Diş teli için evet yeniden para ödemenizi talep edebilirler veya Invisalign yani şeffaf plak tedavisi olabilirsiniz bütçe var ve diş teli takmak istemiyorsanız.
Gidicem de tekrar tel derse ya peki? Yani başa mı sarcaz taktım dersem sürekli nolur yani yalan söylemek istemiyorum ama çok takmadığım için pişmanım şuanki aklım olsa hiç çıkarmazdım ama pekiştirme yapmışlardı
Pekiştirme teli takmadılar mı teller cıktıktan sonra
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
taktılar ya plakları çok takmadım ama bana çok takılcak denmedi bende aman nolcak diyerekten canım ettim ama pekiştirme teli takıldı şimdi suç benim dimi ve napabilirim net bi cevap için bişey daha sorucam bu plakları sürekli taksam düzelme olur mu?
Öndekilerin çoğu en önemlileri araları açıldı iki tanesinin normalde kapalıydı aslında sade biri uzun biri kısaydı biri gerideydi çok öne gelmişti geri gitti ve bunun için napılır :(
Valla knk o plağı takmak mantıklı gelmiyor hem dişine eziyet etmiş olursun muhtemelen dış erlerin çok hassas bilemiyorum baştan takmak zorunda kalabilirisn de ama bu sefer plağı daha uzun süre takman gerekecek gibi
Bozulduktan sonra taksan fayda vermez fayda veremezde o zaten O şeffaf kaplama gece uyuduğunda dişlerini sıkmayasin diye Düzeldi diyorsun sonra yeniden eskisi gibi olduysa demek sıkıyorsun yatınca ondan olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pekiştirme yapılmadıysa eski haline döner.
Lingual yani iç kısma diş teli takılır tedavi sonrası, sabitleme amaçlı.
taktılar ama niye böyle oldu napıcam ben ya
Invisalign veya normal diş teli tedavisi olabilirsiniz yine.
Paraylamı yani tel gibi mi takıcaklar yine ama ben naptım ki yine aynısı olursa
Diş teli için evet yeniden para ödemenizi talep edebilirler veya Invisalign yani şeffaf plak tedavisi olabilirsiniz bütçe var ve diş teli takmak istemiyorsanız.
Bende takmıştım, yavaş yavaş dişlerin kaydığını hissediyorum 😄
Napıcaz ya peki
Kısır döngü heralde bu onlar kaycak biz düzelttircez 😄
Telden sonra plakı kaç ay kullandın
Çok değil canım işte bana o kaymamasını önlüyo demediler bende aman takmasam nolcak ki sanki kafasıyla çok takmadım :(
Telden sonra 6-9 ay arası takılması gerekiyor
of of napıcam şimdi peki?
Doktora gitcen mecbur
Gidicem de tekrar tel derse ya peki? Yani başa mı sarcaz taktım dersem sürekli nolur yani yalan söylemek istemiyorum ama çok takmadığım için pişmanım şuanki aklım olsa hiç çıkarmazdım ama pekiştirme yapmışlardı
Bilmiyorum bebeğim doktora sorman gerek
Pekiştirme teli takmadılar mı teller cıktıktan sonra
taktılar ya plakları çok takmadım ama bana çok takılcak denmedi bende aman nolcak diyerekten canım ettim ama pekiştirme teli takıldı şimdi suç benim dimi ve napabilirim net bi cevap için bişey daha sorucam bu plakları sürekli taksam düzelme olur mu?
Onu bilmiyorum bana plak vermedi. Arka tarafa pekiştirme teli taktı sadece. 2013te cıktı o zamandan beri yamulma yok bende
Plak kullandıktan sonra bile tekrar eski haline dönen tanıdıklarım var. Normal bu
Ya peki napıcam ben yeniden mi taktırıcam yine aynı olursa napmam gerekiyor?
Bütün dişler mi eski haline döndü? Kaç dişin eski haline döndü?
Öndekilerin çoğu en önemlileri araları açıldı iki tanesinin normalde kapalıydı aslında sade biri uzun biri kısaydı biri gerideydi çok öne gelmişti geri gitti ve bunun için napılır :(
Doktora git düzeltirler yaprak veya lamine ile
Of of
Çünkü 2. tedaviyi aksattığın için
Napıcam şimdi
Özele gidip tekrar tedavi olacaksın
Kanki sana şey vermediler mi sefaf bir kaplama
verdiler taktım
Bozulduktan sonra taksam düzelir mi acaba tekrar
Kaç ay taktın 6 ay mı
Çok mu kötü
Evet
Kötü olduğu için mi evet yoksa 6 ay taktiğın için mi
İkisinede evet ve ben napıcam şu an
Valla knk o plağı takmak mantıklı gelmiyor hem dişine eziyet etmiş olursun muhtemelen dış erlerin çok hassas bilemiyorum baştan takmak zorunda kalabilirisn de ama bu sefer plağı daha uzun süre takman gerekecek gibi
Bozulduktan sonra taksan fayda vermez fayda veremezde o zaten
O şeffaf kaplama gece uyuduğunda dişlerini sıkmayasin diye
Düzeldi diyorsun sonra yeniden eskisi gibi olduysa demek sıkıyorsun yatınca ondan olur
Şeffaf plağı takmadjn mı
Ya ben çok takmadım onu benim suçum dimi şimdi ben napıcam yeniden mi tel takıcaklar yani?
Senin sucun niye takmadın derler sana disciye gitsen
ya nolur bişey söyle napıcam ben