hERGÜN AŞIRI DOZ KAHVE İLE KAFA BULUP EDİT FALAN İZLERİM ama yeter artık kesmiyor be bana adam akıllı taktik veren varmıdır acaba nasıl dopamin arttırıcam (ZARARLI OLSA BİLE YAZIN ARKADAŞLAR SORUN YOK TAKTİĞİNİZİ VERİN BANA)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dopamin değil Depomin o😄
Enerjini emecek şeylerden uzak dur
mastürbasyon. Azalt ve enerji verecek yicekler ye uykuna dikkat et
tamam dır denerim
Oyun bağımlılığını ve İnternet bağımlılığını bırakmaya çalış
31i bırak
tm hepsini bıraksam ölürüm :D
Biraz acımasız oldu farkındayım ama 5 6 deme önce 16 yaşımdayken falan her gün 2 posta atardım 18 saat lol oynardım ölü gibi dolaşırdım robota dönmüştüm resmen
Şimdi 2 haftada 1 asılıyorum rüyalamayayım diye günde maksimum 4 saat oynuyorum bilgisayar
:D ben 14 yaşındayken yani bundan 8 sene önce günde 3 kez falan sabit asılırdım
6 7 saatte minecraft oynardım
şimdi arada bi zaten sen p*rno izlermiydin p*rno izleyip yaptığımda x2 depresyona giriyodum
Yaşadığın tüm KÖTÜ olayları İYİLERİYLE değiştirerek.
yani kafanda ne olmak istiyosan ne olmasını istiyosan o olmuş gibi yaşa öyle inan mutlu olursun
dünya bir oyun yeri yalan bir yer önemli olan senin verdiğin anlamlar sen kötü bir olaya iyiymiş gibi tepki verirsen o seni MUTSUZ etmez verdiğin anlamları değiştir.
örneğin hırsızlığa uğrasan muhtemelen üzülürsün neden? çünkü hırsızlık= kötü bir olay kafanda böyle kodlanmış. bu kodları değiştirmen lazım. hırsızlık= iyi bir olay diye kodlayabilirsen kafanda hırsızlığa uğradığında üzülmezsin.
Çok işe yaramıyor :(
Dopamin hapı var ya da Prozac..
Kırmızı reçetemi
maalesef öyle şeyler kullanırsam eski günlerime gönebilirim
Prozac reçetesiz diğerini bilmiyorum. deneyebilirsin.
Eskiden doktor yüzünden ritalin bağımlısı olmuştum 2 yıldır bıraktım allahtan Eczaneye gidicem şimdi
yeşil reçete olduğuna eminmisin bide verirmiler hemen
Prozac reçetesiz. Ritalin dikkat eksikliği ilacı değil miydi?
Evet ama kokain in %25 etkisini veriyor (bazılarında vermiyo olabilir çünkü 80 KG adam 10 mg içtiği için etki etmiyo pppppp
(Ben hergün 100MG içerdim kasap koltuğunda uyandığımı hatırlarım
(SAĞOLASIN ERDAL ABİ)
İçinden çıkamadığın sorunların varsa terapi işe yarayabilir. Spesifik bir sorunun yoksa ve böyle kötü hissediyorsan da mutlaka bir psikiyatriste gorunmelisin. Basit sorunlarda Prozac iş görür.
Psikatriye gidiyorum Sen gerçekten 46 yaşındamısın abla diyecem
Senin mutlaka bir hekime gorunmen gerekiyor. Bu onerimi dikkate al.
47 yaşındayım
:D tamam hekimede giderim
AH SİZ HİÇ AİLENİZDEN KÜÇÜK BİŞEY YÜZÜNDEN saatlerce azarlanıp karanlık odada sinirli halde uyuyup sonrada uyanıp okula gittinizmi?
Evet cocukken çok yaşadım. Babam ve babaannem yüzünden. Ama onları hasta kabul edip üzerinde durmayarak ileri yaslara tanımadım. Çünkü travmatik olaylar değildi. Neticede senin de dediğin gibi küçük şeylerdi..
