AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
448Cevap
Yatirim yap kendine daire al hepsine, sonra hepsini kiraya ver, guzel bir araba al guzel birde yat al ama buyuk bir yat bir evin olsun bir araban bir yatin hergun ye ic gez dolas hayatini yasa kardes hayirli olsun ins para bizi de bulur, Ama cok hayirli bir is yapmak istiyorsan beni ozel polis unw. Gonder sana minnettar kalirim :D
Kooca istym gl beni all al beni laaan al beni al ::D
:D:D:D:D:D:D
geyik misiniz yhaa :)))
sesli guldum sdfsaafv
hahaha valla iyi güldürdün :D :D :D :D
Paraninda alamadigi hatun acamadigi kapi yok galiba
evdemi kaldın
@kmltllr Ne sandın ya sen.
Bro ben mesela grafikerim, işyerine kendim düzenlediğim çok sahte rapor verdim, bir çok lise ve üni öğrecisinin karneleriyle ve notlarıyla oynadım, kendime sahte polis kimliği yaptım hatta ve hatta bunlar yetmezmiş gibi 90 gr. Amerikan Bristol kağıdından 10 tane 20 Tl para yapıp çatır çatır harcadım...
Sen şimdi benim bunu yiyeceğimimi sanıyosun?
Yohhh amuha goyim :D
Öncelikle Türkiye'ye yerleşip kendine bir daire alabilirsin. Tanesi en fazla 250 bin lira'dan 8 daire daha alıp kira gelirinden ömür boyu geçinir gidersin. 250 bin lira olan bir dairenin kirası en fazla 700 lira olur. Aylık en az 5000 lira kazanırsın.
Diğer kolay gelir imkanı ise tanesi 110 bin liradan 15 tane servis minibüsü alıp kiraya verirsin. Bunların her biri için aylık en az 2000 lira gelirin olur.
Bence akıllıca değil. Aylık 5000 lira geliri olsa yılda 60.000 10 yılda 600.000 bu hesapla ancak 40 yılda şuanki parasına ulaşabiliyor yani mantıksız. Parayı akıllıca ticaretlerde kullanırsa çok daha başarılı olabilir ama risk-kazanç oranını iyi ayarlaması lazım.
Cevap bende aga yazdım bakın bir
türk mantığı
l*n kız milleti sözüm size!! Hiç para mı gördünüz l*n siz hayatınızda. Yazıklar olsun size. İşte sizin gibiler yüzünden gerçek aşk diye birşey kalmadı. Yazık yazık...
Kardeşim seninde başın sağolsun öncelikle. Paranı kendin harca kardeşim. Otlakçı çok ülkemizde
para insani bozar dikkatli ol.. 400 binini kendine ayir kalaniyla da birkac cocuk okut fakirlere yardim et ureten insanlara destek ol ama en cok da sen tuketmek yerine uretmeye bak. cocuklarinin gelecegi icin planlar yap ne yaparsam bu ulkeye daha fazla yararim dokunur diiye dusun.. ve fani oldugunu unutma
unutmam eyvallah
Allah rahmet eylesin, dostum 642 lira görüntüyü bozuyor düz 2.475.000 yazsa daha iyi değil mi? Banka hesabını atıyorum :) Konu hikaye değilse yaşın genç akrabaların k*çını yırtar o paradan birşeyler koparabilmek için sakın yüz verme ayrıca bir işe falan girişme 4-5 yıl faizini ye. Ben olsam ölene kadar çalışmam zaten keyfin bilir, bu şans bende olsa..
çekicem o parayı zaten :D
Hayıııır :( Zenginler ölsün :(
Fazla sevinme kardeşim amcaların babaların o parayı sana yaretmezler bence eğer ailemle aram bozulmasın diyorsn amcaların ve baban arasında böl parayı yok ben zengin olcam diyorsan resti çek iki yolun var işte, ya da özelden gel beraber yatırım yapalım :D şaka maka kafanı kullan.
