AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
448Cevap
İyi ki gizlisin kızlarımız iş başında:)
Bırak hayatını yaşa.
Kardesim benim be. Beni hatirladin mi? Cocukken misketlerini calan cocugu dovmustum. Naber ya
yemiştir parayı 3 ay olmuş. kalan para tahminen 2.475 lira 64 kuruş :)
Bebeğe bakamıyorum artık! Gel bebeğimize sahip çık :D şaka bir yana dikkatli ve mantıklı davran :)
2 milyonu bankaya yatırıp faiz işletebilirsin kalan küsüratı da bana verebilirsin sdasfsad :D
ben senin öz kardeşin hatirladin mi beni valla mirasinda gözüm yok abi
10 15 ev al kiraya ver cok iyi goturur seni. Daha da gelismek istersen sirket acabilirsn
Karakterini değiştirme. Kimin ne dediğini umursama ve içinden geldiği gibi takıl o para senin
Direk bmw 1 alırdım :) vay be şans işte bana bmw 1 verseler miras felan istemem :)
ne yaptın başkasıyla evlenmedin inşallah, geç kalmadım değil mi :DD
şaka bir yana illa akrabalarını düşünüyorsan sana karşı davranışı değişmeyeni seç bari iki yüzlülerden uzak dur
Babana ver parayı.. insanın karakteri böyle zamanlarda belli olur..
O parayi catir cutur ye evlenme zaten yadin 90 ulastimmi parada suyuni cekmisvolur😁
Hadi be :D ilginçmiş verme kimseye şimdilik aklın erince ayarlarsın güvenliğini iyi al dolandırılma sakın git bankaya danış
Kardes hesap numarami yaziyimda bana 2 3 bin at ya öğrenciyim zor durumdayiz kredi cektim odeyim barime ciddiyim bir hayirli is yap
kardeşim oncelıkle ınsanlıgını elden bırakma ve bol bol hayır et sadaka ver ve ınsanları kucuk gorme asla!
bir villa alsan içini döşesen bide bir ferrari alsan para bitti benzine para yok yetmez o para :D:D
insanın o kadar parası olsa kolay kolay böyle resmini çekip koyamaz kovalakta olsa bunu yapamaz gerçek dışı bişey ;)
Canim dedemiz nur icinde yatsin kardesim benim buldum sonunda seni!! Sukurler olsun ne zaman gorusuruz? Parayi cektinmi?
Para okadar çabuk tükenen birşey ki masıl bittiğini anlamazsın iyi bir iş kur. Yoksa 2 değil 12 milyon da olsa çok uzun sürmez. Çalışmak gibisi yok
Deden parayı bulan Lidyalılaştıramadıklarımızdan olabilir mi?
Photoshopunu yesinler senin o kadar paran olacak dün gece bu capsi alacan gün boyu sitedeki yorumlarımi okuyaacn MAL herif :)
Paran madem akbank ta akbank yqtirum danismani ile kinus faiz disinda her turlu degerlebdirebilirsin paranq faiz bulastirma
güle güle harca ama burada para kaldı bana diyerek neden hava atma gereği duydun onu anlamış değilim
Feci şov yapmışsın. :D iyi bir eğitim al önce o sırada çekirdek ailene bir miktar verebilirsin. Üni. den mezun olduğunda daha net bir plan yaparsın kendine.
eyvallah
al 25-30 odalı bir otel en üst katıda kendine ev yap takıl kafana göre
güzel fikir
Mesaj kutunun her dakika doldugunu hisseder gibiyim:D
tek mesaj dahi gelmedi inanırmısın :D
şu an mesaj atarsalar ne dusunursun? Para icin oldugunu :D
alp i beni sevme konusunda ikna et bende sana çok iyi yatırım planları yapğarım
alp kim ya
#DirenAlp
kanka o para seni bozar sen yarısını bana yolla :D sana bişi olmasın ben bozulurum senn yerine :D
hahaha adamsın :D
herşey senn için knka :D
Azcik banada verr neyse saka bir yana. Ailenle konus veya bankaya yatır
banka hesabımda şu an zaten
@nilya1732 @bicicibici @-Selly- Galiba sizlerin biraz şansı var :D
ahahahahahah:D az buçuk :D
Paranmi var? derdin var. sana bn yardimci olamam kanks allah yatdimcn olsun
sende haklısın bea
Simdi senin bu paran var ya bizim cenemizi bir yoruyo bir yoruyo inan ki cenemin baglari agriyo artik
Kardeş o kadar paran var burada ne geziyon :D addfgds
nerde geziyim
Valla senin yerinde olsam yurt dışına kaçar holding falan kurardım :Dshahdsn
amerıka da bu paraya evi zor alırsın holdingi nasıl kurucaksın
En iyisi bana ver o zaman :Dahshsh
amerika görmesek yicez ya.5 parası yok milleti kekliyor.
