu ikisininde benim olduğumu bilen birisi olarak sizce cidden farklımı çıkıyorum :S
- +1 yıl
evet gözlüklü fotonda daha özgüvenli görünüyosun
Soran+1 yılBen nasıl değişicem ya :( lanet olsun bıktım cidden
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
152
Cevap
168Cevap
Gel zekamizi ölçek derim :)) hic dalga gecen olmadı şükür :)
he burada mesela fotoma bakip vucuduma yorum yapan embesiller olduda onu hic takmiyom harflerle artislik yapiyorlar diye dusunuyom cünkü o insan dalga geçecek kadar seviyesini aşağı cekiyorsa biliyorumki eksiği büyük :)01 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun liseli ^^
- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılTanrıya şükür bu güne kadar tanışık oldugum kişilerle aram çok samimidir.
Kimse benim tipimle dalga geçmedi
geçilcekte bir tipim yok
Geçende saçımla dalga geçiyor
Bende onlara katılıp ortamı dahada eğlenceli hale getiriyorum :D
Biliyorum çünkü saçım berbat :)01 Yorumla
Soran+1 yılOda iyi ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok ya hiç takılmam kim ne düşünmek istiyorsa öyle düşünür ben böyleyim deyip geçerim çokta tın herkes aynı olmak zorunda değil güzellik çirkinlik konusunda da bunları veren Allah'tır.. Dalga geçenlerin sorunlarının olduğunu düşünürüm. Dediğim gibi takılmam yani :)
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz kesinlikle.
Cevap sahibi+1 yılsizde böyle bir şey yaşamışsanız hiç takılmayın güveniniz de kırılmasın düşünmen gereken senin öyle olduğun ve emin ol karşıda ki insan insansa eğer zaten tipe dışa bakarak yorum yapmaz ;)
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılrica ederm :)
+1 yılMoralim bozulur ve bu tipi yaratana söylemesini isterim. Sonuçta bedenimizi Allah tarafından emanet aldık. Zamanı gelince ona emaneti geri vereceğiz. Bu beden sonsuza kadar ben de kalmayacak. Eğer ateistse zamanı gelince her şeyi o da görecek
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun.
+1 yılönce kendi tipine bak derim sonra eleştri derim, ya da bir kusuru varsa onu direk suratına söyler bastırmaya çalışırım. Ve sonra kaale almaz tenezzül etmem selamına o kişinin. Çünki yaptığı kişiliksizliktir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Kimin söylediğine bağlı benim hoşlandığım kız dalga geçmişti kilomla gurur yaptım spora başladım 7 ayda 45 kilo verdim 120 kiloydum 75 e düştüm dışarıdaki insanların ne düşündüklerini sallamam ama Sevdiğim kız söyleyince kötü oluyor "D
03 Yorumla
Soran+1 yılVay büyük başarı benim kilo problemim yok çok şükür büyük bir problem değil yanide tipsizlik benimki ^^
Soran+1 yılHaklısın.
Tipimle dalga geçilmişti
Ezik insan psikolojisinin hep baskalarini ezmeye meyilli oldugunu bildigimden bir sey demedim. Ozellikle bir konuda kavga ederken alakasiz bir sekilde konu tipinize geliyor ise bilin ki bu eziklik psikolojisidir01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler.
+1 yıldalga geçen kişiye bağlı, kendisine hayrı olmayan birinin yaptığı yorum elbette umrumda olmaz fakat fikirlerine değer verdiğim biriyse çeki düzen vermeye çalışırım kendime :)
01 Yorumla
o an gülerim , hatta ciddi güleriim. bayağı bayağı gülerim. dalga geçtiğini sonradan düşünür anlarım. bunun nedeni herkesi iyi sanmam sanırım. bu da benim saflığım :D sonrasında 2-3 hafta eve kapanma, depresyon , ruhen açlık, paso uyku vs. vs. klasik depresyon işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğişmek şart.
Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Kücüklenden beri kulagimda yara izi oldugu icin hep bir göz önündeydim.
Önceden takardim söle 16 yildir takmiyorum. Begenmeyen bakmasin düsüncesi olustu o zaman03 Yorumla
Soran+1 yılHelal en doğrusu. ^^
Soran+1 yılDemek öyle -_-
+1 yılÜzülmeyen olmaz heralde ama bence böyle bir durumda üzüntüyü içe atıp dışarıya umursamaz bir hava vermek daha iyi olur. Bu durum alay edilme durumunu yok eder ya da en azından azaltır
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yorum cevabın için teşekkür ederim.
