Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle hazır para dediğin şeyin kıymeti bilinmez çünkü çalışıp kazanmamışsındır harcarken düşünmezsin yani bu sebepten parayı bir an önce değerlendirmelisin yoksa ne kadar çok paranda olsa çarçur olur para. Onun için bence her şeyden önce İstanbul İzmir gibi şehirlerin iyi muhitlerinden birer ev al hatta olursa iki tane şaka yapmıyorum bunların kiraları bile çok para harcayan biri değilsen yeter de artar bile artık evlerin bin liradan aşağı kiralanmadığını düşünürsek. Bu arada sakın ama sakın elimde çok para var bitmez diye düşünüp kumara filan merak salma sonra paçayı kurtaramazsın. Bu dediklerimi yaptıktan sonra elinde kalanın bir kısmını zekat niyetine bağışla ki paranın hayrı kaçmasın. Sonra geri kalan da kendinin güzel bir araba al kendine güzel bir ev al kendince daya döşe okuyorsan eğitimini tamamla yurtdışında ya da gezmeye çık dolaş bütün ülkeleri para senin ne de olsa aldırma teyze amca dayı halaya bırak ne halleri varsa görsünler. Sana da dediğim gibi şunu unutma paranın keyfini çıkar ama bokunu çıkarma. Zekat kısmını es geçme. Ha verecek kimse bulamazsan bana verebilirsin tabi :D şaka bir yana inşallah parayi hayırlısı ile harcamak nasip olur Allah yardımcın olsun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHalk arasında “evlatlıktan reddetmek, nüfustan sildirmek” şeklinde bilinen “mirastan iskat “ (çıkarma) ve “ mirastan mahrumiyet” ancak aşağıdaki şartlarda olur;
Mirasçı, mirasbırakana veya yakınlarına karşı ağır bir suç işlerse ya da mirasbırakana veya ailesine karşı yasalardan doğan yükümlülükleri yerine getirmezse, mirasbırakan ölümüne bağlı bir tasarrufla bu kişiyi “mirastan iskat” edebilir.
Mirastan mahrumiyet ise; kasten mirasbırakanı öldüren veya buna teşebbüs edenler, zorla mirasbırakanı ölüme bağlı tasarrufta bulunmaya (vasiyet gibi) veya bulunmamaya mecbur edenler, mirasbırakanın yeniden yapamayacağı ölüme bağlı tasarrufu gizleyen veya bozanlar, sonradan affedilseler bile mirastan mahrum olurlar.
Ancak, yukarıdaki her iki hal de, yani mirastan ıskat ve mirastan mahrumiyet halleri kişiseldir. Bunu yapan mirasçıların çocuklarının miras hakları devam eder, sadece bu kişiler mirastan pay alamazlar.
Yani deden kendi çocuklarını reddetse bile %20 ye yakın bir hakları olacak mirasta. Tabi deden ölmeden önce parayı senin banka hesabına aktardıysa o zaman farklı.00 Yorumla
Parana en az 25 yaşına kadar dokunma.
Akrabalarına açıklama yapmak zorunda da değilsin ki sana uyarı maiyetinde tavsiyem amca ve halalarının çocuklarından tut hiç birinin timsah gözyaşlarına aldanma,
Deden son kuruşuna kadar sana helal etmiş ki zaten. Demek ki rahmetliyi mutlu eden sen olmuşsun. dünya hayatında dedene huzur yaşatsalardı deden normal prosedür kardeş payı ile evlatlarına dağıtırdı bu durumda bile biz babamıza neyi eksik gördük de bize bunu yaptı diyeceklerine sana mı tavır alıyorlar?
kimseye acıma bence o adama neler çektirdiler ki evlatlarına bırakmak istemedi mirası. surat asanlara da aynen böyle söyle.00 Yorumla
Benimle evlenirmisin :D
16415 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahahahahaha :ÇD :D
- +1 yıl
google chrome öğeyi denetle terk
- +1 yıl
Gay vakası
- +1 yıl
Şaka diil kaka yapmışsın
- +1 yıl
komik bir şaka olmuş bence :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
446Cevap
+1 yılOncelikle akrabalarina dikkat et ve arkadaşlarına kimseye bişey açıklama ve gerçek yüzlerini gören kadar kimseye bişey koklatma Tilkiler sabırlı olacaktır bir kaç yıl sürebilir iyi kötüyü anlaman tabi kimseye bir para verip yardım etmek zorunda değilsin.
parayı şimdilik faizden uzak tut ve o para yokmuş gibi davran 20 yaşında bastıktan sonra bir iş kurmayı düşüne bilirsin. birde ozamana kadar bu para car cur olmasın istiyorsan ev al birkactane paran değerini Korusun saten bankalar seni aramaya başlar birde bu parayı tek bir bankada tutma ve boyle bir hesaptada tutma mesaj atarsan detaylari anlatırım birde okuyor musun ne okuyorsun eğer okuyorsan çünkü imkanın varsa yurt dışına git eğitimini sağlam tamanla millete sunuda diyebilirsin ben parayi bağış yaptım biyere yani insanlar o paranın varlığını unutmali ki rahat bir hayat sur yoksa şuanda evlenicegin insan bile maddi kriterlerine bakacak bu arada dedenin biyere borcuda var mı araştır çünkü borcuda sen yüklenecektir. Süpriz yaşama. Allah yardimcin olsun11 Yorumla- +1 yıl
Parani kollarken şunu düşün o sevdiğin hiç olmazsa seni seven bir insanın senelerce çalışmış olduğu birikimi ve akrabalarin saten iyi bişey olsa sadece sana bırakmazdi o yüzden kimseye kanma belliki o seni bayagi tanımış takip etmiş bir sekilde
Güle güle harca. Başka ne diyelim? Neler yapacağına sen karar ver.
Ev al, arsa al, araba al, iş kur... Bunları yapmazsan birkaç seneye çarçur olur o para benden söylemesi.
