AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
448Cevap
Eğitime harca bu yaşta o parayı iyi değerlendiremeye bilirsin bankada dursun
eğitimine devam et paran var diye okumamazlık yapma. gayrimenkul yatırımı yapabilirsin ya da borsa da hisse alıp yatırıp yapabilirsin.
borsa yakar benı bence :D
:) denemeden öğrenemezsin mantıklı yatırımlarla paranı katlıyabilirsin biraz araştır derim. ticarete merakın varsa atıl :) teknoljik ürün ithalat et iyi para var :)
Bırak bu işleri yeğenim istersem ben o hesabı 10.000.000 yaparım ss alırım sonra yazarım buraya popi olurum ama işsiz degilim
Paranin kokusunu alan ablalara bak sen kari milleti degil ayni iste :)
hahaha aynen * :D
Öğeyi denetle mezunu. l*n safmisiniz sizde atlamışsınız hemen :Q
Kardesim akilli ol ve rakam telaffuz etme hele hizli resimin cok yanlis. Eger bu miras gercekse bu akilla kaybedecegini soyleyebilirim.
Hatırladın mı beni hiç görüşemiyoruz özledim valla gsdvsadsadjksbh
ahaha layn yorumlara bak :D
ayy canım nasılsın :D
görüşek :Dhsdsjdjsfsdhf
ben kocamı boşayım seninle evlenelim ne dersin :) sonrada yurt dışına kaçalımm :)
bunun şakası bile güzel değil :D
Onu bunu bilmem ama ben senin yerini bulup seni kaçırmayi planlıyorum
olur valla :D
müdür bana bir 700 tl lazım sadece kalanı senin olabilir :D
700 tl ben harcamadım daha paradan :D
olsun malın 40'da 1ini ihtiyaç sahiplerine dağıtmak gerek :D ben o kadarını bile istemiyorum ki düz 500 bile işimi görür :D
Başın sağolsun kardeş gule güle harca
Kizlarinda dibi düştü parayi görünce =)
eyvallah dostum sağolasın, erkeğin bile dibi düştü ne kızı :D
@ynen Kanka onlarida oyle kabul etcez napalim =D her yazana mesaj atana inanma hadi eyvALLAH ;)
Yatırım yap parayla. Büyük işyerleri satın alıp kiraya ver mesela. Calısmadan hayatını yasa. Amcanları da boşver =)
Hadi evlenelim: ) kak gidiyoruz nikah dairesine. Ya benimsin ya da kara topeagın: D
10 bin veriyim bırak peşimi :D
Bu ask boyle bitemezzzz :) bırakma terketme beni :)
sen ciddi deilsin heralde o parayi kim bulmus ki , dalga gecme milletle
:))))
anladim :))😉
Akaryakıt istasyonları aç. Benim babamın 3 tane var ve gelirimiz her ay 60000 e kadar varıyor.
Bakicaz artik
akaryakıt istasyonu işi önceden di şimdi bitti o iş başka işlere bak
kalan mirası sadece kendine sakla senden başka birine kesinlikle söyleme eğer kalan miras sadece paraysa direk gayrimenkule yatır ya da faizli olarak bankaya yatır
Epey kisiye yutturmus:) egonu tatmin edebildinmi bari fakir:)
Kardeşim ne var ne yok? Senden haber alamayınca çok meraklandik. iyisidir inşallah?
Kar getiren bir şirketi al ya da ortak ol derim elindeki guzel para iyi değerlendir
yurtdışına git dil eğitimi filan al hacı hem değişiklik olur:)
kardeş bana araba al uçurayım seni devri alem yaparız :D
10 milyar versen bana yeter aga lazer epilasyon yaptırayım yeter
Ögrenciyim borcum var hayrina yardim be kardeşim :)
Paranin sadrcr ismi bile kizlari ne hale cevirdi. bir gorseler dusunmek bile istemiyorum:)
10 bin göndersene hayrına kanka. Çok kötü durumdayım. Yavaş yavaş öderim geri. Duacın olurum.
Ya da gel iş kuralım. İnternet ajansı. bir grafiker koy yanıma, gerisini ben hallederim.
Para seviciler toplanmış , yok kızlar paraya bakmazmış çocuk gizliden çıksa resimden kim olduğunu tespit edip peşine düşeceksiniz.
çıkıyımmı :D
Cok fazla bir para degil. Benimse dedemden kalma arsam var bir o kadar eder 3 bin dönüm.
sidik mi yarıştırcaz yani şimdi :D
Allah hayırlı harcamalar hayırlı işler nasip etsin deden içinde başın saolsun.. Nasıl kullanabilirim dersen yatırım en iyisi olur ev arsa gibi
Allah aşkına öğeyi denetle yaptin. bu kadar para ben de olsa ks ye girmek aklima bile gelmez
gelleceğin için yatırım filan yapabilirsin ailen bu duruma ne diyor?
Soru soran kisi bunu sana soyluyorum. eline para gectiyse bunu millete yayip hava atmaya calisma, git dogru durust biseyler yap cami felan yaptir. :)
Ulan ne şanslı insansınız ımına koim biz 20.000 lira borç için kıçımızı yırtalım herife 2 milyon miras düşsün adaletini mikim dünya
Hayir isi yapmalisin insanlar faydalansin hepsini harcarsan mutlu olamazsin
hepsini bağışlıyım demı :D
Hayir tabii ki. Gerektiği kadar. Bir kismiyla da gelecek için yatirim yapmalisin
Biraz borç verirsin artık kaç yıllık arkadaşınım hem protein tozu parasını çıkartmam lazım. Kupon yapıp öderim sana.