Yerıne be Ruh halıme gore degısır =) onların dedıklerıne ekleyerek 10 katı kahkada atarım. elımdekı bardagı kafasında tuzla buzda edebılırım degısır =)
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler. ^^
+1 yılDalga geçenlerin çoğu kiskandiklari içindir emin ol. nerenle dalga geçiyorsa orana bakip kotuluyorsa ve gözlerini kiprmadan bakiyorsa kiskandigi içindir.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler ^^
+1 yılkendi tipimle dalga geçilmesi umrumda olmaz ama başka birinin tipiyle dalga geçeni görürsem bozmak benim işim derim:D Çünkü böyle şeylere hiç dayanamıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılEn yakın zamanda arkadaş olmalıyız benim tiple dalga geçen çok oluyor boğun :D
- +1 yıl
Ya da cevrenizi degistirebilirsiniz eger gercekten rahatsiz oluyorsaniz cunku dalga gecmek ozguvensizlik belirtisidir bu da sizin uyarmakla degistirebileceginiz bir sey degil.
Soran+1 yılhaklısınız.
Dalga geçenler yakın arkadaşlarımsa takmam çünkü bilirim beni sinir etmek için yaparlar ama tanımadığım kişilerse üzülürüm ve ben üzülünce genelde kendimi tutamayıp ağlarım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum peki teşekkürler cevabınız için.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTipimle değilde dislerim le alay edilmisti geclrcekden psikolojim bozuldu şu an rahatlikla gulemiyorum. Param olsa ilk disimi yaptiricam ortodonti tedavisi geekiyor sanirsam biraz on deler ce büyükler. Gerckden üzülnustun halen de baktikca moralim bozuluyor:(
01 Yorumla
Soran+1 yıl-_- yamukmu dişleriniz -_-
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇirkin olmak sadece cirkinlerin anlayabileceği bisey dalga geçerler ama aksam eve gider düşünmekten kafayi yer kahrolur ağlar bu dalga gecen insan için önemsizdir ama dalga geçilen insanin kafasini yer durur ve o kadar ya kisacasi siz dalga geçin artik ben alistim bile
11 Yorumla
Dalga geçilecek bir tipim yok ama yüzü yanmış / zarar görmüş insanları görünce çok üzülüyorum. Dalga geçilenler tabii ki üzülüyordur.
11 Yorumla
Her ne kadar yakışıklı olmadığımı bilsem de sabahları aynaya bakar ve iyisin iyii derim o yüzden basit insanların söyledikleri beni çok sallamaz sonuçta güveni ben kendimden alıyorum basit bir yöntem :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru.
kalabalıksa biraz bozulurum ama o an için daha sonra aklımdan çıkmaz neden dedi niye dedi diye kusurlarımı ararım ama çok sürmez kısa bir süreliğine baya takarım ama. yalnızken biri derse hiç bozulmam umurumda olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim. ^^
ömrüm boyunca unutamam tipim zaten kötü insanlarında aşağılaması dalga geçmesi hiç hoş değil eğer öyle bişey yaparsa birisi sana çok ciddiyim tırnaklarımla ona ayaküstü kalbini yerinden sökerim ya da beynini
02 Yorumla
Soran+1 yılO değişikmiş.
+1 yılDalga geçen kişiye göre değişir tepkim... dalga geçilcek bir tipimde yok.. söyleyen önce kendine baksın.
03 Yorumla
Soran+1 yılO güzel öz güven.
- +1 yıl
Özgüvenime sağlık :)
Soran+1 yılTabiya bende edineceğim ^^
Umursamam. Ben kendimi oldugum gibi begeniyorum. Kimseye kendimi begendirme gibi bir cabam yok hic kimsede beni begenmek zorunda degil
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal güzel
+1 yılBunlara takılacak yaşları geçtik çoktan. Zaten muhatap alacağım insanlar bunun muhabbetini yapmazlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşınız kaçtı -_-
İstediğini söyleyebilir. Allah ın yarattıgı bir kulum. Çirkin de olsam güzel de olsam sağlıklı oldğm için şükretmesini bilirim. Umrumda değil
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız cevabınız için teşekkür ederim.
+1 yılYani dogruya dogru ben etkilenirim diye dusunuyorum
Ama burada sitede sinir olmam. icin tanimadan diyorlar guluyorum aynen oyle cirkinim diyorum :)03 Yorumla
Soran+1 yılValla sayın büyüğüm benim öz güven - lerde gururum kırıldı :(
- +1 yıl
Neden kim uzdu seni :)
Soran+1 yılTrolün biri :( ya insan durduk yere yeni tanışacağı birinin tipiyle alay edermi -_-
+1 yılbenimle dalga geçecek kişi kusursuz olmalı herkes kendine baksın önce :D umursamam eğer kırıcı anlamdaysa ama arkadaşlarımla aramda şakalaşmalar olur tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılVuuuuuuu ^^ süper
+1 yılÜzülebilirim ama bir dalga geçene bakarım önce adam mı diye!! Adam olsa zaten dalga geçmez. Bende onunla dalga geçecek bişey bulurum
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız.