Ayrıca böyle ulu orta yerlerde yazma bunları. İnternet aleminde güvenilmeyecek birçok insan var. Ne olduğunu dahi anlamadan gider paracıklar elinden, kalırsın ortada... Sokak ortasında 5 TL için adam vuruyorlar. Bu kadar para için iki günde bulurlar seni söylemesi.
Burada ulu orta yazılacak şeyler değil bunlar.
O kadar paran var ama böyle yerlere yazıpta harcatma kendini. Benden söylemesi !212 Yorumla
Soran+1 yılkorkuttun beni he
- +1 yıl
Bence kork kardeş. Photoshop ustası falan değilsen ulu orta yere resim koymuşsun.
Adın yukarıda yazıyor. Facebookta aratsalar Burak ismini tek tek inceler iki güne bulurlar seni. Ortak arkadaşlarınla tanışıp seninle samimiyet kuran mı dersin, farkında olmadan sevgili olmak için yanaşmaya çalışan mı dersin... Onuda geçtim şu an bir hacker gelipte senin bilgisayarından bir çekse paralarını görürsün.
l*n onuda geçtim, yapacak insan her türlü yapar. Aklının dahi almadığı, ömür boyu düşünsen aklına gelmeyecek yöntemler var. Bu işi yapan insan zaten öyle zırtık insanlar değil merak etme.
Bence önlemini al.
Hatta bununla ilgili bir dilekçe yazı falan yaz avukatına ver. Bu konudanda kendisini haberdar et.
Yalan konuşmak istemiyorum, gerçekler bunlar...
Hiç mi görmüyorsun sokakta, 1 TL bali parası vermediği için 60 yaşındaki adamı öldürüyor sokak ortasında adam.
Ya 15 bin TL borcunu alamıyor diye elindeki senedi senet mafyasına verenlere ne demeli?
Gençsin ama böyle hatalara düşme. - +1 yıl
Adama 1 milyon TL çıkıyor milli piyangodan, haberciler peşine düşüyor adamın. Tüm Türkiye görüyor adamı. sende o adamın parasının 2 buçuk katı var. Ve sen açık açık kendini ilan ediyorsun burada.
Kardeş sana yeminle konuşuyorum bence avukatının numarasını ara şu an. Yaptığın inan büyük hata.
Koskoca milyarder iş adamı değilsin, etrafında tanıdığın makam sahibi kişilerde yok.
Şu an telaş yapma aksine mantıklı düşün.
Hatta şu an ara avukatını böyle bir hata yaptığını anlat.
Soran+1 yılya valla arıycam şimdi korktum he
Soran+1 yıleyvallah :D
- +1 yıl
Bu işler şakaya gelmez, korkmaktada haklısın bilader.
Aç televizyondaki dizileri. Millet 20 yıl beraber büyüdüğü insanın şirketine çökmek için ne dolaplar döndürüyor. Herkes olanlardan habersiz. Ve o şirketin ederi senin paranın çeyreği. Daha fazla oyalanma burada haydi geçmiş olsun.
İnşallah bir problem olmaz.
Soran+1 yıleyvallah
- +1 yıl
Kardeş sen ya PhotoShop ustası falansın bunu ayarladın bizimle daşşak geçiyorsun. Ya da harbiden bildiğin akılsızlık etmişsin. Başka ihtimal yok yani.
l*n Allah şahidim olsun senin yerinde olsam evde oturmaya korkarım yürü git hala burada takılıyor. Eyvallah çekiyor birde, hala cevap yazıyor tövbe tövbe. :D
Yok bilader bu kadar takılıyorsan hala bu olaydan sonra bu sitede hala millete cevap veriyorsan sen kesin bildiğin PhotoShop ustasısın. Hemte PhotoShop'un kitabını yazmışsın, başka birşey demiyorum yani.
Soran+1 yılgizledik ya kendimizi daha napalım :D
- +1 yıl
Avukatını ara, böyle birşey yaptım de. Güvenlik iste, koruma iste, birşeyler yap...
Bunu belgeye dök ve imzala. Prosedürleri uygula.
Koskoca iş adamı olsan eyvallah herkes biliyor zaten diyeceğim ama 18 yaşında bir adamsın. Büyük ihtimalle siyasetçi, iş adamı, mafya, devlet adamı tanıdığında yoktur. Yani kimsenin senden korkacak birşeyide yoktur. O parayı çatır çatır almak için dayanırlar kapıya.
Adama milli piyangodan senin paranın yarısı çıkıyor adam kendini gizliyor iki dakikada buluyorlar haberciler yerini. Senin nickini gören gördü, banka hesabında adın yazıyor. Profil resmini zaten hatırlayanlar vardır. Sana bu sorudan sonra mesaj atanlarda kesin vardır zaten.
Onuda geçtim hacker denen birşey var bilirsin sen onu?
Kurbanın olayım bak ben kalpten gideceğim şimdi sendeki rahatlığa bak.
Doğru söyle l*n PhotoShop değil mi?
Soran+1 yılvallaha değil billaha değil hem yaşadığım yerin ileri gelenleri senin tabirinle mafya babamın tanıdıkları korkmuyorum yanı
- +1 yıl
Belli. Bu kadar parası olan deden zaten bir gecekonduda oturmuyordur. Arkadaşlarıda köy kahvesindeki dedeler değildir. Yoksa bu kadar rahat olamaz, bu kadar parayıda bulamaz kimse.
Neyse ben hayatımda en fazla 10 bin TL gördüm, onuda motosikletimi almaya giderken bankadan çektimde gördüm.
Sendeki parayı sayılarda görmek dahi zor gelirdi insana, onuda gördük.
Bu kadar laf yeter bana. En güzeli ben dizimi izleyeyim, makarnamı yiyeyim.
Bugünde sigarasız kalmadık diye dua edeyim.
Sende sabah kahvaltıda da, havuz başında, mini etekli hizmetçilerin getirdiği, şarapta dinlendirilmiş, üzerine altın tozu serpilmiş pastırmaları yerken bir dilimde benim için ye yeter.
