AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
448Cevap
Hesabında o kadar para var ve sen 2,5 aydır bu hesaba girip bakmadın. Burada millete caps atmak için girdin. Çok ilginç geldi. :)
Fakir eee fakir 2 milyonu var.
A. Dssfs. d. afa. d
tamam :D
Benim gunlugim 15 milyon la
A. sF. a. sfs. ffsf
Demek iyi müşterib var hangi kprü altindasin
:DSAAfsakfjsa dedinin verdigi. koprü
Öncesinde zengin miydin bare, eğer değil isen geçmiş olsun :)
değildim :D
Şakir'de oturuyordum, biraz önce arkadaşlara fotoğrafını dağıttım, dikkatli ol artık :D Seni kaçırıp fidye isteyeceğiz, fenayız.
O değil de bir haftada para sana ne çabuk gelmiş...
PS mi, doğru söyle :D
oha Çanakkaleli :D
Değilim, bir ay bulundum sadece :D
şakiri makiri biliyosun ama :D
Donanma, Şakir, bitti zaten.
İstanbul benim memleket.
Onu bunu geç de, o para gerçek ise kendin bile yokmuş gibi davran, mutluluklar
eyvallah sanada
At çöpe gitsin. Para insanın huzurunu kaçırır ancak..
kaçırdı valla
Simdi sana hesap numaramı yolluyorum hepsini aktarıver sonra konusuruz napıcagını hahah
Şaka bir yana, ev ya da dükkan alıp kiraya verebilirsin.. ozellikle işlek yerlerde 3-5 dükkan..
tamam yolla ibanı :D
Bu tip şeylerden anlamasamda üniversiteni bitirip o bölümle ilgili bir iş vs kurabilirsin. Ancak hazıra dağ dayanmaz unutma, karı kız alemi yapıcam diye paranı boşa tüketme.
bayram tatilindeyim şu an üniye dönmeyi sabırsızlıkla beklıyorum sen anladın :D
Yinede dikkatli harca bence :D 2 milyon yerine 500 bin filan de çevrene söyleyeceksen
Bence ole yaparsa 1 ayda puf olur
Puf olucakta kafa koymuş gibi o işi.
Ozaman olmaz iste su halinde bile kotu olabilirsin
Taşınmaza yatır kiralariyla geçin yoksa hazira dağ dayanmaz yaşın 18 ticaret yapacak bir kabiliyetin yoktur olsa bile toysun parayı batirirsin kira gelirleeinle birikim yapar ufak ufak bir isler kovalamalısın
Bence kardeşim insanları mutlu etmeye bak mesela tut bir fakire 5.000 TL ver ya da ne bilim çevrendeki insanlara güzel hediyeler al. Üniversite yi bitirmediysen disarda oku. Evlen ev sahibi ol. Risksiz yatırımlara gir.
Hocam herkese dağıtcam diye har vurup harman savurma tabiki yardıma ihtiyacı olan akrabalarını da göz ardı etme. Ayrıca ilerde geleceğini garantiye almış olursun çok güzel bir fırsat olmuş keşke bana da olsaydı :) ama öyle bir dedem yok.
Evimin diregi ol evlen benimle *-*
https://pbs.twimg.com/media/BL28OTGCUAEE8mV.jpg
töbe haşa :D
evlatlik al? :D
Mersin'de en baba hat opan Kurdali Koop.'tan 1.500.000 TL'ye hat, 240.000 TL'ye "M" plala ve 106.000 TL'ye Karsan Jest alabilirsin. Günde 1500 ciro ile verdiğini kısa sürede çıkarır ve kara geçersin.
mersin ne alaka ki
Çünkü Mersinli olduğum için sadece Mersin'i biliyorum
Şuuruna kelkindigim eskidendi o varis gosterme tatavasi :) isterse yuzlerce ayri vasiyette seni varis gostersin olenin mal varligi cocuklarina pay edilir -reddi miras yapmadigi surece-
para bende şu an ama
Rulo yap :) gerisi sana kalmis :)
hahah
Akıllı harca derim. Kendine 2-3 tane ev al. Bird araba. Bu devirde hazır para fazla ise yaramiyorr. BASIN SAGOLSUN.
Böyle bir şey mümkün değil hukuki olarak. Dedenizin çocukları saklı payını alırlar tek miraçdı siz olamazsınız. lütfen milleti kandırmayın
Bana ortak olablirsin , fikir benden sermaye senden !
