AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
448Cevap
Para için etrafına bürünen insanları görme paran yokken yanında olanlar yine yanındaysa onlarla takılmaya devam et aileni sakın bırakma ve benim gibi 18 yaşındasın daha küçüksün oku ilk başta ailen herşeyden önce okumanı ister paranın istediğin kadarını bağış yap
Gerçekten çok mantıksızsın.
Valla şanlısın benim dedemde öyle bir durum yok bana diyor git sigara al para almiyorum dedemden o paralar benden kesiliyor :)) miras değil git gide borca sokuyor beni :D
Ama iş istersen mutahit olmak için birebir bir para insaat yapim satim için gayet iyi İstanbul da arsa al yapımı yap ve sat bunu ailem yapıyor eldeki para iki katına çıkıyor yıllık bu yolu biliyorum bu yolu tavsiye ederim
zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış git ye dibine vur harca ne bilelim para senin hesap senin :D
yaa anlamadığım arkadaş bunu en ekim ayında sormuş şu an ocak ayındayız herhalde ne yapacağını bulmuştur hala neyin cevap verme yarışı bu :D?
ahahah :D
Sayfaya google chrome ile sağ tıkla. Öğeyi denetle seçeneğini seç ve istediğin bilgiyi sadece görsel olarak değiştirmeye devam et.
Ayrıca, Hayal kurmaya devam etmelisin.
Üniversitede okuyan ögrencilere burs verin. Cunku en cok yardima ihtiyaci olan onlar
Aynen
bakıcaz
yani paranın bir kısmıyla birden fazla ihtiyacı olanı mutlu edebilirsin. çok zor durumda olanlar var. mesela yaslı ve kımsesız ınsanlar var , hayvanlar var. haytap a bagıslayabılırsın bır kısmını.
hayrını göresin iyi günlerde kullan, anladığın bir işe yatır, hic bişi bilmiyorsan ev al kira gelsin rahat rahat yaşarsın, ölüm hak miras helal dostum kimseyi sallama
Haha bu arada kizlarla baya muhabbet koyu anlasilan:)
Bir kismini hayir yap, dedenij hayir defteri acik olsun evlat:) sonra bir kismini kendine gelecegine yatirim yap:)
Bana da miras kaldı henüz o paranın 1 lirasına bile dokunmuş değilim hala duruyor zamana bıraktım günü gelince o para da bir şekilde ihtiyac halinde harcanır elbet.
684 oldu benim goruşumle beraber. paranin kokusunu nasil da aldik. rekor kirdiniz mutlaka. dede de o parayi arayip sormayan sizlere degil. rus kizlarina birakmaliydi:)
ev al butun paraya ev al kıralarını yersın on sekız yasındasın şu an ancak bunu yapabılırsın elınden ucup gıtmesın gayrımenkule yatır en ıyısı bu daha sonra ılerleyen yaslarda bakarsın
Ben olsam evler ticari araclar alirim parami altina dolara euro ya yatirir her turlu kazanan ben olurum surekli sicak param olur tabii ki fakirleri unutma once yakinlarindan baslamalisin :)
Ben olsam Anaparanın bir kısmını gayrimenkule yatırır ve kredi çekerek sevdiğim işi kurardım. Eğitim durumu varsa sonuna kadar denerdim yurtdışı eğitimi felan olsun. Yani seçenekler bunlar.
Bence buyuk bir sevaba gir ve parayi bana bagisla. Ne dersin :) Saka maka bu parayla egitimini cok guzel bir yerde yapabilirsin. Guzel bir is kurabilirsin. Yatirim falan da yaparsin. Birde dunyayi gez. Barcelona'ya gittiginde lutfen fotograf at :((
Miras' tan kimse hayır görmez diye duymuştum. Çevremdeki pek çok kişinin miras parası ile aldığı herşeyi kaybedip çok mutsuz olduklarına şahit oldum. Ben senin yerinde olsam, dedemin benden kalan parası ile dedemin adına su kuyusu, yetimhane gibi hayır işlerdim.