Ama fakirler ölsün Porsche'dan selamlar gibi şeyler yapma yeter.
Cok film izlemissin canim benim. Babanlarla konussun konusmasin dedenin yasal mirascisi baban ve kardesleridir. Oyle ben cocuklarima degil ebeme birakicam mirasimi demem gibi bir luksu yoktur kimsenin. Filmlerde oluyor o sacmaliklar. Heee butun cocuklarina dava acik evlatliktan reddetmistir zamaninda anca o zaman ki yine sana degil cocuklardan sonra kendi kardeslerine duser o miras. Buradaki saflari yersin anca. Neyse yine de iyi bir trollsun buranin kapasitesi icin. Optum kib bb ahajksklssllkkal
30 Yorumlaİlginç. Hikayen filmlere benziyor hiç tanımadığın bir amcandan dedenden büyük miras kalır çoçuk zengin olur hayallerini gerçekleştirir vs. Anlamadıklarım şu : 1. cisi bir insan tanımasada 1 hafta olmamış ölen dedesinden kalan parayı neden KS'de sorgulatır? 2. cisi : Bu rakam sanki bilgisayarın numpad takımında sallanmış bir rakam olarak gözüküyor bir başka insan bunu 2 buçuk milyon kaldı bana derdi. 3. cüsü :Ve neden sezgilerim sana inanmamamı söyliyor? Sezgiler yanılmaz çünkü. Dediğim gibi gerçeksede beni ilgilendirmez ama şüpheler her zaman vardır.
27 Yorumla
Soran+1 yılneden sorgulatır şu yuzden sorgulatır 1- bu kadar parayı napıcam 2- bu insanlar para yuzunden bana neden boyle davranıyor nasıl bı tavır takınmalıyım
- +1 yıl
Madem detay istiyorsun. Peki , 18 yaşındaki çok genç biri 2 milyonun hesabını kendi başına değil ailesiyle birlikte yapar. Çünkü bu yaşlarda ailesine bağımlı olur. 25 yaşında olsaydın anlardım. Nasıl olduda birden ''BİZ'' kelimesini bıraktında ''BEN ne yapacağım'' dedin birden üstelik para yeni kaldı paranın tam olarak ne işe yaradığını sorgulatıyorsan KS'de Buda senin aileye bağımlı oldugunu yüksek ihtimalle gösterir. O halde KS'de yine sorgulatmaz. E tabi bunlar ihtimaller dedim ya şüpheler şüpheler ve yine ihtimaller. Devam edelim 2 milyon 475 bin 642 / numpadde 9 rakam vardır. Bunları sallayarak basarsan aynı rakamlara tekrar dönersin. Şimdi DİKKAT ET 2475642 baştaki 2 rakam 24tür. sondaki 2 rakamda 24dün tersi 42 yani rakamlara geri dönüştür.
Soran+1 yıltedavi olsana sen
Soran+1 yılben karşılarım
+1 yılZenginin parası fakirin çenesini yorarmış :)
Parayı yemeye araba motosiklet şık kıyafetler falan, başla şimdiden yavaş yavaş bu arada gayrimenkul işine gir para kendini katlar rahat bir şekilde.
He bide tipsizsende artık önemli değil artık hemen hemen istediğin kızla evlenebilirsin.(Bu cevap ile çok eksi alıcam ama gerçekler :)12 Yorumla
Soran+1 yılhahah maserati ye binmeden ölmiycem gibi :D
- +1 yıl
Unutmadan * böyle işe ben bisiklet almaya 3 haftadır 500 lira arıyorum sana 2.5 m para vuruyor, ya ben acaba niye zenginlik ile sınanmıyorum bu dünyada okadar para bende olsada bende değişsem bu adam çok değişti deseler. :D
Bak güzel kardeşim öncelikle seni kutluyorum. Ama deden sadece sana bu mirası vaad ederek hiç iyi etmemiş. Hiçbir evlat elbette kusursuz ya da dörtdörtlük değil anlıyorum ama bu halanlar felan onun evladıdır. O mirasda Dedenin bütün çocuklarının hakkı var ister sevsin ister red etsin. Çünkü ölüm hak miras helal. Senin görevin notere gidip ben bu mirası Dedemin çoçuklarıyla paylaşılmasını istiyorum de. Bu konu mahkemeye iştikal eder ve hakim herkeze adil bir şekilde bu mirası paylaştırır. Sanada yakışan bu. Eğer yok yapmicam kimseyle bu mirası paylaşmicam dersen işte o zaman dedenin çocuklarının da hakkını yemiş olursun. RABBİMDE BUNU SENİN YANINA BIRAKMAZ İNAN BANA. SAKIN KİMSENİN BEDUASINI ALMA YOKSA IKI YAKAN BİR ARAYA GELMEZ ALLAH KORUSUN. Benden söylemesi. Ayrıca paylaşmaya niyetin olduğunu halanlara söyle git notare onlar ne yapıcaklarını bilirler
03 Yorumla
Soran+1 yıldedem onlarında almasını ıstese sadece bana bırakmazdı ama değil mi
- +1 yıl
ınandınımız sız bu kadar uzun yazdınız
+1 yılSorundan asıl sıkıntının akrabaların olduğunu anlıyorum. Akbaba gibi üşenmişler ha etrafa. 18 yaşında resmen başa bela olmuş bu miktar. Ben aynı şeyi yaşamak istemezdim, zira bunun adı sorumluluk demektir. Ama el mahküm bir miktarını akrabalarına hibe etme durumundasın. Fakat verirsin, bitirirler sonra gelir tekrar isterler, kendi üzerine evler al, akrabalarını bu evlere yerleştir, onlar otursun sen rahat et, diğer evlerde senin üzerine olsun, kiralarını ve sorumluluklarını akrabalarına devret. En güvenilir yatırım gayrimenküldür. Bunu herkes bilir. Ve her ay gelecek sıcak para biraz onları senden uzak tutabilecek niteliktedir. Paranın büyük bir kısmını bir şekilde dondurmalısın, ne sen dokun, ne talep edilebilsin. Hisse satın almaktan bahsediyorum. bunun ayrıntılarını iyi bir finanscı bularak konuşmaya başlayabilirsin. Paran hem değer kazanır hem bir yere bağlanır hemde sen çok yorulmazsın.