Bence önce ihtiyaçlarını karşıla eğitimin için kullan sonra paranın sürekliliği için bir daire alıp kiraya ver kalan paraya da şu yaşta dokunma bırak bankada kalsın hem faiz gelir ileride daha olgun düşünmeye başladığında üniversite bitince istediğin gibi harcarsın çünkü boş birşey için kullanırsan deden öbür tarafta çok üzülür diğer aile bireylerinede verme parayı sana bu kadar kolay arkanı dönüyolarsa hayır gelmez onlardan paran bitince yine sana arkalarını dönerler olan sana olur
https://i.hizliresim.com/yA32qM.png l*n bir s. ktir git! kimi kandırıyon mal! basit paint programında bile yapılabilir, bir çakma dekont o! Fakir işsiz! hiç bir banka 500 bin tl üzeri bir parayı vadesiz hesapta bekletmez, genel müdürlüğünden uyarı alır. 18 yaşındaymış da miras kalmışmış. Acaba deden son iki hanesinde kuruşu gerçek hayatta görmüşmü! Sen git dedeni kandır.
filiz evlenelim mi :)
yandex.com.tr/.../search
niyet detayda ;)
hahahaha evet :)
foto atınca inanacak mıyız? :D photoshopa dilediğin kadar para yazarım ben :D
Bence dedenin hatrına bişiler yap önce :) Bence haketmiş en azından bunu. Mesela cami okul ne bilim insanların varlığından mutlu olacağı bir şey yap dedene hürmeti olsun. Sonra da etrafındaki insanların değişmesini izle. Ama sen değişme dostum. Allahı unutma
çeşme yaptırsam olur mu ki
Vicdanen seni rahatlatacaksa yaptır :) Dedene olan bağın sevgin ve sana bıraktığı mirasa olan hürmetin ne kadarsa yapacağın şey de o kadar büyük olur. Bu senin hissiyatına bağlı
Bu ülkede birilerine yardım eden çok arkadaş, sakın paranı hayır kuruluşlarına verme, illa vereceksen gözünle gördüğün fakir insana ver.
Ben olsam kendimi geliştirirdim, bu kadar çok paran var üniversitede iyi bir bölüm oku, bu paranla da bir iş kur, ikiye de katlanır, dördede ;) Unutma hazıra dağ dayanmaz
haklısın
İlk önce dedeni unutma büyük adam ikincisi o paraya 12-13 daire alabilirsin veya kendin de yapabilirsin ver bunları kiraya kendine mekan kur işte dükkan işyeri gibi orada müteahhitlik falan banka hesap numaranı kiracılarına ver her ay kira paralarını çek ye gez eğlen evlen aileni unutma parayı mirascılarla bölüşebilirsin sana kalmış ama çok çekeceksin bu belli
kesinlikle
Bana bir sigara parası versene bir harçlık öğrenciyi sigara alicam param yok bea of of saka bir yana dikkatli harca kimseye yedirme paranın ev al araba al kendine kari kıza yedirme onlar paranın kokusunu gördüler mi bırakmazlar hakanı para bitince de giderler. ben öyle olmadigim için belki de bu kadar mutsuzum ne bileyim dikkatli ol kendine dikkat et !
yaşın daha genç hiç acele etme mümkünse paraya dokunma. Kendini şımartacak birkaç şey al ama normal hayatına devam et. Mümkünse güzel bir ünide sevdiğin bir bölümü okuyarak başla. Zaten bu zaman zarfında aklında kendiliğinden fikirler oluşacaktır. Not: kimseyle evlenme
Paranı geleceğin için harca bence, savurma sakın diycem ama o para kolay kolay bitmez herhalde :D iyi düşünmen lazım nereye yatırım yapacağını, etrafındaki herkes bişeyler söylüydur şimdi, büyüklerini dinle diğerlerini takma bence :)
maserati almazsam içime oturur gerisini babamlar bilir heralde napılcağını
İmkan varken eskiden hayal edip hiç sahip olamıycam dediğin bişeyi al tabi ki. Herkese de duyurma bence, buraya yazmakla bile hata ettiğini düşünüyorum :/ bu arada Allah rahmet eylesin
Kardeşim sana tek tavsiyem var. Bu parayla emlak işine gir. Paran kat kat artar. Kimseye zirnik verme. Yeni bir Ali Ağaoğlu olabirsin. Burak para insanı yer bitirir dikkatli ol. Allah sana yardımcı olsun
eyvallah iso
Iso ney l*n noluyoz a. Mk. Terbiyesiz lik yapma
Sana önerim ev satın al ve kiraya ver bu yatırımda paran hic bitmez. Meslek ne bilmiyorum ama ticaretle uğrasiyorsan yurtdisina açıl, Benimde param var bendr bunlara yatırım yaptım ama benim babadan kaldı :D Sakın halanara filan bakma sen! Dertleri paradır sadece. Birde gel evlenelim :p:DD
inşaat 1. sınıf öğrencisiyim iş için mezun olmayı beklıycem
Hadi hayirlisi :Dbenim işim ticaret babamın işiydi bölümümle alâkasi pek yok yabanci dil dışında tabiî bence sende ticaret kapasiten varsa ticarette atıl ama ilk önce konut yatırımi yap yoksa batarsin filan: )
arsa ve ev şimdilik
Otel yaptir paran ikiye katlansin unlu bir markanin subesini acsan da olur
O para yetmez ki
öncelikle çok sevdiğin sevgilinle lokal ölçülerde dünya seyahati yap
önce dünyanı ve insanlarını tanı
döndüğünde eşin ile beraber sonucunun sizleri çok mutlu edeceği bir yatırım sistemi kur.