www.yatirimamerika.com/.../list-1-40.htm al bak
@PijamalıAyıcık buyur arkadaş
Keşke bana cıksaydı hemen mecburıyetten yaptgım meslegımı bırakıp kendım ıcın yaşardım
Benimle evlenerek başlıyorsun. Sonra ben sana değerlendirebileceğin alanları gösteriyorum :D Şaka bir yana hayırlısı olsun inşallah
Ya bana 5 bin lira versen ne iyi olur cokmu istiyom :)))) ne verdin elinle o gelir seninle bak :)))))
bence kac git turkiyeden kendine guzel bir hayat kur baska ulkelerde :D
ilk önce paranı git bankaya yatır ve almak istediğin şeyleri al fazla aşırıya kaçma bağış yapabilirsin.
eyvallah
İyi yaptığını düşündüğün bir şey hakkında şirket kur şirketi ileri taşı , ya da o parayla iyi bir yerde üniversite oku.
valla dostum şirket kurmak basit iş gel senle günde 3 tane kurarız ama ayakta tutmak mesele
Risk yoksa , bu servet azalır gün geçtikçe hızla azalır biter , risk al yatırım yap , gelecekte değerlenecek şeylere yatırım yap. Sakın ev alıp kiraya vermek gibi birşey yapma çok aptalca olur.
Seks kolen olabilirim belli bir ucret karsiligi kabul edersen
Ver coşkuyu gizli=)
yuh :D :D
kaç para istiyorsun?
Soran ne diyo o onemli
bende de para var ulaş o zaman özelden haha
KARDEŞİM PARA SENİN İSTEDİĞİNİ YAP... AMA DİKKATLİ OL... BİR KISMINI KİMSESİZ YURDUNA VER.. VE GERİ KALANIDA EV AL EŞİNİ AL VE EŞİNLE MUTLU OL
dostum 18 yasındayım ne eşi
cok bı para degıl sahsen onu harcayan ınsanlar var bu ulkede o parayı verecek belkı 2 mılyon ınsan vardır turkıyede
benım ıcın yuksek bı mevla
Kardesim eğitim ödeneği yatmış bankada 840 liram var. Ortak bir iş yeri açalım;) bir de kız kardesin yoksa ben olurum ameliyat para mı karşılarsan;p
töbe töbe :D
kanka bir daha fotoşok yaparken bilgisayarın saatini ve tarihini de değiştir. :D
ne kankası ya ke-ko yazıyorum kanka çıkıyor site boş filtre yapma ke-ko kötü bir söz değil ve bence bu adama yakışıyor kek0 lafı
2 aydır girilmeyen bir banka hesabı? İnandırıcı gelmedi bana kusura bakma.
fotoyu açtım para pek ilgimi çekmedi yukardaki pembe nickleri aldım tıklıyorum şu an tek tek :)
Deden parayı nasıl yaptıysa, onun işine devam et bir bildiğ var adamın:D
Bir m power m5 al sonra bir ev sonra iş kur yani paran bitmez iyi bir iş kur isten para gelsin
o değilde fotoda paradan çok kız sayfaları açılmış :)
sevdiğin ve yapabileceğine inandığın bir iş kur kendine gerisini emlak vb gibi değerlendir
Soruyu sorali 3 ay gecmis parayi bitirmissindir. bitmediyse gel yardim edeyim nasil harcayacagina.
biraz daha çalış parayı katla beni geç al sana hedef ;)
Ben mezarcıyım kardeş altın kaplama dedenin mezarı yaptırabilirim :D :D :D
Adamın sekmelerine bakın ya kızlar parayı duyunca sıvıştılar hemen
öğeyi denetle :) yeme bizi herkes yutar ama ben yutmam
Dedeye bak :D
Yatirim yap ya da gez eğlen senin kararin bu
Paranın kokusunu alan gelir artık yanına 😉 dikkat et iyi değerlendir
git iş kur bilader ya da gayrimenkule bas parayı :D
arkadaşlar böyle insanlara dikkat edin ve güvenmeyin. o resmin aynısı yapıp hatta orda 10 milyon göstermek zor değil. bunların amacı kendini zengin gösterip başka insanlardan faydalanmak olabilir.
Ne şanslı insanlar varmış. :D O paranın 4'te 1'i kalsa millet kanat takar uçar. :]
475642 tl sini bana vermekle başlayabilirsin. Sen artık zenginsin küsüratlarla uğraşma.