10 YorumlaFaiz yemiyorsan 2 milyon u Kuveyt Albaraka türkiye finans gibi bir bankaya yatır. Bu 2 milyon sana aylık 13.000 tl getirecektir. Kalan para ile istersen kendine bir ev araba al. Hemen paranın çokluğu ile gaza gelip bir şeyler yapmaya çalışma. Akrabalarına parayı bankaya yatırdığını çekemeyeceğini söyle. Senden uzaklaşsınlar sende kafanı dinledikçe bir şeyler yaparsın. Ama bence müteahhit lik düşün çok daha fazla kazanırsın. Anlamam diyorsan kira getirisi güzel olan 4 5 tane ev dükkan al garanti olsun.
00 Yorumlabir bankacı olarak paranın bir kısmını bankada kendi garantin için yatırım yap onun fai2i sana yeterde artarda onun dışında bir cafe aç kendine işlet ordanda para gelsin yaşınada uygun bir sektör okul ve eğitiminide ihmal etme tabi, iş makinası al onları kirala enfes getiriri var, deden içinde başın sağolsun bir mevlüt okutmayıda unutma,,,, bu arada 2enginin malı gene 2üğürtün çenesini yordu desene;)))
33 Yorumla
Soran+1 yılsana mesaj atıp bir kaç şey danışsam olur mu
Soran+1 yılteşekkürler dönücem hemen
+1 yılÖncelikle deden için üzüldüm başın sağolsun, bir kere ona bol bol dua et... Önemli bir para sana miras kalmış. 18 yaşındasın muhtemelen üni. de değilsin. Bu parayla ilgili en öncelikli hedefin eğitimin olsun parayı asla ama asla bankadan çekme. O paranın mevduat faizi getirisi sana yeter zaten. Tavsiyem ABD ' de lisans eğitimi alman. Bunu yapabilirsin. Bu olaydan da herkese bahsetme. akrabaların sana düşman kesileceklerdir bırak düşman olsunlar. Yurtdışında olursan rahat olursun ve geleceğin adına önemli adımlar atmış olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılüni 1 im ama bırakıp gidebilirim oraya orda okumak için
- +1 yıl
İnsanın hayatına bazen çok önemli fırsatlar çıkabilir. Eğer Odtü boğaziçi itü de güzel bir bölüm okumuyorsan, hiç durma. 1 sene kayıp hiçbir şey değil. Orada hem dil eğitimini almış olursun hem de international bir insan olursun. oraya gidince de bu olaydan herkese bahsetme. Yurtdşına gidince zaten ufkun da değişecek ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.
+1 yılBurdan iki şey anlıyorum...
1- Eger soylediklerin gerçekse deden parayı yatırmadan once sen tam bir züğürtmüşsün. Hesabında yatan para kuruşu kuruşuna dedene ait? (gerçekten ilginç)
2- Güzel pohotoshop kullanıyorsun... Bana gore 6.600.00,00 tl kalmıs sana cunku
https://i.hizliresim.com/n5WVo5.jpg30 Yorumla- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılo dekont örnek bir dekontda olabilir. ama her neysede miras kanunlaında vasiyet yoluyla mıras bırakılamaz ancak varislerinde mufakkiyet etmeleri gerekir. gerçek hak sahipleri faydalanabilir. yani babanızda amcanızda veya halanızda birinci derece mirascı olduğuna göre çok inandırıcı gelmedi bana.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyorumları okudum ne kadar mal insan varmış..
para gözlü benciller... sakadanda olsa gel beni al okulumu bitirmeme yardım et ben senin kardesinim felan demeler valla acizsiniz mılletın parasını yemeye kullanmaya vıcdanınız ne dıyor bılemıyorum...31 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ah canım sorma
Bende TMF 1000CC-C Yarış Pilotuyum banada Jorge Lorenzo dan miras kaldı. Koskoca motogp Pilotu beni seçmiş mirası bana kaldı bak 5 milyon TL
https://i.hizliresim.com/PErR5N.png54 Yorumla
Soran+1 yılahaha :D
+1 yılAy dikkat et ya paraya goz diken cok olur koru kendini para icin oldurulenler var Allah korusun benim bu kadar param olsa aileme ev alirdim is kurardim kalanida zor gun parasi olurdu ha yardima muhtac insanlarida unitmamaya calismazdim ozellikle cocuklari
13 Yorumla
Soran+1 yıl2 milyon dan ne zor gun parası olcak :D
- +1 yıl
Hayat bu hersey olabilir
Soran+1 yılaynen oyle
Diğer konusunda 362 cevap paylaştı. Ulan ne sazanlar var ya kızlar hemen de paraya sulanmis hiç kimsede demiyorki ekran görüntüsü alınca uzantısı. JPG olmasi lazim. png değil! PNG uzantılı resim paint ile oynanmis demektir. Koçum pc den programlardan anlayan insana sokmez bu numaralar her şeyi akıl etmissinde jpg olarak kaydetmeyi akıl edememisin hadi şimdi sana bol bol sazan avlari 😂😂😂😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
la bari cocugun hevesini kırma bırak eglensin :DD
- +1 yıl
@emre000000 yav tabi eylensin ama bide ciddi ciddi ekran görüntüsü alıp ciddi cevap istemezmi? Valla yazmadan edemedim 😂😂😂 üzerine burada okadar paraya Tapan kızlar varmış ki aletimiz hıyar desek bir avuç tuz alıp kosturacaklar 😂😂😂
Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. bir bankacı olarak hiçbir şekilde diğer aile 1. aile fertlerinden izin alınmadığı sürece hayır kurumu vs olmadıgı surece sıze bırakma konusu imkansızdır istersen 450 milyon dolarlık fake hesp yapabilirim 2 dakikada yalan söylüyorsun demiyorum ha herşeyi geçtim imkansız olmasına rağmen oldugunu farzedelim baban amcan sana dava acsalar o paranın 72 tl si sana kalır sen 2. varis sin onlar 1. bilmem anlatabildimmi
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBırak şimdilik bankada dursun ve mümkünse ihatiyacın olanını harca, Kimseye güvenme ve paranı verme. Daha yaşın çok genç, bu yaşta ticarete atılırsan , kaybedersin... İlerde ilgi alanına giren konularda , iyice araştırıp yatırım yaparsın ve bunun dönüşümü sana çok daha yüksek olur. Müteahhitlik, gayrımenkul veya gıda üzerine iyi markaların bayiliğini alabilirsin, krediyle iş yapmadığın taktirde, çok büyük getirileri olur sana. Ya da ikinci el araba , alım satımı ama en önemlisi vizyon sahibi olman lazım... Zekanı , klını kullanman lazım ve ikna yeteneğin iyi olması lasım... Sakın harcur etme, acelede etme, hatta ilerde bir finans danışmanına başvurabilirsin, o sana yol gösterecektir...