bu seyahat sana çok fikir verecek. ve hayat ikinize de mutluluk verecek..
sktir et halanı dayını mayını. git yatırım yap. sakın akrabalarına yedirme. saf çocuksun belli 18 yaşındasında. birazını da bağışla. mutlaka eğitimin için harca. önce kendine bir ev bir araba al garantin olsun. sonra paranın bir kısmını bankaya koy. sonra Allah kerim.
HayBasin saolsun dostum mirasa gelince. İstanbuldan kendine taksi plakası al kiraya ver aylik 7bin tl kira gelirin olur ve her sene %30 a kadar degeri artiyo plakanin diger parayla konut yatirimi yap bu sekilde kira gelirlerinle 25 30 yasinakadar okulunu bitir ve bitirdigin bolume gore bir is kur plakayi aldigin paranin 2 katina geri satcaksin ki yerinde olsam satmam konutlarin degeride yukselcek kira gelirleri karolarak sende kalmis olcak
iyi ki gizlemişsin kendini, yoksa sitede asılan kız sayısını düşünemiyorum :)
Ne bileyim birader para senin keyf senin ne istersen yap bana ne... O değilde, mevzu para olunca bu tırışkadan soruya 500 küsür yorum yapılmış o enteresan geldi bana... Şu insanoğlu ne tuhaf yahu...
Az önce birisi çok bunalımdayım intihar etmeyi düşünüyorum ne yapayım yardım edin diye sormuş, yorum yapanların sayısı 3. Evet intihar etmek üzere olan bir genci teskin etmeye ve onu bundan vazgeçirmeye çalışan sadece 3 kişi... Dedesinden kalan mirasın reklamını yapan adama o parayı nasıl değerlendirmesi gerektiği konusunda akıl verenlerin sayısı 500... Yorum sizin...
aynen katılıyorum, yorum türk halkının !!!
+1 .
Hayata hem mental hem de fiziki açıdan daha sıkı , iyi tutunabilmek adına güçlünün yanında yer alıp onun imkanlarından yararlanmak için insanlar içgüdüsel olarak böyle bir tutum takınıyorlar ; onurlu , kişilikli bir duruş değil tabi ki. Kapitalizmle veya herhangi bir yolla güç , imkan sahibi olmuş kişilerin sahip oldukları yaşam kalitesine ulaşamayan az gelirli kişiler kendi gelir durumundaki kişilerle dayanışma içerisinde olarak sınıf kültürünü oluşturur ve onlarda böylelikle hayata daha sıkı tutunmaya çalışır. ... İnsanı insanca yaşatacak bir toplumsal yapı oluşturmamız ve tüm sınıfları ortadan kaldırmamız gerekiyor. Herkes bu dünya zenginliklerinden hakettiği kadarını almalı ; ürettiği değer kadar kazanmalı. Özel yatırım da desteklenmeli , işçi de korunmalı... İnsan odaklı devlet yönetimine ben en yakın siyasi grup olarak Hepar' ı görüyorum. Devlet yönetim kadrosunu seçimle belirlemekte aslında fazlasıyla saçma ama saçma da olsa bir seçim sistemi var ve benim oyum Hepar'a.