+1 yılÇok anormal bir görüntü yoksa hiç kimse kimseyle sebepsiz yere dalga geçmez ya da yorum yapmaz seni görünce direk senden konuşmaz ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm ilginç
- +1 yıl
Tecrübe üstadım ;)
Ben takmam şahsen önceden kilolu idim herkez bana şişko dedi ve bende zayıfladım sonrada onlar g*t gibi kaldı yani kazanan ben oldum.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu.
Ben 15 senedir tip yüzünden dışlanıyorum hatta kızlar bile tipim yüzünden nefret ediyor benden bir tanesi bile benle arkadaş olmak konuşmak istemedi tip yüzünden arkadaşım yok anca alay edip nefret ederler düşman kesilirler
06 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir durum cidden :(
- +1 yıl
Wolkydj ben senin tipini gördüm o kadar da kötü değil be oğlum aslan gibisin ezme kendini.
- +1 yıl
maalesef etraf kezban kaynıyor
Soran+1 yılKezbanlar işte boş ver.
tabiki aşırı gurur yaparım hemde o durumda soğukkanlı olabilene helal olsun
13 Yorumla
Soran+1 yılBana helal olsun ozaman ^^
Soran+1 yılSağol ^^
Sevdiğim kız söylerse ağzına vururum bir tane. Dur orda biz o kadar sevdik dimi tipimle mi sevdim seni.
01 Yorumla
Soran+1 yıliYİMİŞ.
- 15 Yorumla
- +1 yıl
Bundan sonra eğlenmek için senin profilde takılcam :D ne var ne yok 'ti'ye al mk :D
Soran+1 yılAhahaha :D cevabın için teşekkürler.
Soran+1 yılSeçmiştim önceden aynen ^^
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Çok ciks biri yapmışsa ezilirim belki. Onun dışında sen aynaya hiç baktın mı lab derim asfdfd
13 Yorumla
Soran+1 yılO ne güzel bir yöntem öyle ^^ tebrik ederim ^^
- +1 yıl
Ben ben?
Soran+1 yıl-_-
Günlrdr aklmdan ckmaz ben kendmi kötü hissederm herkes demekki bni oyle goryo derm evden ckasm gelmez gururma yedremem
026 Yorumla
Soran+1 yılBenimde gururum kırıldı :(
Soran+1 yılYapacağım
Soran+1 yılSiz kimsiniz -_-
Soran+1 yılİlginç çıksanız gizliden bende hatırlayim ^^
Soran+1 yılHatıeladım ^^ çıksanıza ^^
Soran+1 yılGeçende gelmedi -_-
Soran+1 yılGizliden çıksana :(
Soran+1 yılDeğilim aslında ama merak --_-
Soran+1 yılTabi söz ağızdan 1 kere çıkar.
Soran+1 yılBöyle işte görünce haber edin.
Soran+1 yılPeki nasıl yapim tarzımı -_-
Soran+1 yıl:D şu an kelim zaten ^^ ve kısalttırdım sakalımıda zaten ^^
Soran+1 yıl3 numara biliyorum yakışmadı zaten ^^ itehar edesim geliyor ama beğenen her türlü beğenir ya aman :P ^^
Soran+1 yılKökü bende zaten sıkıntı yok ^^
+1 yılBiri benimle dalga gececek ise eger o ben olurum geri kalanlar dis kapinin mandali olarak kalir insan once kendi ile barisik olmasi lazim.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu.
Dalga geçilecek bir yerm yok :) Ama ben kendimi bole kabl ettikten sonra kimseye bisy düşmez. Ama öyle estetiğe falan gidenlerden nefret ederim :)
05 Yorumla
Soran+1 yılÖz güven sahibi insanlara bayılıyorum bende sahip olacağım bir gün ^^
Soran+1 yılOlucam çok pis -_-
Soran+1 yılÖyle ^^
+1 yılona diyeceklerim
-(Ben) Kardeş bu boru anahtarı
+(O) Banane l*n
- Hayır bilincin açıldığında doktorlar seni neyle dövdüler diye soracaklar onun için söylüyorum.02 Yorumla
Soran+1 yıl:D iyimiş :D
- +1 yıl
her zaman.
+1 yılvalla bu dünya takıp üzülecek kadar uzun değil tipimle dalga geçene veririm cevap o cevabı anlayıp çözene kadar ben hayatıma devam ederim üç günlük dünya kafama şapkadan başka bir şey takmam
03 Yorumla
Soran+1 yılHelal böyle olmak iyidir.
- +1 yıl
zaten insanların tipiyle kaşıyla gözüyle dalga geçenlerin öz güven sorunu vardır insanları severim yaradan dan ötürü hayat kısa gerçekten her günün değerini bilmek lazım
zamanında çok takardım kafaya ama artık alıştım.. öyle ki aynanın karşısına geçip onlar kötü düşünebilir ama aslında yakışıklıyım tavırlarında olduğumdan beri biraz olsun özgüvenim yerine geldi ,)
11 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli bu sanırım.
