Güncellemeler
+1 yıl
Bilen?
Güncellemeler
+1 yıl
Baksanız?
Dişlerim eskisi gibi oldu napıcam ben tekrar tel mi takıcaklar bide sadece üstler altlar zaten kötü değildi ama üst tel ne kadar şu an ve gerçekten tel mi takarlar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Diş teli tedavisi bittikten sonra neden verdiği damaklığı takmadın?
sende vur oldumu ya benim aptallığım of :(
Ben 1 ay oldu çıkaralı sabah akşam takıyorum dikkat etmezsen sıkıntı çekersin
Sakın ihmal etme sonun benim gibi olmasın :( 9 ay boyunca hep tak
Üst üste diş teli olmayabilir bilgin olsun diş teli tedavisi diş köklerini aşırı zayıflatıyor eğer 1 tane dişin bozuksa zirkonyum diş yapabilirler
Üst tel 6 bin lira civarı ve yeniden diş teli tedavisi olmanız gerekiyor evet.
of of napıcam?
Parayı verip yeniden diş teli taktırabilirsiniz.
Ya şey ilk bi dişim bozulmuştu dedim bu böyle oldu plakları hep tak o dişlerini yerine getirir internete yaz plak tedavisi oda zaten diş teli demişti acaba sürekli taksam düzelir mi takınca sıkıyor biraz sıkmasımı iyi sence
Ya yaptırıyım da altlarada mecbur takcan kayar diyolar istemiyorum alt hala normal ki normaldi zaten bide korku sardı eskisi gibi olur yine diye
Tek bir plak 2 hafta takılır ve daha sonra diğerine geçilir.
Doktor diş röntgeninize göre özel plaklar üretir, her biri farklı basınç noktaları içerir düzeltmeye yönelik.
taktırıcam mecbur ya rezil olmıyım diye taktım dedim plakları ama bu sefer hep takıcam keşke bu sorunu yaşamasaydım :(
Annem 1 yıl önce takmaya başladı 6 ayı falan var yani ilk başta ağzında yaralar oluyor bide yemek yerken isiramazsin elinle koparıp yemen lazım su hariç Cola fanta falan pipetle iciyorsu her yemekten sonra dış fırçala diyeceğim bu kadar