Öncelikle ev al güzel bir tane dükkan al güzel bir yerde git özel ünvde tıp oku hukuk oku hem zengin hem mesleğin olsun dükkandan gelen kira gelirinide bir yerde birikim yaparsın :)
böyle düşüremezsin burada... fotonunda feyk olduğu kabak gibi ortada
Git bir kismini vakifa yatir diger kismiyla kendine ev araba al sigorta yap ne bilim dukkan ac ye ye bitmez o para be napmista o parayi kazanmis biz daha okuyacak para bulamiyoruz ya
paran nakit ise bir bankaya yatır. sonra ünüversiteyi bitir. meslegine göre yatırım yap sonra askerliğini yap. aslında bu paraylabir apatman alabilirsin.
burada kedini reklam etme kardeşim manyak mısın kimse bilmesin o kadar paran olduğunu kimin dost oldugunu bilemezsin :D Çatır çatır ye :D
hahaha
Kardeşim ilerde seninle çok güzel şler yapabiliriz :) Ortaya ortak para koyup :)
yatırım yap ticaret işine gir ufak ufak öğrenirsin sonrada yaşın büyüyünce ticareti öğrenmiş olursun güzel yatırımlar yaparsın arazi alım satımı yap bu benim işim olduğu için söylüyorum güzel kazançlar elde edebilirsin hayırlı olsun allah pişman etmesin
Dostum birnirimizi tanimiyoruz belki ciddiye almiyacaksin beni ama benim görüşüm paranin yarısını aileme verirdim. Yarısıyla hayatimda yapmak isteyio yapamadigim ne kadar sey varsa yapardim. Mutlu oldugum biride olurdu yanimda tüm hayallerimi yasamaya calisirdim hevesimi aldigimda eger param kalmissa yatirim yapardim kalmamissada yatirimi zaten en basta ailemle yapmis olsugum icin sorun yasamazdim. Hayat kisa daha cok eglen daha cok öğren daha cok gez...
Param icin sana yaklasanlari fark edemyck kadar aptal degilsin gbi. Sen eskusi gbi ol. O paraya gelince gayrimenkule yatir, unuverste mezuny olynca zaten bir uretim isletmesi acip gelecegi parlak bir mutesebbis olursun...
bir bize denk gelmez boyle miras maşallah hayatın kurtulmuş ben senin yerinde olsaydım şu an bir araba ev almıştım ev değil rezidans alırsn be :D
hahaha eyvallah :D
Zenginin parasi zuurtun cenesini yorarmis dedikleri bu olsa gerek
Ben olsam napardım önce ev alırdım kendime sonra araba diğer kalan tüm parayıda bankaya 10 yıl vadeli olarak yatırırdım :)
bakalım daha çok zaman var
o para senin, geleceğinle ilgili yatırım yap derim ben, en mantıklı yapılabilecek şey budur çünkü. önce eğitimini bitir sonra bir iş kur bunlar için harca paranı.
Bır haftada veraset ıntıkal ıslemlerı gerceklesmez helekı yurt dısındaysan o para hemen nakıl olmaz bır yanlısın olmasın
hesap ortada para ortada
boş ver bu ıslerı veraset ılamını paylas ozur dıleyecem senden ne kadar sazan var herkes ınanmıs ya bunun gıbı ıstedıgın kadar paylasım yaparım sana hem doğru olsa bıle hesap senınmı oda bellı degıl :)
Bende bütün mal varlığımı senin üzerine yaptım kardeş. Al tepe tepe kullan :)
https://i.hizliresim.com/PErR5N.png
Güzel para salaklık yapmassan çoğaltırsında...