- Diğer konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılhiçte umursamam.. kiminle alay edersen o alay ettiğin şey başına gelir ALLAH tarafından..
01 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu.
Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Ohooo onlarlamı uğraşacağım Allah böyle yaratmış işte beni vardır bir bildiği isteyen istediği gibi dalga geçebilir hatta bende ona katılırım güleriz işte ne güzel
00 Yorumlaben çirkinim sıkıntı yok herkes yakışıklı benim farkım bu yakışıklı olsaydık bir özelliğim kalmazdı..
01 Yorumla
Soran+1 yılOda doğru ^^
+1 yılÖyle bir şey hiç yaşamadım, ama biri şakasına bile dese Olum sen hayırdır l*n deyip kafayı gömerim 😄
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D iyimiş.
Diğer konusunda 443 cevap paylaştı. Hiç tınmam bile bn kendimi güzel buldukça karşımdakinden banane ⌒.⌒
03 Yorumla
Soran+1 yılÖz güven patlaması ^^
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız benim güven - lerde :(
+1 yılEskiden uzulurdum. Simdi çok. sallicami düşünmüyorum. Sanane sen kendine bak. der gecerim
01 Yorumla
Soran+1 yılO iyimiş ^^
Icten üzülürüm diatan umursamaz gibi yapar laf sokarim
03 Yorumla
Soran+1 yılO iyimiş ^^
Soran+1 yılHaklısın -_-
Uzulecek bisi yok herkesin zevki ve rengi farkli kimisi kivanc sevmez daniel sever kimisi kenan sever yani kime gore neye gore cirkinsin?
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun adaş -_-
+1 yılTİPİMLE ALAY EDİLİRSE HAZIR CEVAP. MAKEN ARIYORSAN PODYUMA GİT SEKERİM. KAPI ORDA. UMRUM DA BİLE OLMAZ.
01 Yorumla
Soran+1 yılOhohoo ^^ değişikmiş ^^
Ben kendimi bildikten sonra millet ne derse desin. İlerde Sevdiğim adam beni sevsin yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir düşünce tebrik ederim.
- Diğer konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılSadece dalga geçen kişi değer verdiğim birisiyse üzülürüm☺
03 Yorumla
Soran+1 yılYeni tanımaya çalıştığınız biriyse -_-
- +1 yıl
Üzülmem tabiki takmam bile 😊😀
Soran+1 yılHelal olsun ^^
Çok üzülürüm ama he o dediginden diye geçiştiririm belli etmem asla :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli helal ^^
Tabi ki üzülür bir anda psikolojisi çöker. bu sefer başkasına kötü gözle bakmaya başlar.
eğer yüzü veren Allah olduğunu bilirse Umursamaz..02 Yorumla
Soran+1 yılOda doğru teşekkürler cevabın için.
+1 yılüzülürüm tabi ki ama üzüldüğümden daha fazla üzerim
01 Yorumla
Soran+1 yılOda güzel.
+1 yıl00 YorumlaSözde kimse üzülmez o anda güler umursamaz biri oluverir ama gece odasında ağlar durur
01 Yorumla
Soran+1 yılAğlamazda üzülür sanırım ^^
+1 yılNeden üzüleyimki ben başkalarının aklı ile yaşamıyorum özgüven yoksa insan kendi ile barışık değilse hiçbirşey başaramaz hayat benim hayatım başkalarının değil
01 Yorumla
Diğer konusunda 367 cevap paylaştı. Pek fırsat vermem genelde ben kendim dalga geçerim kendim ile
https://hizliresim.com/9pN59r03 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu sanırım.
Soran+1 yılÖyle tabi.
+1 yılo işi başkalarına bırakmıyorum, kendim dalga geçiyorum tipimle. insanlar da yalandan yok bea oğlum yakışıklı çocuksun filan derler özgüven tavan yapar :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi sanırım.
- +1 yıl
herkesin bir kusuru elbette vardır. önemli olan kendi kusurlarımızı bilip bunla barışık yaşayabilmek, başkalarının kusurunu da yüzüne vurmamak. Karşımızdaki insanın ne zaman ne tür bir psikolojinin içinde olduğunu bilemeyizki. belki çok alınacak. belki zaten bu durumdan nefret ediyor bastırmaya çalışıyor. bir tokat da siz atmış gibi oluyorsunuz. olgun insan zaten tiple, uzuvla dalga geçmez. dalga geçilecek şeyler sistem ve durum üzerine olmalı. asla insan üzerine değil.
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz teşekkür ederim cevabınız için.
- Devamını Gör (260)
Devamını Gör(305)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem