Sizce erkekte sünnet önemlimi?

Sünnetsiz olsa her erkek daha iyi
@Meltemsavasan sence sünnet gerekli mi
Üst deride sorun yoksa neden gereksin doğada bin türlü hayvan doğal penisle yaşıyorken insan ırkının sadece yüzde yirmibeşinin pipisinin azcık ucundan alması ve çocukların inadına sünnetsiz doğup sünnet derisinin gereksiz olduğunu öğrenememiş bir yaradılışta olması çok komik bir durumdur…Belli doğunca kesilecek neden hala sünnetli doğmuyorsun be bebek :)
gereksiz buluyorum. arap adeti. bizim Türk atalarımızda olmayan bir gelenek.
Cinsellik değil be vallahi ama
Arap Rus Alman İngiliz vs vs bunlar önemli değil Müslüman erkekler sünnet olur okadar.
Türkler Müslümandır sen ne anlatıyorsun. Senin ataların Türk olamaz
Türk ırkına kurbaaaaan ol İslam bütün alemlerin dinidir senin İslam hakkında zerre kadar bilgin yok. Atalarım Osmanlı dibine kadar da bilgi sahibiyim. Boş beleş kurusıkı konusuyosun
Türk ırkına hepimiz kurban olalım da sen bu beyinle cümle kurma tanrı aşkına 😂😂😂 ben zaten Türk ırkını savunuyorken. ama islam Türk ırkıyla ilgisi olmayan bir kültürdür diyorum e be zekadan nasipin anca bu yazdıkların ölçüsündne almış KS üyesi 😂😂😂 duvarla konuşuyorum sanki, aynı şeyleri tekrarlayp duruyor. Türk ırkına dair gram bilgin yok. Osmanlı sanıyor Türkleri ya 😂😂😂😂 bilgi yok, fikir var işte. bir de bunla muhatap oluyorum şaka gibi.
Cevap
20Cevap
Sünnet olunmamalı = daha fazla malzeme demek isteniyor burada
Bence önemli. Hem sağlık açısından, hem görsellik açısından artıları var.
görsellik acısından sen nerden bileceksin
ters yapmadim
9 yaşındayken rızam dışında aklım ermeden oldum. Olmamayı tercih ederdim.
İslam dininde sunnet var tabi diğer ınanclar olmayabilir
Kestiler artık şu saatten sonra öneminin olup olmamasının benim için önemi yok
Madem Allah bizi kusursuz yarattı. Neden fazlalık diye kesiyoruz?
Ayrıca sünnet olmayanlara ne olmuş şimdiye kadar?
Ben söyleyeyim sünnet olanların abazan olduğu bir gerçek var
Hep sünnetli lerle beraber oldum. Sünnetsiz bir penisle nasıl oluyor merak ediyorum açıkçası.
Sünnetsizim
Neden kızlar sünnetsiz erkek ister ki onlar filmlerde gördüğünüz gibi uzun kalın mı oluyor sanıyorlar ya da geç boşalır mı sanıyorlar 🤔
Bencede, çükümüzüü kesmeye bir son versinler.
Abla sünnetsizim gerek var mı hiç ilişki olmadı daha nelere dikkat etmeliyiz
Sunnetsiz denemeyi isterim
Önemsiz diyenler Türk değil
ne alaka
Çok alaka. Hiç bir Tirk kadını, sünnetsiz biriyle evlenmez! Evlenecek olanlar Türklükten düşmüş cahil kizlar
Evet peygamber efendimizden gelen adet bu
Hijyen temizlik açısından sünnet önemli
Sünnetsiz ilken çok tipsiz duruyor sanki
sünnet sağlık açısından faydalı
sünnetli güzel ama gereksiz.
Gördüğüm güzel kızlar var
Önemli tabi
Tabikide önemli
En İyi Cevap