Gece Hayatından , Karıdan Kızdan Uzak Dur. Birşey olmaz deme öyle bir oluyor ki sen bile anlamazsın.. Sonra Güzel Yatırımlar yap Oturduğun yerden paran çoğalsın
2 milyon 475 bin 642 tl olmasi beni cok rahatsiz etti. 2 tlsini bana versen de duz 2 milyon 475 bin 640 tl olsa?
tabi :D
475 bin 642 tl sini benimle paylaş geriye kalan 2 milyonun dörtte biriyle hayır yap geriye kalan paranla da ne istiyorsan onu yap, bence iyi bir filan oldu asdfg
filan ne ya plan olacak
düşünmem lazım :D
tamam bunu evet cevabı olarak kabul ediyorum :D
türk miras hukukuna göre tek kişiye bırakılamıyor öyle vasiyetle eğer çocukları sağ ise onlar payını alır, tabi rahmetli vefatından önce evlatlarını reddi miras ilan ettiyse konu değişir. bu arada başın sağolsun
avukatla görüştük aileden olduğum için tek bana kalabiliyor
reddi miras durumu var yani
reddi miras benım bıldıgım kadarıyla miras kalan borçlar için varis tarafından açılıyor
hayır çeşitli yolları var, miras bırakacak kişi varislerini mirasından mahrum bırakmak içinde yapabilir akıl sağlığının yerinde olması koşulu ile
anladım, gizli kullanıcı açarmısın sana bir kaç bişey danışmak istiyorum
Çok küçük bir miktarını bana hayır etsen özel bir üniversiteye yazdırsan ne makbule geçerdii :D
ihtiyacın var mı gerçekten
Hemde nasıl
Geleceğine harca 18 yaşındasın daha. Okul için ayır geriye hala büyük bir miktar kalır. Gelecekte evlilik, ev, araba, tatil falan için harcarsın. Okuldan kalan miktarı vadeli hesap aç bankada ve oraya yatır. Böylece artar para hemde bir anda bitmez.
eyvallah sağolasın
Dedeni utandırma.
ev ve dükkan al veya bir hotel ortaklığı gibi..
ve yoksullar kurumlara yardımda bulun. güzel bir iş kur
sonra da evlenelim :p
çok yaşlısın :D
:) Sandığın gibi değilim :)
Ruhum genç:)
Kanka bana Vatan Bilgisayar çeki ver 1500 TL'lik ordan 1 milyonla kendine bir ev al :D araba al sonra evini donat bir kızla evlen :D kalanları garibana ver :D ama 1500'ü bana ver aga valla :D:D
Burak kardeşim,
Hesaptaki tarihi kapamayı unutmuşsun :) 1 hafta önce ölen dedene Allah inan ahmet eylesin.
Ama adam erken davranıp parayı havale etmiş sana ;))
Ben olsam once hayalımdekı ısı dusunur onun ıcın egıtım ıcın ılk adımı atardım sonra ıkı ev ıkı dukkan elıp kıraya verırdım kalanını faıze yatırıp faızle gecınır vede ozellıkle kımsesız cocuklara ve kadınlara yardım ederdım ögrencı okuturdum
Ben bankacıyım paralarını bana emanet edebilirsin :D
akbank kullanıyorum D:
Ben daha güvenilirim akbank kaka akbank çiş :D
cevaplardan anlaşıldıgı üzere kızların geneli satılıkmış )))) anlaşıldı bunu en iyi cevap seçki kızlar görsün bunu
hahah valla evlenelim diyen erkekler bile çıktı kızlar napsın :D
one yaaa siktirsinler gitsinler * nasıl olur yaaa bence sülalesi ile gelsin hergün birini )))
Göbek at :D Can sıkıntın gider :D ya da önce güzel bir Foto makinesi alıp foto cekip profili değiştir :D
son fıkrı çok sevdim hahah :D
:D Tşkler :D
^^ :))
Photoshopta çığır açmışsın Burakçım..
Deden öleli bir hafta olmuş...