Taşımadım *
HEH BEN zamanında bağımlı arkadaşlarımda vardı aslında
ne yapayım işte çevre kötüydü şimdi ise kurumsal frimada çalışıyorum dayımın yerinde çalışıyorum 1 senedir başka hiç bir yer almıyor beni yüzümde dövme var diye saçma bir ön yargıları var milletin
Neyse dayım olmasa harbidende ezik kalırdım ama zamanında ağzıma takılmış kötü söz alışkanlığı var bi tek o kaldı
Firma kurumsal, dayının yeri. Başka yerde neysin var ki zaten? Her yer almaz dövmeli insani. Düzgün bir görüntü vermiyor zira marjinal yaşam ve uçarı hayatı benimseyenlerin işe sahip çıkamayacağı algısı vardır. Dikkat edersen dövmeli insanlar ya çalışmazlar, ya da kendileri gibi insanlarla beraber çalışırlar. Konu bu değildi tabi, uzaklaştım. Bir defa ailenin gözünden düştüysen her şeyin sorumlusu suçlusu senmişsin gibi yaftalanirsin. Bu algıyı kırmak da yine senin elinde. Çizdiğin profil çok önemli. Zaten yaşın da ilerliyor, nitekim eski yasantini şimdilerde onaylamıyorum. Düzelmeyecek bir sorunun yok senin. İşine odaklan
Ben artık iş insanıyım doğrusu
(Rütbeliyim işimde)
Maaşımda iyi ama biraz depresifim işte
(Doğru eskiden tüm hata bendeydi
Serseriydim işte Bİre bir Pinkman işte
Depresiflik çoğu insanda var. Hele ki bu yeni dünya düzeninde. Sen çalışmana bak, sosyal ilişkilerinde de kaliteye önem ver.
Artık düzenli insanım iyi geceler ebru hanım
Bana da taktik verin
Saat 4 e kadar hergün gülücek bişey ararım
(Hatta gece 3:40 da sokağa çıkıp kedileri trollediğim oldu :D )
Sksjsjsj o saatte disari cikamam. Bende youtube da liste yaptik komik videolarla ama artik pek guldurmuyor cok izledim
:D
biraz akıl sağlığım bozukturda kusura bakma
16 yaşımdan beri böyle huylarım var eskiden ergen diyoalrdıda
şimdi 22 yaşındayım yani artık oda kalmadı birazcık zekam düşük herhalde
Zekan dusuk falan değil . Belki de ailen yuzunden yasadigin travmadir. Bende iyi degilim. Surekli mutsuzum. Bazen intihar etmek geliyor aklima cesaret edemiyorum. Insallah gecer hepimiz mutlu saglikli oluruz artik
banada geliyor
:D
Ailem en ufacık şeye kızdığını hatırlarım saaatlerce
- Peeeh yaptığım şey kötümü anne
+ Kötü tabikide kaltaaakk
Aynisi. Bende babam boyle. Ve ondan ders aliyorum gerisini sen dusun. Kurtulma sansim. Yok. Annemle iyidim artik onunla da kotuyum. Olsun. Ya mutsuzluktan gebercem ya da bir gun mutlu olucam diyip geciyorum umrumda değil artik umut falan da kalmadi surukleniyorum ordan oraya. Sevgisiz buyuk cok agit
Sevgisiz buyumek cok agir*
ahh Tam olarak bende bu 19 yaşındasın aslında gidip tek yaşarsın diyecemde bir kız için zordur haklısın tabikide ama eğer ki yurtt dışında bir yakının varsa konuş bence
Ben ayrıldım evden şahsen
Ben yurtdisindayim zaten. Param yok. Kimsem de yok. Unimi ailem oduyor eger gidersem okul da okuyamam
hangi ülke peki Ben evden 4 senedir ayrıyım
Eski hatalarım
büyükdü ama şimdi başarılı bir insanım
Evden ben gitmedim ailem attı
Hollanda sen nerede yasiyorsun
Allah onlari bildigi gibi yapsin
türkiyedeyim
Keşke o cafeye gitmeseydim
Ne yaptin cafede
Boktan insanlarla tanışıp
Bİ takım boktan ya insanlar işte
Anlatmak istersen anlatabilirsin ama ozelden degil. O seylere artik girmiyorum
Özelden ney knk anlamadım
Anlatmak istersen dedim buradan anlat. Bazileri der ya ozele gel oradan anlatayim diye. Ozelden kinse ile konusmuyorum. Yenisin galiba ozel sey ya instagram da da var ya dm kutucugu onun gibi iste kimse gormuyor yazdiklarinizi
Ya serseri arkadaşlarım vardı ritalin bağımlsıydım falan işte o kafede o insanlarla tanıştım
bacım evlatlarıyla onlar yüzünden ailem beni evden falan attı işte :( anlamıştırsın herhalde
😕kotuymus gecmis olsun
sağol kötü işnsanla dost olacağına kendinle seviş ama asla mal insanlarla konuşma
Çok da abartma
bi taktik ver be
Git uyu rahatlarsın
maalesef :( olmuyor