Kendi sorunlarını çözemeyen ya da çözmekte güçlük çeken halk , hele ki eğitim düzeyi , farkındalığı düşük olan halk , devleti kimin daha iyi yöneteceğinden , halk için neyin doğru neyin yanlış olduğundan ne anlar... Bence devleti aydınlar meclisi yönetmeli ; seçilmişler meclisi değil...
1. si yemezler koçum bu numaraları bu linkteki resmi aynı şekilde daha önce sorulmuştu herkesi uyutup kaldırabilirsin beni asla
2. si numara veya zarfda olsa bazı kızların ne kadar basit paragöz olduğunu görmüş olduk
3. sü kiz tavlayacaksan daha yaratıcı ol başka yeni numaralar bul hadi rastgele 😉
" Dedem öleli daha 1 hafta olmadı " diyorsun.
Hukuk senin için çok hızlı işlemiş ;)
Medeni Hukuk Miras Hukuku hakkında en ufak bir bilgin olmadan paylaşım yapmamalısın ayrıca Türk Ceza Kanununun 207/1 fırkasını incelemeni öneririm.
İYİ HARCAMALAR ;)
Sen akli basinda bir insan olsan kalkip bunu burdan sormazsin foto koymazsin. Herseyi gectim o parayi deden sadece hayatayken sana verebilirdi oldukten sonra hukuksal olarak miras sana degil cocuklarina kalir. Vasiyet falanda bos is yok oyle bir sistem ancak su olurdu para cocuklarinin adina gecerdi eger onlar isterse vasiyeti geregi parayi sana verirlerdi. Yoksa vasiyetle para birakma falan hikaye. Burdakilerin coguda inanmis cevap vermis sana :D
ulan bana dedemden 642 tl düşse gene sevinirdim milletteki şansa bak mk.
Bana bir iphone alabilirsin. 5 yeter valla. Bir de elli tl yeter. Akbile atcam. Gerisi de bir tek dileğim var mutlu ol yeter.
2milyon paran olacak evde bilgisayar başında oturup müzik dinlicen he vay be herifteki lükse bak:D yazık öğeyi denetleden değiştirmiş burada milleti kakalamaya çalışıyor. ayrıca kızlarında gerçek yüzü belli oluyor
ayrıca yiyiyorsa git atmden fotoğrafını çek veya gir bankadan dekont al çek fotosunu at buraya hadi bakalım
@luq123 peki sen napardın bu kadar paran olsa. bidaha oc açmaz mıydın yanu
yani*
@FTheWorld o para insana kafayı yedirtir. ha olsaydı napardım söyliym tabikide açardım bilgisayarı ama youtubede değil bu sitede değil. yüklü bir paranın nasıl değerlendirilecegini araştırırdım bankaları arayıp bilgi alırdım. herneyse benim ne yapacagımı geç öyle param olmasını istemem zaten ne gerek var hayatımı alt üst eder. fazlasında gözüm yok benim 1 evim 1 arabam olsun karnımıda doyurabiliyorsam çok şükür derim başkada bişeyde istemem
sıkayet edın bu paylasımı
Ulan benim dedem öldüğünde bana cebindeki benim verdiğim 50Tl kalmıştı milyon ne l*n :/
nasıp kısmet dostum
l*n bunun nesi kısmet kanka azıcık ucundan bizede koklatırsın artık
koklatamam :D
Kanka o parayı yemek sana nasip olmasın inş. Boğazında kalsın dedenede allah rahmet eylemesin, o paranın kuruşu hayır getirmesin sana.
töbe töbe
Amin kanka amin de
bir hafta bile olmamis öleli ama para hesaba gecmis masallah. l. n veraset ilami cikarip yurt disina para transferi icin basvuruda bulunman bile en az bir ay sürer ki bu süre en kisa ve kimsenin itiraz etmedigi durumlarda. sen yan sekmelerden nilaylarla bicibicilerle konus :D
banka da mevduatta tut. aylık 15bin civarı para getirir. arabaya, karıya yedirme. hazıra dağ dayanmaz. gayrimenkule yatır. hayatın boyu çalışmana gerek yok. ama iş kurarsan daha iyi olur senin için çünkü çok gençsin. nasılsa param var dersen o paranın zerre hayrını göremezsin. çünkü çalışıp kazanmadın. üstüne koymaya 2yi 4 yapmaya çalış. çiçek gibi hayatın olur.