00 Yorumlapara benı degıstırırmış.. soruyu gorunce ben olsam ne yapardım dedım? bır ksye gırmez ustunede sormazdım sanırım
105 Yorumla- +1 yıl
Az verip aratma, çok verip azdırma demişler. ++++
- +1 yıl
Bilmiyorum pratikte deneyip görmem lazım ama hiç bir zaman bu kadar çok param olmayacak ve hiç bir zaman bu deneyimi yaşayamayacağım. :( :)
- +1 yıl
Evet haklısın Allah bilir.
Şansa bakk bee. :D Güle güle kullan kardeşim. Hala, amca hikaye. Onlara bir bardak soğuk su içmek düşer. :) Sen iyi bir eğitim almaya, sağlam bir meslek kazanmaya bak. Mesleğini eline aldıktan sonra da kendi işini kurarsın. :) Gül gibi geçinip gidersin. Sana da bir tavsiye, bu para olayını pek yaymamaya bak. Yoksa çevrende çıkar ilişkisi adına pek çok insan birikir. Kim gerçek dost, kim sahte anlayamazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah dostum
+1 yılİlk önce başınız sağ olsun, ben senin yerinde olsaydım ilk başta ihtiyacım olan şeyleri karşılardım sonrasında kalan parayı da vakıflara yolardım. Hem onlar mutlu olurlar hemde sen mutlu oldukları için mutlu olursun, boşu boşuna paranı harcama. Dedenden kalan değerli bir şey bu, değerli olmasını sağla derim ben :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın
+1 yılgüzel kardeşim seni kırmak istemem ama deden 1 hafta önce öldüyse o para hesabına en iyi ihtimalle 45 günde geçer.
tecrübeyle sabit, saygılar.131 Yorumlaallah rahmet eylesin ve hayırlı olsun şimdiden. ev, arsa olayı en iyi yatırımdır. bence bu konu üzerinde biraz durmalısın. ek olarak farkettiğim şey; rakam söylediğinde bütün kızlar soruya üşüşmüşler :) kimisi bana ver, şunu yap bunu yap demiş :) para kadınları her zaman çeker. ama tavsiyem, hiçbir kadın böyle bir servetin olduğunu bilmesin. çok güvendiğin insan bile. seni seven olursa da, paran için sevmesin. eli açık bir adam olmanı önermem.
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum eyvallah tavsiye için
:O Allah rahmet etsin. O adam o parayı nasıl kazanmış merak ettim. Bende yaşın küçük para kenarda dursun sen biraz büyü önceliğin eğitimin olsun derim. Eğer harcama yapacaksan eğitimin için yap. Aynı zamanda değişik fikirler edinirsin. Tabi senin başını rahatta bırakmazlar artık. Bir de faize yatırma derim, haram olduğu için. Tabi sorumluluğun sadece bu değil de sen bilirsin, karar senin.
03 Yorumla
Soran+1 yılyüksek mühendislik yapıyormuş
Soran+1 yılaynen oyle
Merhaba :) öncellikle nasıl hossediyorsun tam olarak seni anlayamam. Dedem fazla zengin değildi ondan galiba :D Bu para birimi oldukça fazla. Öğrenci olduğun için bu paraya elbette ihtiyacın olacak. O yüzden en güvenilir şekilde bu parayı bankaya yatır. Herşeyin şifresini sadece sen bil. Halanlar ve amcamlar sana tavır koyiyorda bu paraya sahip olmak istiyorlardır. Kimseye güvenme bu yüzden. Paranın şans getirmesi için küçük bir bölümünü bağışlayabilirsin. Yani küçük dediğim en fazla 100 tl falan. Sonuçta okulunu bitirip evlendiğin zaman bu para sana lazım olacak. Ayrıca parayı aileden kimseye vermedin diye yargılarlarsa takma. Bu para senin istediğin gibi de kullanırsın :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence ev Al ya da 4 tane villa al ve kiraya ver ticari kazanç olur sana doğru düzenli olarak hayli hayli parası yeter sana. Ama sakın ev ya da villa alırken kaldırılma sakın sahte dolandırıcı dolu etraf bikaç büyüğün yardım etsin sana. Ticari şirket falan kurban sıkıntılı iş boş vaktin kalmaz şirket çökse kötü duruöa düşersin ev alsan üç senede bir evi satar yenisini alır kazanca girersin. Hatta. Mutluluklar sana hayatında
14 Yorumla- +1 yıl
Haha eminim senden zenginimdir:))
- +1 yıl
öyledir tabi
https://d1210.hizliresim.com/12/3/dmg5f.gif - +1 yıl
İşte tescilli oldu
Birşey sorabilir miyim çok merak ettim biraz bilgisayara meraklıyım da o attığın linkte sol alt köşede küçük ikonlar varda (ilk explorer, ikinci crome, üçüncüsü de windows gezgini ikonu) orda en sondaki ikon ne programı daha önce hiç görmedim de çok merak ettim? Birde o şey üzerinde birden çok sayfa açmışsın bu arada window 7 mi kullanıyorsun yoksa 8 mi orada da net bir ayrım yapamadım da. Lütfen beni bu konuda aydınlatır mısın?
