Bireysel silahlandırma nedir? Kadınlar kendini savunmalı mı? Kadınlar için yazıyorum, yasal prosedür nedir, nasıl alınabilinir?

Öncelikle bireysel silahlanma ülkemizde önemli bir konu. İnsanlar bunu görmezden geliyor ya da önemsemiyor vede şiddet olayları artıyor hatta ölüm ya da vefatlara kadar uzanıyor. En çok zarar gören burada maalesef ki kadınlar olmakta, bunu ertelemek için en büyük çözüm bireysel silahlanma. 20-21 yaşındaysanız en az 21 ve üstü: Bulundurma veya taşıma ruhsatına sahip olduktan sonra evinde veya üstünde taşıyabilirsin, fiyatlar pahalı tabi, vede her kadın ya da her erkeğe verilmiyor. Kuyumcu veyahut güvenlik gerektirecek bir meslek sahibi ise kişi taşıma da alabilir, bulundurma her insanın kişisel hakkıdır, silahçılar size yardımcı olacaktır, karakolda işlemleriniz olacaktır emniyet güçleri size yardım edecektir önemli olan almak, vergisi varsa vergisini ödemek, çocuklu ailelerde silah, jarjör, mermi farklı alanlarda saklanır. Vede şehrinizde poligon varsa karakoldan izin yani yasal taşıma izini alarak mermiler ön tarafta, silah arkada olmak üzere taşınır. Poligona gidilir atış talimi yapılır, bilmiyenler için ateşli silahlarda en etkili etkisiz hale getirme bölgesi ayaklardır. Yapabiliyorsanız ondan önce veyahut olaydan hemen sonra güvenlik güçlerinden yardım, destek istenir ve güvenlik güçleri bulundurma ise evinize, taşıma ise bulunduğunuz caddeye gelir. Mahremiyet silah kullanmada bulundurma ruhsatı aldıktan sonra mahremiyet evinizdir vede ev dışında kullanılamaz, kapının önünde kullanılamaz, öldürmeye değil etkisiz hale getirmek için ateş edilmelidir. Kadınlar bireysel silahlandırmayı istemelidir. Kadına yönelik şiddeti önlemek bunla birlikte sağlanacaktır. Bireysel silahlandırmayı isteyiniz. Ateşli silah korunma amaçlıdır, oyuncak değildir.

Not: Bu yazı eylem, propaganda ya da halkı tahrik etmek değil bir vatandaş görüşüdür. Çocuklar ve yaşlılar ilk öncelikler arasında korunması gereken canlılardır. Bilinçli, pisikolojik sorunu olmayan bir birey haklarından mahrum olmamalıdır. Devletimizin verdiği yasa vede kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. Emniyet vede jandarma güçlerimize yardımcı olalım. Bu konuyu araştıralım. 🇹🇷

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.. Teşekkürler.
Bireysel silahlandırma nedir? Kadınlar kendini savunmalı mı? Kadınlar için yazıyorum, yasal prosedür nedir, nasıl alınabilinir?