çok akıllısın
Neden sana biraktigi cok onemli bir konu. Yatirim yap gelecegine. Ev al arazi al. Sana biraktiysa vardir haciamcanin bir bildigi
Mantik evililigi yapabiliriz bence cok mantikli olur..
hahahaa :) hayır derse ben gönül ilişkisine razıyım beklemedeyim :)
Ver bana o parayı ben senin yerine düşünürüm sen yorma kafanı :D üyeler bunun içindir
Ay benim niye o kadar param yok :/ niye evlenmiyoruz :/ niye yaşıyorum :/
bayankurukafa diyorki: ben senin kayıp kuzenininm biliyosun dimi :D:D bu arada işin şakası bu başın sağolsıun
Ne yapacagini söyleyim :D
kendine dikkat et
o resmi burdan kaldir..
malum kötü insanlar var..
güle güle harca
aaah ah keske bende o sans olsa..
ben olsam at çiftliği kurarım hem güzel bir yatırım hem kendi işini kurmuş olursun :)
gel hadı together :D
ortak yapçan mı :D
Şİmdi bu fake fotoyu görünce bile dötü başı ayrı oynayan kızları görmek ne mutlu ediyo dimi seni fakir :D
vasiyetinde tek varis olarak seni göstermesi bir şey ifade etmez. dedenin çocukları mutlaka mirastan saklı payını alır. kısacası rezil bir trollmüşsün.
Önce oku. Sonra istediğini yaparsın. Para senin nasıl olsa. Etrafındakileri de boşver.
Cok mal cok para anca zuurtun cenesini yorarmis :) gule gule harca dedecini unutma en onemlisi insanligini unutma...
o dedeye bol bol dualar oku önce , paranıda geleceğin için harca
okuyorum okutuyorum
:)))
ne yapacağını bildiğin kadarını kullan gerisini kışın soba tutuşturmak için kullanırsın.
bilemiyorum :d
Knk izle :D
https://m.youtube.com/watch?v=n51uOYOVXwAparayı bunları sınır dışı ettirmek için mi kullanma mı ıstıyorsun
Hahahaha neden olmasın :D
Kim bu deliler acaba :))
Biri ben :D
töbe :D
Öncelikle bu siteden git artık paran gerçekse hani bizden kurtulmakla başla
allah allah :d
Aaa çok sevdiğim değerli dostum yıllardır seni arıyodum 😔😔 rüyalarımda bile seni görüyorum çok özledim seni nerelerdesin söyle hangi ülkedeysen ilk uçakla geliyim yanına özlem giderelim 😁😁😁
Valla allah rahmet eylesin sanada hayirli olsun. Sanslisin bence. En iyisi sanirim gayrimenkul. Alabildiğin kadar al. ayy o parayla neler alınır neler:)) kolay gelsin
2-5 sistem yap bas gitsin tutarsa daha cok paran olur tutmazsa da bu dertten kurtulursun.
Yatırım yapmalısın kardeş ev al 10 tane en az, sağlam güvenilir bir avukat bul. İş kur gelir getirecek bir şeyler yap. Sırf kendin için harcama çevrendeki insanlarada maddi yönden destek olmalısın.
Gelecegini garanti altina almak için iyi kira geliri olan dukkan daire vb alabilirsin ama fakirleri aç insanlarida unutma onlardan yardimini esirgeme boylece eminim dedende kabrinde mutlu olur
Tamam işte bankaya yatırmışın zaten parayı, o paranın faiziyle herşeyi yapabilirsin, banka müdürü bunun için yalakalık yapmış olması lazım sana :))
babam ayarladı orasını :D
Walla o zaman bir b*k yiyemezsin baban yiyodur faizini :)) şöle sölimm bu gibi durumlarda mesela yüklü miras kalanlara veya sayısaldan, piyangodan para çıkanlara her banka bir program uygular sana, sen ana paraya dokunmazsın, aylık giderlerini ve aylık nakit ihtiyacını belirlersin bankaya bildirirsin ve bankada sana buna göre bir özel program hazırlar, paranı şu kadar yıl bankamda tut ana paraya dokunmadan ben senin ihtiyaçlarını karşılarım gibisinden
Mahkemelerde Miras davalarında bilirkişilik yapıyorum. Bu söylediğinin yalan olduğunu çok güzel kanıtlarım burada ama neyse. Eğlen bakalım burada çakal.