Ben de bisiklet alacağım diye bursumdan artırarak kaç aydır 500 lira biriktirmeye çalışıyorum... Hayat çok adil.
Keriz kizlar sazan kizlar para yalagi kizlar yedinizmi bunu gercek degil hile ile yapilmis fotoshop kerizler :))
Vay anasini. ne dedeler var ya :) ne is yapıyordu rahmetli
inşaat mühendisi
O kdr parayı bir mühendis kazanabiliyor ya. helal valla
Kazanabiliyor mu ya dicektim
kazanır tabi
Türkiyede Zor ama kazanan kazanıyor. Demekki :)
Kanka napıyosun sen ya uzun zamandır görüşemiyoruz ben ilkokul 2 den Engin :D
vay vay vay :D
Bilgisayardan çık kardeşim direk ilk uçakla ibizaya git :D
Bana inandırıcı gelmedi. Ama doğruysda güle güle harca.
güncellemeye bakabilirsin
Gel hacı o zaman sana yatırım hakkında bilgi verim. Bende 150 bin vardı. bir yatırım yaptım garanti ve uygun bir yatırım şu an 350 bin oldu 1,5 senede.
ihtiyacım olursa yazarım sana
Sen bilin gardas Antalya dayım bn. Arsa uygun fiyata antalya merkezden 3-5 parsel düşünürsen yaz yardımcı olurum. İmarlı tapulu şerhsiz.
al kardesim iki taksi plakasi omrun boyunca kira ye calismana gerek yok
taksimi o ne alaka ki
yatirim gardas 5 er den 10 bin gelirin olur her ay seger kaybetmez hic bir zaman
Hayatımda ilk kez 2,5 trilyonluk bir hesap gördüm :D buradakileri salla. Baban ve annen sana en doğru yolu gösterecektir.
tek merak ettiğim seks ihtiyacını nasıl karşılayacaksın?
buluruz bırını :D
Sen benim yillar once kaybolan kuzenime ne kadar benziyorsun adi burakti yurt disinda bir dedesi vardi galba buldum seni kuzenim :d
beni hatırladın dimii :) unutmuş olamazsın biliyorum :)))))
hep aklımdasın :P
tahmın edebiliyorum burakcığım :)
ok :D
bu arada yolladığın linki kaldır bence dolandırıcı çok sonuçta her gün neler izliyoruz..
kalkmıyor kıı
güncellemeyi şikayet ettim belki oyle kaldırırlar?
eyvallah gizli hanım
rica ederim.. inşallah bir yardımı olur
Cakala bak kızları açmış bakıyo
hahahahahahahaha D:
Hangisi sectin? Zorlanma l*n siteyi al hepsi senin
La git harca akilli yatirim falan yap bunda soracak ne var
Kardeşim hatırladın mı beni fırat ben sana yardım etmiştim geçen sene :):)
bu arkadaş eğer o parayı komple altına yatırıp sımdı cekseydı 7-8 trılyonu olacaktı D:
O tavir yapanlari salla. Annenle babanla napicaginiza karar verin. Ev - arsa alimi yap ozellikle.
evet kızların ne kadar açgözlü paragöz olduğu bir daha ortaya çıktı hepsi evlenmek istiyo çocukla.
Harca gitsin kanka. Havadan gelmiş zaten :D
Banada kaldi miras dedemden sadece 500 binlira haftaya alacagim bankadan...
Sana yardimci olabilirm ucretsiz olarak :)
Sende gonlunden ne koparsa zengin abim :))
Hacım o kadar paran var hala buralarda mı takiliyon buradaki adamlar ögrenci aç baksana hepsi Çingen gibi
Bende ogrenciyim dune kadar bende oyleydim
İstanbul 'dan gayrimenkul al. Yurt dışında gayrimenkuller cok pahalı. Özellikle yurtdışından bu iş için bize gelen çok müşteri var
senden mi alıyım yanı gayrimenkulu
Kimden alırsan al bu senin tercihin. Ben fikrimi söyledim sadece. Hiç dokunma paraya tamamı ile toprak al. Uc beş sene sonra bu paranı 2 te 3 e katlarsin. Lux hayat tavrına burunme. Kaybedersin. Aklını kullan ve toprak al.
eyvallah dostum
Saksiyi çalıştır. İyi düşün. Çok iyi düşün. Bu fırsat 2. Kez cikmicak karşına. Bu kadar olmasada bana da babamdan miras kaldı. Geçtim bu tezgahtan yani. Sana bol şans allah yardimcin olsun
Şu anda hiç bir şey yapma bence... Hele bir ortalık yatışsın..
Seni ysatmzlar. d kenidne cok dkkat et kanka hahah. d
50.000 TL borç verirsen ayda 500 TL taksitle geri öderim.
ben borç istedim hibe istemedim. memurum delikanlı gibi geri öderim. istersen senette yap. yerim belli yurdum belli
olmaz dayı
Allah razı olsun kardeşim. İnşaallah birgün bende zengin olurum.
düşündürücü
https://i.hizliresim.com/G1yRdr.png
harca harca bitmez o para :) bence bankada dursun şimdilik.
şuurum yerıne gelene kadar dokanmıycam