pampa, ne ara senin hesap 3 milyon oldu? hadi gözün aydın :)
https://i.hizliresim.com/12Ll5Y.png
Sana bıraktığına gore vardır bir bildiği rahmetlinin. Kimseye bir b*k verme kendin ve ailen için değerlendir sonra pişman olursun. Bırak sana tavır takınsınlar s**tiret. Emin ol onlara kalsaydı size babayı kalırdı sıkıntı yapma yaşa hayatını ;)
Tamamen objektif olmamı istersen en mantıklısı şöyle dostum: Parayı hedeflerım doğrultusunda pasta dilimine bölerim.. ( %30 kısmını birkaç yerden ev alırım.. %15-20 kısmını eğitime, kendimi geliştirmeye ve yurtdışı seyahatlerine adarım. %50 kısmını da bankaya ayırır. geri kalanı da diğer masrafına girer)
Yanlış anlaşılmak istemiyorum kardeşim.. Lakin O para çokta büyütülecek bir para değil. 3-5 Alana gider. Kendinin uzman olduğu bir alan var ise o işi yapmaya devam et. Fakat yok ise senin için en güzeli Gayrimenkül olsa gerek..
Bütün bankaların müdürleri ile görüş faiz pazarlığı yap. En yüksek faizi veren banka müdür ile anlaş ve 1 seneliğine faize yatır paranı. O süre içerisinde ne yapacağına karar verirsin :) Hayırlı Uğurlu olsun. iyi günlerde harca
Dedenizin mal varlığını devam ettirebirsin. Borç varsa borcunuzu kapatın. Konservatuarda oyuncuk eğitimi alabilirsiniz. ya da bir is kurun artan parayla da fakir fukaraya verin. Artık zengin olduğuna gore zekat vermem en iyisi
Küçük bir yat al ve yanına ultra güzel 10-15 tane hatun al denizlere, okyanuslara açıl. Adalara demir at kumsalda cilveleş. Bir daha gelmeyeceksin hayata.
dan bilzerian style diyosun yanı :D
Başgan burs verecek olursan beni listeye al. 1+1 evden 3+1 eve geçmek zorunda kaldım. 2 odaya eşya alamadım. En azından eşya al bana :) Öğrenciyim ve gerçekten bursa ihtiyacım var. Dikkate alırsan sevinirim.
Ooo hemcinslerim masallah yardirmis :D resimdeki sekmeler ilgimi cekti :D o parayla neler yaparsin bilmiyorum da o paranin neler yapabilecegi cok belli :)
resimde ki sekmeler benımde ilgimi çekti açıkcası :D
Belli belli :) asagisi seninle birlikte olmak isteyen kiz ve senin yerinde olmak isteyen erkek kayniyor :D
sen ıstemıyo musun :D
Yerinde olmak isterdim universiteye hazirlaniyorum mecburen devlet olucak cok zorlaniyorum o yuzden egitim icin bir 100 bin olsun isterdim :) onun disinda sadece parasi icin kendime yakin hissetmedigim birisiyle olamam bu kendime eziyet olur :)
helal olsun senin gibi biri zor bulunur :)
Yok ya burdaki bir kac kisi yuzunden kizlar yanlis taniniyor :) ya da aile terbiyesiyle alakali :)
ismin ne senin
Burdan soylemesem daha iyi aslinda bazen tanidik olabiliyor :/
Hepsini olmasa da bir kısmını hayır kurumlarına bağışla. "Hasis sarraf kendine yeni bir kese diktir. Mezarda geçer akçe ne ise onu biriktir". Ölüm kaçınılmaz..
doğrusun
Hem dedenin parası olduğu için ona da sevap gider. Öteki tarafta ihtiyacı olacaktır
Yapacagın şey basit. Bir kısmına sana iyi bir kirası olan ev alcaksın. Geriye kalan miktarı bankaya faize yatıracaksın. Madem inşaat m. Okuyosun yatır 4 yıllık faizle. Üni. Bittikten sonra 1 sene başkasının yanında deneyim kazan sonra paranı faizli bir şekilde çek ve yapsat işine gir :)
güzel fikirr
Hayatta aç kalmazsın:))
kız kardeşin var mı? yoksa ben olabilirim. cidden çok tatlıyım.. desen yalan olur. geleceğini düşün ve o pis kızlara yedirme de paranı ne yaparsan yap.