Şimdi bana kimi daha çok seviyon deseler siteden cevap belli şaka bir yana ben olsam gayrimenkule yatırım yaparım kira parası yerim ölene kadar :)
aa çok mantıklı bı dusunıyım bunu
Deden arsayı tarlayı satıp bu parayı oluşturduysa paylaşmalısın yok hepsini kendi anlının teriyle kazandı diyorsan dedene kulak verip kimseye para vermeyebilirsin tabi bu seferde bütün akrabalarını kaybedeceksin bunuda göz önünde bulundurun
Benle tanış ben sana nasıl parayı birlikte yiyebilceğimizi gösteririm 😄
Kadınların gözüne şimdi nasıl yakışıklı geliyorsun. Herkeste bir "evlilik" merakı başladı. Yerinde olsam o parayı babama emanet ederdim. Ortak bir hesap açın. Sen onu doğru kullanabilecek yaşta ve kapasitede değilsin.
Zenginin mali zugurtun cenesini yorar is kur ye ic geZ
Bence hepimize yüzer lira dağıtabilirsşn çok bişey kaybetmezsin nasıl olsa :D
Düzgün cevap veriyorum. Beni sana al, yurt dışına kaçalım.
Gayri menkule yatır çarçur etme
Yoksullara yardim et
Gez dolaş
adam shoplamis kezbanlar ciddiye almis
ulan o parayi birak bunun cebinde 5 lira yoktur issiz adamlarin isi bole ugraslar
Senin gibilerde issiz olup cekememezlik yapanlardir
benim dedelerim de anca fındık bahçesi bıraksınlar bize milletin dedesine bak :D :D
hayırlı olsun mirasın öncelikle ben yerinde olsam 2-3 tane ew alırım 1'inde ben otururum diğerlerini kiraya veririm şimdilik o parayla geçinirim ilerde okulum bittiğinde bu parayı iyi bir şekilde değerlendirmeye çalışırım :)
Sorman hata hemen git pasaport cikar ardindan egitim danismanligi sirketine git 2m ini faize yatir seni rahatsiz etmeyecekse faiziyle okulunu dondurursun harcamamis olursun hem 475 bin lirayla hem oku hem ailenin ihtiyaclarini gider
Aslinda biliyomusunn biz kardesmisizz :)) bnce bunu en uakn dstuna bile anltma cikar iliskisi icone grecektir. Beklet smdilk bu parani iyi dsn tasn bir is kur.. Ev araba snrasnda.
valla adamın bırı dedi ilan ettik burada kendimizi başıma bişey gelcek diye korkuyorum :D
Ee kaldrsana knuyu ya da gizli kullnicyla sorsaydnn :)(
gizliyim zaten şu an
Ben sylemeden once gizli degldn
Miras Hukukuna göre hepsi senin olamaz. O banka hesap görüntüsünü nasıl yaptın bilmiyorm ama 1. dereceden direk oğulları arasında bir saklı pay var. Taksim edilmesi gerekiyor.
reddi miras olayını yapmış
Evlatları mı yapmıs?
Sana tavsiye hazira dag dayanmaz hepsini gayrimenkula yatir tabi yapmk isteyipte ypamadklarinida yap bizede dededen kaldi birseyler uctu gitti para hadi bugun buraya hadi bugun buraya bitti
sağol öneri için
Sonunda yillar önce kaybettigim ugruna hergun gozyasi doktugum oglumu buldum şükurler olsun
alakasız oldu ama güldürdün be :D
O zman ne mutlu bana :) bu hikayede dogruysa parayi gelecegin icin kullan egitim evlilik vs.. bir kisminida bagisla zekatini ver yoksa o paranin hayrini gormezsin..
peki bunları unutmayacağım
😉👍
araba al land rover ev al 1 tirilyona filan sonra o marayı çatır çatır yee
Valla bana hayrına bir 20 TL yollasan süper olur ihtiyacım var :D
Önce yardıma muhtaç olan insanlara yardım et de gerisi sana kalmış
yaaaa ben senin evlatlık olan amcanın teyzesinin yengesinin torunuyummmm :)
Bence sana geçmiş olsun diyeyim
Her yerde paylaşma!
turizm açısından gelişmiş olan yerlerde otel yatırımı yapabilirsin
Yorumların hiçbirine cevap verme zahmetine girmemişsn.
Deden hayatının hatasını yapmış olmalı.
Allah rahmet eylesin.
Bu kadar yoruma nasıl cevap versin sende :D
Birkaçına vereydi bari :D