10 Yorumla
+1 yılbir arsa al ustune saglam bir bina yaptır sakarya kocaeli trabzon ya da ordu da. sonra kendine mustekıl bir ev yaptır merkeze yarım saat uzaklıkta. onune etrafı sarmasıklı havuz ve bahce... kalan para bankada dursun omur boyu ibadet et :D 3 sene sonra da bir kız bul evlen tamamdırr
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel plan :D
Haha paranın adı bile yetmiş yavşayan yavşayana :). En zor zamanında her zaman sana destek olan arkadaşın akraban falan vardır illaki onların elinden tut derim ne bileyim işi yoktur iş kur evi yoktur ev Al çevrende sana asla sırtını çevirmemiş olanlara el uzat merak etme yaptığın hayır senin doğru kararlar almanı sağlar hemde kazanı belanı alır. Şimdide kadar sana yokmuş muamelesi yapanlara da dönüp bakma bile.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yapıcağım
Bence resimlerle fazla oynama html temelinde dosya ile oynanmis. Ek olarak seninde yaptigin uzere internet bankaciligi yapan kisiler bilgisayarlarinda crackli programlar kullanmasin ve oncelikli olarak cebinden biraz para cikar ve suresi dolan programlarini lisansla
10 Yorumlabak lavuga bak 2 milyon bilmem ne miras kalmışmış ne yapcakmışmış , * fakir işsizi seni varsan bakswan gö tüne don alacak parası yoktur burada ne yazmış https://inciswf.com/bitmediniz.swf
10 YorumlaDiğer konusunda 713 cevap paylaştı. Lazim olan ihtiyaclarini gider. Ne yapacagina karar verene kadar bankada ayri bir hesapta dursun derim. Anlamadigin islerede yatirim yapma. Yasin kucuk ileride belki bir saglam ise yatirirsin. Unutma zamaninda ingiliz bir gence piyangodan onmilyon pond cikmis vede bes yil sonra fabrikada iscilik yapiyordu paralari bitirmiste. Umarim dogru hareket edersin
00 YorumlaMerhabalar. Miraslar uzerinde gizli paylar soz konusudur. Tek varis sen olsanda , olmeden once tum mal varligini bedelsiz olarak sana biraksada gecersizdir. Eger dedenizin esi yasiyorsa mirasdan hak sahibidir. Dedenizin cocuklari amcalar , halalar mirasdan hak sahibidir.. her ne kadar miras size birakilmis olsa dahi anayasaya gore gizli paylardan dolayi amcalarin baban vb hak sahibidir. 3 ay icerisinde mirasi borclariyla birlikde kabul ya da reddetmen gerekir. bir avukata danisin
00 Yorumlabence öncelikle bu para su gibi akıp gidecek o yüzden en başta kendine şöyle güzel bir iş kur sağlam ii gelirli sonra git bikaç ev al apartman tarzı ilerde paran biterse kira gelirlerin olur ondan sonra kesinlikle istediğin araba varsa al ve kendine güzel bahçeli bir ev al ama alcağın araba ve ev aşırı pahalı olmasın ki para hemen bitmesin bu tarz düşünenbilirsin yatırım yapabilceğin şeyler yap
00 YorumlaDiğer konusunda 300 cevap paylaştı. benim düşüncem ya bir sürü ev al : ama vergi işlerini bil miyorum kiraya verirsin ya da fazil ile bankaya yatır sonr aitediin giib yaşa eğer üni kazanmazsan çok işe yarar bence şu an en mantıklı o geldi güzel bir üniversitede okuya bilirsin burs olmadan
00 YorumlaBence once yatirim yap hatta git bir muhasebeciye ama güvenilir olsun apartman mi aliyosun arsa mi onunla basla ise altina bir sifir araba cek guzel bir ev al sonra aileyi mutlu et azar azar dagit sonra biiirr dünya turu ve bir kisminida bankada birak faiz binsin coluguna cocuguna kalsin ne olur ne olmaz ve noott kimseye guvenme
00 Yorumla
+1 yılBence hayvan derneği kur bir miktariyla yani ya da kimsesiz çocuklara bağış. bir miktariyla bariş yapmani öneririm gerçekten devamini gönlünce yatirima harcayabilirsin. Sana daha iyi davranmaya başliycak herkes bundan sonra , saf olma. Sevgililerini seçerken bile dikkatli ol. Ayrıca para insanı bozar , bozulma :)
00 Yorumlabir kısmını eğitimin için harca geri kalan kısmıylada bir şirket falan kur sonra kuzen hala falan filan herkese şirketten hissesini ver. Diğer türlü paran çar çur olur ilerde kafaları vurursun. o tavır alan halalar amcalar yanaşmaz zor zamanında he darda olan varsa yardımcı ol o ayrı ama akıllı yatırımlara yönel. Rahmetli deden demekki sana çok değer vermiş sana güvenmiş ki bu hediyeyi sana vermiş sende güvenini boşa çıkarma.
00 Yorumla- Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılBir kısmını ticarette kullan bir kısmı da bankada dursun üniversiteden arkadaşlarinla bir proje üretip patentini alıp seri üretime geçirirsen ürün başarılı olursa adını türkiye tarihine yazdirirsin en genç is adamlarindan biri olarak. Sakın ola okulunu da ihmal etme paran var diye, okumak şart. Akrabaları da takma madem dedeni görmeye gitmiyorlar ve madem deden hepsini sana bırakmış vardır bir bikdikleri. En önemlisi inşallah senin için hayırlı bir para olur.