valla bir tane var ama istediğim zaman yemek hazırlamıyo bana :D
Bence annenle babana danıs kardesım burdan olmaz derım yarısı benım gelecegım ııcın de banka hesabı ac senın uzerıne olsun yarısınıda annenle babana ver derım
paranın bana bırakılmasında ki manayı çok merak ediyorum
Olm belki kısmetinde buda vardır o parayla belkı buyuk işler yapacaksın allah bılır sen sorumluluk al biraz kardesım bu devırde babana bıle güvenme demısler ama dedıklerımı tii ye al
babam dedenden böyle bişey beklemezdim dedi ve 25 yaşına gelene kadar paraya dokunmamamı tavsiye etti
Güzel bir eğitim al parani carcur etme bence hic harcama bile egitim dışında, akrabalarina da asla inanma bir kurus bile koklatma
fazla zekisin genç. bunun aynısını başka platformda görmüştüm aynı şekilde sorulmuştu sorusu da.
ahahaha biraz daha fazla çalış küçük...
yapacağın iş belli avukatını bulacaksın gerekli işlemleri halledeceksin o parayı hesabına geçireceksin. eğer sana sataşma trip surat vs vs yapmaya kalkan olursa dinlemeyeceksin çünkü deden sana bırakmış eğer onlara söz hakkı verrsen o para elinden gider
avukat falan herşey ayarlı parada hesapta zaten
o senin hakkın kimseye laf düşmez ister harca ister bir miktar dağıt ama emin ol hepsini vermediğin sürece en kötü insan sen olacaksın
doğru diyorsun
Deden öleli daha 1 hafta olmamış ama mirası hemen senin hesabına yatmış..
Veraset işlemleri bu kadar hızlı mı oluyormuş?
Biz nerede hata yaptık ki 2 ayda zor tamamladık?
Beyin gücü lazım sana, iyi bir danışman tut ama bu zamanda kimseye güven olmaz ailene de güvenme. Herkes çıkarcı olarak yanında yüzüne gülecekler zor bir durum kardeşim bankada kalsın faiziyle yaşa işte
photoshop tur bence ekran görüntüsü ;) deden seni bile gösterse mirasçı yinede baban ve halanın dava açar 2,5 milyonu bırakmazlar ;) deden istemesede kanunen 1. derece mirasçı baban ve halan ;) ama para göz kızları ortaya çıkarmak için iyi bir eglence olmuş ;)
Parani bankaya vadeli hesaba yatir yasin ilerleyinceye kadar dokunma simdilik olumlu karar verecek yasta değilsin askerliğini yap gel daha sonra hayatına yon verecek şekilde o parayi güzelce kullan haziran dağ dayanmaz kotu yerlerde harcama asla uyuşturucuya bulaşma yolun acik olsun
Bu kadar paran olsa burada soru sormakla vkit mi harcarsın Allah aşkına. Seni mantıklı olmaya davet ediyorum. Te Allam ya milleti kekliyor ya da öyle olduğunü zannediyor.
Günün sorusu olana kadar para yerini bulmuştur ama böyle bir dede var ise tek varis olmak diye bir şey yoktur. Mirasta saklı pay ve tenkis gibi şeyler var çünkü.
Meslek avukatlik mi
Ya o değilde nedense orada ki rakam hep aynı ve tarihte aynı. Başkaları bu kadar bankamda hesabım var diyorlar ama yalan olduğu belli :D Ayrıca fotoğrafın güncel olmadığı şuradan belli € ve $ fiyatları böyle değil :D
3 ay önceki paylaşım olduğundan olabilir mi :D
Ben aslında şöyle demek istedim bu yok dedemden miras kaldı, bu kadar param var ne yapmalıyım diyenlerin parası hep aynı ve borsada ki fiyatlar bile aynı bu kadarı tesadüf olmasa gerek saatler tarihler bile tıpa tıp aynı :)
Şeklin kime canım? https://i.hizliresim.com/XYE9D7.png
vayy para budur işte
Dolara ve Euroya güvenmeeyin. Emlak işine yatırım yapabilirsiniz. İforex ve kaldıraç sistemleri hepsi boş.
Başınız saolsun.
eyvallah dostlar sağolsun, bende o sistemlerin tokatlamaktan başka bir işe yaramadığını düşünüyorum