1 haftada hangi miras hak sahibine bu kadar hızlı geçmiş * =)
5 bin lirasını bana ver, geri kalan 2 milyon 470 bin 642 tl ile de ne yapmak istiyosan yap ahahaha :D
sana 5 bin ona 5 bin bana ne kalır sonra :D
Ohoo, bu zenginlik harbi hemen artiz yapıyomuş yani, denedik gördük şu an :D
sen olsan bana verirmiydin o parayı :D
Verirdim ya tabi, o kadar paranın yanında 5 bin ne ki, Ben senin yerinde olsam en ihtiyacı olanı seçip verirdim :D
o tabıkı olucakta isteyenede cıkarıp vermıyım bı zahmet
Abi espri yaptık, ne istiyosan onu yap, banane :D
hahah pekii
İyi para en güzel şekilde değerlendirmelisin. Bu sana bağlı senin yaşamına tarzına ne hayal ediyorsan
Özel üniversite de okumak (yale oxford)
Paranı arttirmak için kurumlar acilabilir
Dedenin işini gelistirebilirsin
..
Kardeşim benden sana tavsiye kimseye güvenme git gayrimenkul yatırımı yap 500.000 likten 5 daire alsan bunları 3 bine kiraya versen aylık gelirin 15 bin olur. Geri kalan parayıda bankaya yatırırsın lazım olunca kullanırsın
evlenmeyi dusunurmusun? :D :D annene babana harca egitimine dunya turu yap okadar param olacakda nereye harciyacagimi bilmicem ha :D ama bu dunyada en iyi yapacagin sey bir kismini bagisla :)
evlenmeyı dusunurum neden dusunmıyım :D
:))) valla insanin basina gelebilecek en guzel sey basina gelmis ins hayirli olur senin icin :)
sağolasın
geleceğine yatırım yap ve bunu herkese söyleme. herkese söylerken senı aramayanlar bile senin yanından ayrılmaz. Bir ev ve bir araba alarak işe başla.
hahaha fake l*n bu herkeste inanmış aynı şeyi başka sorularda da gördüm
Banada baba mirası kaldı. Parayı ne şekilde kullanmayı düşündüğüne bağlı ama şunu unutma hazıra hic bir zaman dağ dayanmaz. Yapman gereken ticarete mi atılıcaksın? Yoksa gayrimenkule mi yöneleceksin, bankaya yatırıp faizmi işleteceksin?
2. si daha mantıklı
Gayrimenkul her zaman kazandirir.
Hocam ciddiysen önerim olacak tabi jassak gecmiyosan
Öncelikle ev durumu ne alemde
Dayıma futboldan gecen sene 2ye yakın düştü onun yaptıklarını anlatıcam ama sakın ikidebir hesabına girme o para bozar adamı
bizimkilere bir ev de düşünüyorum zaten
Ailene güzel bir ev
Kendine bir nissan 350z (ben okulumu bitirdikten sonra almayı düşünüyorum ciddi ciddi
Allah rahmet eylesin kusura kalma lakin deden loto gibi adammis, kusuratlarla devretmis sana mirasini
Yatırım yapabilirsin, ya da bir şirket kurabilirsin dahada işleri büyütebilirsin bence alanında iyi olduğun bir iş kur en güzeli ;)
Burdan da anlasilcaa uzere kizlarin %94 ü para delisi. Para icin mantik evliligi yapan, gitsin para icin mantik or. puluguda yapsin. Hadi gorusuruz abisi.
Borçların varsa öde düzgübi hayat sağla hayır kurumlarına bağış yap biraz öbirazda sakla derim. Birikiin olur.
deden ne yapıyorduysa onu yap. sonra yavaş yavaş kendi yapıcağını yaparsın. yoksa paran tuz buz olup gidebilir.
Bu parayı degerlendirmek için cok erken diye düşünüyorum. Miktar Güvendiğin insani bile değiştirebilecek bir rakam. BiraZ düşün derim.
burak bilmem hatırlarmısın küççükene çok fakirdin ve hiç arkadaşın yoktu senle bir tek ben konuşurdum beraber gülüp oynardık kankii seni çook özledim bunca zaman nerelerdeydin not beni ara :D
Bence uzaklaş kaç yurtdışına felan kimseye söyleme sakın
aynen
Elini çabuk tut akrabalar kandırır
olaya bak abi.. valla hacı cebimde 3 kuruşla kendimi zor geçindiriyorum. sana ne tavsiye verebilirim ki :)