00 Yorumla bir kısmı ile yıllık getirisi olan bir yatırım yapmak. bir kısmi ile döviz, altın yatırımı yapmak. bir kısmi ile kendini en iyi şekilde eğiteceğin kurs, okul, hobi, vs geliştirmesi için yapılacak harcama. ve en önemlisi de bu miktarda para çoğu insanın kişilik ve karakterinde değişiklik yapar. iyi veya iyi olmayan yönlü. kendine bu yonden de iyi bakmaya calıs.
00 YorumlaMüslümansanız
İslamı olarak hükmünü araştırın. Sadece size bırakma gibi dedenizin bir hakkı olmayabilir.
Bir de o paranın üzerinden bir yıl geçince en az 40 ta bir zekatını vermeniz gerekiyor. Vermem dersen emin ol o para bir şekilde senden çıkıyor00 YorumlaEğitim için ne yapmak istiyosun eğitimin için bir bütçe ayır ilk önce işe böyle başla. Senin yerinde olsam yurt dışında alırım eğitimi. Yatırım yapabilirsin yeniden yapılanma yapılcak evler var örneğin istanbuldaysan acıbademde eski yıkılcal bir ev alabilirsin sonra trilyonluk ev olucak az para sana trilyona dönüşcek birazda sadaka vermeni öneririm arkadaşım ailenlede paylaş tabi
00 Yorumla
+1 yılbu yaptğın yalan sayesinde kızlarında hepsinin satılık oldugunu gösterdin bize sagolasın kardesım. senden tek ısteğim şu mesajımı en iyi cevap sec hepsi görsün. butun kızlar aynen şu şekilde yazmıs hepsını okudum. ''benımle evlenırmısın? seks kolen olurum? '' hemen ardından ''şaka bı yana şöyle yap böyle yap'' ulan ne cok karaktersız varmıs
36 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D
- +1 yıl
allah askına yap l*n
- +1 yıl
geyık muhabbeti öylemi? butun sazan hanım kızlarımız hemen atlamış? hepsını okudum üşenme gıt sende oku nasılda satılıkça davranmışlar. İŞTE TÜRK KIZI tüm berraklığıyla karşımızda. allah bılır sende evlen benle yazdın da sımdı gelıp buraya bunu yazıyosun yazık ulan sıze
- +1 yıl
tamam ozaman sen demedın ama emın ol sanal ortam burası eyvallah tamam da gerçekde bir farkı yok ben böyle bir olay yaşadıgım ıcın nefretim var allah böyle dusunenlerın hepsının belasını versın para goz şerefsizler
Koçum bankana koy okul bitince su an hoslandigin biri varsa paran oldugunu soylemedenonunla isi ciddilestir sonra bir ev al ama paran oldugunu evlenene kadar soyleme kredi kartini verme sakın ve haftada 2 kere kuafore gidiyorsa inanma escortluk yapiyordur
01 YorumlaDedem rahmetli oldu, kendisinden anneme hiç bir şey kalmadı.
Diğer dedemin emekliliği var 1500 tl. Oda zaten gider yanında.
Annemin dedesi var, ondan 2 ev kalacak anneme ancak 10 bin tl düşer herhalde, onu bekliyoruz ailecek :))
Şaka bir yana, troll konumudur bilmiyorum ama işin zor, Kolay gelsin :)02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten zor eyvallah sizede bol şans
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5.000 tl hayrına borç versene o kadar malın zekatını çıkarmazsan hayrını göremezsiz demedi deme
ben bu 5.000 tl ile anneme mutfak dolabı yapıcam canım annem ayakları sızıya kaldı geceleri uyurken inliyor evimizi yapturuyoruz elimzde biraz birikmiş vardı oda bitti mutfak yapılmadan babamında borcu var o yüzden mutfak 2 yıldır kaldı annem rezil çok canı sıkılıyor farkındayım ama ne yapalım yetişmiyor işte 6 kişilik ailede bir maaş gerisi hep öğrenci of annem sen herşeyin en iyisine layıksın ama yapamıyortum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası adına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim zira parayı duyunca birdenbire dostun olacak arkadaşların "biz varken o da kimmiş" diye düşünerek sana öfkeyle bakacak akrabaların samimiliğinden emin olamayacağın insan ilişkileri. İnan bende bilemedim. Tanrı yardımcın olsun..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöleli 1 hafta olmadı yazıyorsun, sonrada bankada varlık görülüyor öyle mi?
Ergen kardeşim bu işlemler zaman alır, Türkiye de bile ölmüş olsa o para en çabuk 3-4 haftada senin varlığına aktarılabilir. Sen bol para muhabbeti yaparsam hatunlar üşüşür diye düşünmüşsün belli ki, onlar daha ilk buluşmada herşeyi çözüyorlar merak etme. Ayrıca bol parası olan yayın yapmaz, o hayatı yaşar, çevresindekiler anlar...30 Yorumla
+1 yılHemen bir iş kur hazira dağ dayanmaz örneğin milli piyango da parayi bulup dibe vuran kişilerin hayatını okumak la başla, önce bir devirdaim oluştur sonra yemeye başla şu an için hayat standard in aynı kalsın işin zor herkes yerinde olmak istiyordur şu an ancak birde şu açıdan bak hiç gerçek dostun olmaya bilir ya da gerçekten seni sen olduğun için seven bir esin olmaya bilir vs vs dikkatli olman temennisiyle bol şans :)
00 Yorumla
+1 yılBro bana bir 30 tl kontör atsana rica etsem? internet paketim bitiyor la o yüzden bak ben sana söyleyim ne yapacağını ilk olarak bir yatırım yap yani tatil yeri yap ve orada daireleri haftalık tc tapu karşılığında satışa çıkar bir haftası kış mevsimi olarak 13050 tl den yap bir blok da 48 daire olsun
12 Yorumla- +1 yıl
Bu arada inşaat halindeyken bile satışa çıkarabilirsin zaten o verdiğim fiyat inşaat halindeki bir tatil yerleşim alanına aittir yani bittikten sonra 45 bin TL Ye satabilir sin bir haftasını
- +1 yıl
Daha çok bilgiler var bende bunları burada söylersem eğer anlamı kalmaz
Kardeş sakın ama sakın kimseye uyma kimseye zengin olduğunu belli etme para insanlara herşey yaptırır kendin planlar yap ticaret yapıcaksan büyük oynama ya da oku sıradan işin olsun ama bankada paran olsun geçin öyle ve sakın kadınlara para yedirme çoğu paran için senle beraber olur zaten
10 YorumlaParanin bir kismiyla topluma yarari olabilecek yetler yaptir hem senin hemde dednin adina boylece amel defteride kapanmamas olur bir kismiyla ailene destek cikip ozel hobilerine harciyabilirsin ama en onemlisi tabiki gelecegini garanti altina licak kadar bir kenarda tut parani
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel fikir sağolasın
+1 yılÇok paranın çok derdi olur akrabaların para bitene kadar gözüne uyku girmez dostun da çok olur para yüzünden ama ben olsam bir tane havuzlu villa tarzında ev alırım trambolin salıncak falan yaptırırım bahçeye ayrıca yazlık falan da alırdım alışveriş araba falan güzelce harcar geri kalanı da bankaya yatırırdım güle güle harca :-)
04 Yorumla
Soran+1 yılsağol dostum
- +1 yıl
Bu arada dost tavsiyesi önüne gelene şu kadar param var falan deme valla paralar pırrr uçar gider ben senin yerinde olsam uyuyamazdım bile :-)
Soran+1 yıluyuyamıyorum zaten
- +1 yıl
Doğrudur ne deyim benim dedemden de bir ev kalmıştı maşallah bizim akrabalar da hepsine göz dikmiş anneme imza attırcakmışlar falan hepsi dayıma kalacakmıştı annemde imza atmayınca kavga falan şimdi kimse karışmıyor ev òylece kaldı imza falan attırırlarsa òyle her şeye imza da atma kimseye güven olmuyor
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle yapacağın şey geçmişi düşün kim sana nasıl davranıyodu davranışında değişiklik olanlarla muhataplığı kes para için yanında olmaya çalışıyolar bide yapabiliyosan uzaklaş temelli ailenide al yoksa rahat bırakmazlar davalar mahkemeler seni bekliyo birde hazırlıklı biraz iş bilen avukatlara felan danış parayı dolaştır biraz yoksa mahkeme anında tedbir koyar yıllarca tek kuruşuna dokunamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılallah allahhhh konuşucam bunu bizimkilerle
- +1 yıl
valla konuş benzer şeyler yaşadım 6. yılı hala uğraşırız mahkeme bitmedi sürekli hakim değişiyo hiç bişey kullanamıyosun
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen aşağıdaki fakirlere bakma parayla ne yapacagını bilemez onlar :D
Yaşın genç oldugu için2.5 milyon lirasını arsaya yatır İstanbul'da ama Daşı dopragı altın :D geri kalan paraylada okulunu bitirene kadar o para ikiye katlanır eğer bankaya atarsan elindeki para ÇÖP olur ondan sonra ister mesleğine yatırım yaparsın istersende paranın direk kaynağı olan ticarete atılır paraya takla attırırsın02 Yorumla
Soran+1 yılarsa çok kazandırıyor onu ciddi ciddi düşünüyorum
- +1 yıl
Sadece alıcaksın ve sürekli takip etmene gerek olmıcak paraya ihtiyacın oldugu güne kadar değerlenir ama özellikle İstanbul tercih edilmeli ve dikkatli olman lazım dolandırılma yani
aşkım nbr? xd
Bana bir 10 bin verir misin borclarimi kapatayim asagsf şaka bir yana gercekten cok sansli birisin. Harcadin mi o para 1 aya biter ama çeşme akarken doldur yoksa ileride daha sıkıntı çekersin..21 Yorumla
Soran+1 yıliyyim aşkım senden naber :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok değil şöyle 100.000 tl de bize verde bizde nasiplenek ( ev alcam sadece :D ) :D
şaka maka deden ne kadar zenginmiş... geleceğin için yatırım yap , ev al hepsini kiraya ver , bir kariyer planın varsa bunun içinde kullanabilirsinn yani sayamayacağım daha milyon tane şey için kullanabilirsin...12 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah sagolasin
Cevap sahibi+1 yılne demekkk :)
Allah rahmet eylesin deden bu parayı nasıl kazanmış ne işlerle uğraşırdı iyimiş vallahi :) Dede aile büyüğü olarak parayı sana hak gördüyse zaten kesinlikle diğer aile üyelerine kullandırtma derim yaşın yerinde 18 olmuşsun. Git yurt dışına eğitimine devam et, dedenin bıraktığı işleri devral parayı kullan iş kur büyük düşün derim ben..
00 Yorumla- Diğer konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin fikrinden hayır gelmez insan oğlu çiğ süt emmiş bu servet sana kaldıktan sonra yanında olup servetini umursamıyormuş gibi yapanlara aldanma ve sakın evlenme bunlar uzun vadeli servetinin peşinden koşup plan yapan insanlar olabilir çevrendeki insanları çok iyi seçmelisin ve bunun için sana yardımcı olabilecek tekşey kitaplar yaşın küçük o paranın kıymetini bil kazanmak hiç kolay değil hatta paranın kıymetini anlaman için önce çalış sonra anlarsın
00 Yorumla
+1 yılBence pılını pırtını topla yurt dışında güzelce bir eğitim al aynı zamanda dil eğitimi sonra Türkiye'den bir apartman satın al kiraya ver ordan her ay sana para gelir dedenden kalan parayıda at bankaya faiz işlesin dursun paraya dokunmamış olursun kiralar yeter sana 💰 💰 💵 👅
20 Yorumla- Devamını Gör (726)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat